To the wolves

SINFACTOR | 06.02.2010 | Metal
3:46

SF:n autotalli nauhoituksia, kirjaimellisesti.

9.00   442 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ted Nugentti II 08.10.2011
Onks tää sinfactor se simon cowbellin uus talent vai mikä x-fackyoutor olikaan. jeba.. oonks mie arvostellu tei bändiä enne? en kyl muista. mutta tulee mieleen tästä biisistä aikamoinen jenkkimeno. taidokasta kamaa, mutta minkä teet saatana, kun käyvään pomppuheveilemään. hyi vittu mitä kamaa, tämmönen soi MTV:llä. hyvä poijaat, takokaa miljoonia!
0   +1 +2
 
Snacke 17.02.2010
hyvä koukku "intro-osuudessa". laulut haastavia suvantokohdissa, joka virhe tulee esiin kun vähän bändi hiljentää, suht hyvin tässä selvitty. hyvä huutaja tämä laulaja. noihin rauhallisempiin osuuksiin vois kokeilla muista osuuksista radikaalimmin poikkeavaa lähestymistapaa, ettei vaan lipsahda ylitulkinnan puolelle. joku hetfield esim vetää aika vahvalla tatsilla biisien herkemmätkin kohdat, se vaan jätää ruven pois. ei siis "karaoke-tulkintaa" vaan itsevarma asiansa sanominen, 2:18 alkavassa osuudessa hieman enemmän tätä mitä haen. anyways, taustalaulut tukee mukavasti pakettia.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 17.02.2010
Ok kuuloista, kun vääntää volanuppia kaakkoon reilusti. Semmoista Radio Rock kamaa. Voisitte olla uusi Doom Unit vaimikäseoli. Eiköhän ne ole jo kohta kierroksensa loppupäässä. Tämä on siis minun tapani sanoa, että teillä on menestyksen avaimet. ;-)
0   +1 +2
 
zenri 16.02.2010
Tuotannollisella puolella tässä vielä syventäisin dynamiikkaa siten, että rankemmat ja rauhallisemmat pätkät vielä rajummin erottuisivat toisistaan. Jonkun välisoitto-osuuden tähän myös kehittäisin. Nyt jäi jotenkin vähän raakileeksi.
0   +1 +2
 
watt 08.02.2010
ihan jees veto.laulaja hieman murisee matalalla mikä hivenen korvaan häiritsee muuten ihan jees tulkintaa.bändi soittaa hyvin yhteen joten tämä biisi voisi olla hiomaton timantti kun se tehtäisiin oikeissa olosuhteissa oikeiden ammatti nauhottajien ja tuottajien kanssa.ideaa on.jatkakaa samalla linjalla.
0   +1 +2
 
Fillari 08.02.2010
Kuuntelinkin tämän jo etusivulta, kiitettävää kamaa ja autotalli-meiningiksi käyttökelvotonta, koska laatu on aivan liian hyvää siihen. Tykitystä pojat vaan hyvin skulaa.
0   +1 +2
 
9
Peteee 07.02.2010
Saatanan kovaa kamaa oikeasti, jos on vielä autotallissa äänitetty. Laulajan ääni toimii omaan korvaan paljon paremmin kun laulaja ärjyy. Hiljainen ei niin iske. Muutenkin bändi on parhaimmillaan rokahtavimmissa kohdissa.
0   +1 +2