Coriende Vorbus

Humanoid | 14.06.2004 | Ambient
7:06

Tales EP track 04

Maalailua ilman sen kummempia kliimakseja.

8.00   1191 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Mr Dimension 28.07.2004
hyvää maalailua. Eipä se maalailu mitän kliimaxeja kaipaa =)
0   +1 +2
 
Kuusniemi 28.07.2004
Oh yes. Tälläisestä tämä setä tykkää. Tummaa äänimaailmaa, rosoisia soundeja, synkkää, uhkaavaa. Tämä on vallan loistavaa! :)

Soundit on valittu huolella ja ne toimivat varsin hyvin. Ainoa mikä niistä häiritsee on se syna basso joka tikittää koko ajan tuolla taustalla, mutta se on onneksi sen verta piiloutunut, että se ei nouse liian pahasti pintaan.

Miksaus on varsin onnistunut, soundit tukevat toisiansa hyvin.

Melodiapuolella on todella hyvää maalailua. Mitään varsinaista johto melodiaa tässä ei ole, mutta tunnelmaa sitäkin enemmän. Ja juuri tuon tunnelman ansiosta tämä kappale toimiikin. Luulen, että jos tähän olisi laittanu jonkun varsinaisen liidin niin se olisi luultavasti pilannu kappaleesta tunnelmaa liiaksi ja tehnyt sen siten huonommaksi.

Tämä on hyvä tälläisenaan.
0   +1 +2
 
8
Salminen 28.07.2004
Vähän tällaista rytmisempää ambienttia. Toimii varsin mukavasti. Särökitarat ovat melkoisen transistorimaisen kuuloisia, etenkin tuo korkealta kromaattisesti vetävä "lead"- kitara, jonka sävelkulku välillä tekee mielestäni hieman häiritsevän tunnelman muuten mukavan chilliin kappaleeseen.

Lopussa ja alussa tuleva analogimurina oli sen sijaan mielestäni erittäin hyvä, kuten myös tuo kappaleen avaava 32-osia vetävä syntikka kunhan sen soundiin ensin tottui. Puhepätkät sopivat myös hyvin ja padivalinnat olivat onnistuneita. Eniten tässä jäävät omaa korvaani häiritsemään juuri nuo edellämainitut kitaroinnit, mutta plussan puolelle kuitenkin kokonaisuutena päädytään.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 28.07.2004
Ensimmäisenä saapuu ihmetys; tämä on aika menevää ollakseen nimetty ambientiksi. Silti, erittäin hypnoottista ja mukanaan vievää materiaalia. Kitarasoundi olisi mielestäni kaivannut ehkä vielä hivenen viilaamista. Synamatot kasvavat hienosti etualalle.

Rumpujen loikatessa mukaan hylkään loputkin haaveet ambientista ja antaudun biisin vietäväksi. Kitaran jatkuva toisto tosin käy hieman häritsemään. Ehkä hieman enemmän kehitystä kaipaisin biisiin, ihan näin vähillä ideoilla tämä ei mielestäni kanna mallikkaasti ihan loppumetreille asti.

Miksaus on ainakin näillä purkeilla kuunneltuna ihan mallillaan eikä toteutuksesta muutenkaan ole oikein pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
Averell 28.07.2004
Aika kiehtova nimi biisillä, ei niin että tietäisin mitä toi tarkoittaa. Soundimaailma aika hyvä mutta ton jatkuvan sykkeen kanssa aika ahdistava. Toi kitara(?)soundi mulla vähän tökkii. Kyllä tällä ihmisen mielisairaaksi sais. Ja se ei oikeastaan ollut kettuilua: tehokas synkkä meininki. Pirun pitkä mutta ehkä se kuuluu asiaan, tää liikkuu kuitenkin koko ajan kuin pieni vesikauhuinen hirvi.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 28.07.2004
Hyvin tehtyä ja soundit kohdallaan. Varsin puuduttaavaa kuitenkin, pituutta rakenteeseen nähden ainakin puolet liikaa.
0   +1 +2
 
9
juZ 02.07.2004
hmmm.. särökitara-ambienttia. Hyvin kantaa loppuun asti. Imutin nämä kaikki biisit koneelle, pitää tsekata miten ne toimii kokonaisuutena. Erikseen ainakin toimivat.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat