Eat (bi video edit)

Sanomalehti | 29.07.2004 | Techno
3:06

Konemusiikkitallenne nimisen levyn 2. kappale.

Tästä kappaleesta on ihan oikeesti tehty video! Ja videon alussa on levylautanen, jossa pyörii Justified and Ancientin (aka KLF) Shag Times -vinyyli. Ei siis ihan paska video. Tosi fani muuten huomaa, että Elektrojäniksen Pupu kattilaa soimaa –raidalla on yhdessä kohtaa käytetty samaa syntsakuviota. Ei ne hyvät kuviot puussa kasva.
- H. O.

Tästä kappaleesta muuten sen verran, että alkuperäinen tuli tehtyä muistaakseni jonkun kasetin loppua varten silleen, että se siihen just mahtuu eikä tarvii kelailla. Siinä oli kaikkea turhaa joukossa ja muutenkin se oli huonompi kuin tämä. H. O. muokkasi siitä tämän videota varten sitten ja heitti kaiken ylimääräisen pois ja ainakin pari juttua... Kun vaan muistas mitä.
- Ej

8.00   471 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Elektrojänis 19.09.2004
Minäpä kuuntelin... Ainakin lukioaikoina bussissa.
0   +1 +2
 
Henrik Olofsson 08.09.2004
Noista kasettien koostamisista:

Siihen aikaan elämässä tuli tosiaan tehtyä omatoimisesti ties mitä megahyperextrahit collection-kasetteja, joissa oli parhaat hitit 90-luvulta ja parit omat biitit välissä. Näihin sitten väsättiin kansitaide vimoisen päälle, ja muistaakseni ainakin yksi oli pakattu tyylikkääseen salmiakkirasiaan (vrt. ammoniumchlorid 2).
Kokonaisuudessaan puuhassa oli varmastikin enemmän kyse väsäämisestä ja säätämisestä, itse en ainakaan muista niitä kasetteja kuunnelleeni.
0   +1 +2