Alitajunnan viemäri

5:00

työnimi: Bloodstream32.skm

9.67   617 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Miner69er 21.03.2006
asennetta! "kukaan ei säästy tuomiolta" ;D
0   +1 +2
 
10
ArchHeretic 03.01.2006
Mahdottoman outoja äänimaailmoja sisältävä veisu, se on myönnettävä jossa on vielä rytmiikkakin kohdallaan. Alun orgaanisen pulputuksen keskeltä nousevat melodian palaset melkein riipivät selkäpiissä ja kahden minuutin kohdalla olevat rytmitykset toimivat erittäin hienosti. Harva viitsii oikeasti tuoda rytmiä ambienttiin, mutta tätä kuunnellessa herää kysymys "miksi eivät", sillä moinen toimii tehokeinona erittäin hyvin. Samoin toimivat myöhemmässä vaiheessa tulevat bassot ja muut industriaalimmat äänet jotka tahdittavat kappaletta erittäin toimivasti ja samalla tekevät siitä erittäin kolkon oloisen. On muuten varsin mahtava siirtymä tämä orgaanisesta ja jopa "niljakkaasta" saundista kolkkoon ja erittäin "kylmään" ja "urbaaniin" äänimaisemaan joka tuntuu vain kasvavan intensiviteetissään. Ja sitten se taas palaa orgaaniseen saundiin ja loppuu.
Verrattaessa "Through The Looking Glass" - kappaleeseen, Bloodstream tuntuu olevan eheämpi ja samalla epäinhimillisempi. Se kuvastaa paremmin aikaa ja paikkaa, siinä missä minulle tuli "TTLG:stä" ennemmin kuvaus ihmisestä ja ihmisen toimista. Kappale on myös erittäin äänekäs ja agressiivinen jopa, käy päälle kuin myskihärkä mutta silti hienovaraisesti.
Tykkäsimpä erittäin paljon tästä, kaikki elementit tuntuivat olevan kohdallaan, miksauksesta ei voi valittaa ja tunnelma sekä kappaleen rakenne kantavat kepeästi loppuun saakka. Aivan loistavaa kamaa.
0   +1 +2
 
semihc 01.09.2005
jatkaa tota Bloodfallin aloittamaa linjaa. tasaista tausta musaa. selvästi jotain peliä tai leffaa varten, ei niinkään itsenäinen piisi, ainakaan näin pitkänä ja tasaisena. kuten edella ei basic, ei positiivista, ei negatiivista
0   +1 +2
 
9
GREV 10.12.2004
Aika basic linjaa vetävä Dark-Ambient rykäisy, josta ei löydy niinkään negatiivistä tai positiivistä sanottavaa, koska kuten aiemmin mainittu, on biisi melko tutun kuuloinen...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat