VitamiiniA

Cravestoalytuzum | 02.06.2010 | --
4:51

En osaa kirjoittaa rakkaudesta. En ymmärrä ihmissuhteita. Teen musiikkia huumeista.

9.00   355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kapteeni Gamma 27.04.2011
Henk koht mielipiteeni tästä on että sanat taitaa vähän paljastaa enemmän tekijästä itsestään kuin henkilöstä, josta tämä kappale kertoo mutta pidän niistä silti paljon. Noi hitaammat pianomelodiat oli kivoja mutta ne nopeat oli vähän ärsyttäviä ja olisi saanut korvata kokonaan rummuilla, pysyisi samalla herkkänä mutta saisi enemmän munaa ja muitakin lisäpisteitä. Ainiinjoo, tuo lopun pitkä skebasooloilu oli vähän turhan pitkä ja ehkä hieman liian hmm..Gary Moorelainen? Tai jotain tommosta...elä ota liian vakavasti/raskaasti näitä miun horinoita oon valvoskellut taas viikon ja katsellut videoita...niin enkä tajua äänestä muutakuin sen että: "Voitaisiin sanoa, että kasimikki ottaa mieluummin edestä ja takaa kuin sivulta." -Ilkka Sorjonen-
+2   +1 +2
 
8
Piru Kange 23.07.2010
Kappale paisuu mukavasti rauhallisista tunnelmista räväkämpiin. Vaikka tunnelmien kirjo onkin laaja, biisi muodostaa ihan kivasti yhtenevän kokonaisuuden.

Itse pidän ehkä enemmän noista rauhallisemmista kohdista. Mätön tullessa kuvioihin tunnelma muistuttaa liikaa näitä "teini-angsti"-bändejä, kuten Uniklubia.
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta