Ero

Jyrsiä | 07.07.2012 | Folk
1:27
5.50   175 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
djbiy0 14.10.2012
Maahurina ja laulu pois niin heti nousisi arvostelu pisteellä. Sitten mitä kitarointiin tulee niin hieman ankeahkoa mutta kyllähän tuota kuuntelee. Sellainen ripari/leirinuotiofiilis tästä tulee, hieman väärällä tavalla.
0   +1 +2
 
5
accent 12.10.2012
Tökerösti äänitettyä rämpyttelyä. Tekijä pystyy parempaankin. Noh, kitaransoitto nyt menettelee tällaisenakin, mutta laulu on aika karsea. Mitä muuta tästä nyt pystyy sanomaan?
0   +1 +2
 
5
veezay 06.10.2012
helvetti tuota maahurinaa. se alkaa jo haitata hiljaisempien äänien kuulemista, eikä tässä nyt varsinaisesti mitään kovin voimakastakaan ole siihen verrattuna. joka tapauksessa: kitarointi on paljon parempaa kuin laulu. kitara kuulostaa siltä että olet soittanut sitä pidempään kuin olet laulanut. tai ainakaan noita ei kannata ainakaan toistaiseksi tehdä yhtaikaa.

arvosana nousee yhdellä tuon kitaroinnin takia, jonka kuvittelen kuitenkin olevan ihan ok-tasoa kaiken tuon sotkun seasta, vaikkei siinä olekaan mitään kovin erikoista.

heh, toi "glitchaus" tossa 12 sekunnin kohdalla.
0   +1 +2
 
5
tahtila 03.10.2012
"Todella huonoa akustista musiikkia". Melkoinen mainosteksti! Toisaalta hyvä ettei kuulijan odotuksia nosteta liian korkealle.

Leirinuotiorämpytys pysyy kohtuullisesti kasassa, eli kitarointi on tässä kontekstissa "tarpeeksi hyvää". Melodiaa olisi vaikea ensimmäisten kuuntelujen perusteella lähteä toistamaan itse, sen verran vireetöntä hapuilua alusta loppuun. Lyhyt ja synkkä tarina saa kuitenkin aikaan pienen hymynkareen, eipä tätä selkeästikään liian vakavahenkisesti ole väsätty.

Lienee turha lähteä ruotimaan tarkemmin äänityssoundeja tai "tuotantoa", todella kehnothan nuo ovat millä tahansa asteikolla.
0   +1 +2
 
6
Lassi Heiskanen 30.09.2012
Nyt mennään vähän liikaa nuotin vierestä. Ilmeisesti kerralla purkkiin vedetty? Kun meinaat ensin alottaa laulunkin liian aikasin, vai kuuluuko se "tä" siihen? Nuotiokitarointia, mikä on sinänsä ihan jees, "siinä ei käynyt kovin hyvin, kerros oli ylin" nostaa pisteet vitosesta kutoseen.
0   +1 +2
 
7
azone 29.09.2012
tykkään akustiset kitarast ja täst sävelest.. tuli ihan eka ja vika linnareissu mielee, ku istuttii kaverin sellis lauleskelemas vangin toivetta, sen rämpytelles kitaraa.. ..lauluun ois saannu antaa enemmän tunnetta ja eläytyy hienoon tarinaan paremmin.. nauhotus surraa niinku mun kaikki vanhat biisit, siks en häiriinny semmosista, mut jotain täst viel puuttuu..
0   +1 +2
 
7
R-iQ 29.09.2012
Hyvä pieni makupala. Laulu ei ihan osu aina siihen nuottiin mutta se ei oikeastaan edes haittaa tätä rallia, oikeastaan se tuo hyvää dramatiikkaa sanoituksiin. Kokonaisuudessaan hyvä "mies ja kitara" laulu, mutta jää fiilikseltään kuitenkin vähän latteaksi. Ehkä parempi äänitys kitaralle auttaisi.
0   +1 +2