Totuus on tuolla jossain

Hernias | 30.12.2013 | Punk
2:48

Hallitus ei myönnä asiaa!!!

0.00   511 kuuntelua

Kappaleen sanat

1. Mä turhaan ylös tähystelin maailmankaikkeutta, odotellen ohiviheltävää valolautasta josta humanoidit, droidit, valosormin heiluttaa, että kyllä me sinutkin kaveri vielä tullaan noutamaan. Todellisuus on karumpaa, mut päivän valossa mustaan pakuun viskataan, lierihattuiset mustapukuiset muukalaiset sanoo teidän on aika kohdata meidän kansamme.

kertsi: He saivat viimein yhteyden, nuo oudot paljasjalkaiset takaa tähtien ja kertoivat meille mitä täältä hakevat: yhtä ihmistä jota pitää koekaniinina.

2. Valot jostain välähtää ja minut sokaisee, olet turvassa nyt joku jostain tokaisee. Minut on kiinnitetty lepositeisiin ja päähäni on asennettu aivoanturit. Tämä skalpellikin vain hetkisen voi satuttaa kunnes löydämme missä teidän sielunne luuraa. He ovat kuulleet että rakkaus on kaikkein kauneinta, mutteivät ole koskaan sitä saaneet tuntea.

kertsi.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

teodikea 09.01.2014
Siis en tunne punk-sceneä yhtään, mutta puhtaus paistoi jotenkin läpi, mitä siihen olen satunnaisesti törmännyt, lähinnä kuitenkin nuoruudessani. Mielestäni punk on kaikkein parhaimmillaan kun se on minimalistista, positiivisen provosoivaa, alkukantaista ja täysin asennepainotteista häiriköivää parantamista. Punk on kuin se paha välttämätön tekijä, jolla on oma tehtävänsä musiikin evoluutiossa ja sen tinkimättömyydessä. En tiedä onko punk enää edes olemassa muuta kuin tällä tasolla, jolla te sen teette ja julkjaisette mikserin kaltaisessa undeground-levityksessä. Toivottvasti te täällä saavutatte sen kulltimaineen, jolka niin moni edesmenyt ja unohdettu bändi on jäänyt paitsi yrityksestään ja sitoudestaan huolimatta.
0   +1 +2
 
teodikea 08.01.2014
Klamydia!
0   +1 +2