Evil Portsari

Psygfault | 07.09.2014 | Suomipsyke
7:48

Hörppää tästä niin olosi tuntuu paremmalta kuin koskaan.

7.50   157 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
JM 28.09.2014
Hiukan kuivat ja tylsän perus -rumpusoundit tuntuu aluksi vähän häiritsevän. Tosin sitten kun muuta tavaraa tulee lisää se häiritsee vähemmän. Aika paljon tässä on tuon bassolinjan varassa ja se ei oikein tunnu jaksavan kantaa. Soundipuolelle kaipaisi enemmän rohkeampaa efektien käyttöä, se tekisi äänimaisemasta mielenkiintoisemman. Melodiapuolella on muutama toimiva juttu kuten kolmen minuutin kohdalla tuleva vaihdos. Tonien hyvä vaihdos on neljän minuutin jälkeen. Sävellyksellisesti toimii, mutta soundipuolelta jää hieman vaisuksi tämä teos.
0   +1 +2
 
7
polonium 28.09.2014
Vähän sellainen kännissä soitetun oloinen ja keskivaiheilla homma meni jo todella sekavaksi.
Ei oikein saanut mitään otetta ideasta mutta soundeissa ei valittamista.
Syntikoiden pörinöiden varassa tämä taitaa olla.
0   +1 +2
 
8
buranaC 26.09.2014
Hauskan härö bassolinja, toimii kyllä. HÖRPPÄÄ TÄSTÄ SAATANAN KAKARA-sample säikäytti miut vähä, tuli ehkä aavistuksen liian kov- HEI EIKS tuo sample ookki siit Rölli-elokuvast missä on niit roskanheittäjiä ja se juo jossaki kohtaa Jack Danielssia? :D

Tuo syna mikä lähtee samalla kun rummut lähtee kunnolla on vähä ärsyttävä, en iha tykkää tuost soundista, en tiiä meniskö se paremmi jos se ois vähemmän "kuiva". Vai onks tuos melodiassa vaan jotain. Nyt kun tavaraa alko tulla enemmän niin kaikkia vaivaa vähän sama. Vähän kaoottiseks meni. Voluumitasoja vähän balanssiin ja sellasel "quality over quantity"-lähtökohdalla karsii vähemmän tarpeellista tavaraa pois. Yks päräyttävä synakuvio on huomattavast parempi ratkasu kun 3 päällekkäin soivaa kuviota.

Tuo 3 minuutin ja 58 sekunnin kohalla lähtevä tahtilajimuunnos on iha tiukka, veti sillai siististi vähä syvemmälle. Tässä on kyl paljon toimivia ideoita ja tää jopa toimii aina niissä kohdissa missä on vähemmän tavaraa kerralla. Voi olla et seki on makujuttu et miten levotonta meininkiä haluaa tehä. No mut, kasi (8)!
0   +1 +2
 
7
Ville Kotiranta 25.09.2014
Kappaletta on vaikea arvioida mitenkään järkevästi, ellei ole tällaisen pöysse-trippailun ystävä. Toisaalta voisin kuvitella, että tällaisia tuntemuksia saattaisi herätä, jos joisi liian monta ES Energy Drinkkiä. En ole varma, mutta sellainen fiilis syntyi, että kappale kertoi siitä miltä ilkeä portsari näyttää aivan liikaa erinäisiä psykedeelisiä aineita ja ES:ää vetäneen klo 2:30 baariin pyrkivän alaikäisen silmissä. Siinä se portsari seisoo, mutta edessä on monivärinen mosaiikkikenno. Arvosana 7.
0   +1 +2
 
7
veezay 24.09.2014
alun bassolinjasta tulee hivenen mieleen 90-luvun pc-demot ja niiden biisit. samalla väriään ja muotoaan vaihtava kuutio alkoi pyöriä silmissäni. basari on harmillisen lyhyt kolahdus ja tuntuu, että haitsu ja kläppi on vain muodon vuoksi. tuo puolen minuutin vaiheilla sisäänfeidaava melodia kuulostaa rytmiltään jotenkin todella kömpelöltä kaiken muun päällä. sen soundi on kyllä ihan käyttökelpo, mutta ei noin käytettynä. samanlainen jo lähes lastenlaulujen rasittavuutta lähentelevä naiivi diibadaaba-kömpelyys vaivaa muitakin synariffejä joita tulee biisin puoliväliin asti mukaan.

neljän minuutin kohdalla rytmivaihdoskikkailu periaatteessa piristää, mutta samalla se vahvistaa noiden synariffien rytmin kömpelyyttä just sen verran, että ne ampuu vihdoin yli. tää on se taustabiisi joka soi esikouluikäisille tehdyssä ylipirteässä ja yli-iloisessa My First LSD Trip -videossa, eikä ole tarkoitettu aikuisille ihmisille kuunneltavaksi.

muutamasta synasoundista "hyvä yritys" -plussat.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 22.09.2014
Melekoista jytkettä. Puolen minuutin jäläkeen alkaa selkeä ja tarttuva melodia kasarisaundeilla. Kolmen minuutin jälkeinen osa meni jotenkin pilipalimeiningiksi. Loppua kohti taasen paranee. Voisin kuvitella jonkun sivulta kuvatun uusvanhan tasohyppelypelin musiikiksi. Häröilystä huolimatta kiitettävä arvosana 8 ja puoli, joka pyöristyy ylöspäin.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Aina vaan kummallisempia genrejä. Aina vaan vaikeampi suhtautua asiallisesti instrumentaaleihin. Ymmärrän kyllä soundi-iloittelun joillekin tuottaman tyydytyksen, mutta en osaa saavuttaa sitä itse. Levyraadissa jos puolet biiseistä on konemusaa, niin yliannostus on lähellä. Löydän kuitenkin tästä kuuntelukokemuksena yhtäläisyyksiä jm8k:n kanssa: ei mahdollista rentoa/välinpitämätöntä kuuntelua samalla tavoin kuin RPA ja Sademetsä, jotka siis arvostaisin amatöörin korvassa helpommin kuunneltaviksi.
0   +1 +2