Organize,Customize,Realize

3:19

Biitti rakentelusta lähtenyt kipale joka sinänsä ei vielä sisällä suurempaa koukkua ja on keskenkin. Mutta syy miksi laitoin sen tänne olisi mukava kuulla uusimmastani suuntaa antavaa ja rakentavaa palautetta:)

9.50   707 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Marison 11.12.2004
Kaunista, vapaata, leijuvaa ja menevää. Soundimaailma on huolella valittu ja miksattu. Mikään ei häiritse, ja meno imaisee mukaansa. Voisin hyvin kuvitella tanssivani melkein transsissa tämän rytmissä hämyisellä klubilla.

Biisi noudattelee mukavasti rakenteellista kuviota, mutta sitä veret seisauttavaa vastakohtaisuutta en löytänyt. Alussa on lupaavaa kehitystä, mutta siihen se sitten jääkin. Basso on turhan monotoninen. Säveltänet sitä, melodiaa ja sointumaailmaa vielä monimutkaisemmaksi hittikehitelmäksi koukuttaen näin kuulijaa. Älä kuitenkaan tee siitä liian perinteistä 1-4-5 -linjaa noudattavaa tms sointulinjausta Tuo mukaan oma näkemyksesi yhtä voimakkaasti kuin soundimaailmassa sekä tunnelmassa on havaittavana.

Ujeltava melodian kaltainen soitin on todella kaunis ja avartava. Rummuista annan erityiskiitoksen. Ne sopisikin enemmän tranceen kuin houseen, jota tämä ei ehkä ihan ole. Sulla on vielä paljon kehittämistä, mutta kun aihio ja konteksti on kunnossa (kuten sulla), niin odotukset ovat jo aika korkealla tulevaisuuden tuotannon suhteen. :) Jatka samaan malliin ja tee aavistuksen "monimutkaisempaa" (sekä viimeisteltyä..!) 8½
0   +1 +2
 
10
corter 31.10.2004
ooh, loistavaa. soundit toimii loistavasti, alussa on mukavan deeppi tunnelma. miksaus on myös toteutettu hyvin. erityismaininnan ansaitsee tuo hieno kuiskaus-efekti, se oli tod. hieno. Melodia on mukava, ja se on toteutettu hyvillä soundeilla. Vähän ehkä häiritsi tuo korkea piipitys joka oltiin pannailtu kokonaan vasemmalle. Muuten kaikki toimii hyvin. Jees, mukavan ammattimaista matskua, ei yhtään mitään moitittavaa :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 28.10.2004
Kuuntelin tämän tässä parikertaa uudestaan ja tykkäsin vain tästä enemmän kuin viimeksi... Noi delay+reverbi kaikujuoksuttelut on todella upeat... Huomaa et kaijuilla leikkiminen on sulla vahvalla mallilla... muutenkin on niin hemmetin laadukkaat äänet=)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 07.10.2004
Malliikkaasti alkaa ja noi pienet paussit maustaa biisiä hyvin... basso on musta perushieno... ja noi kivat kaiut on hienoja... pidin erityisesti tosta takaperin cymbalista joka polki eteenpäin hienosti... Todella groovia house musaa... En erityisemmin ole suuri housen ystävä. Mut tää on kyllä laadukkaan kuuloista. Letkeät rummut kulkee eteenpäin hyvin ja tunnelma on hieno... Kaipaisin itse ehkä jotain melodian tynkää, mut en ole varma peittääkö se housemaisuuden? Ku tää on just sitä mitä house on=) En tiedä annanko vielä numeroa.. jos tää kerran on kesken... mut kyllä tää ysi tavaraa silti on.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat