The Antikythera Mechanism Pt. 1 - Xekínima

9:06

http://www.standingova...
https://www.facebook.c...
http://open.spotify.co...

8.67   183 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 11.06.2014
Hienoa tavaraa. Bändi kuulostaa loistavalta ja poikkeuksellisen hyvät puhtaat vokaalit, jotka tyylillisesti juuri sitä, joka itselle kolisee. Tässä bändin soitto+laulu-yhdistelmä muodostavat kyllä täydellisen paketin. Sävellyksenä vaatii useamman kuuntelukerran, että kokonaisuus täysin hahmottuu. Joka tapauksessa kauttaaltaan hyvän kuuloista, melodista meininkiä. Hienoja melodioita ja tunnelmia. Alussa ja säkeistöissä hienosti kaiutettua kitaramaalailua ja kertsikin iski todella hyvin. Komea pitkä synasoolo. Paljon on kaikenlaista koukkua biisin varrella.
0   +1 +2
 
9
Elintasokas 02.06.2014
Hyvää settiä!
0   +1 +2
 
8
Joensuuasenne 08.04.2014
Hyvää progemedalii : )
0   +1 +2
 
9
Akeli 04.04.2014
Mistäs päin ukkelit operoi? Toi teidän profiilisivun kuvaus vois yhtä hyvin kertoa meistä, ja ollaan kaipailtu jotain itsemme tyylistä bändiä keikkakumppaniksi. Jos kiinnosti, niin käykääpä tsekkaamassa www.creinium.net ja ottakaa yhteyttä creinium@gmail.com

Sitten itse biisiin. Helvetin hyvin ootte kyllä löytäny omanlaisenne soundimaailman. Välillä joku kohta kuulostaa Opethilta, joku taas Nevermorelta, sitten vähän Stratovariusta sekaan, ja lopuksi voksujen puolesta suorastaan My Dying Bridea. Mutta näiltähän ei voi välttyä, ja kokonaisuutena kuulostatte kyllä vain ja ainoastaan itseltänne. Siitä erityisen isot plussat. Harva nykypäivänä siihen kykenee.

Soundit ja soittopuoli toimii oikein hyvin, tekninen osaaminen on kyllä havaittavissa. Jotenkin odotin biisiltä örinää, mutta se jäi valitettavasti uupumaan. Mutta sehän on teidän valintanne ja kunnioitan sitä. Biisi jaksaa varsin hyvin kantaa melko majesteettiset yhdeksän minuuttiaan. Biisissä on rakenteellisesti jotain hyvin Opethimaista, mutta ei sitä silti mitenkään erehtyisi kyseiseksi orkesteriksi luulemaan. Ja hyvä niin. Lopun koskettimet toi kivaa lisämaustetta meininkiin.

Kaikenkaikkiaan:
- soittopuoli 9, ei siis mitään vikaa
- soundit 9, ei niissäkään vikaa
- biisi 8-, jotain kohokohtia jäin kaipaamaan. Hiukan liikaa mentiin samalla vaihteella läpi biisin

Nopeesti laskettunahan tuosta päästään hyvin lähelle yhdeksikköä. Olkaapa hyvä
0   +1 +2