Blast Off Remastered

Dj-Latex | 05.06.2004 | Dance
4:29

Kappaleen äänen väriä ja dynamiikkaa on paranneltu.Alkuperäisestä kappaleesta ei ollut enää jäljellä projektia, joten kappale piti masteroida uudelleen.

9.25   1305 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Protush 11.09.2004
jätkähän tekee helvetin hyvää musaa! tästä biisistä ei oo mitään pahaa sanottavaa! kaikki on just niinku pitää:)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 06.06.2004
Joo. Elikkä! liidi on hyvän kuuloinen alkaa ihan hyvin tummosella liidin feidauksella sisään. on tässä kyllä hienoja soundeja ja muita effecti kikkailuja! rakenne on ihan hyvän kuulonnen! ku arvostelen tässä lennossa. :) en ole biisin aikana mitään päätä häirittäviä soundeja löytänyt. basari on ihan magee ja rummut on kans hyvässä hapessa. Kyllä tämä on aika hyvä vedos ja kuuntelee mielellään!Jatakahan samaan malliin ni tulee hyvää matskuu :)
0   +1 +2
 
10
larryb 05.06.2004
Edelleen mestariteos.. :D
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 05.06.2004
Hemmetti, tää potkii edelleen hyvin, ja tällä kertaa vieläkin paremmin, ja masteroinnin huomaa kyllä, selvästi parempi laatuinen tällä kertaa, ja bassoistakin saa mukavasti fiilistä irti. Melodiasta pidän tässä, varsinki tuosta päämelodiasta missä soi pizzicato? hyvältä kuulostaa ja hyvät filtteröinnit tässä biisissä, ehkä hieman liikaa resonanssia, mutta ei se nyt paljoa haittaa. Alussa rumpujen kanssa soiva leadi on makeen kuuloinen, semmonen "veto" siinä lopussa aina. Rummut hyvät, mutta tuo kick sample saisi olla hieman erilainen, tai sitten paremmin efektoitu, että se kuuluisi muiden äänien takaa paremmin. Hihatteja on sopivasti, ja clap toimii myös tässä. Rakenne hyvä, sopivasti vaihtelua. Efektit myös kunnossa, ehkä tuota alun efektiä olisi voinut muokata paremmaksi, mutta siis hyvin toimii kuitenkin. Kokonaisuutena tämä iskee minuun ja kuulostaa erittäin hyvältä näin uudelleen masteroituna. Jatkahan samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
pro[D]user 05.06.2004
Kovat on kilkutukset. Biisi on melodinen, joka on erittäin hyvä asia.
Ääniltään hyvä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta