Neverending Dream

Axoldies | 21.04.2004 | Melodic Trance
5:47

Surullisen kaunis kappale joka on omistettu omalle mussulle, tiisalle :)

9.08   2670 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rübert 12.08.2011
Tämä iskee suoraan omaan makuun! Terävä soundi, särisevät syntikat ja vahva basso! Loistavaa
0   +1 +2
 
9
PutkiMankka 15.04.2005
Kaunis piisi.. mukava melodia..
0   +1 +2
 
8
Groovy-Guy 17.12.2004
ihan hieno biisi. huomaa kyllä tosiaa mikä on biisin idea siinä kohdassa kun soi pelkkä melodia. musta on hienoo kun likkaystävälle omistetaan biisi (oon ittekki kokeillu ;)). siks en nyt haluas antaa kritiikkiä, mut pakko se on; mun mielestä miksaus oli... no... surkee. melodiat oli liian lujalla siin kohtaa ku oli kaikki rummut basso ja synat sun muut... mutta se kohta jossa oli se pelkkä melodia! se oli ihan siis... mahtava! mutta biisin herkän kohdan ja menevän kohdan vaihtuminen oli liian semmonen äkillinen. mutta muuten kyllä hyvä...
0   +1 +2
 
AssAllmighty 24.10.2004
:/ aikas heikko tapaus...ei kaunista kuuneltavaa.... ARGH... en kehtaa edes antaa numeroo, tulis sen verran karua katottavaa.....:/
0   +1 +2
 
unikoi 18.08.2004
Särörummuttelu ei toiminu mulle kauhean hyvin, mutta melodiat kautta biisin ovat jotain aivan käsittämätöntä. Vähään aikaan ei oo tullu yhtä kaunista biiseissä vastaan ,kuin toi huilu-melodia. Sääli, että melodioiden ulkopuolinen biisi ei ole yhtä vahva. Tempo on hieman liian hidas/laahaava, saundit rummuissa kaipaisivat muokkausta ja rakenne pysyy juuri ja juuri hanskassa. Mutta on kyllä hienot melodiat kertakaikkiaan! Liian ristiriitaista antaakseni numeroa. Palataan asiaan, kun miksailet tämän uudelleen.;)
0   +1 +2
 
8
TheReal 24.04.2004
mukavat melodiat ja rummut... hyvä biisi et ei muuta..:)
0   +1 +2
 
9
Outset 24.04.2004
Mahtava melodia tuolla huilulla, ei voi muuta sanoa. Tuo säröily häiritsee vaan pahasti tunnelmaa minunkin korviini. Jotenkin muu saundimaailma ei sovi surulliseen tunnelmaan. Huilu ja pad ovat kyllä todella hyviä, siitä isoa plussaa! Rummut ovat hallinnassa, tosin pientä huolimattomuutta havaittavissa. Arpeggiot ja rummut lähtee liian yht'äkkisesti tuon huilumelodian päälle, ja sinne hukkuu se kauneus. Ehkä olisi saanut olla astetta rauhallisempi biitti, mutta terävämpi basari, hukkuu liikaa... Kokonaisuudessaan hyvä biisi, joka voisi olla jopa kympin arvoinen, mutta rummut ja trancehäröilyt ei iske oikein, kun tuota hienoa ja rauhallista tunnelmaakin olisi voinut jalostaa enemmän. Mutta toimii hienosti näinkin! :) Ehdottomasti ysi kehiin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 24.04.2004
Melodiaosasto on kyllä kaikin puolin kunnossa, mutta mielestäni trance-arpeggio ei sovi tunnelmaan. Huilu olikin sitten omaa luokkaansa, ja tausta padin kanssa loi hienon tunnelman. Rummuissa olisi vielä hiomista. Kick jää jotenkin vaisuksi ja tuntuu hieman jäävän muun äänimaailman taakse, hihatteja on ihan sopivasti, clap/snare on myös ihan hyvä, vaikka se ei hirveästi sieltä kuulukaan. Rakennekin tuntuisi olevan hyvin kunnossa. Kokonaisuudessaan ihan mukavan kuuloinen biisi, mutta ei iske meikäläiseen kyllä täysillä.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 24.04.2004
Nyt muuten taas kolahtaa sitten meikäläiseen kunnolla. :) SyTeQ mainitsikin jo tuosta säröstä, siitä en itse erikoisemmin pitänyt (sepä jäikin sitten ainoaksi asiaksi). Melodiat jotain aivan käsittämättömän upeaa mielestäni. Tuosta alun melodiasta tuli joku klassinen biisi mieleen (ei kykene muistamaan nimeä). Huilu on kyllä siis aivan tykki! Siis huhhuh. Varmasti jää soittolistalle tälläisenäänkin... Alun rummut nyt olisi voinut ehkä jättää pois ja aloittaa suoraan tuosta melodiaosuudesta. Muuten biitti on hyvässä kunnossa, vaikkei mitään erikoisuuksia sisälläkään. Todella hieno ja kaunis biisi kaikinpuolin! :)
0   +1 +2
 
9
Trace 23.04.2004
Alku rummuttelu oli tylsä. Muuten kappale toimii alusta loppuun. Tässä on aika paljon uutta sinulta. Nimittäin tässä ei aivan niin paljon ollut tuttua ja turvallista.. Melodiat oli tietenkin hienot, kuten yleensäkkin. Kaikenkaikkiaan en löydä äkkiseltään kappaleesta yhtään mitään huonoa. Loistavaa työtä jälleen kerran.... On sulla muuten todella paljon inspiraatiota, kun kappaleita on jo näin paljon... Mutta ei ole valittamista, jos laatu on tälläistä..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta