Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 41 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ryijy Music - Kysy 07.10.2009

Ryijy Music - Kysy
Alkoi kyllä lupaavasti, mut tuo nainen (?) joka tuossa lauloi,veti aika nenään.. vähän miinuksia siitä,muuten kyllä hyvä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T&T - Peilikuva ft.Proyo 07.10.2009

T&T - Peilikuva ft.Proyo
Aiivan täydellinen biisi. Ei yhtää mitää huomauttamista. Sanat on kympin arvoset, jotenki pisti miettimää kaikenlaista. Äänes kuulostaa kyllä jotenki erilaiselta,mut hyvältä! tämmöstä samanlaista, ja tsemppiä! Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju 25.02.2009

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju
nii vois ton arvosananki laittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju 25.02.2009

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju
Hieno biisi! Alku kyllä oli hieman omituinen,mutta kun biisi lähti käyntiin niin mulle tuli ensimmäisenä Asa mieleen,ei muuten todellakaan mikään huono juttu! Kiva tyyli tässä,vähän erilainen kuin mitä tottunu kuulemaan. Luyrikoista en niin välittänyt,kertsi oli hauska! Tästä tuli sellainen hyvä fiilis,semmonen sopivan letkee ralli :) Biitti oli yksinkertaisuudessaan juuri toimiva tähän,jotain täs on mist diggailen! kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 25.02.2009

JouGGis - Kohdataan
Koskettava biisi kyllä,kaunista kaunista! Sä osaat nää rauhallisemmat biisit vetää just oikealla tyylillä,erittäin hienoa! Ihana tuo piano tuossa taustassa,sopii siihen täydellisesti. Hyvin olet ajatukset sovittanut sanoihin,toteutus siis kaunis ja koskettava. Toki olisi mukavaa kuulla sulta jotain erityylisiäkin biisejä,jotain hieman agressiivisempaa,mut vaikka tälläkin linjalla jatkaisit niin jaksan silti kuunnella näitä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 24.02.2007

Taiunta - Joka hengittää
Biisi ei alkanu ainakaan mun mileen,liianpaljon tämmöst samanlaista juttua.. Biitti on kyl ihan kiva,tosin vain hirveen yleinen ja tavallinen. Lyrikoista en paljoo selvii saanu,mut iha jees ne kait on. vähän erilaista hoppii vaihteeksi,seurausta eräällä tyypille. tykkään vähän kaikenlaisesta hopist,tää oli kyllä tosi jeeessii. hyvä flow sulla,jaksat vetää aika nopeest. tosin hengitykset kuulu jossain kohti häiritsevästi korvaan. kertsi ihan jees ja muutenki ihan näpsäkkä bisii. ilmoittelehan uusista jutuista. tsemppii sulle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee 24.02.2007

Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee
Biisi alkoi ihan hyvin,biitti on kaunis ja sopivan haikee. flow hyvä,ei kuulu hengitykset nii selväst ku joskus ollu on kuulunu. Kertsistä en oikee tykkää,kuulostaa kännisten tyyppien ulinalta. :( Lyrikat toimii ja hyvin oot ne tähä sovittanu. kaikinpuolin hyvä biisi,.miksaukset iha jees jateil komeet äänet! ilmotelkaahan uusista biiseistä,tsemppiä teille jne.!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 20.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Loistava biisi. Herra Painajaisella aika hauskan kähee ääni,kuulostaapi mukavalta. :) flow sujuu hyvin,biitti on ihan kiva,jokseenki vaan (johtuuko miksauksista) kuulostaa kyl hieman ilkeeltä. Sanat on ok.. Kertosäkeestä en oikeen tykänny,minusta ei passaa. Mut muuten loistava,ei oo paljon moitittavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Taistelusta toiseen 23.08.2006

JouGGis - Taistelusta toiseen
tää biitti on todella kivan kuuloinen, vähän erilainen, kun mitä sulla normaalisti. Sanat on loistavat,khyl sä todellakin osaat! Kertsi kaunis ja koskettava,täst tulee vähä haikee olo, mut kuitenki sopivasti. En oikeen tykännyt tuosta alusta, biitti vetää vähän turhan korkeelta siinä.. tai jotai. Flow kuulostaa vähän paremmalta,paranee biisi biisiltä,ei enää noi sun "hengenvedot" kuulu niin selvästi,eikä häiritsevästi. Todella nätisti olet tän biisin koonnut,tää on jotai kaunista. Harvoin kymppiä jakelen,mut tästä voi jo antaa! loppu kuiten vähä seinää? Hyvä Jouni.!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko&Joonas - Coffeemachine 07.06.2006

Mikko&Joonas - Coffeemachine
Todella hauskasti kitarat tossa,ihana<3 laulajan äänestä sanon,että hyvän kuuloinen oli,ei tunkenu liikaa kitaran päälle,hyvä soundi! Mielelläni tälläistä kuuntelisin kyllä enemmänkin,en vaan osaa tätä lajia oikeen kommentoida :) kaikinpuolin onnistunut viisu,tsempii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu) 16.12.2005

Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu)
aika hurjaa.. kuusvuotias :D onko se ite nuo sanatkin keksiny? aika kiva.. joo,tää on huomattavasti paremmi miksattu,biitti oli aikas kiva.. ja hyvin tuo siskos vetää.. :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuningaskunta - Pinnan alta 25.02.2009

Kuningaskunta - Pinnan alta
täs oli kyl lystikäs alku,alko tanssittamaa :D ja sit ku riimit alko ni en kyl tullu pettyy,todella hauska ja menevä biisi! tätä vois kuunnella vaikka päivän putkeen,sellanen ihanan letkee :D Kivat lyrikat ja hyvin vedätte kyllä,viimekuuntelusta ootte kyl parantanee huimasti ylöspäin,hieno homma ja toivottavast sama meno jatkuu. Tykkään tän biisin taustoista tosikovasti,mistäs moinen biitti? Sopii tähän ku nenä päähän tai nyrkki silmään ja kertsi kruunaa koko pläjäyksen. tää tyyli sopii teille,tsemppiä! jatkossaki voi ilmotella uudesta materiaalista,mielelläni pistän kommenttia tulemaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Mahti 16.07.2005

LilQuest Freebiitit - Mahti
Tämä on melko kova. ei tää ehkä tällälailla kovin iske (?) mutta jos jossain kuulisin biisin,joka tähän on tehty,saattais kuulostaa ihan erilaiselta. kyllä tähän vois kuvitella jotain tekevän,ja ihan onnistuneen kuulonen biitti. hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ! chILL ! epämääräiset äänitykset - while 19.05.2005

! chILL !  epämääräiset äänitykset - while
mieen osaa tätä arvostella mut vitun hyvät soundit on kyllä ja hyvin te soitatte.. ihana ääni ja menee mukavasti,vaikken diggaa hard rockii niin tää oli tosi mahtis!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koison Kännihuudot - Koison vappu edit. 04.05.2005

Koison Kännihuudot - Koison vappu edit.
aivan ihana.. kissa maukuu!!! ja sika röhkii... ja muuta mukavaa.. olikkos kenties pikkusessa röpelössä kun tämän vetäsit Joo. yhdyn ylempää kommenttii.. mikä se niin HYI SAATANA on
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Sneaky Dream - Beat Conductor (Extented party mix) 03.03.2005

DJ Sneaky Dream - Beat Conductor (Extented party mix)
Juu kivoja efekteij,ja mukavaa sähkösyyttä ilmassa... Leijuva fiilis! ei ois ollu pahitteeksi jos tohon basson sydeemiin oisitte vetäny kuuluvammin noi sanat. tää on todella kiva! kymppiä kehiin,huom! en osaa arvostella tämmöstä!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohelot - Sä panet jo toista 17.02.2005

Tohelot - Sä panet jo toista
biisin nimestä jo 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 21.02.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
EI HELVETTI EINO MINKÄ VETÄSIT KUNNON PUNKKIA! RAKASTAN SITÄ PIENMPI KUIN KOLME... on hyvä. prkl toi puhuva pää on,argh! mahataaaaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 26.01.2005

May i cry - Ashes
hihi. minun kommentti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 26.01.2005

May i cry - Ashes
ihan mahtsi. nuo kitarat toimii teill aina! melkeen parempi ku poison,mutta son kuitenki parempi... tässä oli kivat sanat,ja toi kitara,iskee iskee!! kertsi mitä mahtavin.. en mä edelleenkää osaa tämmöstä kommentoida...! 9!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Live again 17.01.2005

Chucky - Live again
kyllä toi mun kommentti tai noi MOLEMMAT kerää kauheesti miinuksia..... noi sun muut kipaleet on ihan ok... paitsi tää on )#¤%&/&/% joo,mutta tsemii silti
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Live again 15.01.2005

Chucky - Live again
kiitos kiitos ja kiitos! pistit oikee ton kommentin tuohon ETUSIVULLE! täytyy myöntää,että ku kuuntelin tän uudestaa,tästä tuli hyvii puoliiki esiin. ei kuse niin pahasti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Live again 14.01.2005

Chucky - Live again
KAUHEAA PASKAA!!!! HYI HELVETTI!!! TÄÄ BIITTI ULISEE JA VIKISEE NIIN KORVISSA ETTÄ TÄRYKALVOT HALKEAA,kaiken lisäksi tässä oli ihan paska soundi,ja melodia ihan hanurista. sori jos et kestä kritiikkiä,mut asia on näin,SYVÄLTÄ!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 15.01.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
ei tosiaankaa iske. ei. iha nolla. toimii ehkä tuol toisten korvissa,ite en tykkää,en oo poppiihmisii,ennemmin räp! kitara oli iha kiva,ei muuta½
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koison Kännihuudot - Koisoa laulattaa 19.02.2005

Koison Kännihuudot - Koisoa laulattaa
MIAU!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 25.11.2004

D'partment - Last Kiss With God
hyi hyi.. huono kappale.. en tykk äyhtään.. no ei soli vitsi. tämä on ihan hyvä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Hell of life 19.01.2005

Chucky - Hell of life
sekava... mutta sillee jänskä biisi. plussaa siitä,että tää on pitkä.. muttei tunnu kuitenkaa niin pitkältä. mahtavat efektit,kiva soundi,ja toi biitti on nii,mahtava!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Mitä Huomen 06.01.2005

Matinpoika - Mitä Huomen
mahtava biitti,koskettavat sanat ja sulla on hyvä ääni.kertsi oli myös hyvä,koska vedit sen ihan itse! kivat räbät,ja flow toimi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Fungus 15.01.2005

Solarblaze - Fungus
`no täähän on ihan hyvää kamaa´ ai kohtalasita. melodia on hyvä,ja kivoja efektejä ainaki tässä biisin varrella.. tää ei ollu tämmönen tylsä paska koneveisu... en oikee osaa tämmöstä arvostella... bassolinja oli hyvä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 17.02.2005

Lumous - Kosmetiikkaa
oikeesti pliis! ei enää näitä teidä vingutuksia tohon!! eieieiei!!!!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Viilto 17.02.2005

Lumous - Viilto
Liian paljo nesillä ollut biisi... mutta: tässä kaunis laulu... kertsi,öh hiukan hiomista?? no juu,hyvä oli silti... biisin nimi oli melko osuva :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 22.02.2005

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
onnee biisis 4:na siin lital
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 19.01.2005

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
tos edelliseen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 19.01.2005

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
kaunis biitti,erittäin mahtavat lyyrikat. flow toimi mahtavasti,ja sä räppäät hyvin. tää on koskettava biisi... ja toi sun "hipphop,mitä se nykyään on" son tosista totta... sori ku en voinu kommentoida mtnkää paremmin.. mullon hirvee kiire! kirjotan sit joskus..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa 15.05.2005

Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa
biitti alko tosi erikoisesti,mut omalaatusuus on aina hyvä juttu! tosi kiva tuo biitti oli. ja sanat hyvät oli joo. hookko ihan mukava,ja rullaa aika hurjast eteenpäin. molemmilla tutun kuulonen,hyvä flow,eli hyvin menee! tää toimii,ja tosiaankin mie tykkäsin.. jees..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele smak - Myrsky 19.02.2005

smak - Myrsky
muuten toimisitte bändinä helkkarin hyvin,kuhan noi sanat ois IHAN erilaiset.. toimisitte varmaa rock bändinä puolta paremmin. nuoriksi pojiksi soitatte hyvin,henkka yks parhaista soittamaan.... ja eikai tossa laulussakaan oo mitää vikaa,en vaan ymmärrä biisien sanoja. kitarat vetää todella hyvin,ja sitten ei noi rummut vedä tossa omaa tahtii! toimii paremmin livena,oikeesti. mutta soittotaidosta ysiä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 15.01.2005

Narcotic - Viinaa!
ALOITETAANPA NYT VAIKKAPA LYYRIKOISTA: lyyrikat oli tosi mukavat,paitsi tuossa välissä oli ihme sekasotkua josta en tajunnu siis,en ytään mitään. muten ne oli ihan mahtavat. räBät: sullao n yvä ääni,ja räppäsit sillee selkeesti noi sanat,ettet mumissu niitä. ton VIINAA,VIINAA huudon ois voinu tehä ehk pikkasen toisella tavalla. Kertsi kolahti muuten... sinänsä tä äbiisi oli aika totta,mut jotenki tuli mielee joku teiniXXX lällätys... i kovin paljoa kuiteskaa,eli loppujenlopuksi oli ihan hyvä. biiti:oli ihan kiva,tässä oli semmosta menoa,ehkä kaikkien aikojen paras räp/hip-hop biitti mikserissä (ainaki mitä mä oon kuunnellu) täs oli kivoja efektejä,ja muutenki kaikki toimi sillee,niinku varmaa oli tarkotuski. biisi ois silti voinu olla hiukan pitempi,koska vasta noin puoloessa matkassa koko pakettia alko tajuumaan tän idean,ehkä sellaset 30 sek. pitempi. tää on mukava tää biitti,hirveen lepponen ja sillee mukava. kokonaisuus oli ihan äly hyvä,kaiki toimi,kuten jo sanoinkin,ja äänentoisto oli hyv sekä flow.. tässä ei musta ollu niinkään tuota "kAUPALLISTA MEININKIÄ" ja se on todella hyvä juttu. biisiin oli panostettu.... hyvä,9 arvonen biisi. toivottavasti kommentti miellyttää...! jatkot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 19.02.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
HAUHAU wuf wuf äärrrr...mrrr...hauhau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 19.02.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
no perkeles paukuttaa hyvin!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 16.02.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Liikaa mainostettu biisi,MUTTA hyvä! taustat on hyvät.. teillä on taitoja.. ja sitte noi sanatki on ihan hyvät... komee ääni on! ja sitten.. kaikki täs on hyvää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele leijona - yks rotu,ihmisrotu 20.07.2006

leijona - yks rotu,ihmisrotu
Biidi alko lupaavasti,tää agressiivisemman puoleinen tyyli sopii sulle ku nyrkki silmää! sanoista en sano mitään,kantaa-ottavat,ja osaksi tiettyy asiaa.. en oikee osaa sanoo tästä mitää,varmasti tulee jakamaan mielipiteitä,kuten kommenteista huomaa,hyvä flow sulla,loistavaa. Ite tykkään tästä. tsemii,ja lisää biisei!
9