Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 68 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 07.04.2006

Master H - How I do
Midipianosta propsit. Dirtysouth biitti toimii ku junan vessa. Tää toimii varmaan parin vuoden pääst, ku on og thug jutut ohi. Ihan hyvin sä vedät englanniks ku vertaa muuhun tasoon suomes, mut treenii kaipaa viel. -Aidii

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - Wednesday Is For Rock'n'Roll 26.07.2005

The Mieli Sairaala - Wednesday Is For Rock'n'Roll
Biisi potkaisee ittensä mahtavasti käyntiin ja jatkaa yhtä vakuuttavasti loppuun. Ytimekäs rallatus, joka saa aikaiseksi korvien välisen orgasmin, johtuen jokaisen soittimen totaalisesta hallinnasta ja miehekkäimmästä lauluäänestä vähään aikaan. Biisi on juuri sellaista rehtiä ja hienostelematonta rokkia, jota minun elinaikanani on valitettavan vähän tehty. Tasaisen varma hittitahti jatkuu ja mielisairaala vahvisti jälleen asemaansa yhtenä tämän sivuston suosikkibändeistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kasi - Kasi - Myrskyn Keskellä 17.07.2005

Kasi - Kasi - Myrskyn Keskellä
Tosi tunnelmallinen ja hyvä biisi. Ehdottomasti kassun parhaimmistoo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - WACK - LIVE CD maistiaisia 21.12.2004

Wack - WACK - LIVE CD maistiaisia
Täytyy sanoa, että nyt kiinnostus heräs ihan todella. Erittäin hyvän kuulosta matskua tulossa levylle. Taidan ihan vakavissani harkita ostamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Yksinäinen poikamies 06.12.2004

Jake in the box - Yksinäinen poikamies
Erittäin hyvä biisi! Biisin tarina on hauska ja sanoitus on kaikessa yksinkertaisuudessaan oikeen toimiva. Erityisesti kertsi on oikeen tarttuva ja siinä on omaa koukkumaisuuttaan. Soitannalliset elementit on kaikinpuolin kunnossa ja erityisesti säkeistön kitarat on toimivat soolosta puhumattakaan! Kappale on juuri tällaista rehellistä suomirokkia, jota valitettavan harvoin tulee kuunneltua. Biisin yleismeiningistä tulee vähän Popeda mieleen, eikä se oo tässä tapauksessa huono puoli. Ylistykseksi meni, mutta ei sitä näin hyvän biisin edessä oikeen muutakaan voi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The ORIGINAL SFP Jazz band - Dallas blues no 2 10.11.2004

The ORIGINAL  SFP Jazz band - Dallas blues no 2
Hyvältä kuulostaa nuo puhaltimet yhteen. Hyvänkuuloista improvisointia. Laulajan ääni on erittäin vahva ja juuri sellainen sopivan karhea. Oma suosikkini tässä biisikokonaisuudessa on tuo jokin kumma kielisoitin. Omatekemäni banjo kuulostaa vähän samalta. Se tuo tähän semmoisen lievästi abstraktin vaikutelman joka aluksi hämmästyttää, mutta loppua kohden sen ymmärtää kuuluvan kappaleeseen tasa-arvoisena soittimena. Hauska kuulla vaihteeksi puhaltimilla soitettua bluesia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - I Wanna Die In Summertime 06.11.2004

The Mieli Sairaala - I Wanna Die In Summertime
Erittäin hyvä sävellys. Biisi pistää ihon kananlihalle alun kitaroista lähtien. Laulajan ääni on kyllä hienoin Mikserissä kuulemani, vahva ja omaperäinen. Sanoitukset ovat hyvät ja laulaja tulkitsee ne kerrassaan mainiosti. Jälleen urut toimii tällasessa hitammassa rokissa erittäin hyvin. Erilaiset sooloilutkin on tässsä biisissä kohdallaan. Lataukseen meni!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 19.12.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Eipä oo vähään aikaan Bluebornia tullut kuunneltua. Vasta kun äskön Pärähti Winampista shufflella tuo Feelin' fine soimaan, niin ryntäsin oitis tsekkaamaan uusimmat tuotoksenne. Säkeistön laulumelodia on aika simppeli, mutta toimiva. Iloinen kitarointi tukee sitä hauskasti. Ihan alun ja puolivälin rumpuilut lämmittää sydäntä, ne kun ei ole poppibiiseissä ihan jokapäiväisiä. Muutoin rummut jäävät ehkä hieman taka-alalle. Ekalla kuuntelukerralla kertsi jäi vähän etäiseksi, mutta sen jälkeen vasta huomaa, että se onkin biisin kantava voima. Se erottaa tämän tavalllsista kitarapoppi biiseistä. Parasta biisissä on yleinen hyvä fiilis, joka välittyy kuulijalle. Biisistä kuulee, että bändilläkin on ollut kivaa sitä tehdessä. Saitte fanin! Lataukseen menee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Untitled 07.03.2005

Minor Chill - Untitled
Erittäin kaunis kappale. Lähtee hitaasti liikkeelle, mutta puolen välin jälkeen biisin päästesäänn täyteen loistoonsa jousien osalta, on allekirjoittanut täysin sulaa vahaa tätä kuunnellessaan. Melodiakulut ovat tarpeeksi yksinkertaisia ollakseen mieleenpainuvia, mutta tarpeeksi monipuolisia, ettei biisi mene pelkäksi pimputukseksi. Jouset tukee erittäin hyvin ja parhaimmillaan tuo harmonian, jolle en ihan heti vertaista muista Mikseristä löytäneeni. Biisistä kuulee, että sitä on tehty hartaudella ja jokainen piirto tuntuu olevan täydellisen laskelmoitu ja sopiva siihen paikkaan. Kympin biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1.0 Tappi - Hessu Hopo 25.10.2004

1.0 Tappi - Hessu Hopo
Tämä on juuri sellasta perusrehellistä suomirokkia, josta meikäpoika tykkää. Sävellyksenä biisi on ihan loistava. Sanojen tarinankerronta on sujuvaa ja kertsi on sekin aivan loistavaa. Tässä biisissä on se tietty koukku, joka kantaa biisiä eteenpäin. Intron kitarasta odotin jo tapin versiota Guns n rosesin Don't crystä, mutta siinä suhteessa jouduin vähän pettymään. Ainoa biisiä heikentävä tekijä on järkyttävän huono äänenlaatu. Paremmalla äänenlaatu biisi voisi olla vaikka listakamaa. Hyvähyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Muista Huominen 29.08.2004

Kongo - Muista Huominen
Alusta asti hämmästyttää täysin ammattitaitoisen oloinen miksaus. Kaikki soittimet on balanssissa lähes täydellisesti. Nuo särökitarat on tarpeeksi paksut ja basso tukee hyvin biisiä alusta loppuun. Laulajan ääni toimii omaan korvaani sekin loistavasti. Kertsi jää varmasti soimaan päähän, mutta siinä on se tietty koukku, joka toimii kuin junan vessa. Ainoa valittamisen aihe kappaleesta on kitarasoolo/välisoitto. Se on ehkä vähän turhan yksinkertainen. Muuten mahtava biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway 05.08.2004

The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway
Tämä on tosiaan loistava! Alusta tulee vähän mielen Eagles ja jostain syystä löydän tästä ripauksen Scorpionsia. Mitään suurempaa hapuilua en minkään soittimen osalta huomannut. Tosiaan tuo urkusaundi tukee suht hentoa kitaraa hyvin. Laulajan ääni on erittäin vahva ja hyvä. Tulee mieleen Johnny Cash. Jos se ois musta kiinni nii tää biisi päätyisi ehdottomasti greatest bits-levylle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - BWV 645 02.07.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - BWV 645
Tappi sinä jaksat aina yllättää! Olin valmistautunut johonkin abstraktiin ja sellaiseen, joka vaatisi liikaa minun pieniltä aivonystyröiltä tajuta se. Mutta iloiseksi yllätyksekseni huomasin, että tämähän on varsin helposti lähestyttävä ja leppoisa kipale. Hauska kuunnella pitkästä aikaa ihan elävän orkesterin yhteispeliä. Piristi minun torstai-iltaani ihan aimo annoksen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 28.06.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Biitti on tosi hyvä. Oikeen toimivaa choppailua. Räbät on myös hyvät, verset ei välttämättä mee ihan samasta aiheesta, mutta ei se pahemmin tunnu haittaavan. Todellä hyvät miksaukset takaa sen että tää kelpais vaikka radioon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Hyvä paha 22.01.2005

Fonaatio - Hyvä paha
Erittäin mielenkiintosta kamaa. Pistin tän aluks vaan taustamusana soimaan, mutta kyllä aika pian heräs mielenkiinto. Ensin mielenkiinto heräs erittäin teknisiin räpppeihin ja sittemmin erittäin hyvään kertsiin. Tausta on mainio ja aidot soittimet on aina plussaa. Varsinkin aidot rummut toimii räpissä erittäin hyvin, mutta niitä kuulee liian harvoin. Jotain kikkailuja jäin soittimilta vähän enemmän odottamaan. Myös instrumenttisoolo olisi toiminut eräänlaisena piristysruiskeena lopussa. Biisi on laadultaan erittäin hyvä ja korkeatasoinen. Kaikki soittimet on hyvin balanssissa. Kyllä tästä ihan faniutua täytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Here In My Arms 13.05.2004

Albert Roxtone - Here In My Arms
Tunnelmallinen biisi. Alku on vähän kämäsen kuulosta. Kitara menee lievästi epäkomppiin ja erinäiset rutinat haittaa meininkiä. Lisäks alun stereovaihtelut kuulostaa kuulokkeissa vähän kummalta. Puolenvälin kohilla, kun pääset kunnolla repäsemään nii meininki muuttuu täysin. Tommoset rankemmat ja nopeemmat biisit on selkeesti enemmän sun alaa. Äänenlaatu on ykllä vähän heikko ja rummut sais sisältää vähän enemmän fillejä. Muuten on vankkaa roxtone kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele toivio - Vapaalla 06.05.2004

toivio - Vapaalla
Taas todella omaperäistä settiä. Biitti saisi olla ehkä snadisti melodisempi, mutta kyllä nuo hajanaiset efektitkin on ovela ratkaisu. Rummut kuulostaa paikottain todella aidoilta, propsit siitä. Sanojen suuri informaatioryöppy menee välillä vähän ohi. Sanottavaa sulla kyllä tuntuu olevan. Nopea riimittelykin tuntuu sulta taittuvan suhteellisen sujuvasti, veilä pientä harjoitusta, niin on jo erittöin tasokasta. Tästä tulee etäisesti mieleen Ceebrolisticsin jotkut biisit. Tää on jälleen muusta Mikserin hiphopista positiivisesti erottuvaa settiä! hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Anttila - Summer Jam 26.04.2004

Sami Anttila - Summer Jam
Erittäin hyvä biisi! Kevyen taitavaa tiluttelua. Biisi erittäin monipuolinen ja taitavasti soitettu. Varsinkin soolo ja eri riffit toimii ku junan vessa. Jotenki tässä tosissaan tuli aika kesänen fiilis. Ei tästä nyt pahemmin mitään negatiivista viitti sanoa, mitä nyt ehkä rummut saisi olla snadisti kovemmalla, koska kaikki hienot fillit ja muut kikkailut jää itä saralta vähän kitaroiden varjoon. Muuten erittäin mahtava biusa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri-Juhani - Kuka Lohduttaisi Nyytiä? 20.04.2004

Harri-Juhani - Kuka Lohduttaisi Nyytiä?
Kun alkuihmetyksestä on päässyt, niin tää alkaa kuulostamaan ihan toimivalta. Koneellinen särökitarariffi on erittäin veikeän kuuloinen. Vähintään yhtä epäaidon kuuloiset rummutkin toimivat suht hyvin, kun ei tässä mitään aitoa varmaan ollakkaan hakemassa, vaan lähinnä jotain erilaista. Siinä on onnistuttu ja perkeleen hyvin mielestäni. Säröinen ja huonolaatuinen laulu alkaa toisella kuuntelukerralla olla ihan eikeä ratkaisu. Sanatkin on erittäin hyvät ja biisin pituus on juuri passeli. Omaperäisyys on aina plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 19.04.2004

Electron - The Victory
Erittäin veikeitä saundeja. Välillä kyllä hukkuvat aika pahasti toistensa sekaan. Kuitenkin kaikinpuolin hilpeän melodista musiikkia. Biisi on paikoittain lisäksi vähän turhan junnaava, mutta kyllä tarvittavaa monipuolisuuttakin löytyy. Rumpufillit on aika asenteella vedetty ja puheosuudet (varsinkin alussa) on loistavia. Ei-ihan-normaali rakenne tekee biisistä vielä paremman. Erittäin hyvä genrensä edustaja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TKK - Andy J, TKK, Setä Tamu - Sky 2k4 12.04.2004

TKK - Andy J, TKK, Setä Tamu - Sky 2k4
Räpit ei oo ihan nii hyvät ku 2k3:ssa, mut kertsi on ehkä sitäki parempi. Puolenvälin Instrumenttisoolo on aika kasari. Kasarimeininki on aina plussaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osasto 17 - Nobee 27.04.2004

Osasto 17 - Nobee
Nopee flow toimii suht hyvin, mutta asennetta tarvitaan muutama desi lisää. Läppien sisältö on aika vaihtelevaa ja aiheet menee vähän turhan laidasta laitaan. Biitistä propsit. Se on erittäin hyvä, Kunnon Bassline on aina plussaa. Lisäks ihan sanoojen rimmaus on paikoittain aika tönkköä, mutta on tää silti ihan suht hyvää matskua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 20.04.2004

Shade - Sober
Aika perusrokkia. Toteutus on erittäin hyvä, eikä mikään instrumentti puske toisen yli. Tykkään vokalistin vahvasta äänestä. Kertsin ja intron kitara saisi olla ehkä vähän kliinimpi, mutta menee se näinkin. Erittäin tasokasta matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 19.04.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Rankkaa menoa. Omasta mielestä raskas sähkökitara sopii biisiin hyvin. Tosin kitara saisi olla ehkä vähän melodisempi muutenkin kuin soolossa. Biisi paranee selkeästi loppua kohden. Rummut saisi olla suurimman osan biisistä vähän monipuolisemmat, eikä pelkkiä lautasiskuja siellä täällä. Kunnon tuplabasari kohta pelastaisi paljon, tosin saattaisi biisin henki vähän muuttua :P Huiluosuudet lopussa on mahtavia. Perusriffikin toimii. Kyllä tätä kuuntelee, vaikka vähän useamminkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The First - TuomasTee 18.04.2004

The First - TuomasTee
Ihan hyvää meininkiä! Hauskoja jammailuja seä kitaralla, että syntsalla. Biisi on aika pitkä, mutta tarpeeksi monipuolinen. Slappibassokin on erittäin hyvä ratkaisu se tuo jammailun meininkiä! Soittimet on muten hyvin balanssissa keskenään, paitsi että rummut jää vähän turhan etäisiksi. Muuten biisi onkin sitten varsinn mainio!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Killer Boogie 23.03.2004

Albert Roxtone - Killer Boogie
Itse en tuosta särösaundista liiemmin tykkää, olisi saanut olla vähän puhtaampi, mutta melodia kulkee ihan sujuvasti ja toi komppi taustalla tukee hyvin. Rummut ei tee mitään hirveitä kikkailuja koko biisissä, mutta kyllä nekin ihan mainiosti toimii. Hommaat sen basson vielä jostain! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - älä anna hänen mennä 23.03.2004

Kide - kide - älä anna hänen mennä
Hyvää jousi musaakkia. Oikeestaan toi ois voinu olla jonkun suuremman sinffonian intro, ku jäi niin lyhyeks. Hyvää taustamusiikkia tää ainaki on...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - 5.Minä, Kynä, Paperi 07.04.2004

Kylmä Rinki - 5.Minä, Kynä, Paperi
Harvinaisen hyvää matskua. MC:den tyylit on tarppeks erilaiset, niin biisi on lepposaa kuunneltavaa. Riimit on tosi hyviä. Kertsi on kyllä vähän turhan vaisu. Biittikin saisi olla vähän iskevämpi. Toisaalta se kyllä sopii teemaan ihan hyvin. Kyllä tää ainaki lyriikaltaan on melkee Mikserin parhaimmistoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Sonata Of Life 10.03.2004

Albert Roxtone - Sonata Of Life
Hieno balladi. Jälleen taitavaa kitarointia. Tykkäänn tosta suht-, mutta ei kuitenkaan ihan puhtaasta kitarasaundista. Ehkä vähän turhan lyhyt biisi, mutta selkeästi keskivertoa parempaa settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Joe le TAXI 28.02.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Joe le TAXI
Hiiohoi... Osaat sä nähtävästi tällaista ei-niin-psykedeelistä musiikkia tehdä (joka kuitenkin on psykedeelisempää, kuin suurin osa mikserin biiseistä). Olen aika sanaton... Ei tämä luultavasti kauaa täällä viihdy, koska laki ei tue taidetta (näkeehän sen jo graffiteista ja siitä ettei julkisella paikalla saa esiintyä alasti), mutta silti ollaan jälleen erittäin kummallisella meiningillä liikkeellä. Melodia on ihan liian yliarvostettu asia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 22.02.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Tästä tulee kyllä väistämättä mieleen jonkun fantasia/roolivideopelin musat. Erittäin iloista ja välillä vähän surullisempaakin menoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1 21.02.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1
Ja jälleen joudun toteamaan saman asian: olen ihan väärä ihminen kommentoimaan näitä teikäläisen tuotoksia... no mennään silti. Tämäkin on taideteos alusta loppuun ja tämä herättää enemmän erilaisia fiiliksiä ja ennenkaikkea kysymyksiä, kuin suurinosa mikserin biiseistä yhteensä. Erittäin hyvin onnistuttu saamaan Surullinen teema esille (se ei välttämättä aina ole ihan helppoa) kuljettamalla erilaisia melodioita. Tuo kirkkomusiikkamaisuus on erityisesti mun mieleen, ei sillä että olisin kirkkomusiikin ylin ystävä, mutta se sopii tähän hyvin. Mitäs tässä nyt enemmän jaarittelemaan, kun en selvästikkään mitään tiedä. Upiata musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele toivio - Keräilyä 04.03.2004

toivio - Keräilyä
Biitti ei oikeen iske, mut alku oli kivan psykedeeline. Riimit on kyl parhaimmillaa iha pro-tasoo. Flow toimii taas. Äänestäs tulee vähä Paleface mielee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele toivio - Paikoillaan 04.03.2004

toivio - Paikoillaan
Biitti itsessään on aika tylsä, mutta noi eri saundimaailmat elävöittää sitä erittäin hyvin. Flow ei oo kovin innokas, mut se ei haittaa. Se ei takkuu missää vaihees. Tää on jotenki unelias biisi ja sopii erittäin hyvin mun tän hetkiseen mielentilaan. Riimit on hyvät ja hauskoja kikkailuita. Sä oot taitava. Sun tyyli ei ehkä oo ihan perinteinen ja suuria masoja tavottottava, mut mä tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Realms of Fantasy 04.02.2004

Soulburn - Realms of Fantasy
Jälleen erittäin mielenkiintoinen ja toimiva kokonaisuus, joka saa karvat nousemaan pystyyn. Kun noi rummut alkaa nii meikäläinen on ainakin ihan muissa maailmoissa. Erittäin kaunis ja monipuolinen. Huilusaundit ovat erityisesti mun mieleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Higher Grounds 04.02.2004

Soulburn - Higher Grounds
Erittäin kaunis biisi. Tätä kuunnellessa voi nähdä itsensä ratsastamassa lohikäärmeen selässä suurella niityllä... Biisi on aika pitkä, mutta pysyy silti alusta asti hyvin hallussa ja on tarpeeksi monipuolinen. Saundeiltaan erittäin hyvä paketti alusta loppuun!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Sumuverho (B-Side) 28.01.2004

ObLiQuE - Sumuverho (B-Side)
Alun riffi on hyvä ja jatkuu oikeen mainiosti. Sanat on aika perinteiset, mutta kyllä niitäkin kuuntelee. Kertsi alkaa aika hauskasti. Oikeen viihdyttävä kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa 15.04.2004

Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa
Hirveästi en Grungea ole Mikserissä kuunnellut, mutta tämä yllätti positiivisesti. Nuo Nirvanamaiset äännähtelyt välissä pisti hymyilyttämään. Laulajan äänestä tulee vähän Ismo Alanko mieleen. Rummut erittäin hyvin toteutettu, saattavat olla jopa aidot. Humoristiset sanat on aina plussaa. Se tosiaan on aika homoa... Lataukseen menee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Just a closer walk with Thee 13.02.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Just a closer walk with Thee
Sarjassamme musiikkia ajalta, jolloin meikäläinen ei ollut vielä syntynytkään. Tästä tulee väkisinkin sellanen olo, että sitä istuu jossain tunkkaisessa tupakansavun täyttäneessä baarissa väsyneenä ja liveorkesteri soittaa tunnelmallista musiikkia. Tuo puhallin saundi ja kitaran hento säestys yhdistettynä tuohon hienoon hempeään lauluääneen toimii vallan mainiosti. Tosin alussa häiritsee lievästi kuulokkeilla kuunnellessa tuo, että varsinainen laulu kuuluu vain toisesta kuulokkeesta. ihan turha tässä on äänenlaatuja lähteä haukkumaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Audete Gaudete Christus est natus 13.02.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Audete Gaudete Christus est natus
Erittäin hauskan kuulosta!! Sanojen kieltä en jostain syystä ymmärtänyt, mutta luulen ymmärtäneeni kaiken oleellisen. Ihan piristävä kokemus. Hyvä että joku tekee tällaista musiikkia ja vielä Mikserissä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Muistoja 08.06.2004

Joni Helminen - Muistoja
Erinomaisen ammattitaitoista ja hiottua matskua. Nimi tosiaan on vähän kliseinen. Melodiakulut on erittäin hyviä! Tässä biisissä on kaikki se mitä hyvässä biisissä on hyvä olla. Välillä sun äänestä tulee mieleen suurlähettiläät. Kertsi on kyllä varsin loistava! Koko biisin rakenne on vahva paketti joka pysyy hyvin kasassa alusta loppuun. Tämä piristi päivääni ihan kivasti ja uskon, että levy-yhtiöt olisi todella kiinnostuneita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saarnapiiri - Omaks Huviks 05.03.2004

Saarnapiiri - Omaks Huviks
Voi pojat miksaus kuntoon. Pitää heristää korviaan oikeen kunnolla et sanoista saa selvää. Tosin tuplatki saattas tehä sanoista helpommin kuultavat. Biitti alkaa toistaa itteään vähä turhan karkeesti, vaikka se ei ookkaa iha perinteine. Riimit on kyl parhaimmillaa tosi hyvii ja jotkut sanakikkailut on tosi toimivia. Kertsi on vähän turhan perinteinen mun makuu. Räpeist tulee pakottain mielee MC taakibörstan jäbät. Miksaukset kuntoo ja parempi biitti, nii tää on iha pro-matskuu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 11.11.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Kaunista ja niin tuomiollista! Kyllä kitaristi tietää mitä tekee, sen verran hyviä saundeja kehissä. Vokaalit jäävät paikoittain kitaran alle, mutta biisi on silti mestariteos. Mulle jäi vähän sellanen fiilis että biisi loppuu kesken, mutta kokonaisuus on kyllä 10 arvonen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Der Matulock 14.05.2004

MDE Experiment - Der Matulock
Hauskaa menoa! Bassolinja on mun mieleen ja synasaundit on karkkia korville. Kitarariffit on paikottain tosi funkit och jag tykkään myckepaljon! Kun melodia muuttuu tulee mieleen jonkun 80-luvun tv-sarjan lopputekstit.... Erittäin hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - Konevitsan kirkonkellot 13.02.2004

2 KUntin kanssa ja ilman - Konevitsan kirkonkellot
Se on joko kymppi tainelonen ja koska ei tälle voi nelosta antaam niin se on kymppi. Taiteellista. Jopa psykedeelista. Suorastaan karmivaa... Tuo vispaus ääni on varsin hassu, tai ainakin siltä se kuulostaa, mikä sitten lieneekään taiteilijan käyttämä soitin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Treadmill 10.10.2003

Two Horn Unicorn - Treadmill
Hyvä biisi!!! Jannulla on just passeli ääni tällaseen biisiin! Kitarasoolo toimii hyvin! hyvä biisi kuten tuli jo todettua! 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me 11.10.2003

Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me
Lupaavan kuulosta heti alusta alkaen! sanat jää alussa vähän kitarariffin varjoon, mutta kertsissä toimii oikeen hyvin ja siitä eteen päin. Laulajan ääni sopii oikee mahtavasti tähän biisiin. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open Hands - Smooche 26.05.2004

Open Hands - Smooche
Tässä on svengiä. Kitara taitaa lähtee aika pitkälti improvisointi pohjalta. Hyvin soi kyllä! Urut tukee hyvin kitaran svengiä. Akustisessa on kauniin pehmee saundi. Rummut jää vähän taka-alalle. Ne sais olla vähän kovemmalla. Torvet on kans iha ykkösiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 04.03.2004

Wack - Saarnasanat
Kevyt svengi! Tätä mä juurnyt tarvitsinki. Saundit on iha mahtavat. Räbät on pääasiassa hyvät. Sanojen volyymi vaihtelee välillä aika karkeesti. Tää on hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Let there be light 09.07.2003

Aluminium Blade - Let there be light
Ite en musatyylistä pahemmin diggaile mut tää oli aika piristävä kokemus. Loppu aika lyhyeen kyl tää sun biisis. siks 8 eikä 9.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dmgl - Pokemon feat. dmgl 16.06.2003

Dmgl - Pokemon feat. dmgl
ois iha jeppiskamaa melodiat on hauskoi vähä turhia noi pokemon läpät, mut jos ei niit ois tää ois aika ykstoikkone. Oisit voinu säätää toho jonku kauniin naisäänen laulaa vaikka korvasienistä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Disco Stu 1977 12.04.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Disco Stu 1977
Grooovy! Noi synasaundit on kyllä ihan perkeleen hyviä! Ja noi rummut höystää tätä vallan mainiosti. Äänenlaatuun kun vähän panostat niin tää on ihan prosettiä. Tää meinaa kuulostaa hifinäkin aika tunkkaselta. Mutta muuten tää on ihan loistava!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Breeze and You 12.04.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Breeze and You
Svengiä. Sä todellakin hallitset tän touhun. Noi pianopimputukset ja veikeet bassokuviot on erityisesti mun mieleen. Voikun itekki noin soittimeni hallitsisin. Tää on erittäin taitavaa settiä. Noi tapin mainitsemat puhaltimet kyllä menee lievästi pianomaisesti, mutta ei se pahemmin haittaa. Rummuissa mun mielestä enemmänkin olis parantamisen varaa. Ne on soitettu ihan mainiosti, mutta ne kuulostaa jotenki turhan muovisilta. Tää on muuten erittäin hyvä!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - About You And Me 02.12.2003

ObLiQuE - About You And Me
HYvä biisi alkaa hyvin. Toi falsetti ääni kertsissä toimii hyvin ton miesäänen kanssa. Molemmat laulajat vetää tosi hyvin. Kitarasoolo toimii mainiosti. kypän biisi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Blue Forest 18.04.2004

Teemujazz - Blue Forest
Tästä tuli mieleen jonkun saippuaoopperan tunnari. Erittäin hillittyä taustamusiikkia pienillä kikkailuilla höystettynä. Jotenki tästä tulee aika lämmin ja hiukan kesänen fiilis. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Nostalgy 80\'s 12.04.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Nostalgy 80\'s
Noi rummut on kyllä erittäin hyvät. Lievät melodiakulut toimii kans ja pehmee basso tuo hyvän pohjan tälle biisille. Jos jotain huonoja puolia tästä pitäis lähteä hakemaan, nii se on varmaan pituus. Lievästi itseään toistavaksi meno alkaa mennä kahen ja puolen minuutin kohalla. Äänenlaadussa on taas näemmä vähän tingitty. Tosi hyvä biisi kuiteski.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Poopypants 02.05.2004

The Knob - Poopypants
Tää on vallan erittäin mainio kipale. Kuka tuota aikaa ei kaihoisasti muistelisi. Sanat on jo ihan kympin arvoiset. Jos jotain negatiivista pitää hakea, niin biisin rakenne on vähän turhan simppeli, mutta menee tämä näinkin! mAhtaVaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Poopypants 02.05.2004

The Knob - Poopypants
Tää on vallan erittäin mainio kipale. Kuka tuota aikaa ei kaihoisasti muistelisi. Sanat on jo ihan kympin arvoiset. Jos jotain negatiivista pitää hakea, niin biisin rakenne on vähän turhan simppeli, mutta menee tämä näinkin! mAhtaVaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Pikkuhiljaa 18.03.2004

Jake in the box - Pikkuhiljaa
Täähän on ihan pro-matskua. Ei mitään turhaa diivailua. Todella hyvä miksaus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - En nää sun palaavan 18.03.2004

Jake in the box - En nää sun palaavan
Tääkin vallanmainio biisi. Ei mitään kovin kaavamaista menoa, vaan hauskasti kerrasta purkkiin meiningillä tehdyltä kuulostaa, vaikka ei mitään suurempia epäselvyyksiä tule mieleen. urku saundi on aika hauska!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 03.10.2003

Fat Funk Force - All over you
vaikeitä saundeja... laulajalla on juuri sellainen ääni tällaseen kappaleeseen, joka pitääkin... soittimet pelaa hyvin yhteen... Jonkinlaista kitarasooloa odotin, mutta kyl noi syna pimputuksetki on oikee hauskoja...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura 13.06.2003

Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura
Oikee hyvä biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Kotibileet 13.06.2003

Vaasalaiset Kansiot - Kotibileet
Mahtava biisi mahtavat sanat...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Uncut - Terve mieli 20.04.2004

Groove Uncut - Terve mieli
Fiilistä! Säkeistön Funkkiskeeba on ihan loistava. Syntsa soolo on kans aika loistava. Laulajan äänestä tulee snadisti mieleen Tero Vaara. Naisääni taustalaulussa toimii myös. Soittimet on yleisesti tosi hyvin balanssissa ja mikään ei puske toistensa yli. Toteutus on yleisesti sanalla sanottuna helvetin hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Children 18.09.2003

Two Horn Unicorn - Children
Kyllä on hyvä biisi kyseessä. Riffi on hyvin toimiva. Kyllä tuo "children of the damned, children of the damned"-kohta tuo mieleen erään nimeltä mainitsemattoman Iron Maidenin biisin... ja paikoittain taitaa päästä sisäinen Bruce Dickinson irti ku noin korkeelta lähtee... erittäin hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - Chase You (7654321) 21.10.2003

diesel dump - Chase You (7654321)
mahtawaa muzaa! tätä kuunnellessa tulee pakottava halu lähteä leikkimään agenttia rappukäytävään...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scientific - Jazzys feat. alamaa 10.02.2004

Scientific - Jazzys feat. alamaa
EI ihan perus mikserisettiä. Erittäin hyvä biisi. Biitti jää vähän turhan taka-alalle. Riimit toimii vallan mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat 11.03.2004

Wack - Olemattomat sanat
Kitarariffi on tosi hyvä ja pehmeä basso tukee sitä mainiosti. Aito rumpukomppi tuo biisilleelävyyttä. Mc:n flow toimii mainosti! Riimit on aika perussettiä, mut jotkut sanakikkailut on erittäin hyviä. Kertsi ei oo mikää ihan loistava, mut se tukee biisiä hyvin. Jag tycker!
9