Nipas blues

4:36

Sorry to tell Ya all: Tää biisi on tehty tietokoneella kahdesta eri tilaisuudesta ja yhdistetty yhdeksi. Nipa on mun vanha tuttavavani ja naapurini. Hän tuli kerran taas meille jammailemaan ja mä (kun en viittinyt tehdä itte mitään) annoin hänelle taustoiksi Birgerin kanssa tekemäni (90 - luvulla) Burgeundi street bluesin , tällä kertaa soitettuna C ?!
Jos sitä oikein tarkkakorvaisena kuuntelee , sen huomaa, että Nipa Ja Birger ole koskaan tavannet in persona.
HUomatkaa myöskin että herra HAAVA on thenyt tästä biisistä remixin:
http://www.mikseri.net...

10.00   1252 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AMEN .
0   +1 +2
 
10
Sorry to tell Ya all: Tää biisi on tehty tietokoneella kahdesta eri tilaisuudesta ja yhdistetty yhdeksi. Nipa on mun vanha tuttavavani ja naaputini. Hän tuli kerran taas meille jammailemaan ja mä (kun en viittinyt tehdä itte mitään) annoin hänelle taustoiksi Birgerin kanssa tekemäni (90 - luvulla) Burgeundi street bluesin , tällä kertaa soitettuna C ?!
Jos sitä oikein tarkkakorvaisena kuuntelee , sen huomaa, että Nipa Ja Birger ole koskaan tavannet in persona.
0   +1 +2
 
Haava 11.11.2004
Hyvät saundit tässä... Kuten tuossa Honeysucle rosessa... Tässä tulee vielä hienosti esile tuo, että toinen soitin on lähellä mikrofonia ja toinen kauempana. Tkee hyvän tilavaiktelman tähän... Tälläisistä nauhoituksista tykkään. Sen lisäksi, että koko soppa kuullostaa niin pehmoisen analogiselta ja saundeiltaan niin ihanan savuisen luonnolliselta. Siis todella hienoa kuuneltavaa... Todella pureutuvat nämä saundit läpi tästä... Ihanaa kisailua ja keskutelua noiden soittimien välillä.. Siis ihan mahtavaa.. Todella fiilstä.. Aivan mahtava pätkä tämä... Ei tästä voi sanoa mitään huonoa...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta