Trance Exportal

dj perfect insanity | 15.09.2010 | Trance
6:36

tässä ihan uutta ja mullistava kipale jossa olen käyttäny Novation nocturn midi controlleria ja
CME M key kiipparia

6.25   192 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
veezay 20.10.2010
biisi ei ole myöskään niin hyvä kuin Funereal antaa ymmärtää.

alussa on kyllä ihan siedettävästi valittu rumpulooppi kaikkien niiden valmiiden rumpulooppien joukosta, joita olis voinut käyttää, mutta on harmi, ettei sen kaveriksi tuu mitään muita perkussiosoundeja. filtterin avaaminen biisin puolivälissä ei oikein riitä.

melodia on yhtaikaa sekava ja tylsä, ja koko biisiä hallitseva kompressoitunut pumppaussoundi saa sen kuulostamaan vieläkin hengästyneemmältä ja ahtaammalta. 4:33 kohdalla alkava melodia yrittää vähän pelastaa, mutta taustalla oleva arpeggio sotkee sitä paikoitellen epäonnistuneesti.

en valitettavasti mennyt transsiin, ei tehnyt mieli tanssia. biisiä oli uuvuttava kuunnella, kuten todettua. mikä tässä oli niin mullistavaa?
+3   +1 +2
 
7
Funereal 17.10.2010
Ei tämä nyt jumalauta niin huono ole kuin mitä Nyhde antaa ymmärtää. Ei mitään säväyttävää, mutta kyllä tää ihan mukavaa pelkistettyä perus-trance-paukutusta on.
+2   +1 +2
 
5
Nyhde 16.10.2010
Mitä kohti tämä kappale kehittyy, jos varsinainen pääteema esitellään lähes sellaisenaan jo kappaleen alussa? Jos sen tulisi olla suuri yllätys, sitä ei ainakaan esitelty sellaisena. Jos jotain, tämä kappale olisi kaivannut muutosta ja kehitystä äärimmäisen kipeästi. Koko ajan paukutettiin menemään, mutta mikään ei muuttunut, mistä johtuen kappaleen energialataus jäi olemattomiin, eikä edes paukutus tuntunut liikkuvan mihinkään. Kaikki oli pysähtynyttä, uuvuttavaa, energiatonta. Tällaiset ratkaisut puuduttavat ainakin minut kuuntelijana äärimmäisen nopeasti.

Itse asiassa unohdin kuuntelevani kappaletta noin kolmen minuutin kohdalla. Suosittelen kappalerakenteen muutoksiin, kehitykseen satsaamista. Kaikkea ei tarvitse rakentaa kerros kerrokselta eikä varsinkaan hitaasti. Pyri seuraavassa kappaleessasi yllättämään kuuntelija ja vie kappaleesi rohkeasti sellaiseen suuntaan, jota ei välttämättä osaa odottaa.
+5   +1 +2
 
SeigneurP 17.09.2010
Henkeäsalpaava biitti. Aika hitaasti biisi kehittyy, mutta ei kai tässä mihinkään kiire ole. Hyvä nostatus tuossa vähän ennen puoliväliä. Lopulta varsin kova meininki. Asiaa.
+2   +1 +2