Scene 1: Innocent Eyes and The Devil

Haute Couture | 30.04.2004 | Soundtrack
4:01

Music For Imaginary Horror Movie
-Scene 1: Innocent Eyes and The Devil-

Aloin leikkimään ajatuksella, että teen musiikin kauhuelokuvaan. Taustatyönä katsoin ensiksi Lamberto Bavan "A Blade In The Dark" ja Lucio Fulcin "The Beoynd" leffat. Hain myös tiettyä fiilistä King Diamondin "Out From The Asylum" biisistä. Sitten kehittelin mielessäni elokuvan ensimmäisen kohtauksen. En ala sitä tässä tarkemmin selittelemään, vaan jokainen saa kuvitella sen omassa päässään.

Tiedä sitten onnistuinko tunnelman luomisessa.

Pianolla tällä kertaa ja täysin improvisoituna tietenkin, joka maustettu mukavalla kaiulla. Toivottavasti sitä nyt ei tullut liikaa, itse kun siitä niin paljon pidän ja liikaa käytän.

8.50   1249 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Shah 10.06.2004
Tämän hetkiseen tunnelmaan tämä luo jännän väreilyn. Kaiken maailman epäolennaiset ajatukset tyhjenevät päästä aika kunnioitettavasti. Minulla oli kiire jonnekin...vaan eipä tunnu siltä enään. Rakastan pianon akustista kaikua ja tässä on päästy hyvin lähelle sitä, oikeastaan täydellisesti; sitä luonnollista tilatunnelmaa ja avaruutta kuin soittaisi itse sitä. Tai olet hallissa, jossa joku soittaa sitä. No mutta, mainiota - jälleen kerran.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 06.05.2004
Hienoa tunnelmaa tämä loi, aika meni kivasti uppoutuessa tähän kappaleeseen. Maalaili mielikuvia ja sopisi varmasti hyvin elokuvan ääniraidaksi. Ei muuta kuin kamera olalle ja kuvaamaan. Vain yhden instrumentin varaan rakennettuna virkistävää vaihtelua. Kaikua oli kieltämättä runsaasti, mutta ei minun korvilleni ainakaan liikaa. Kaunista jälkeä.
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 02.05.2004
Yllättävän rauhallinen tunnelma tässä.. Odottava. Hyvinkin leffamainen. Ei ollut liikaa sitä kaikua ainakaan mun mielestäni. Sopi hyvin tunnelmaan. Ainoa huono puoli tässä teoksessa oli ne iloiset soinnut joita oli liikaakin. Söi vähän kauhutunnelmaa...
0   +1 +2
 
8
vjal 02.05.2004
No siis ihan hyvä tunnelma ja yleinen meininki. Ehkä vähän saundeiltaan turhan kliininen... Tän tyyppisissä kauhumeiningeissä toimisivat vähän epätavallisemmat soittimet myös.
0   +1 +2
 
Phadej 02.05.2004
kyllä hyvinkin vois olla jonkun taidekauhuleffan taustalla tämä viisu. matalia sointuja kaipaisin tähän, oikein koskettimiston vasemmalta laidalta.
0   +1 +2
 
9
tammina 02.05.2004
Alkaa kohtalokkaasti. Mutta sitä kauhua en oikein havaitse.
Tietynlainen "tyhjyyden tunne" on fiilis, joka välittyy...
Viattomat silmät...ja piru..leikitteleekö vihtahousu..
loppu jää avoimeksi.
0   +1 +2
 
Botro 01.05.2004
sopivaa musaa kauhuleffaan... -nimittäin, jos kauhun tunteet on tultava siitä että kuuntelee tätä musiikkina!!! ei vais en vaa saanu kuunneltua ku tuli joku vika soittimeen. ei ollut oikea arvostelu tämä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat