Earth to Jonesy

Matsya | 08.10.2004 | Psytrance
12:38

No niin... Saatiin sitten viimein uusi kappale valmiiksi, pitkän ahertamisen jälkeen. Kertokaa, mitä tykkäätte! :)

7.84   3426 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
metsäradio 04.03.2009
hyvin miellyttävän hitaasti nousee tää biisi. tosissaan niinku Olentolupa jo sano, tää on hyvällä tavalla erilaista. keep up!
0   +1 +2
 
NeDiS 04.10.2006
Rakentavaa kommenttia en osaa antaa koska en tällästä musaa kuuntele..srry..:D mutta hienosti kyllä biisi etenee. piti nyt jotain sanoa kun lupasin tulla kommentoimaan. :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.08.2005
Aika taidokasta tavaraa kyllä. Ensimmäinen risunaihe on heppoinen snaresoundi joka sen lisäksi että kuulostaa epämääräiseltä hutaisulta, ei myöskään sovi kickin pariksi ollenkaan. Kickisoundi sen sijaan on varsin toimiva, kuten myös kaikki tunnelmaaluovat atmopadittelut. Rytmiset efektit haitsuja ja kaikkia kilkuttimia ja kolkuttimia toimii hyvin. 2:50 tienoilla oikein piristävä rytminvaihdos. Vokaalisamplesta en pidä, kun se on typerästi alaspäin pitchattu, tuollainen vaatisi tuekseen vähän rankempaa efektointia vähintäänkin. Oli muuten pakko tarkistaa mistä tuo tuttu vokaalisample olikaan :p

Viiden minuutin kohdalla olevat phaseröidyt perkussiot kuulostavat erittäin kivalta. Alkaa kyllä odotuttamaan huolella että milloin tapahtuu. Kai Hallucinogenin (tai varmaankin Infectedin?) mieleentuova melodia kuuden minuutin tienoilla ruleksoi. Ja tuleehan se kiihdytyskin vielä sieltä kahdeksaa minuuttia lähestyttäessä. Lopullisen temmon löytyessä olevan perkussion rytmi ja soundi miellyttävät suunnattomasti.

Vähän olisin kyllä kaivannut koko biisin aikana enemmän tavaraa vielä. Ei nyt mitään fullon-paahtoa mutta enemmän hienoja proge-elementtejä, semmoisia todella syviä ääniä jotka luovat tilantuntua. Tällaisenaankin tämä oli todella hieno teos mutta kaipaisi vielä selvästi lisää. Loppupuoli saisi vielä kerätä raivokkaamman paahdon. Vähän tuntuu jäävän puolitiehen rakentelu. Miksauksesta ei isompaa sanottavaa, hilulla masteroinnilla tähän voisi kai saada vielä lisääkin potkivuutta helpohkosti?

Mutta joo. Ihan eri tavaraa kuin perussuomisoundi mikserissä. Toimii.
0   +1 +2
 
5
MusaPoju 08.11.2004
kyllä tää iihan liikuttava & tunteikas kibale on juu uu. Pikkaisen pöhköbiisi minä sanoisin. SAAAAMMBBBBAAAAAAA jiiiiiiipppppiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjuuuuuuuuuu jiiiiiiiippppppppiiiiiiijjjjjjjjeeeeeeeee
0   +1 +2
 
overlord 29.10.2004
Hieman liian paljon toistoa. Ihan hauskoja muutoksia teemoissa mutta säilyykö kokonaisuus?
0   +1 +2
 
8
Tämähän on ihan toimivaa kamaa.
Annetaan kahdeksan.
0   +1 +2
 
H4p4 24.10.2004
Onnittelut! Ensimmäinen kuulemani trance biisi mitä jaksoin kuunnella oikeasti! Ei samanlaista hullua paahtoa kuin kaikki muut trancebiisit mitä mikserissä tulee vastaan. Täytyy muuttaa käsitystä "kaikki trance on paskaa"....
0   +1 +2
 
Verenn 23.10.2004
Psytrance.. Mulla ei oo tästä genrestä mitään hajua.. Miksaus kuulostaa varsin hyvältä ja selkeältä. Biisi muuttuu loppua kohden ihan mukavasti, "tauko" (fade-out) hämäs ja sitten taas alkoi uudestaan. Kyllä tätä jaksoi kuunnella vaikka oli aika pitkä kappale, pituus lienee tän lajityypin ominaispiirre? Tän tekemiseen on selvästi nähty vaivaa ja panostettu, mutta koska mulla ei tästä genrestä ole mitään tietoa/vertailukohtaa jätän arvosanan väliin.
0   +1 +2
 
6
Ilssi 22.10.2004
Aika vaisusti alkaa, tällästä aika hiljaista jumitusta tää on, eipä tiedä muuta sanoa kun et tää on aika keskiverto tavaraa mitä nyt täällä on kuullut.
0   +1 +2
 
9
Wraithverge 18.10.2004
Rauhallisuudesta ja rentoutumisesta kovaan potkintaan. Biisi sisältää hyvää menoa läpi biisin ja soittimet ovat täysin kohdallaan. Ainut vakavasti vituttanut biisin elementti oli toi karhee juoppohuuto! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat