For Aino

Vrum | 02.10.2012 | Indie
3:23

Desperate / For Aino (2012)

7.86   210 kuuntelua

Kappaleen sanat

did that star shift its place again?
you notice the same things as i do
sleepy-eyed girl
you have no reason to worry
you feel the same things as i do
as long as you let me know...

the rain washed me away again
and a lightning hit me
but that's okay because
i'm alive to know everything
that's out there for us
so please let me know...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
accent 28.10.2012
Lauluääni on nami. Jos olis miksattu laulu pääosaan eikä kitara, niin olis aika hienoo. Nyt tää tuntuu vaan kitaranrämpytyksen taustalle ääntelyltä. Tällaisenaan menee seiskaan, mut kasia-ysiä vois tavoitella jos laulu kuuluis paremmin, kitara hiljemmin ja loppua lähestyttäessä olis vaikka esim. joku hieno erottuva soolo.
0   +1 +2
 
7
veezay 28.10.2012
aavistuksen ahdas ja ämpärimäinen kitarasoundi. toi muu instrumentaatio tuntuu muuten olevan snadisti epävireessä sen kanssa. ei oo välttämättä huono juttu, tuntuu et se luo tähän jotain sopivaa jännitystä. laulu on jääny tosi hiljaselle, erityisesti kun se on vedetty tollasella salaamikkiinkuiskailusoundilla. tota pääkitaraa ois vastaavasti voinu hiljentää aavistuksen ni noi muut soittimet ois päässy kans paremmin esiin, siellä kun oli kuitenkin jotain ihan veikeitäkin juttuja.
0   +1 +2
 
9
asara 26.10.2012
Aluksi ajattelin että tässä ei ole muuta kuin joku tylsä genrekliserämpyttelyhuokailu. Sitten kumminkin onnistui oudolla tavalla olemaan maaginen. Hyvällä tavalla monotoninen mutta paisuva ja hassusti viettelevä. Ehkä toisenlainen miksaus olisi tehnyt tästä vielä paremman. Kasin ja ysin välillä, olkoon ysimiikka.
0   +1 +2
 
8
azone 16.10.2012
Vokaalit sais olla vähä kovemmalla, laulu kuulostaa todella hyvältä.. toi kitaran renkutus kävi kyllä ärsyttämää, se on tota samaa sahausta koko ajan, onneks siihen tuli syntikkaa ja jotain mandoliinin kuulosta taustalle, ettei jäänny siihen renkutuksee pelkästää ja tarvinnu lätkästä kutosta..
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 16.10.2012
Tää on hyvä! Tykkään fiiliksestä tosi paljon, eikä tässä oikeestaan oo mitään vikaa. Laulu vois joo olla vähän enemmän esillä, mutta tän tyylisessä biisissä se on tosi herkässä ettei tuu sit liikaa, joten kyllä tästä 10 napsahtaa.
0   +1 +2
 
7
Zerakiel 16.10.2012
Muuten ihan ok biisi, mutta laulu jäi hieman piiloon.. Tunnelma kuitenkin on kohillaan, mukavan rauhallista fiilistelyä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat