Keijukaissieniä

Punainen Lahna Beats | 22.01.2010 | Beat
3:18

Hämärä biitti, tempo 80
Masteroimisessa parantamisen varaa, pikaisia ratkaisuja siltä saralta.

9.00   359 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

TMM 22.02.2011
Nyt meinaa jäädä täysin sanattomaksi, on sen verran uniikki ja mahtavuutta hipova teos.

Metsäinen rytmiikalla hypnotisoiva tunnelma tuo päähän selkeän kuvan itsestään ja lymyilee siellä alusta loppupään mukaan sulautumattomaan synailuun asti.

Kaikesta rytmiikasta ja yleisestä tunnelmasta suurta plussaa.

Miinukset saapuu miksauksesta ja loppupään synailusta, jonka pitäisi tulla jollain tapaa syvemmältä.

Loppu tulee vähän turhan hätäseen, lopetukseksi olis ollut hyvä mahdollisuus saada luotua viimeinen silaus tuota tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 26.01.2010
Melkoisen mystinen kappale. Tällaistako siellä syvien vesien kätköissä tehdään? Oikeastaan tässä on uskomattoman hienoa sielukkuutta ja hypnoottisuutta. Lopun bassottelukuvio alkaa mennä lähelle samaa mystisyyttä, kuin vuosia sitten meidän joulupäivän kännibänditreeneissä väsyneen basistin soitannassa kappaleessa "En etsi valtaa loistoa"...

Joo, mutta minä pidin tästä. Pidin, vaikka yleensä "beat" tarkoittaa minulle sitä, että "yritetään nyt keksiä jotain positiivistakin sanottavaa"... :)
0   +1 +2
 
9
Fillari 23.01.2010
Hauskan kuuloista insrumentointia, basson rooli korostettu ja hyvä niin. Melodiapuolella vois olla enemmän tapahtumaa, ehkä aavistuksen liian komppimainen, vaikka tässä on veikeä tunnelma sinänsä. Tuo tasainen sorsa kvaak alkaa jossain vaiheessa hieman pitkästyttää, joten sen korvaajaksi vois varioida jotain soundia. Ysi kuitenkin on ansaittu.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 23.01.2010
Näppäilty sellosoundi ei oikein istunut kokonaisuuteen, vaan erottui väärällä tavalla keinotekoisena. Synasoundeissa vielä parantelun varaa, perkussiot olivat erittäin jees.

Muuten hyvää lymyily-kurkistelu-naksuttelua, omituinen tunnelma välitty. Tönkkö rytmiikka ja pätkivät rytmiloopit toimivat hyvin.

Lopun basismi tulee liian pintaan.
0   +1 +2
 
argon 22.01.2010
Aika mukavan residentsiaalista henkeä kuuluu tässä biisissä, mutta vokaaliraitaa kaipailee kovasti. Eli sellainen siis vielä mukaan kuvioihin ja uusiksi kiertoon tänne kommentirinkiin tämä biisi. Lupaavaa joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta