Psygmentation

Psygfault | 27.12.2013 | Psytrance
7:39

Tee kahdeksikkoja ilmaan.

0.00   199 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Akeli 23.03.2014
Hyvin toimis taustamusaks johonki Need For Speediin tai jos henkilö on muuten ihan spiideissä. Aktiiviseen kuunteluun ehkä hiukan liian tasapaksua
0   +1 +2
 
Stalactite Cave 07.01.2014
Nyt alkaa avautumaan jo tääkin biisi, se ei sitä heti tehnyt mutta muutama kuuntelukerta tarvittiin.
Sul on kyl hyvä aivan oma tyyli tehdä psykee, ei näitä oikeen pysty edes kategorioimaan muuten kun että psykedeelistä on.
Tää on loistava tekele! Lisää biisejä odotellessa.
0   +1 +2
 
Funereal 30.12.2013
Odotin lussuja saundeja, mutta tässähän oikeastaan kaikki muut saundit ovat just eikä melkeen paitsi kick. Potkurumpu on ikävän onton ja kumisevan kuuloinen. Sävellys on ihan miellyttävän kuuloinen kuten Haavakin sanoi, mutta vähän turhan yllätyksetön. Ei siis vielä mitään Electric Universea, mut on sitä useita paljon paskempiakin psykebiisejä tullut jossain Spotifaissa vastaan. En anna arvosanaa, koska en tykkää arvosanoista.
0   +1 +2
 
Haava 27.12.2013
Saundeihin on saatu "tuntumaa" maitomiehen unelmaan verrattuna. Ehkä vähän ite tykkään rososemmasta saundista, mutta se lienee enempi mielipidekysymys. Kokonaisvaltainen "tila" jonka saundit muodostavat on syvempi, eloisampi ja jotenkin aidompi. Sävellyksellisesti tässä oli paljon elementtejä joista pidin, mutta maitomiehen unelman klataiseen transsiseen tilaan en tässä päässyt vaan jotenkin tämä oli niin paljon staattisempi, käsitettävämpi ja harmoonisempi. Minullehan harmoonisuus on kirosana. Valitsen Ligetin mikä päivä tahansa Bahhin edelle. Tämä on sävellyksenä nätisti omassa karsinassaan ja hyvin analysoitavissa ja helppo kunnellla. Ei hae rajoja tai haasta. Toisaalta tämä oli miellyttävä tapaus silti kuunnella, että ei kai pitäisi valittaa.
0   +1 +2