Repose

NUANCER | 26.12.2009 | Ambient
5:08
9.00   385 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dodih! Että ambienttia tarjoillaan vaihteeksi! Tämä käy jonkin verran kevyempänä tunnelmamusana kuin Burzumin uusi tuotanto. Ei ollut huono veto tämä, mutta vähän lisää erilaisia hälyääniä jne. loisi tunnelmaa entisestään. Tämä kappale käy hyvin koneella dataillessa olevana taustamusiikkina. Aikalailla tämmöstä mielenrauhan lähettiläs-musiikkia tai rentoutumismusiikkia paremmin sanottuna tämä vaikuttaisi olevan.
Tässä kappaleessa pääosin vallitsee positiivinen ilmapiiri. Kappale ei yritä tunkeutua kuuntelijan mieleen karmivalla/psykedeelisellä tavaralla ninkuin Lustmord(joka on oikeasti sairasta dark ambienttia), vaan vähän kuin vain pyrkii rentouttamaan. Tähän ambient-tyyliin en ole paljoa tutustunut, mutta toimivaa tämä on omalla tavallaan. Samoin tässä tuntuisi olevan astraalinen ilmapiiri, joka on kiehtovaa myös omalla tavallaan.

Tämä kappale vaikuttaa hyvältä ja onnistuneelta. Enemmän jotakin olisin kaivannut, kuten jotain lyömäsoitinta tai hälyääniä taustalle, mutta koska tämä on vain kokeilubiisi, niin tästä on hyvä aloittaa! Kuunteles muutama kappale Lustmordia ja Burzumin uusinta tuotantoa 90'-luvun loppupuolella jonkin verran ja kokeile ottaa vaikutteita heiltä, niin kyllä syntyy hauskaa settiä sitten! Samoin tunnelmamusiikkina loistavaa tavaraa tekee yhtye nimeltä Summoning. Odotan uutta materiaalia tästä projektilta tulevaisuudessakin! En vielä faniudu, mutta katsoo sitten myöhemmin uuden tavaran jälkeen.

Ei tarvitse muuta kuin keksiä bändille hyvä nimi ja biisille nimi. Tästä on hyvä aloittaa ambient-projekti! Antaisin kappaleelle 8½, mutta se pyöristyy 9. Onnistunut teos, kaipaa vain vähän lisää matskua!
0   +1 +2