Metropolicon

Asiamies Lorkki | 24.11.2003 | Electronic
4:29

Kaupungin mystiikkaa.

8.67   690 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Myotess 05.03.2008
Jep sekavaa ja hentoa on, mutta niin hyvvee. Leppoisan kevyttä poljentoa ja mielikuvituksellisia koktaileja. Kaupunkimaisen ruuhkaisaa ahtautta, mutta toisaalta varsin piristävää eikä ollenkaan sellaista harmaan ahdistavaa. Eipä tosin olekaan kyse teknosta. Tuo hyvin yksinkertainen ja lyhyt piippailumelodia on just hyvä. Onneksi se ei kuitenkaan soi ihan koko ajan. Sellaisiakin biisejä on ja onhan se toisaalta kivaa ja välilä toimivaa. Parempi kuitenkin näin, että on vaihtelevampaa.
0   +1 +2
 
9
miarf 09.05.2007
noist rummuista jäi ihan saatanan hyvä ensivaikutelma kyl :) syntetisaattori sanoo blip blop ja uskoa ihmiseen valaa ja urkujen ja jousten käyttö tämmöses musas. hemmetin kaunis harmonia noil eri soittimilla, tässä ei jää oikeestaan kaipaamaan mitään. joku keskimääränen mikserijamppa varmaa laittas tähä jonku järeen bassolinjan ja amen-rummut mutta keskimääränen mikserijamppa ei teekään hommia kovin tyylikkäästi. toi vaimea "puhuva" basso saa noiden haamuiskurumpujen kanssa tosi hyvän kompin hengellisen kuuloiselle melodiapuolelle. olis kuunnellu pidempääki. ja lopussa duuri! 9
0   +1 +2
 
Nyhde 25.12.2003
Vähän laihoiltahan nuo rummut aluksi kuulostivat, mutta myöhemmin niihinkin tuli sitä kaipaamaani potkua. Jotenkin tämänkin kappaleen suurin ongelmakohta oli mielestäni erilaiset synamatot, jotka tuntuivat ajoittain menevän ikävällä tavalla ristiin ja sotkevan toisiaan.

Parhaimmillaan todella komea kappale, mikä kuuluu esimerkiksi tuossa kahden minuutin molemmin puolin ja tuossa kolmen ja puolen minuutin paikkeilla. Noin komeaa padileijailua kelpaa kuunnella. Kieltämättä tästä tulee jonkinlainen kaupunkimaisema mieleen. Vähänpä saan tästä sanotuksi. Sanotaan että nautin tästä, mutta vielä olisi ollut asioita, jotka olisivat mielestäni kaivanneet hieman lisäpohdiskelua. Onnistunutta tunnelmointia kuitenkin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat