Lungful of Rapture

3:49

Väsynyttä fiilistelyä. Joitakin osuuksia olisi voinut miettiä paremmin, mutta hätäpöksynä synnytin etukäteen. Hatusta heitettyä improa.

0.00   247 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

D19 09.08.2010
Perusriitely päässä: suomenkielinen nimi bändillä, enkunkielinen kappale. Spirit of Suomi perkele. No, kai se toimii. Liian laiska lähtö ja tunnelma biisissä. Ja tuo tuhnuskitta on aivan hirveen kuuloinen! No, tästä vaan eteenpäin kehittelemään!
0   +1 +2
 
argon 09.08.2010
Äänimaailma on aika karun kuuloinen ja aika epätarkkaa tuntuu kitarointi vielä olevan eli noihin asioihin voisi kiinnittää huomiota - kitara on muuten epävireessä tai siinä on hienovireet pielessä. Biisin parhaita elementtejä olivat nuo särökitarattomat osiot, jos tekee uudelleensovitusta niin niitä kannattanee painottaa.
0   +1 +2
 
MOHICAN 07.08.2010
Mukavan raukealla tunnelmalla alkaa. Noin minuutin kohalla alkavaa särökitaransaundi ( se joka on aika pinnassakin) vois olla musta vieläkin pyöreempi ja pehmeempi. Rummut loppuu hieman yllättäen jossain 2 minuutin kohalla ja musta tohon olis voinu valmistaa kuulijaa enemmän tuohon rumpujen pois putoamiseen. Saman voisi sanoa myös 3 minuutin kohalla tulevasta siirtymäkohasta. Nuo siirtymät saa sulavaksi ihan pienellä jutuilla mun kokemuksen mukaan, että ei ne sinänsä isoja juttuja oo mutta tärkeitä lopputuloksen kannalta. Eli musta kannattaa hioa tämä teos timantiks asti koska sävellys on hieno!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta