Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Thrill 05.12.2008

Violencer - Thrill
No tulipahan kuunneltua tämä biisi 5 kertaa putkeen, sen verran asialllinen meininki. Vaikutteista tulee mieleen esim..Exodus, Exhorder ja Stone (väliosa/ryhmähuudot). Biisi toimii tosi hyvin aina kitarasoolon (ois voinu olla 2xpidempi) loppuun saakka, mutta biisi loppuu sitten vähän valjusti. Mutta kyllä kyllä, tästä on hyvä jatkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Johtolankaa 16.12.2006

Keisari - Johtolankaa
Hyvä biisi. Tykkäsin laulajasta ja taustalauluista. Hyvä alotusriffi myös! Väliosassa ois voinu soittaa vaikka soolon ton riffin päälle. Soundeissa ei valittamista. Hyvin miksailtu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 14.12.2006

Halla - Kaipaan sinua
Kiva säe ja kertsikin ookoo. Soitto skulaa, rummut sopivan napakat ja soundit ylipäätäänkin hyvät. Säkeen ja kertsin välissä jotenkin liian pitkä osa ilman laulua. Lauluääni hyvä, sanoissa vois olla ajatusta enemmän, vaikkei ne ihan riekaleina olleetkaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Tools of Harmony 22.11.2006

Soy Bomb - Tools of Harmony
Ei tää biisi nyt mieleen jääny, mutta hyvää yritystä kuitenkin. Jotenkin jäi kaipaamaan sellasta riffiä joka ois toistunu useammin. Kitarasooloo ois voinu olla enemmän ehkäpä jonkun sävelen kanssa. Loppu piano juttu kuulosti hyvälle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 26.11.2006

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Valmista tavaraa kaikin puolin. Soitossa/laulussa asenne kohdallaan. Parempaan vastaavaan musiikkin en Mikserissä ole vielä törmännyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Rings of Smoke 18.01.2007

Rattlesnake - Rings of Smoke
Happi meinas loppua ku jännitti että pysyykö koko ryhmä mukana koko biisin. Hyvin tuntu pysyvän, mutta jotenkin vois kuvitella että biisi toimis jopa paremmin kun tempo ois 10-20 astetta vähemmän. Laulusävel ei jääny päähän vielä kolmannella kerralla, lisäksi laulusaundi kuulosti jotenkin usvaiselta, liekö tarkoitus. Hyvä meininki tässä kuitenkin oli joten livenä luulisi toimivan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lyijynraskas sunnuntai 14.12.2006

Jake in the box - Lyijynraskas sunnuntai
Olipa hyvä biisi! Laulajan surkealta kuulostava ääni (ei siis surkea=huono) istui just nappiin tähän surulliseen biisin tunnelmaan. Jos jotain negatiivista, niin biisi oli hivenen lyhyt. Mutta kaikki palikat tuntuu olevan kohdallaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Combo Zimbali - Surullinen bluesmies 25.11.2006

Combo Zimbali - Surullinen bluesmies
No Fröbelin Palikathan tästä tuli heti mieleen. Mutta jos Fröbelit jätetään huomioimatta, niin biisi ja soitanta ihan ok, kitaran epävireisyydestä (liekö tahallista) huolimatta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kaunis Kuu 26.11.2006

Kongo - Kaunis Kuu
Hyvä biisi ja saundimaailma. Hyvä lauluääni/sanat. Ei nyt hirveän omaperäistä mutta selkeetä radiohittiainesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 01.12.2006

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Sinänsä näppärä biisi, varmalla balladi kaavalla. Säkeessä oleva särökitara ois voinu jatkua myös kertsissä, toki hiukan eri tavalla. Kitaran soundi oli ohut. Sanoituskaan ei iskenyt, vähän sellasta diipa daapa meininkiä. Feidi kävi loppuun hyvin. Laulajassa potentiaalia, mutta enemmän tunnetta peliin, varsinkin tällaisissa biisessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torture Killer - Necrophag 01.12.2006

Torture Killer - Necrophag
Hyvälle kuulosti, kitarat murisee mukavasti, rummuista/bassosta puhumattakaan ja lauletaan niinku pitää. Kyllähän tohon biisin yks soolo ois mahtunu. Loppu töksähti. Biisiin vähän mielikuvitusta lisää niin avot.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 16.12.2006

-CSPR- - Valot Syttyi
Biisissä oli niin paljon elementtejä että biisi kokonaisuudessa ei pysynyt ihan kasassa. Rytmin vaihdokset sekotti pakkaa lisää. Lauluääni ja soitanta puolikin kohdallaan, basso vois olla enemmän pinnassa. Karsikaa osia niin hyvä tulee.
8