joki

6:06

vähän rosoisempaa ja noisempaa ambienttia kuin muut. samassa sesissiossa nauhoitettu kuin omainen. keväällä 2003

9.00   900 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
NapalmHead 01.07.2004
Mahtava tunnelma. Varsinkin alku toi mieleeni synkkiä maisemia. Mielialani muuttui monta kertaa biisin aikana.
0   +1 +2
 
Stocco 02.06.2004
Aika tylsän kuuloinen rumpu alussa. Se pilaa muuten utuista tunnelmaa. Tosin se tekee biisistä erilaisen kuin muut. Korkeat vaeltavat synat ovat mahtavia tässä. Tunelma kehittyy erittän nätisti ja pipityksestä tulee lähes melodista. Ihanaa häröilyä. Juuri tällaista musiikkia haluaisinkin Mikseristä löytää. Aluksi tuntui, että haitsut eivät oiken sovi teokseen, mutta kyllä ne sitten onnistuvatkin vasin hyvin tuolla mukana soimaan. Jopa alun tylsä rumpu ansaitsee paikkansa biisin edetessä. Tempo on onnistuneen hidas. Tässähän ei juuri mitään tapahdu, mutta se vähäkin on hienoa ja onnistuneesti kyhätty. Pituuskin on varsin passeli ja olen tyytyväinen siihen, ettei teos lähde harhapoluille, mutta on silti varsin monipuolinen.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 02.06.2004
Erittäin mukava ambienttibiisi. Tunnelma on sopivan synkeä. Äänimaailma tuottaa jonkinnäköisiä mielikuvia päähän. Sopisi hyvin ehkäpä jonkin pelin taustamusiikiksi.
Todella hyvää.
0   +1 +2
 
Cover Girl 02.06.2004
Aika pamahteluilla lähti. Mielenkiintoista. En varmaankaan ymmärtänyt tästä yhtikäs mitään, mutta tietämättömyys ei tällä kertaa biisiä pahentanut. Tämä oli niin kummallinen, että sopi miulle kuin sialle ottatukka. Aika hyvä itseasiassa. Tuli vähän sekopäinen olo. Tuli mieleen Jyrki Kiiskisen runo, joka loppuu "Joki virtaa. Ja lopuksi kellun meressä kasvot alaspäin ja katselen merivuokkojen huojuntaa pohjassa" En muista nimeä. Olen hämmentynyt, ei pysty kuin äimistelemään.
0   +1 +2
 
tiitus 03.04.2004
hemmetti olin jo unohtanut miten hyvä biisi tää onkaan. oh. gekko sun piano käsittely vaan on niin siistin kuulosta.
0   +1 +2
 
Haava 19.01.2004
Minä pidän alun poksauksen kaiusta... Klasinen odotus fiilis... Harmi, että se Blmmm... ääni pysyy kokoajan ihan identtisenä pieni elo siinä olisi lisännyt tunnelmaa paljon... Stringit ovat niin klassisen raapivat.. Oikein ilo kuunnella. Kaikki Vähän vielä sutainia niihin pelteihin, jotka siinä kahden minuutin tienoilla alkavat eloistaa maisemaa... Ilo kuunnella tuota evolvoitumista ja tunnelman etenemistä tässäkin biissä... Oikein lahjakasta. Lopun joki saundi oli vallan mainio myös. Biisin lopettaminen rumpuihin taas oikein toiminut.
0   +1 +2