Iron Curtain

2:49

Testasin tehdä koko biisin käyttäen pelkkää hardwarea... FL Studio on vain sekvensserinä.

Laitteet aika pitkälti samat kuin edellisessäkin biisissä eli Micron, Dark Energy ja MFB 503, jonka perässä on vielä reverb-pedaali.

7.67   262 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
GxBx 05.08.2012
Minimalistista. Alussa fiilis oli vähän plääh mut sit ku homma lähti paremmin käyntii nii pää alko nyökkymään. hyvä. Biisin parasta antia toi keskikohan nostatus ja sen jälkeinen rivakampi osuus. JOtenki toi intro syna joka palaa kuvioon lopussa ei oikeen nappaa. tuntuu irralliselta.
0   +1 +2
 
8
Jamsteri 04.08.2012
Alussa on hyvä meininki ja sitä alkaa odottamaan jotain tosi siistejä juttuja. Ja kyllähän niitä jonkin verran tuleekin, mutta jotain jää silti puuttumaan. Tuo, että bassolinjoissa on koko ajan sama pohjasävel saa aikaan jankkaavan tunnelman. Joku tajunnanräjäyttävä kertsi-ilottelu olisi aivan huippu tähän. Sitä jotenkin odotti koko biisin ajan, mutta sitten se vain otti ja loppui. Nyt tämä jää lisäksi ikävän lyhyeksi. Pitempää versiota lisätyillä sointukierroilla kuvioihin niin sitten lähtee.
0   +1 +2
 
J. Hifish 31.07.2012
Mielestäni tästä biisistä puuttuu kunnollinen teema. Jää sellainen tuntu, että tämä on enemmänkin tutustumisharjoitus kuin ehjä biisi. Lieviä rytmihäiriöitä aiheuttaa paikka paikoin ilmeisesti tuo kaiun käyttö. Vähän tuo kokonaissaundi tuli mutenkin kuin maan alta. Toki osasyynä voipi olla halppiskuulokkeeni.
0   +1 +2
 
6
JohnSalute 26.07.2012
Mitäs tässä alussa tapahtuu? Delaylläkö siellä on leikitty kun tuntuu noin epätaimiin menevän? Jep, ilmeisesti.. Siinä vaiheessa ku noi rummut basari-iskujen saattalemana astelee mukaan biisiin, saa koko rytmimaailma edes jonkinnäköisen vakauden. Rumpujen soundi on tosiaan miellyttävä ja oikeastaan lyömäsoittimet onkin tämän biisin parasta antia. Tossa minuutin kohdalla alkaa ihan mielenkiintoinen melodia/riffi/mikälie. Sen päälle hiipivä mäkgaiver-melodia sen sijaan on yllättävänkin ärsyttävä. Jos mä olisin tän biisin säveltäjä, olisin pohjannu tota biisiä enemmänki sen minuutin paikkeilla alkavan ja siitä polveilevan kuvion varaan.
0   +1 +2
 
7
Lassi Heiskanen 23.07.2012
Kyllähän tästä huomaa että kaveri osaa käyttää FL Studioo ja ideoita on, ei vaan oikein iske muhun. Liian tietokonemainen soundi, eikä mitään varsinaisen järisyttävää sävellysjuttua mikä jäis soimaan päähän. En oikein osaa tästä muuta sanoa :/
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 22.07.2012
Tässäkin alku antoi odottaa paljon enemmän, mutta onneksi ei kunnolla lässähtänyt. Hyviä ideoita, mutta jotain tähän pitäis vielä selkeesti lisätä. Tämmöisenäänkin toki miellyttävää taustamusaa..
0   +1 +2
 
9
Fillari 22.07.2012
Alun rytmitys hieman sekavaa, lienee kuitenkin tarkoitushakuista. Alkupuolella ääniavaruus oli riittävän täynnä, mutta tuossa 1 min jälkeen tuli sellainen tietokonemaisuus esiin, joka lienee johtuneen siitä, että soundeja on melko vähän ilmassa. Eli jotain synamattoja kaipaisin. Paras osuus mielestäni oli tuo lopun 2.20 paikkeilla alkava meininki. Tähän vaatisi vielä sen mieleenjäävän fx-suondiriffin, että hitiksi yltäisi. Piisi on ihan kelpo kuunnelytava ja paljon on tässäkin midi-osaamista.
0   +1 +2