Medicine Man

4:33

Little progressive heavy rock song!

7.20   51 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Dyryth 11.03.2024
Miksaus jättää toivomisen varaa, lopputulos melko tunkkainen ja laulu jää musiikin alle. Laulu jää heikoimmaksi lenkiksi. Sävellys on mielenkiintoinen ja mielenkiinto pysyy myös yllä kappaleen loppuun asti.
0   +1 +2
 
7
Kitara 04.12.2023
Oikeastaan introsta alkaen biisi soundaa hyvältä. Progressiivista rytmien vsihtelua, mutta unohtuuko siinä tavallaan alku biisistä. Ajan henkeä olisi voinut olla. Saisi antaa laulumikille hieman ehnemmän happea tennispallo suussa. Kitarasoolo on hienosti duunattu. Osio toisen perään ja vähän olisi kaivannut loivennusta väleissä. Ei huono.
0   +1 +2
 
8
Nirz Satan 05.04.2023
Kyllähän tämän kuunteli, joskin soundimaailma olisi ehkä voinut olla aavistuksen verran kirkkaampi omaan makuun. Ihan kelpo rokkia raskaahkolla kädellä!
0   +1 +2
 
Begemot 12.02.2023
Ensin kiinnitän huomioita siihen, että onpa hyvän kuuloinen äänite, laulut eivät ole ehkä niin pinnassa tai kompuran sävyttämiä kuin nykymusassa, mutta riittävästi, että saa selvää. Polveileva biisi, ei ehkä ihan siellä oman genressä, mutta osaan nauttia tälläisestä hyvästä soitosta ja kitarapuolen soundeista.
0   +1 +2
 
7
matti kutri 07.02.2023
Ok. Meinikistä soitantaa. Lauluun pitäis saada jotain potkua.
0   +1 +2
 
Kostiainen 01.02.2023
Tutunkuuloinen biisi biisi. Ilmeisesti uusi versio. Ei mitään muistikuvaa enää mitä olen edelliseen kommentoinut. Tähän sanon vaan että tarttuva kertsi ja että laulu voisi olla hieman kovemmalla ja/tai jotenkin efektoitu tai tuplattu. Soolo-osio alkaa vjän puskista.
0   +1 +2
 
Pitk 29.01.2023
Biisi alkaa lupaavasti. Soundipuoli kaipaa hiomista, mutta sehän tulee hiomalla. Laulu jää miksauksessa jalkoihin ja vireessä onjonkin verran ytoivomisen varaa. Kunnianhimoa ei puutu, se on hyvä. Kovaa treeniä ja eteenpäin.
0   +1 +2
 
7
Hienoja melodioita heti alussa! sanoista ei oikein saa selvää, oisko miksattu liian "piiloon" vokaalit.. muut soundit kyllä ihan priimaa.
0   +1 +2
 
Snacke 23.12.2022
Paljon tekstiä jää vähän sumuun minulta, varsinkin väliosan sinänsä kivasti melodiaa korostavan kitaran alle, ehkä sidechain kompura voisi kaivaa laulun esiin kitaran alta, ja niiden erotteleminen taajuuskorjauksella vaikka laulun yläpäitä korostamalla voisi auttaa. Tykkään sovituksen mekaanisesta äänimaailmasta. Asioita tapahtuu rytmikkäästi ja välillä vähän toisistaan irrallaan mutta kone löytää aina lopulta yhteisen tavoitteen ja osaset tuntuvat perustelluilta. Laulajan suoritus herätti kiinnostuksen tekstiä kohtaan, rohkeasti esille vaan seuraavassa kappaleessa.
0   +1 +2