Mun L/nnA

5:37

Jeah, mun eka biisi minkä tein builvessä.
Hassut pimpam-äänet ja muita kalistimia ja kolistimia.

6.67   698 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
Nyhde 25.12.2003
Mmh.

Kuulosti loppujen lopuksi vähän itsetarkoituksellisesti "oudolta" musiikilta. IDM:ää tämä ei todellakaan ollut ja uskoisin, että tuo "Älä kuuntele missään nimessä" täsmää varmasti parhaiten. Niin, ainahan sitä voi sanoa, että tämä on tehty huumeissa ja tämä on siksi outoa ja että "sinä et vain ymmärrä tätä nerokkuutta", mutta tämä nyt oli vain yksinkertaisesti tylsää, ja kuten sanoinkin, itsetarkoituksellisesti mukamas outoa musiikkia. En oikein löytänyt sitä jotain, minkä takia tämä kappale on tehty.

Kun tekee kappaletta, kannattaa kysyä itseltään ainakin muutamaan otteeseen, miksi sitä tekee. Onhan pelkälle lahjattomalle sekoilullensakin oma yleisönsä, mutta en minä tästä mitään oikeasti arvokasta löytänyt. Saat vitosen lähes onnistuneesta virvelisamplesta.
0   +1 +2
 
8
Bluefever 04.12.2003
No olise kyllä aika experiemental crossoveria :) .. Ihan hauska biisi, pitäisi varmaan kuunnella paukuissa niin siihen pääsis paremmin sisälle.. Mutta.. Mun mielestä paukun polttaminen on väärä tapa lähteä hakemaan inspiraatiota biisille. Huumeista ei ole mielikuvituksen jatkoksi. BTW: tykkäsin noista lopun urkusoundeista ;D
0   +1 +2
 
7
Eurydome 03.12.2003
suunnilleen samanlaista musaa mitä mä teen selvinpäin ;). mielenkiintoinen biisi, jota tekisi mieli kuunnella useammankin kerran jos saundit olisivat enemmän "professionaalisempia". oisko genre ehkä jotain IDM:ää..? outo biisi, 7.49 arvosanana :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat