Synkkä Yö

Project Takapiha | 02.03.2004 | Ambient
6:07

Kuljet myöhään yöllä metsäpolulla matkalla kotiin, kuun valokaan ei kunnolla ulotu kuusien latvojen yltä valaisemaan tietäsi... sinulle tulee tunne että joku seuraisi sinua ja kiihdytät vauhtia... ja sitten...

jeps eli.. muokkasin hieman biisiä.. lisäilin jtn efektejä jn..

8.00   850 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SpeaK 02.03.2004
Sama tunnelma jäljellä kuin alkuperäisessä, mikä on plussaa, koska siihen tämä biisi mielestäni perustuu. Biisi voisi vaihdella vähän enemmän, ja lisää effektejäkin olisi voinut tunkea peliin.
Eli ehkä vähän liian pitkä alku, mutta muuten tosi kiva biisi.
0   +1 +2
 
[ sam ] 02.03.2004
Oli aika mannaa kuunnella tätä kuulokkeet päässä ja pimeässä maatessa silmät kiinni. Hieno kappale hienoine saundeineen.
0   +1 +2
 
7
konemies_ 02.03.2004
en tiedä oikein , mitä näistä ambient kappaleista pitäis ajatella, joten arivoin tunnelmaa ja äänimaailmaa. Molemmat on tässä kyllä ihan kohdallaan, mutta enpä jaksais toista kertaa kuunnella. Taustamusana vaikka leffassa tms voisi toimiakin.
0   +1 +2
 
Buhis 02.03.2004
Nimi ainakin sopii biisille ihan hyvin. Juuri tämmöistä mukavan synkkää fiilistelyä. Alku on kyllä todella tylsä, kun variaatioita on niin vähän. Tuo efektikään ei ole järin hyvän kuuloinen. Muita soittimia tulee mukaan aivan liian myöhään. Loppujen lopuksi aika ideaton biisi, vaikka tunnelma ihan mukava onkin.
0   +1 +2
 
8
Samu2 02.03.2004
Oikein tunnelmallista... oikein tunnelmallista... voin kuvitella että tässä olisi jonkinasteisen fiilistelyn paikka jos oikeasti olisi kulkemassa synkeää metsätietä yöllä, yksin, puiden varjojen jättäessä syviä kuoppia tien reunaan...

Aika pitkä oli tuo tunnelma intro verrattuna rumpujen höystämään osaan, mutta taitaa kuulua asiaan. Hyvät soundit ja kunnon fiilistelyä, mutta ehkä odotellessa käy vähän pitkäksi...
0   +1 +2
 
kudusai 02.03.2004
Vaikka taisin eilenä kuunnella aikaisemman version, en juurikaan muista siitä paljoakaan, joten osaa sanoa mitä tähän on lisätty. Hieman synkemmän puoleista ambientia, tosin ei kovinkaan pelottava. Kuunteleehan tätä, perushyvää ambientia.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta