Wake

Scyater | 12.04.2004 | Techno
4:15

jotain scooterin ja e-roticin tapaista trance/dance sekoite systeemiä, otappa tästä nyt sitte selvää. ihan kohtuu hyvä biisi.

7.88   1265 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
SaastanenHippi 18.10.2004
Eurodancemainen meininki noissa melodioissa. Ei se huono juttu kuitenkaan ole. Nuo soundit tuossa alussa kuulosti ehkä hieman samalta kuin fruity loops 3.5:n demobiisissä olevat soundit (lähinnä tuo "efektoitu" soundi)...hmmm.. ja tuo yksi noista melodiasoundeista lienee short3 nimeltään? :) Itse käytän samaa soundia lähes joka biisissä ..:)

Muuten taas ihan hyvä, mutta liian samanlainen jälleen koko biisin ajan. Ja tuo melodia tuollaisella kellomaisella äänellä ei ollut kovin hyvä lähinnä kellomaisen soundin vuoksi.

pientä hiomista niin hyvä tulee
0   +1 +2
 
Protush 13.10.2004
ideaa tässä biisissä on paljonkin mutta toteutus on laimeahko.. biisi alkaa ihan siistillä sweepillä mutta filtteriä on katkastu tässä tapauksessa vähän liikaa.. melodiat ovat juuri trancen kuuloiset iskevät muutenkin.. kappaleesta puuttuu kuitenkin syvyys.. muuten hienot leadit kuullostavat biisissä melkein yhtä kevyiltä kuin padi ja kickikin on jokseenkin olematon.. mun mielestä tässä biisissä olis ainesta vaikka kuinka hyväksi kun tähän vaan saisi sitä syvyyttä ja vahvuutta! ja niinkuin ja mainitsin ideaa tässä kyllä on! itsellä on kanssa noiden soundien kanssa usein ongelmia saada niistä kunnolliset mutta kärsivällisyyttä se vaan vaatii ja tietysti harjoitusta.. suosittelen että teet tästä jonkin laisen uuden version koska tätä ei tosiaan kannata jättää tähän:)
0   +1 +2
 
Einsteins 09.07.2004
Amfetamiinia pullollisen juonut FL rynkyttää tuttja latuja pitkin. Havuja, perkele!
0   +1 +2
 
8
Migatus 02.05.2004
tää on mun mielestä todella hyvän kuuloista, vaikka jotain ehkä puuttuu, mutta en mä ainakaan anna sen haitata, tällaista jaksaisi kuunnella loputtomasti.. onnee sulle jatkoon :)
0   +1 +2
 
8
Outset 02.05.2004
Alkaa aika tylsästi, rummut ovat liian perussettiä, basari on aika onneton (ja näin ollen siis ponneton).. saundit ovat muutenkin vähän laimeita, syntikasta vähän nuppeja ja parametrejä vääntelemään ja sen jälkeen vielä miksaamaan saundit hyvin biisiin. Melodia on tuollainen perusmelodia, sointukulut on kuultu liian monta kertaa jo :) Pientä harhailua on havaittavissa, rakenne ei ole täysin kunnossa. Piano melodia on ihan kiva lisä, tosin siinä on toteutus jäänyt vähän huonomalle osalle. Saundiparantelua ja efektointia kaipailisi. Ei siinä mitään, kyllä tässä on jo perusasiat hyvin hanskassa :) Eteenpäin vaan uusin konstein, kyllä se siitä!
0   +1 +2
 
Calmination 14.04.2004
En oikeen osaa sano trancesta paljoakaan. Tämä kuitenkin tuntuu siltä, että tästä puttuu jotain. tämä vaatisi jotain täytettä.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 14.04.2004
Kommenttirinki jeejee. Toinen kerta kun tämän arvostelen. Eli: Perusnilkutus on kivan kuuloinen, mukavasti paikoillaan stereokuvassa. Lisäelementit ei oikein pelaa sen kanssa yhteen. Varsinkin se kaukainen padi on jotenkin omituinen tuohon verrattuna. Saisi ohentaa sitä jonkun verran. Pianosoundista ottaisin myös eq-höylällä keskitaajuuksia pois, se peittää aika tehokkaasti muuta mixiä. Ja noi staccato(?) iskut tekisin ennemminkin siten että ne jälkimmäiset kaksi iskua vaimenee hieman. Varsinkin lopetus noilla iskuilla kuulostaa vähän omituiselta... Clapseilla ei ole tarpeeksi tilaa mielestäni, jäävät tosi voimattoman kuuloisiksi. Hatit taas tunkee pikkuisen liian eteen, snare on hiukka liian alhaalla.... Nämä siis henk.koht mielipiteitä metallipäältä. En tunne trancea lainkaan, joten en ainakaan numeroa anna. Kommenttiin kannattaa muutenkin suhtautua varauksella.
0   +1 +2
 
7
tammina 14.04.2004
Kovin on nopea biisi, toimisi ehkä paremmin hitaampana. Nyt
ylinopeus aiheuttaa hieman koomisen vaikutelman. Tuskin harkittua?
Komppipuolikin kaipaisi hieman tukevoitusta.
Mutta toimiva melodia ja arri.
0   +1 +2
 
Kukkonen 14.04.2004
Jotankin laimeet soundit, peruspreseteillä kai tehty. Melko kliseistä tavaraa, ei pahemmin uutta. Rakenne kuitenkin pikkasen vaihteleva mikä tuo semmosen plussan tähän.
0   +1 +2
 
Samu2 14.04.2004
Oikein muksa ja melodinen pala heti tähän aamuun... soundien ohuus pistää ensin miettimään, mutta hetkisen kuluttua sitä huomaa että ne vain sopivat ja tehostavat kappaleen kuulasta vaikutelmaa! Mukavilla meldioilla elävä kappale joka tanssahtelee eteenpäin väsymättä.... kepeää, köykäistä ja kuplivaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat