Dark Series (Part1)

7:38

löytyy myös cxq010 mixiltä ja nyt myös tältä EP:ltä

10.00   980 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JM 28.03.2004
loistava, miehan liian tasainen..siitä huolimatta että siinä ku padi tuli oli jotain..ja joku juttu muuttu..hmm..taian arvostella tän myös selvinpäin, mutta meno on rok!
0   +1 +2
 
10
Taajuus 14.01.2004
L-O-I-S-T-A-V-A !

Jumittaa niin maan perkeleen pirun paljon että huh! Täydellinen looppi (ikukieriö!), jota voisi kuunnella vaikka päivän. Hyvä masterointi, potkii iloisesti naamaan. Toimivia kikkoja, loistokas padi, kivaa.

En kykene sanomaan muuta, mutta pisteet puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
10
sakke-makke 11.01.2004
perkeleen perkele. ei tämä ole enää fruityn kuuloista. tämähän on pure tekno-shaissia! asiaa! jäbä kehittyy kyllä koko ajan. puolenvälin kohdilla tulee kyllä nätit padit mukaan. Aina kun tällasta matskua kuulee niin sitä toivoisi osaavansa tehdä tesnoa. Tämmöseen ei vain meikäläisen aivoreseptorit tahdo kyetä. Kyllä tää on sellasta musaa joka tulee jättää sitä täysipainoisesti harrastavien haltuun - voisin tulla kuitenkin keikoilles taustapumppaajaksi jos sopii.

olen kade. vitun hyvä backbeat ja tämä imee ihan vitusti mukaansa. oot yks niistä harvoista ihmisistä jotka tekee tasan sitä ja siten mitä haluaa. ei niinkuin mä etten tiedä mitä genreä tekisin. siks oon kade.

kaunista. 98/100
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta