Inro

4:47

Instrumentaalinen ihme. Progesävyjä käsittävä ajan kahdestoistaosa.

9.33   4384 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Yksinkertaisesti loistavaa... Ei taaskaan mitään erikoista sanottavaa...MAHTAVAA
0   +1 +2
 
9
Simon Davies 05.05.2004
Kyllä pojilla tais nauha loppua kesken kaiken tätä nauhotettaessa ;) Sen verran pahasti tuo katkes, älkääkä väittäkö että se kuuluu asiaan.

Ihan kiva kipale. Jos joku olisi väittänyt ekan kahden minuutin ajan että kuuntelen absoa, en olisi väittänyt vastaan. Kahden ja puolen minuutin jälkeen jonku aikaa vähän turhan hohhoijaa mutta hyvä pohja kaiken kaikkiaan.

Näitten piisien joukkoon ei sitten kannata laittaa keikalla enää niitä vanhoja poppipiisejä. Oon minä siitä tainu ennenkin mainita.
0   +1 +2
 
9
Joneski 29.04.2004
Jep. Tämä oli nyt edistystä. Omalaatuinen suunta alkaa löytyä ja onhan sitä ollutkin jo parissa edellisessä biisissä, komputer ja mind game on minun suosikkeja tähän mennessä. Tämän linjan pidätte nyt. Instrumental progressive rock maustettuna hauskoilla C osilla.
Inro lähtee kingston wall tyylissä hiljaa kohti kertsiä joka muuttuu instrumenttien täytteisellä melodialla. Välillä käydään rauhoittumassa ja heitetään pieniä sooloja herätykseksi. Rankka loppu oli vähän erikoinen, mutta kai sillä joku tarkoitus oli. Kuitenki Rento rock biisi.
0   +1 +2
 
9
simpauttaja 28.04.2004
heips!!!!hyvä letkeä kipale!!!!! kitarasoundissa crimsomia!!!
Laulukin ois sopinu......no niin no.....jatkakaa samaan malliin!!!!
0   +1 +2
 
9
Biosexual M 31.05.2004
Voi kuulkaa poijjaat(?). Koskas missäs teitä näkisi livenä??? Taitaa olla pian fanituksen paikka.
0   +1 +2