Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 389 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 05.06.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Vähän kuin rockimpaa Leonard Cohenia. Taidan tykätä. Tässä on myös vähän sellaista 'Jolly Jumpers meets Dire Straits'-fiilistä. Mikäs siinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 05.06.2010

Kalashnikov - Synapsit
Joko teitä soitetaan valtakunnallisissa p*skatorvissa eli onko turvallista kokeilla muitakin radiotaajuuksia paikkakuntien pikkuasemien sijaan? Toisin sanoen, tää kuulostaa ihan hyvältä. Jatkakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 05.06.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Lauri Tähkä, Kaija Koo... Fillari. Iskelmäpoppia kotistudiosta. Hyvät melodiat ja silleen. Ei vaan iske minuun, mutta ei se mitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeon Antenna - Little Green Zen 10.05.2010

Aeon Antenna - Little Green Zen
"And with strange aeons even death may die." - Ei tällä kyllä taida olla mitään tekemistä Lovecraftin kanssa, tuli nyt tuo vain mieleen nimestä. --- Noille vokaaleille voisi varmaan tehdä jotain.. En sano mitä, kun en tiedä. Ne vaan eivät nyt oikein istu tähän nykymuodossaan. Kyllä tässä selvästi kuuluu tuo Kingston Wallin vaikutus ja se onkin tässä kaikkein mielenkiintoisinta. Voisitte vääntää vain puhdasta progea. Tämä ristisiitos on melko ailahtelevaa kamaa, vaikka toki myös omaperäistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manifestaatio - Morfiini 10.05.2010

Manifestaatio - Morfiini
Aika hiljainen alku. Tässä on kai haettu yllätysmomenttia. Pahaa-aavistamaton kuuntelija kääntää volanuppia ja kohta räjäytetään... Tämä on näitä tyhjentäviä kuuntelukokemuksia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manifestaatio - Sinua Ei Tarvita 10.05.2010

Manifestaatio - Sinua Ei Tarvita
No johan on rykäisy. Kyllä nyt hiihdetään ihan eri laduilla kuin BO. ..Niin se vaan on, että maailma pyörii ilman minua, sinua tai meitä. Ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Jump - Fadin' groom 19.02.2010

Mental Jump - Fadin' groom
Tunkkaisesta soundista huolimatta sangen kiintoisa kipale. Tästä saisi paremmalla tuotannolla vielä hitin kansalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Somehow 18.02.2010

Re-Pulse - Somehow
Todella hyvän kuuloista, ei siinä mitään. En vaan välitä, nääs. Jos mentäisiin pelkkien teknisten seikkojen mukaan, niin tämähän on kympin suoritus. Mutta minun pitää aina tunkea sitä ei toivottua henkilökohtaista mielipidettäkin näihin arvosteluihin. Sanotaan nyt vielä vaikka, että tuo soolo oli oudon pirtsakka näin harmaaseen tunnelmointiin. Jokainen tyylillään kai.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olppa Product - And You Thought This Could End Well 18.02.2010

Olppa Product - And You Thought This Could End Well
Hieman kasarilta vivahtavaa kitarointia alkuun. Ajoittain positiivisen kupliva, loppua kohden nykyperinteistä suomalaista synkistelyä. Sehän on jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - ALIVE 18.02.2010

7th Edition - ALIVE
Nyt ei vaan iske, ehkä tämä sattui hieman väärään saumaan. Hyvää jälkeä, mutta en kykene luomaan henkilökohtaista sidosta tuotokseen. Nyt kävi näin. Annetaan kasi, ettette suutu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 17.02.2010

Misstep - Black Line Light Mix
Syntikka! Eikä edes mikään kasarihomosyna. Laulajalla on hyvä viskin polttama ääni. Kitaranäppäily toimii. Ja soolo.. 'däy, däyyyyy'. Hyvää kamaa. Rummuissa on vähän sellaista halvan iskelmän fiilistä, mutta se nyt voi olla omaa vainoharhaisuuttani...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - To the wolves 17.02.2010

SINFACTOR - To the wolves
Ok kuuloista, kun vääntää volanuppia kaakkoon reilusti. Semmoista Radio Rock kamaa. Voisitte olla uusi Doom Unit vaimikäseoli. Eiköhän ne ole jo kohta kierroksensa loppupäässä. Tämä on siis minun tapani sanoa, että teillä on menestyksen avaimet. ;-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Jump - (I can speak without making any) Noyce 17.02.2010

Mental Jump - (I can speak without making any) Noyce
Ihmevänkyrää. Kuulen Kingston Wallin ja grungen. Pää menee pyörälle vähemmästäkin. Hyvää jälkeä ja hyvä laulaja. Rohkeaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Luuseri.1. 17.02.2010

Margen Barhaat... - Luuseri.1.
Suomalaista karaoke-estetiikkaa. Mikäs siinä. Ei aivan minun makuuni, mutta Suomessa riittää baarikärpäsiä joita tämäkin koskettaa. Rai, rai.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake] 17.02.2010

Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake]
Sävellyspuolessa on lupausta, mutta kappale ei ota iskeäkseen. Se letkeämpi meininki on toimivinta. Olisi voinut jopa nostaa numeroa, mutta suurin osa biisiä oli vähän liiankin tylsää. Älä minusta välitä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Kivisydän 17.02.2010

HARMA - Kivisydän
Masentavaa, sitä on suomalainen olemassaolo. Perhe on hangessa ja hirttoköysi roikkuu kattopalkista. Jälki on hyvää, mutta en kykene luomaan henkilökohtaista sidosta kappaleeseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele VRS-Project - Floating Water (Acoustic Mix) 17.02.2010

VRS-Project - Floating Water (Acoustic Mix)
Yatzy! Hyvää on. Soundi on hieman kylmä ja kolkko, minkäs teet. Kitaran liekki ei riitä sulattamaan pianon jäätä. Erinomainen taidonnäyte.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 17.02.2010

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
"Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. It's five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no man has gone before." - Taustamusiikin omaista leijuntaa ja tykyttelyä. Ilmeisesti juuri sellaiseksi tarkoitettukin. Kyllähän tämä pelin taustana menee. Mykkepraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - Tourist wars 17.02.2010

Los hijos de Franco - Tourist wars
Jopas on rypistys. Teknologia-tuomiopäivän musiikkia. Räpäytys ei jaksa iskeä, mutta kertsi on toimiva ja soundi vallan erikoinen. Voisitte saada tästä vielä jotain aikaiseksi hieman paremmilla lähtökohdilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 17.02.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Jiah ja giddyup! Tästähän tulee jokseenkin mieleen Peitsamon Kantrihai, vaikkei olekaan kovin samanlainen. Hyvää soittoa ja sanat menee siinä päällä. Mitäs tätä haukkumaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 17.02.2010

Lokosa - Satansgod
Onko kappaleen nimi ruotsia? En ainakaan löydä tuolle mitään merkitystä. Itse musiikkihan on hyvää, ei käy kiistäminen. Mutta ei tästä silti tuntunut paljon käteen jäävän. Menestyjäkamaa, arvosanasta huolimatta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 17.02.2010

Exoar - Identity
Oivia riffejä, mutta soundi on konemainen. Johtuisiko konerummuista? Vokaaleista välittyy pidättyväisyys. Tällainen ulosanti vaatii esteetöntä voimankäyttöä eli siis kunnon huutoa. Ok kamaa, mutta tästä saisi niin paljon enemmänkin irti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Red Moonscape 17.02.2010

Melodies in the Moonlight - Red Moonscape
Sangen kiintoisaa. Hyvin sävelletty. Sille ei tietenkään voi mitään, että virtuaaliorkesteri kuulostaa aina hieman kolkolta. Tunnelmaa on kuitenkin rutkasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Devil's Blue Band - A Dogman 16.02.2010

the Devil's Blue Band - A Dogman
Aika perusbluesia. Ei siis mitään vikaa, mutta ei pahemmin tarjoa yllätyksiäkään. Letkeää menoa ja taustalaulut toimivat mukavasti. Muuna päivänä antaisin kasin, tänään tulee seiska. Älkää silti lannistuko, hyvältä kuulostaa kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Gasoline 16.02.2010

Vicious Minds - Gasoline
80-luvun käryistä kovaa rokettia. Perusmeininkiä. Bändi kuulostaa hyvältä, mutta kappaleen jännitys jää alkukiihdytykseen. Lähdetään liikkeelle ja vauhti pysyy tasaisen turvallisena. Ei kikkailua, naama peruslukemilla ja homma hoidetaan millintarkasti. En lähtisi tämän perusteella levyä ostamaan, mutta tujaus sielua, hieman tuunausta ja parempi tuotanto voisi muuttaa asioita. Nyt tämä oli vähän kuin kaurapuuroa eli ihan hyvää, mutta ehkä turhankin yllätyksetöntä. Teistä saattaa kuitenkin vielä tulla jotain.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Oman tilan maa 15.02.2010

AnnaannA - Oman tilan maa
Kuuostaa hyvältä. Tämähän voisi olla hittiainesta. ...Noh, puuhastelin tässä jotain ihan muuta ja biisi meni taustahälynä oikein mukavasti. Ei kovin kriitikkomaista toimintaa, mutta pidin kyllä. Valmista kauraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - 1922 12.02.2010

Snacken kisa-arkisto - 1922
Joko tämä on todella hyvin tehty tai sitten kyseessä on pila. Ainakaan en ole biisiä aiemmin kuullut ja tämä on ehdottomasti tämän rinkikierroksen paras veto. "Bravo!" - Teit minusta fanin kertaheitolla. :-D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 12.02.2010

electrichaos - Sound
Pimpompimpomtikitikituu. Ei siinä mitään vikaa ole. Kappale ei yllätä, vaan kaavan mukaan mennään. Alkaa tämä kommenttien laatu laskea taas, jos se koskaan kovin korkealla on ollutkaan. Täytynee kohta pitää taas tauko. "To each his own."
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 12.02.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Final Countdown-syntikka. Se on kyllä imelä biisi, mutta tämä kuulostaa taas ihan hyvältä. ...Millähän korvaisin tuon "ihan hyvä" ilmaisun? Käytän sitä aivan liikaa, en ole siis kriitikkoainesta. :( -Ei tämä tajuntaa räjäyttänyt, mutta ei kai tälle kehtaa kasia huonompaakaan antaa. Jatkakee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 12.02.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Mielettömiä rikoksia. Ihan ok. Vokaalit voisivat hyötyä hieman erilaisesta (paremmasta?) tuotannosta, mutta laulussa ei sinänsä ole mitään vikaa. POTF-metallia. Sorry, en nyt keksi mitään parempaakaan. Perushyvä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 12.02.2010

Mind Factory - Final Amendment
No juu, hyvää jälkeä. Genrensä vanki kuitenkin eli melko tavanomainen tyylilajiinsa nähden. Kitarointipuolella on ihan mielenkiintoisia sointukulkuja ja viuluosuudet on sovitettu hyvin. Taitoa on, mutta visio on hieman sumea. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni perustuen ensikosketukseen. Kappaleen sisältö ja bändin geneerinen yleisilme eivät erotu edukseen, ei ainakaan tällä kertaa. Hyvästä musisoinnista hyvä numero.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Happy Snakes 12.02.2010

Freshco - Happy Snakes
Orgaanista poppia. Kyllä tämä aina ärränbeen voittaa. Soundi on hieman hauras, vähän kuin yläasteen bändi soittaisi karaokeillassa. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan yhtyeen vika. Voimaa saa musiikissa ja laulussa olla, vaikka herkisteltäisiinkin. Kunnon tuotanto kenties korjaisi asiaa. Kannustava kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 12.02.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Poppimetallia? Oookei. Ihan hyvin sävelletty kai, mutta vokaalit eivät vakuuta. Kaipaisivat ehkä jotain efektiä tai sitten vain toisenlaisen miksauksen. Nyt ne erottuvat 'epäedukseen' itse musiikista. En näe tätä myyntilistoilla lähitulevaisuudessa, mutta taitoa on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Matado Por La Muerte 08.02.2010

Sonar Transistor - Matado Por La Muerte
Hyvän kuuloista tunnelmointia. Ei valittamista. Meikäläisen runosuoni tuppaa tyrehtymään, kun ei ole edes mitään "rakentavaa haukkumista".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 08.02.2010

Out of Tune - PSYOPS
Kohtuu mättöä. Annan tästä myös kohtuu arvosanan, kun en keksi mitään haukuttavaakaan. :-P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 08.02.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Sunrise Avenue? Tämähän on kasaria! Laulajalla on hyvä ääni, se on tänä päivänä aina mainitsemisen arvoinen asia. Äänimaailma muistuttaa mm. Alice Cooperin 80-luvun tuotannosta. Ok kamaa. Retroilussa on onnistuttu (jos sitä on edes haettu), eikä tarkoituksettomaan parodiointiin ole sorruttu. Teistähän voisi ehkä tulla jotain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 08.02.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Riffi taitaa pohjautua Creamin Crossroads-kipaleeseen tai se nyt lähinnä tuli ekaksi mieleen. Mukavaa humppaahan tämä. Kenties yhtyeen parhaimmistoa mitä nyt täällä olen kuullut. Ei tylsä, ei huono = ihan jees. Ysiä kaavailin, mutta tuo loppu jotenkin latisti. :-/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Laiska päivä 08.02.2010

Fillari - Laiska päivä
No jopas... Perinteistä suomalaista halpatuotantoa. Aiheeseen voi varmasti moni samaistua, laiskat päivät ovat peräti tarpeellisia. Pirteä rallatus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 17.10.2009

Misstep - Black Line
Kuulostaa ihan yhdeltä vanhalta yhtyeeltä... Semmonen ku Bläk Sabath, ootteko kuullu koskaan? Alun tribuutinomaisen palvonnan jälkeen tuleva akustinen osio johtaa jo mielenkiintoisempiin maisemiin. Täähän on aika hyvä. Sangenpa sanoisin, että progea. Kelpoisaa kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room 17.10.2009

Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room
Ensiksi englannin oppitunti: se on 'an' unreal room. Mutta ei takerruta pikkuasioihin. Tästähän irtoaa aivan Borismaisia fiiliksiä. Melkein odotan räjähdysmäisen basson ja rumpujen iskevän minut kanveesiin minä hetkenä hyvänsä. Mutta ei, pitäydymme äänimaalailussa ja hyvä näin. Kympin arvoinen suoritus. Lisäisin itseni faniksi, ellen suhtautuisi epäileväisesti yhtyeen typerään nimeen. Kenties seuraavan tapaamisen yhteydessä sitten. ;-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 17.10.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Taidolla on tämäkin tehty. Tavallaan tästä tulee hieman samanlaisia fiiliksiä kuin alituotetusta suomalaisesta uskonnollisesta musiikista. Toisaalta ihan hyvää, mutta musiikin motiivi on hieman hämärä ja jotain puuttuu. Kenties se on se sielu. Mutta ei se mitään, tämä nyt on vain minun mielipiteeni. Laitetaan perushyvä seiska ja jee-jee-tsemppiä-jee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 17.10.2009

TOB - Time to Rock
Selvä avausbiisi. Riffit tuovat mieleen Alice Cooperin kasarituotannon, tarkalleen ottaen kappaleen Teenage Frankenstein. Se on ihan hyvä piisi ja niin kai tämäkin. Äänimaailma on mielenkiintoinen ja soolo-osuudessa on jotain unenomaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Landella 02.04.2009

Pate Nykänen - Landella
Hyvät soundit, räpiksi oikein menettelevää. Parempaa kuin suurin osa tämän päivän suomihopista ja muusta 'horatsubiit' musiikista. Tämähän kertoo jo aika paljon tämän päivän valtavirtamusiikista ottaen huomioon tuotokselle antamani arvosanan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Sahra(27.2.09) 02.04.2009

Needless Live - Sahra(27.2.09)
No jaa, melko monotonista rässimetallia. Tämä reenikämppänauhoitus ei nyt ole teille otollisin promootiomielessä. Bändi ei kuulosta mitenkään poikkeavalta niistä sadoista ellei tuhansista unholaan jäävistä aloittelijabändeistä joita näkee apinoimassa Suomen eri räkälöissä. Myönnettäköön, että potentiaalia kyllä on ja mahdollinen asiallisesti tuotettu demo voisi tehdä paremman vaikutuksen. Jatkakaa reenaamista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 02.04.2009

TOB - Mystery of Life
Mielenkiintoinen alku. Itse biisi tuntuu yhdistelevän fiftariballadia ja modernimpaa bluesrokettia. Lievästi unenomainen tunnelma. Taidokasta, mutta silti niin hyvin peruskamaa. Ei huono.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 02.04.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Omaperäistä ainakin. Mukavaa, että joku yrittää tehdä muutakin kuin samaa vanhaa. Tämä kaipaa mahtipontisuutta ja suurta tuotantoa. Kappaleen teatraalisuus ei pääse Mikserin kontekstissa aivan oikeisiin mittasuhteisiin. Hyvä kuiteskii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Näyttämö 14.02.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Näyttämö
Tämähän on ihan vanhan hyvän ajan synavetoista progea. On se vaan harmi, että tänä päivänä kosketinsoittimet ovat niitä vähiten trendikkäitä soittimia rock-musiikissa. Jos olisin voinut moisen ennustaa, niin olisin opetellut lapsena soittamaan pianoa ja ostanut hammondin. Noh, ehkä se ei ole vielä myöhäistä. - Matsku on hyvää. Vähän kuin Yö(k) soittaisi hyvää musaa, eikä olisi perseestä. Mutta hyvien yhtyeiden vertaaminen Yöhön on yleisesti ottaen aika turhaa, koska eihän niillä ole mitään yhteistä. ...Anteeksi vaan, jos nyt satutte olemaankin Yön suuria faneja. Siirrytäänpä siis Yöstä päivään ja nimenomaan tähän päivään. Ei mulla ole tähän oikeastaan mitään sanottavaa, kuten varmaan tulikin jo selväksi. Hyvää settii. Tuetaan siis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 14.02.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Tarttuvan oloinen pop-ralli. Hyviä nyansseja saatu aikaiseksi. Orgaaninen askustinen osio tuo mukavaa vaihtelua jo ennestään kiintoisaan biisiin. Huippukamaa, ei liian kaupallinen. Bravo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 30.11.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Mukava akustinen ote. Perusjees fiilistely alussa, sitten räjäytetäänkin. Hyvin tehty niin kuin kaikki muukin, mutta ei kuitenkaan herätä sen suurempia tunteita. Hieman kuin Blue Cheerin vanhempi tuotanto (vaikkei nyt ollakaan ihan samoilla linjoilla): "ihan jees, mutta, mutta.."
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 02.04.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Ensimmäinen asia mikä tulee mieleen: "Kotiteollisuus". Alun jälkeen tulee tosin vähän mielikuvituksellisempaa riffiä. Hyvin suomalainen tuotos. Suomalainen tyyliin poikkeuksellisen raskasta Popedaa tai Yötä, muutamalla vähän paremmalla riffillä. Anteeksi, mutta nyt tällä kertaa ette ihan vakuuta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 02.04.2009

Dismay - Trust in Vain
Ah, melodinen death metal - suosikkimetalligenreni. Yleensä nämä tuotokset on homogeenisiä ja masentavia. Tässä jotenkin onnistutaan välttämään täysin ne minua ärsyttävät ja kliseisimmät soinnut ja nuotit. Laulajakin vaikuttaa persoonalliselta. Herkistely ja rässitys on pääasiassa erittäin hyvässä tasapainossa, harvinaista. Tämä oli virkistävä poikkeus. Melkein annoin kahdeksikon, mutta lopun tunnelmoinnit ylittivät jo yhdeksän rajan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 02.04.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Jälleen kuljetaan omia polkuja. Se on aina positiivista ja tämä biisi kuulostaa hyvin omanlaiseltaan. tässä on jopa hieman reggae-fiilistä, vaikka onkin industrialia. Minulla on nyt hyvä fiilis liittyen ihan muihin juttuihin, joten tämäkin biisi tuntuu korostavan tätä hyvää fiilistä. Sen kunniaksi siis, olkoon yhdeksän saamasi arvosana. Ei, ei, kymmenen. Vähintään kymmenen. :-D *party, party*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GALAXY RIDERS - ANOTHER YOU 06.10.2008

GALAXY RIDERS - ANOTHER YOU
Tällaiset riffit räjäyttävät stadioneja. Jälleen vahvaa näyttöä erinomaiselta yhtyeeltä. Kunnon perusvääntöä, tätä saisi olla radioaalloillakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Format C - Searching ...The Tunnel 21.09.2008

Format C - Searching ...The Tunnel
Tämä on oikeastaan aika nimensä mukainen kappale. Musiikki vie minut kauhuelokuvien post-apokalyptiseen New Yorkiin. Pimeät, hylätyt metrotunnelit ja siellä vaeltavat epäkuolleet... Karmeaa. Onko muuta pelättävää kuin pelko itse? Toivottavasti ei. Olette jälleen osuneet erinomaisuuden ytimeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 06.10.2008

Karnakian - White Star
Kuvaus vaikuttaa jo niin lupaavalta... Soundit voisi toki olla paremmat, muuten ihan ok kuuloista. Plussaa puhtaasta laulusta. Tavallaan tulee Opeth mieleen. On tässä vielä hieman hiomista ainakin tuotannon puolella, mutta muussa tapauksessa oikein kelpoisa tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reef Frog - lo-fi bossa 21.09.2008

Reef Frog - lo-fi bossa
Täällä en olekaan käynyt aikoihin, joten pitipä pyörähtää kuuntelemassa pari uutta tuotosta. Mmm... Hedelmäistä. Vertailukohdaksi nousee Fatboy Slim, miksei myös Thievery Corporation tms. Tämä on uskomattoman hyvää matskua. Pelittää. Vain valitettavan lyhyt pätkä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 06.10.2008

Marccus - Tara
Soundeiltaan tulee oikeastaan vanhat Rölli-laulut mieleen. Laulu vie proge-maailmoihin. Aika kivan kuuloinen renkutus, ei mikään kuiva kekäle. Potentiaalisesti potentiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 21.09.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Tämä on kaikessa kokeellisuudessaan aika mahtavaa kuultavaa. En välttämättä levyä ostaisi heti alkuun, mutta tällaista toimintaa on ehdottomasti tuettava. Sangen psykoottista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 28.09.2008

Ever Since The Day - Forever
Johan läks! Erittäin vaikuttavan kuuloista. Hieman tuntuu niin kuin keräilisin tässä leukojani lattialta, tämä on ihan valmista kamaa. Hyvän kuuloinen, hajuinen ja makuinen. Ei kaipaa mitään. Ja tämä on siis vielä demo? No jösses. Jatkakee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Aspects - Closing Hours 13.07.2008

Sweet Aspects - Closing Hours
Niin, en minä tiedä. Mulla nyt vaan on paikka syämmessäin kunnon jameille ja tää on ihan mielettömän kuuloista matskua taas. Mitä sitä kummempia analysoimaan, kun soitto kulkee ja fiilis on hyvä. Tämä kokonaisuus ei nyt kuitenkaan aivan saavuta ultimaalista potentiaalia ja laukaise päätäni kiertoradalle, mutta hyvää settiä kuiteskii. Keep on jammin'!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni 13.07.2008

Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni
Suorastaan funky. Minimalistinen ilmaisunne ei innoita mahtipontisiin kommenttirupeamiin, mutta se ei tarkoita mitään pahaa. Sanottakoon nyt, että loppua kohden alkoi löytyä biisistä ihan mielenkiintoisia syna-kuvioita. Veri guud.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 17.08.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Hyvät soundit, fiilis ja meininki. Tämähän on aika progea. Siistii, siistii. (Tarviiko muuta sanoa?)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 28.09.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Mitä ihmeellisyyksiä..? Tämä tunnelmointi jotenkin korostaa tämän hetkistä sekavaa mielentilaani. Pitää varmaankin ulostautua kämpästä kohta ja kohdata päivänvalo. Niin, voiko tästä nyt kummempia sanoa? En oikeastaan odottanut mitään tämän kaltaista, mutta hyvin tehty ja toteutettu kaiken kaikkiaan. Ja näin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 06.10.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Tämä projekti on kyllä omaperäisyydessään sangen erinomainen. Pistetään populaarimusiikin määritelmät uusiksi. Ehkä vähän liian rento ollakseen hittimateriaalia, mutta sopii taustamusiikiksi sohvalla makoiluun pienessä pöhnässä. Jee, jee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 21.06.2008

TOB - Dance with a devil
Aika Hurrimeininkiä eli siis Hurri niin kuin ganes. Ihan perusveivaustahan tää. Ei paha, ei kummempi. Eikä siitä sit oikeastaan sen ihmeempiä. Hyvä, jatkakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 31.05.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Jopas nyt tuuttaa putkeen melko hyvänlaatuista meteliä. Vokaaleissa hyvä vääristynyt soundi. Riffit toimii, eikä olla yritetty tehdä liikaa. Hyviä melodioitakin kehitetty. Kyllä tämä on ihan tervetullut lisä Suomen metallimassaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 21.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Alusta tulee heti mieleen "Kesä, jonka kerran elää sain". Ihan tollasta niinku tota hyvää ja rentoo aikuisrokkia (ja nimenomaan kahella koolla, muttei Kaija Koolla). Lievästi progressiivinen tuotos, joka Agentsin lisäksi tuoksahtaa hieman Frank Zappalta. Taitava tuotos, ei siinä mitään. Jatkakee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lapsivesivärit - Lapsivesivärit 23.05.2008

Lapsivesivärit - Lapsivesivärit
Tarkoitus ei ole loukata, mutta on pakko todeta vain teinihevarin pystyvän keksimään näinkin oivan/mauttoman nimen. Sanottakoon kuitenkin, että aika moni keski-ikäinen hevipaitainen möhömaha on pysynyt tuolla yläaste-tasolla. ..Ja minähän siis kyllä pidän hyvästä metallista, joten nämä ovat vain henk.koht. huomioita. - Mutta asiaan, kuunnellaanpa. Hyvät soundit, suorastaan erinomaiset. Riffeistä tulee hieman Quake II:sen soundtrack mieleen. Lyriikoissa on muutamia kohtalaisen humoristisia oivalluksia, mutta huumori pysyy melko omintakeisena. Kyllä näillä rahkeilla voisi ruveta tekemään jo asiallisempaakin kamaa. Tästä nyt kuitenkin huokuu sellainen kevyt perseily-meininki, joka rokottaa arvosanaa. Jatkakaa kuitenkin sateenkaaren tavoittelua ja oman tienne kulkemista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 17.08.2008

Moukka - Aion
Taidokasta ja tyylikästä perusvaihtoehtomättöä. Erinomaisesti toteutettu aina tuotantoa myöten. Koko kesto on käytetty hyvin, eikä biisi jää paikoilleen saatikka lopu liian aikaisin. Voisi melkein olla Radio Rockin soittolistoilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 23.05.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Timakka alku, jonka jälkeen lähdetään kaahaamaan riffien valtatielle. Ehkä astetta perus radiorockia paremman kuuloista, mutta tämähän ei ole vielä radiossa ehtinyt teräänsä tylsistyttää. Kohtalaisen vakuuttavaa jälkeä, en voi olla nostamatta vertailukohdaksi Poets Of The Fallia. Tämä on vain hieman rankempaa. Kuiteskii, biisi lähti hyvin liikkeelle, mutta taantuma iski ja ajauduttiin niille perusurille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 23.05.2008

electrichaos - AWASH
Jees elektroniikkaa. Pelkään tuon biitin kyllä räjähtävän hirveään teknojumputukseen, katsotaanpa... Ei.. Ei vielä. Ainakaan. Noooh, sellasta ihan jees fiilistelymeininkiä tämä biisi. Mitäs tästä nyt muuta..? Niin, ei tässä nyt mennä oikein minnekään. Ei se väärin ole, mutta nyt olen varmaan hengaillut taas liikaa ringissä. Jatkakaa, minä lopetan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 23.05.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
Alku enteilee pahaa. Tässähän on soundeja, jotka on kuin ripattu ja loopattu White Zombien kappaleesta 'Ratfinks, Suicide Tanks and Cannibal Girls'. Kyseessä lienee kuitenkin sattuma. Sinänsä ei mitään hittimateriaalia, mutta kai tällekin outoudelle faninsa löytyy. Voisin antaa kuutosen, mutta kunnianosoituksena saavutetuille kaameuden sfääreille arvosana olkoon viisi. Hyvää jatkoa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Huoran Tarina 23.05.2008

NiHiLi - Huoran Tarina
Onpa atonaalinen soundien yhdistelmä alkuun, mutta äkkiähän tuohon tottui. Sangen persoonallista. Eiköhän Suomen metalliskenestä löydy vielä tilaa tällekin. Plussaa lyriikoihin panostamisesta, alkuvaikutelmana odotin jotain melko mielikuvituksetonta raiskausfantasiointia. Ihan kohtalaista, jätkät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 15.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Aloitamme hektisellä introlla, jossa on kyllä ihan oikean biisin rakennetta pohjalla. Hiljaisuuden saatua vallan alkaa syntikkasoppa kiehua. Eräistä äänistä tulee ihan hammaslääkärin pora mieleen. Alhaisemmat taajuudet saavat kajareissa aikaan mukavaa säröä (..eli varmaan tulee kommenttia tyyliin 'hei, etsä osaa miksata, hei'). Minimalistinen ote pitää ja eepos jaksaa silti ryömiä eteenpäin. Eksperimentaalia biittiä lykkii. [Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että nämä kommentit venyvät biisin mittaisiksi narraatioiksi?] Nyt tilanne tuntuu räjähtävän, lataukset purkautuvat. Äänimeri tyyntyy, mutta sää on edelleen myrskyisä. Pelottavaa ambienssia. Tilanne muuttuu hiljalleen ja paikalle tulee muutama ufo. Nämä 'huokuvat'äänet yleisesti ottaen vetoavat minuun. Liekö liittyy niiden vaikutukseen ihmisen tasapainoaistiin tai jotain. Todella siistit äänimaisemat. Paikka paikoin ihan "oikeasti" julkaisukelpoisen kuuloista drone-matskua. Tässä vaiheessa voisin kehaista biisin maltillista draaman käyrää. Ja sitten sopivasti hiljennymme ja siirrymme seuraavaan osioon. Korkeataajuksiset pimputukset porautuvat kalloni läpi alta aika yksikön. On myöhä, talossa on jo alkanut hiljaisuuden aika ja huomaan koko ajan kääntäväni volaa pienemmälle. Hitto, tästä tulee taas pitkä kommentti. Onko tunnelin päässä valoa, onko? ...Hiljaisuus. Tunnelmallista kaikuluotausta. Tämän jälkeen on todellakin hyvä mennä nukkumaan. Sitaristakin saa yllättävän pahaenteisiä ääniä. Kuulijan maltti alkaa olla herkässä ja musiikki tuntuu hyödyntävän kyseistä olotilaa täysin. Droooonnnnnneee....e..e...ee... Ugh, tämä raastaa ihmisen riekaleiksi. Loistavaa! Ja syvä hiljaisuus vallitsee. Pimeä jami lienee kertoo tämän nyt olleen tässä. Lopputekstit rullaa, valot palaavat teatteriin. Ulkona ei ole ollenkaan niin valoisaa kuin tänne tullessa. Tässä on nyt kaikki, olen tyhjentynyt. Jäljelle jää vain yksi totuus: a-i-k-a---k-i-v-a.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 11.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Dekstrometorfaani sentään! Eksperimentaalia pimputtelua alkuun, jonka jälkeen biisi saa uudet, lähes eeppiset puitteet. Hienoa syntikan käyttöä taustan luonnissa. Särökitara tuo mukaan Hawkwind-mielleyhtymän. Kappale kantaa minut siivillään usein haikailemaani etelä-Amerikan viidakkoon juomaan intiaanisoppaa. Biiteissä on ajoittain tribaaleja vivahteita. Toisinaan Captain Beefheart tuntuu olevan vaikutteena melko pinnalla. Yllätyksekseni kappaleesta löytyy tilaa myös reggae/dub-fiilistelylle ja lähes Santanamaiselle kitarajamittelulle. ..Rytmit vaihtuvat jälleen ja tunnelmiin ei kai ole parempaa kuvausta kuin 'Terminator Jalavakadulla'. Hitaasti etenemme askel askeleelta ja piakkoin matkaajan ympäröi psykedeelinen kitaravalli. Kuin viltti se kietoutuu ympärille ja voi vain todeta, että tässä on hyvä olla. Hiljaiset eteeriset äänimaisemat lähestyvät pian ja tuudittavat kuuntelijan uneen... Mitä? Se ei ole ohi vieläkään. Psykoosin kiertokulku jatkuu, mutta uskoisin tämän reissun olevan pian tässä. Psychopunk-jamittelu hajoaa kappaleiksi ja hiljaisuus voittaa. - Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen tekele, aika ajoin varsin hektinen kokonaisuus. Artistin kehitys on lähes käsin kosketeltavaa (noh, korvin kuultavaa). Biisi rullaa koko ajan, eikä jämähdä paikoilleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla 06.05.2008

AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla
Hieman kasari ja new wave fiilistä. Lievästi Talking Headsiä muistuttavaa. En ole varma pitäisikö minun kauhistella tekelettä vaiko ihailla.. Tässä tanssitaan hyvin ohuella nuoralla. Mikään arvosana ei tunnu täysin oikealta, mutta annan seiskan. Antaa kaikkien kukkien kukkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 06.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Mielenkiintoista ja raastavaa. Tässä on sitä hylätyn mielisairaalan tunnelmaa. Niin.. Hyvä, hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Anderson - Springtime 22.06.2008

Sweet Anderson - Springtime
Sonic Youth vaikutteet paistaa teoksesta läpi. Se on hyvä yhtye, joka tekee hyvää musaa. Tämä on myös oikein hyvää musaa. En voi kieltää, en. Sangen erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 10.05.2008

Raiwo - Paratiisi
Melkoisen punk-painotteista materiaalia. Juomaa ja naisia, pohjimmiltaan tämä on hyvinkin perinteinen suomirock-biisi. Pienellä lisäpanoksella tämäkin voisi liittyä radion ikivihreiden joukkoon ja syöpyä suomalaisten baarikärpästen aivokudoksiin. Finnhits-karaokekokoelmilla on vielä tilaa...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 10.05.2008

Raiwo - Paratiisi
Melkoisen punk-painotteista materiaalia. Juomaa ja naisia, pohjimmiltaan tämä on hyvinkin perinteinen suomirock-biisi. Pienellä lisäpanoksella tämäkin voisi liittyä radion ikivihreiden joukkoon ja syöpyä suomalaisten baarikärpästen aivokudoksiin. Finnhits-karaokekokoelmilla on vielä tilaa...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 09.05.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Alun melodiassa on jotain hyvin tuttua. Miksaus on ..mielenkiintoinen. Mutta, mutta.. Aika peruskamaa, suomirockia. Kolmas Nainen on aika vahvasti mielessä. No juu. Eikun Suomipopin soittolistalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 06.05.2008

Piecemaker - Words Inside
Palantekijän paluu ja sanat sisällä. Tämä on niin Glenn Hughesia, että aika mahtavaa kuulkaas. Hittoakos tässä enää muuta jauhamaan, tämä on nimittäin hyvä biisi. Uskon teidän silti pystyvän entistäkin parempaan, joten tästä tulee taas 'vain' ysi. Fanin saitte kuitenkin. :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 28.09.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Bändin mikseri-sivusto onnistuu ainakin kaatamaan Explorerin useamman kerran. :-/ Noh, Mozilla toimii. Minua ei vaan jaksa innostaa nämä modernit kuolo/tuomio-kikkailut. Olen enemmän perinteiden perään. Näissä tämmöisissä on ihan liikaa draamaa minulle. MUTTA JOO, täähän on hyvin tehtyä jälkeä. Kuultavissa kaikki menestyksen avaimet. Tyyliteltyä, synkkää, modernia, trendikkäät puhtaat lauluosiot... Panostuksen puolesta erinomainen 9-10 pojon tuotos. Henkilökohtaista tunnesidosta en pysty muodostamaan, joten biisi jää vähän tyylinsä peruskauran puolelle ainakin omalta osaltani. Niin, onnea vaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 07.05.2008

Love Factory - 1 4
Kaunista tunnelmakitarointia, joka sopii kuvaukseen oikein.. sopivasti. Sinänsä melko tyhjentävä biisi. Täydennän köyhänpuoleista arviota siis sopivalla numerolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Format C - Erase / Evolve 18.04.2008

Format C - Erase / Evolve
Syvät vedet ovat kovin tummia. Vain valon pilkahdus kantautuu pinnalta. Vellovat äänimaisemat on tyylikkäästi konstruoitu ja tuotanto on erinomaista. Rauhoittava trippi. Täytyypä faniutua projektille, jotta tulen vielä toistekin käymään. Kaiken kaikkiaan kympin suoritus ja ehdottomasti genren parhaimmasta päästä, mitä nyt olen Mikserin tarjontaan tutustunut. Tunteikasta samoilua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Format C - Corrupted 08.05.2008

Format C - Corrupted
Ja rytmit vaihtuvat. Ihminen on vihdoin kehittänyt teknologian pisteeseen, jossa se on jo luojaansakin edistyneempi. Asimov oli väärässä ja koneet ovat nousseet ihmisiä vastaan. Lievästi ahdistava, mutta hieno kokemus kuuloelimille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Format C - Program Start 08.05.2008

Format C - Program Start
Biisi saa ihon kananlihalle kuin kylmä tuulen puuska. Kuin olisi retkellä pimeässä metsässä. Kummituksia ja pikkulintuja. Ei ole muuta pelättävää kuin pelko itse. Silti aina jaksaa hieman kalvaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 07.05.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Johan on iskelmää. Musiikkia, jota vain suomalaiset saattavat tehdä. Osaavasti toteutettu, hyvin tuotettu jne. jne. Kaiken kaikkiaan kuiteskii ajka peruskamaa. Propsit kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 13.05.2008

MAP - Hearts Answer
Sydämet vastaa... Mutta mihin? Suorastaan harvinaisen peruskamaa. Miksaus on todella hektisen oloinen. Muutamaa kiinnostavaa kohtaa ja timakoita sooloja lukuun ottamatta, riffittely ei nyt oikein iske. Peruskaman piirteitä ovat myös ne vanhat kunnon kliseet. Kaiketi tässä on ihan hyvät ainekset, mutta drinkki on sotkettu litkuksi. Tällä kertaa tuli hieman huti. Sori.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Oh, that thing again... 06.04.2008

Electric Freak - Oh, that thing again...
Ai se juttu taas.. Aika pitkälti mennään projektin vaikutteiden asettamaa linjaa. Taas taiteillaan täysjärkisyyden ja mielipuolisuuden rajalla. Tyypillistä Shamaania ei niin tyypillisessä genressä. Det är bra men det gör ingenting.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodeeli - Avaruus matkailijan blues - Aamu Blues - Blues 01.04.2008

Melodeeli - Avaruus matkailijan blues - Aamu Blues - Blues
Todella siistiä lofi-bluesmeininkiä. Koska sanallinen arkkuni on hyvin köyhä, tyydyn vain heittelemään vertailukohtia ilmaan: Tom Waits, Captain Beefheart, Robert Johnson... Onhan noita. Vähällä saatu paljon aikaan ja kaiken lisäksi homma toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrical shaman & melodypsy - The queen of whipped cream 08.05.2008

electrical shaman & melodypsy - The queen of whipped cream
Alkuun täytyy kehua onnistunutta soundimaailmaa. Kuin vanha bluesnauhoite. Mutta jokin ei ole aivan kuten pitäisi ja kysehän on tietysti taustan kitaroinnista ja efekteistä. Samalla tuttua ja vierasta. Biisin edetessä meno muuttuu entistä kakofonisemmaksi. Taustan hyökyinä hyökkäävät äänisoundit saavat kehoni hermot nykimään, vallan mainio fiilis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Bliss 04.03.2009

KVI - Bliss
Ammattimaista jälkeä. Tiedän että kyseistä termiä vihataan elektronisen musiikin piireissä, mutta biitistä tulee kyllä ihan tekno ja nimenomaan hirveä tekno mieleen. En voi sanoa henkilökohtaisesti pitäväni kappaleesta, mutta osaaminen on ihailtavaa ja lopputulos hieno. Jatkakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 10.05.2008

DIVARi - Kirje
Iskelmälinjaa. Komppi on hieman eksoottinen. Veikkaisin, että kasari on aika kova sana. Siinähän se. Eikun Iskelmän ja Suomipopin soittolistoille vaan. Perus suomirock-kauraa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordog - Chapelle Ardente 09.05.2008

Ordog - Chapelle Ardente
Eeppinen alku. Goottitunnelmaa. Maininkien hieman hiljennyttyä aletaan päästä asiaan. Samoissa maisemissa pysytään kuitenkin. Kelvuutettavaa tuomionjulistustahan tämä. Ehkä kuitenkin hieman liian tunnelmapohjaista omiin doom-mieltymyksiini.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 09.05.2008

Cruel Persuations - Retarted
Onko tuo kirjoitusvirhe nyt ihan tarkoitettu, vajakkia toimintaa kyllä. Eniveis, se biisi! Semmosta kelvollista perusmeininkiä. Punkahtavaa. Ajoittain Ramopunkmaista. Mikäs siinä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reef Frog - beats oriental 21.09.2008

Reef Frog - beats oriental
Vaihteeksi itämaista tunnelmaa ja hip hop-biittiä. Very much toimivaa, indeed. Tämä pyrähdys ei kuitenkaan ollut aivan niin hullaannuttava, joten saa 'vain' ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 06.04.2008

KATARA - Minä olen tie
Persoonallista, jos ei muuta. Kuin psykoottinen Mokoma. Tämä on nyt vaan jotenkin niin outoa, ettei oikein osaa suhtautua. Ihan hyviä juttuja tässä. Jatkakaa oman tien kulkemista. Minäpäs annan ihan ysin kannustukseksi. Eroavaisuus on avain, älkää hukatko sitä. Ja plussaa kitara ja urkutyöskentelystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep? 04.03.2008

Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep?
Elektronisia pörriäisiä alussa. Biisistä kuulee, että pyritään kyllä johonkin. Suunta on, mutta askel on huojuva. Äänimaisema on mukavan rauhallinen ja kappaleen nimelle uskollinen. On jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 09.05.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Ammattimaista jälkeä. Kun tätä hetken kuuntelee, niin on pakko todeta olevan aika perushuttua. Perushuttua sinänsä, että meillähän on jo kaiken maailman Yötoiveet, Ilman Kiusausta, sun muut.. Riffeissä on hieman omaperäisyyttä, mutta pitemmän päälle ei jaksa innostaa tämä revitetään-hidastellaan-revitetään kaava. Minä nyt en tosin yleensäkään ole melodisen metallin suurimpia ystäviä, mutta eiköhän tämä uppoa genren faneihin kuin hampaat kurkkuun. Hyvää jatkoa.
8

Sivu: 1 2 3 4