Tuttavallisuus

5:05

'98 "Etelä" -demon melankolinen kappale uudelleennauhoitettuna. Pienehkö elokuvaviittaus biisin lopussa piristysruiskeena. Maireaa.

9.00   717 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kaurismaki 13.04.2004
Rummut kuulostaa vähän 'ohuilta'? Sanoista ei kyllä saa selvää, ainakaan näillä minun nappikuulokkeilla. Noi stereokuvaa muuttavat efektit on ihan hienoja. Kertsi laajenee kivasti verrattuna säkeeseen. Jotain omituista tässä miksauspuolessa kuitenkin on: Tuntuu että biisistä häviää ilmat kokonaan kun tavaraa tulee lisää.

Laulaja ylittää itsensä: aivan omaperäinen tulkinta. Luulin että tässä sitä nyt sitten herkistellään sulkijalihas umpeen puristettuna, mutta eihän siinä niin sitten käynytkään. Kylläpä painoin oikean bändin faninappia.

B-osan akustisen kitaran jammailut on todella maukkaita, tulee jamittelufiilis. Ohoh! Vai onko tuolla toisessa B-osassa piano? Ei se voi olla, sen täytyy olla akustinen kitara..? Jos se oli piano, niin sitä olisi voinut kuulua enemmänkin.

Tunnelma kasvaa, mutta tuo lopetus oli vähän omituinen. Siis se tiputus hitailuun... Siltikin, aika mahtava kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat