Lazy Wizard

PTA | 08.08.2004 | Heavy Metal
2:07

Parin minuutin soolo hahmotelma vanhan komppiraidan rinnalla!! Sormijumppaa.

6.50   615 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MusaPoju 19.11.2004
Hyvää rumputusta sekä kitaran vingutusta. Aika siistinoloiset äänet täss o. Tää on tällasta esimerkiks jotakkin jumppausmusiikkia. Tästä tullee ihan hieno olo ku kuuntelee tän. Heippa sitten vaan !!!!!
0   +1 +2
 
Michikawa 30.08.2004
Sormijumppaahan tämä on, mutta eipä kyllä musiikillisesti mitenkään järkevää materiaalia. Skaala on täysin irrallaan taustasointumaailmasta, eikä tämä kyllä ihan jazzinkaan piikkiin mene kun touhu on ihan päättömän oloista. Tulee mieleen kakofonisempi versio Yngwiestä. En näe mitään syytä kuunnella tällaista kamaa. Sormet on vikkelät, mutta sisällössä ei ole mitään järkeä. Tämä on lähempänä urheilua kuin musiikkia.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 18.08.2004
aika tylsä sinänsä... vikkelät sormet gyl taitaa olla, muit mutten pretty boring tsipale.
0   +1 +2
 
Obi2 18.08.2004
Olisi nyt ollut edes vähän monipuolisempi tuo komppi! Kun itsekkin rumpuja soitan niin tuo komppi alkoi ärsyttämään aika lailla. Kyllähän tuo "sormijumppa" ihan hyvältä kuulosti, mutta siihen se sitten jäikin... Tällaista biisiä on niin vaikea arvostella, että jätän sen nyt väliin...
0   +1 +2
 
5
Salminen 18.08.2004
Nopeat sormet ovat kyllä kaverilla, siitä täytyy nostaa hattua! Valitettavasti vaan kun lähdetään tätä arvostelemaan biisinä, joudun ottamaan matalan skaalan käyttöön. Pohja on niin sieluttoman mielenkiinnoton että pahaa tekee, komppikitaran soundi on lattea kuin kampela ja sointukierto ei ole tosiaankaan ihan sieltä omaperäisimmästä päästä.

Itse soolokin tuntuu olevan enemmän nopeilla kuvioilla mässäilyä kuin sitä tunteen paloa, mitä hyvä kitarasoolo parhaimmillaan uhkuu. Lisäksi tuollainen nopea juoksuttelu ei ainakaan tuollaisen hitaan ja laiskan taustan päälle istu sitten lainkaan, ehkä jos olisi pistänyt tempoa neljä kertaa lisää niin homma olisi voinut toimia.

Nopeuden esittelynä tämä on vielä ihan ok pätkä, mutta minkäänlaista kuuntelunautintoa tästä ei kyllä ainakaan allekirjoittanut saa irti vaikka kitaramusiikin ystävä olenkin. Muutakin olisi biisissä oltava kuin sormet sauhuten soitettua kitarasooloa. "Nopeusmainoksena" tämä on sellainen reilun kasin suoritus, mutta koska tapanani on arvostella kappaleet niiden biisillisen sisällön perusteella, joudun ikävä kyllä tälle vitosen lyömään. Tulevaisuudessa vähän mietintää itse biisillekin eikä pelkästään soololle, jookos? :)
0   +1 +2
 
jmm 18.08.2004
Sormijumppaa niin kuin artisti asian esittää. Ompahan kaverilla nopeat sormet, ei voi kuin ihailla kun itse olen tällainen keskitason "keppisankari". Eihän tällainen biisinä kovinkaan ihmeellinen ole, mutta jos tän soittaa musiikkikaupan kitaraosastolla saa varmaan päät kääntymään ja ihmiset spontaaneihin aploodeihin. Hienoa soitantaa.
0   +1 +2
 
8
Mutta 18.08.2004
joo taitava soolo. rummut kuulostaa aika kököiltä ja komppi kitaran soundissakin ois parantamisen varaa. tais olla joitain virheit siin soolos mut ihan jees
0   +1 +2
 
integratio 18.08.2004
ihan hyvää heviks vaikka usein en kuuntelekkaa :P
-kommenttirinki
0   +1 +2
 
ceron tec 18.08.2004
no soolo oli ainakin hyvä. rumpu komppi olis hyötynyt todella paljon jostain hihateista ja rideistä. ja tietenkin vähän tomitusta väliin!
0   +1 +2
 
Averell 18.08.2004
Jahas. Kyllä tosta voi vaikutteita huomata. Taustahan on aika roskaa. Kitarointi kovaa ja osaavaa sahausta, mutta sellaisena vähän tylsää eikä kerro paljon muusta kuin sorminäppäryydestä - kertakuuntelulla ei löydä tuosta paljoa mielikuvitusta, sen kun vedetään asteikkoa edestakaisin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat