end of time

tonyx | 24.12.2003 | Trance
5:37

Dj Orkidean levyä kuunneltuani pääsin tällaisiin fiiliksiin. Ei ehkä niin "chillauttavaa" kuin Orkidean matsku, mutta koitetaan.

9.00   484 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 27.01.2004
Siinä mielessä Orkkideamaista, että tämäkin on turhanpäiväistä chillailua. Tämä on vähän liian trance ollakseen hyvä chilliksi ja kuitenkin aivan liian ponneton tranceksi. Aloitus on onnistunut ja pidän jopa noista puusaundeista. Paikoitellen kuunneltuna kuulosaa pirun hyvältä, mutta kokonaisuutena tämä ei tarjoa minulle kovinkaan mukavaa elämystä. Tosin bussimatkoilla tällainenkin musiikki menee mukavasti. Kyllä tämä aina radion kuuntelun voittaa. Kaipaisin kuitenkin ehdottomasti komppiin jotain muutosta. Se on hemmetin tylsä. Ja tuo rät-tä-tä-tättä melodia joka tuolla neljän minuutin kohdalla vetää sooloa ei ole mukavan kuuloinen ääni. Sen jälkeen tulevat padit toimivat mukavasti, vaikka niilläkin voisi olla joku pehmeämpi ja matalampi ääni.

Tiivistettynä: Muuten hyvä biisi, mutta haitsut vetävät koko ajan samalla tavalla liian kovalla äänellä.
0   +1 +2
 
9
jakeriver 26.12.2003
Tää on tällästä mukavan rauhaisaa... Peruskauraa... Efektit on nätit ja toi melodia on kivan yksinkertainen. Toi basson kulku on mukava kun se ei potki silleen ikävästi vaan erityisen rauhaisasti. Rauhaisa meininki..!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat