Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 66 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WhoAmI - nostalgia basso 11.10.2013

WhoAmI - nostalgia basso
mikä limitteri sul hakkaa tuol? iha jees mut tallaa aika ikävästi noi sun medoliat :d

Kommentti kappaleesta Kuuntele WhoAmI - nimi_puuttuu_13092012_0832 03.09.2013

WhoAmI - nimi_puuttuu_13092012_0832
Heti alust kyl jo näki ne riisipellot! Perkele et on muute kivan kuulonen. Toi aasialaine soitinyhtymä kyl kylvää mun pellon ainaki iha suoriltaa, ei voi ku ihailla tätä äänimaisemaa. FUQ YES; MOAR.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WhoAmI - piano beat 03.09.2013

WhoAmI - piano beat
Nätti flow täs biitis, rullaa ku nyyheetti kameli. Atmosfääri aika avara, digautan. Rumpulooppiin ku sais dynamiikkaa ja ehkä joku ns. B-osa ni vois loheta kybä! Job well done!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - New Year 16.05.2013

Oistra - New Year
Jos olet koskaan Ulverin perdition cityä kuunnellu, niin tää äänimaailma on suoraan siitä. Tykkään yksinkertaisuudesta ja biisin flowsta! Kyl tää on iha hemmetin hyvää. Go mendes! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Descents - Picture on my wall 06.09.2011

Descents - Picture on my wall
Hyvää stemmaa ja menevää soitantaa, livenä kuuntelisin ehdottomasti. Ei tähän oikeen muuta voi sanoa, antakaa muita biisejä vertailukohteeksi niin katsomme uudestaan! keep the shit livin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - Deletional 04.03.2011

Oistra - Deletional
Hyvin pumppaa! Kuulenko paikka paikoin jopa progressiivisuutta? Musta ihan kivasti oot adaptoinu noita genren pääpirteitä, vielä kun olis ne aidot kitarat ni jymalauta. Mahtavaa et uutta settii tulee edelleen.. Keep it up bro
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - Celtic 08.06.2010

Oistra - Celtic
Ihan ok matskua, toivon kovin et saisit kunnon skebasaundit, tai ees hienosäätäisit hiukan tota nykyistä, vähän metallinen.. syvyyttä lisää :) mut melodiat on taas jälleen sitä oistraa itteään, digautin ainakin tossa 02:53 lähtevästä pätkästä! Vittu mosh. Biisi ilkeesti toisteli itseään, jotkut eri melodiat/soolo olis voinu tehdä sellasta kivaa säväystä tähän kyseiseen ralliin. Leijunta kohdista vielä erityis plussaa, kivaa kontrastia antaa biisille :D fuck yeah, odotan innolla seuraavaa settiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liquorworks - Chemist 17.02.2010

Liquorworks - Chemist
No oho, ei se taso tipu ollenkaan. Hemmetin kovaa kitarointia jälleen! Riffittely kuulosti paikka paikoin aika petruccimaiselta, mikä ei huono asia siis ole alkuunkaan. Ja tämä yhdistettynä kaaottiseen kitaranscreaminkiin ja matalaan vireeseen, ah. lisäyksenä vielä että suhteellisen omaperäinen träkki tämä. Kyllä sä jätkä musaa osaat väsätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - 2012 the end 20.12.2009

Oistra - 2012 the end
rumpusaundeis olis hiuka hieomist mut muu äänimaisema varsin miellyttävä.. letkee, aika päräyttävä toi "särö" kohta :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele YTC - Syvin Irrationaalinen Illuusio 25.09.2009

YTC - Syvin Irrationaalinen Illuusio
Istahdin kuuntelemaan.. pidin kovasti. Efektimättöä alusta luoden sopivan kiitoradan lähtevälle leijailulle.. tasapaksu letkeily träkki, en kyllä muuta lähtisi biisiltä vaatimaankaan.. soittolistaan menee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Tooth Grin - Hevanderi 20.05.2009

Black Tooth Grin - Hevanderi
Ei voi olla totta, metallibiisi mikä groovettaa :D:D Ensimmäinen riffi kyllä pisti hymyilyttämään.. Huomaa että metallicaa on tullut luukutettua, tosin se ei paha asia ole missään nimessä. Miinuksena kuitenkin että hieman toistaa itseään, myös kun sais saundit vielä hiukan kirkkaammiksi, liiallinen basso syö ainakin omaa kuulonautintoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - My Dead Soul 29.04.2009

Oistra - My Dead Soul
No nyt löyty biisi mieleeni! Älyttömän hyvää fiilistelymusaa! harmittaa tosin tuo lyhyys.. mutta sanontahan kuuluu että pieni on kaunista, vai miten se meni..? eiköhän herahda ysi tästä teoksesta..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oistra - Something For Us 29.04.2009

Oistra - Something For Us
Jumalauta mitä rässiä :D Kyllähän iha kelpo kuunneltavaa, harmittaa vaan jotkin epäselvät kohdat, mössöks menee.. soundi maailmaa kun parantaisit niin luukuttaisin tätä 24/7! Mahtava outro melodia! ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Tooth Grin - Fading 20.05.2009

Black Tooth Grin - Fading
Jumalauta, kyllä oli pudottava intro biisillä.. Äänimaailma paljon miellyttävämpi kun tossa toisessa biisissä. Kivaa riffittelyä mastettuna päräyttävillä bassokuvioilla! Laulaja peesiin ni on taattua platinaa. :D Tästä se lähtee pojat, katse kohti tulevaisuutta..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Scream For God 28.09.2008

Medicated - Scream For God
Helvetin hyvänkuulosta matskua! Kertsi tuo kylmät väreet, harvat siinä onnistuvat.. Kyl teist jotain isoo tulee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blazed - 15s 04.08.2008

Blazed - 15s
Tiukkaa settiä pitää myöntää, eikä lainkaan pahat soundit.. Myös laulaja saa propsit kunnollisesta äänestä (kuulostaa varhaiselta Alexi Laiholta), sopii biisiin kuin nyrkki silmään. Miinusta tulee kyllä soolon puuttumisesta, vaikkei ralli sitä nyt oikeastaan huudakkaan.. Jatkakaa, siitä se lähtee..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Rääky 05.06.2008

KAIHO2 - Rääky
Pistää väsyttämään aamuyöstä moinen musisointi.. hyminä on kyllä fiiliksellä tehty! Kaunista omalla tavallaan.. Olisi tietty voinut sisältää jonkin räjähdysmäisen yllärin, tosin sitä tuskin kappale edes kaipaisi. Hienoahan tämä on, vaikka tosin xylofoni(?) kuulostaa niin randomisti vedetyltä ettei tosi :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Anttila - No Mans Land 21.05.2008

Sami Anttila - No Mans Land
Tällasta vois kuunnella enemmänkin, ite tykkäsin koko biisistä aivan mielettömästi, jotenki osaltaan muistuttaa vanhempia biisejä joka lämmittää meikän mieltä suuresti \../ Hienohan tämä oli, oikeen kuunneltavaa.. plussaa tosta osaks puhutusta kohdasta kun oli komeesti toteutettu..:F
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Anttila - End of the World 21.05.2008

Sami Anttila - End of the World
Helvetin raskas biisi, betonisaapas menoo.. Ei ne soittotaidot oo kyllä mihinkään menneet, vaikka musiikkityyli vaihtu :) Tuo riffi mikä rallaa koko biisin läpitte, olis voinu vähäsen muuttaa muotoaan sillontällön.. Mutta kokonaisuudessaan kyllä kelpo biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Baditus Sonus 18.05.2008

KAIHO2 - Baditus Sonus
sanotaan että on kyllä omaperäistä :D ei mitenkään huono asia, parhaat erottuu erilaisuudellaan.. kyllä vähä meikä repes ku tota kuuntelin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KonZu - ReBassLine 10.06.2008

KonZu - ReBassLine
Sanotaan että kyllä tätä ihan kuuntelee mielellään, bassokuvio viehätti paljon. Biisi kulkee ihan mukavasti! Tuo slayeri (olikohan ees slayer?) vähäsen jäi harmittamaan kun oli saundi hieman räkänen :D odotan innolla hiotumpaa versiota..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 27.12.2007

Without A Fear - By Your Side
Hiton loistava biisi, mut teet liika samalla rakenteella näitä.. kuulostaa samalta lähes kaikki.. mut silti, iha saatanan hienoa musiikkia..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Kilisee kilisee kulkunen 06.12.2007

Waino - Kilisee kilisee kulkunen
Vitu maagine versio kaikkien rakastamasta joululaulusta :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Anttila - Scream Over the Distance 06.01.2008

Sami Anttila - Scream Over the Distance
Tää on vitun kovaa tavaraa ei saatana pääse mihinkää.. Tätä lisää! \../
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Metanol Man 21.04.2007

Heavy Metanol - Metanol Man
Teinä pitäisin Wiina Warriorin tyylisen laulutyylin tallella, siinä oli jotain koskettavaa... Alku oli todella koskettava :D laulu mennyt tosin vähä epäselväksi :/ Soolo... rising forcesta repästy kohta, tyylikkäästi sopi kappaleeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Between Opposites 26.02.2007

Insert Remedy - Between Opposites
jätkät vetää jumalauta tyylillä.. Kylmätväreet pisin selkää ku kuulin kyseisen kappaleen alun 0:03.. loistavaa! 4:49 kans niin mieleenpainuva riffi... pakko täst koko kokonaisuudesta on kymppi antaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satorium - Face Of Evil 04.02.2007

Satorium - Face Of Evil
Perkeleen asenteellisen intron poijat väsänny. Tää kappale jyllää kival nopeudel ettiäpäi ja soolo on just rankka :D eiköhä tästä kybä anneta
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Monster 15.01.2007

Waino - Monster
komia saundi bassos, söisin :P Ihan hyvä biisi, olis tosin voinu sisältää ees pientä liidin-poikasta....:( kappale kans toistaa itteään, eikä oo niin mielenkiintonen.. tosin ei ne Turmion Kätilötkään siel mitää armo-tilutuksia vedä :D ihan jees.. kyl mä tätä silti kuuntelen, ei siin mittää ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elekktro Bastards - Sähköjeesus 03.03.2007

Elekktro Bastards - Sähköjeesus
Perkeleen hieno alkuriffi.. siihen se sit kömmähtääki, rummut vähän tylsän kuuloset ja ton Lord Maximuksen kannattais öristä tyylillä eikä tolle wannabe-tyylillä. Toi joku skittatilu antaa hiukan lisäpisteitä mut ku hiuka hiotte tätä ni vois tulla aika hyvääki kamaa :p
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Thoughts For The Fallen 23.02.2007

Soundslay - Thoughts For The Fallen
Näppärän tunnelman oot tähän kyhänny.. Ei laisinkaan huono.. Clean ääni sopii kyl sun musiikkiis tosi komeesti, kyllähän tätä mielellään fanittaa.. hienoa hienoa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - The Step Over The Edge pt.2 07.05.2006

Soundslay - The Step Over The Edge pt.2
haha, tää biisi on musta kyllä aika pal jotai humppaa kuule... olisit jatkanu samaa rataa ku toi pt.1 .. mut ihan hienot riffit sulla tässä.. 2:27 aivan hemmetin kaunis kohta... tässä kappalees ekaa kertaa alko ärsyttää noi sun rummut :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1 07.05.2006

Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1
ei paska.. Tosi nätit melodiat.. Kyllä on hyvän kuulosta kuule... helvetin törkeen kuulonen toi sun Flanger riffi tosa 2:27 :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 07.05.2006

The Noose - Reason
Iha oli aluks ku Stratovariusta mut täst tuliki helvetisti parempaa.. Mä tykkään tästä, riffit on maukkaita ja muutenki meno kovaa.. Mä alan pikkuhiljaa luulemaan et te osaatte soittaa :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 07.05.2006

The Noose - No More Fear
No niin pojat tätä sen pitää olla ! perkele ku on hyvää.. tää on vähä niinku CoBia ilman tiluja :D mut silti aivan helvetin hyvä biisi! Kyllä! Tätä enempi! Laulaja osaa karjuu lyriikat helvetin tyylikkäästi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 07.05.2006

The Noose - Memories
En pitäny täst kappaleest aluks, mut heti ku alko toi huuto ni aloin tykkäämään... kai ton huudon ja ihan jees melodioiden ansiosta vois heruu vaik 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 25.01.2007

Demolisher - Red Flies
kyllä on paras teidän kappale ehdottomasti. Erikoismaininta 1:24 alkavasta tilusta, loisto kamaa.. vokaalit ei joissain kohdas ollu nii hienoja ku kaverialta olis lähteny, panostakaa niihin lisää... muuten saakelin hienoo mättöö, pojat heittää huolel :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Taken Down 31.01.2007

Embreach - Taken Down
alku toistaa itseään liikaa, melkein sammutin kappaleen ennenkuin se alkoi.. luojan kiitos laulajan ääni pelasti viimehetkellä, josta tulee mieleen In Flames - Jotun, komeaa kerrassaan. Tuplapasari paukutus jyllää taustalla ja soolo on kiitettävän pitkä. Alkuriffiä kulutettiin liikaa jonka vuoksi en pitäny kappaleesta kauheesti.. seiskan saa..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - My Armageddon (Re-Recorded) 17.06.2006

Anaktorian - My Armageddon (Re-Recorded)
aika vitunmoiset kylmätväreet iski selkään ku tätä alko kuuntelee.... helevetin hianot soundit ja parempaa "laulajaa" saa hakee ja kauan..:D todella maukasta tavaraa! Riffit on ihan maagisii ja homma pelaa oikeen komeesti.. yks pieni puute... missä soolo!? se perus edellytys metallimusiikissa..? kyl heruu silti 9½...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Song 06 22.02.2006

Waino - Song 06
iha menevä, biisi lähtee käyntiin hienosti. jostain syystä toi eka demppaus kohta ärsytti mua (en tiä mikä on :).. aika kaunis soolo tässä.. ihan kivahan tämä on.. eiköhä anneta miehel 8 tästä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Barren 17.06.2006

Anaktorian - Barren
helvetin hyvä kappale... noi lyrikat on myöskin erittäin hyvät. ootte te vaan niin pro sakkii :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verjnuarmu - Alakusoetto 21.02.2006

Verjnuarmu - Alakusoetto
tää on lyhyt (pöh)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 21.02.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
on tää makija, poraa aina vaa kovempaa, samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Song 03 22.02.2006

Waino - Song 03
Saakeli ku kylmätväreet menee vaa pisin selkäpiitä... Helvetin hienosti alkaa toi sun intro rumpujen kera!!! Siis aivan mahtava! Kitaran särö on taas tosi maukas.... Joillain on vaan toi taito tehdä tosi hienoja/kauniita sooloja, sä kyl omaat sen taidon iha 100% !!!!!! hittovie... kymppi...kymppi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Tracers In The Night 07.05.2006

Soundslay - Tracers In The Night
aika lujaa lähtee liikkeelle... miten ihmes sulta tulee näitä hyvii riffei niin paljon, ja niin erillaisia? Itelläni aina tulee saman laista paskaa ... joo mut nyt tästä kappaleesta... ihan jees.. alku riffin jälkee mun mielest menee aika kasaan tää homma. ainut on hieno leadi on mikä hyrrää täsä jossai 1:49 kohdal..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Saatana jakaa! 21.02.2006

RAUTAKANKI - Saatana jakaa!
ei paskempi lauluääni sulla.. hyvähyvä... kaunis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - In Flames In Pain 07.05.2006

Soundslay - In Flames In Pain
On kyl aika Flamessii kyllä täytyy myöntää... Ei hullumpaa... mul ei välii vaik olis millasset midi tai vittu pc-speaker rummut kunha se kuulostaa helvetti hyvält... iha jees, taidan antaa jopa ysin ton leadin johdosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - PIEni sieNI €- 21.02.2006

RAUTAKANKI - PIEni sieNI €-
ei juma ei voi olla nauramatta xD tää on saatana kymppi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nail Trails - Contemned Man 13.05.2006

Nail Trails - Contemned Man
helvetin hyvin potkii, mä jäin iha sanattomaks :D ihan loistava kappale, laulaja osaa komiasti karjuu.. kuuntelen luultavati tätä seuraavat 24 h... ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Painu VITTUUN! 21.02.2006

RAUTAKANKI - Painu VITTUUN!
Nyt kyllä jytisee ei helvetti! AIVAN eri mieltä ku Cerende... laulaja osaa asians ja kertsis riittää vihaa vaik muille jakaa... TäÄ oN ViTuN HyvÄ!!!!! "SITÄ SAA MITÄ TILAA!!!!" prkl...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:) 21.02.2006

RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:)
iha loisto, ei voi muuta tokasta.. siis jätkä tekee tosta aiheesta biisin!? ei mul riitäis pokka....:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Heartless 17.06.2006

Anaktorian - Heartless
ei jaksa kommentoida... arvosana kertoo jälleen kaiken... \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Heavy Metanol 21.02.2006

Heavy Metanol - Heavy Metanol
Heti intron riffi sai kylmät väreet aikaan.. lisäks aivan loistavat sanat ja taustamölyt! enmää muuta keksi..

paitti aikamoista kikkailua noi sun soolot :D mut jees.... kybä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hateform - I won't kneel 21.02.2006

Hateform - I won't kneel
In Flamessin laulaja ottaa kyl lukuu 10-0 tält äijält ei helvetti... Hyvä! Näin! Siis musa todellakin potkii! 2:13 pirun hieno riffi pojat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele asd - Hand of Doom - Doom Day 06.01.2008

asd - Hand of Doom - Doom Day
Hyvin alko, mut mikäs helvetti se vinkuna oli mikä alko tossa keskikohdan jälkee?! se ei must kokenu itteää hyväks siel kaiken keskel.. muute iha vitu rok tsipale.. lisää... lisää..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Musta Muusa 21.02.2006

Kauna - Musta Muusa
munst toi jätkä huutaa tyylillä (ilmetty Panteran laulajan veli).. aika mahtava intro-riffi! vähä on must sekanen toi kertosäe...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita) 21.02.2006

Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita)
joo mun lattialankut vittu jytisee! ei saatana tä on kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - True Sorrow (intro) 21.02.2006

Heavy Metanol - True Sorrow (intro)
todellista surua... tää loppuhuipennus on kyl paras....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Wiina Warrior 21.02.2006

Heavy Metanol - Wiina Warrior
just menevät taustarihvit.. kertsi on munst kyl vähä heikko :/ muuten tosi oiva ja kuunneltava ryyppyiltojen pelastaja... toi 1:54 alkava kohta potkas mut kumoon... loisto kohta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Amishoppari 21.02.2006

Käärmenäyttely - Amishoppari
jumaliste mikä kiljasu tosa alus :) joo näinhän se on... "Hevarit saa aina enemmän pesää!" perkele mitä matskuu...download...download...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Idoli 21.02.2006

Käärmenäyttely - Idoli
...IDOLI!....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil In A Man - Perkele 14.08.2007

Evil In A Man - Perkele
Jumalistehöylä, potkii aika huolel.. Pistäs enempi matskuu tulemaan, kuuntelen kernaasti.. Tota kappaleen lopetusta repesin hippase :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 17.06.2006

Kongo - Tyhjä Huone
noh... ei tämä nyt niin kummoista ole mutta soundit ovat ihan hyvät ja homma sgulaa muutenkin ihan hyvin... en vaan tykkää tästä musiikki genrestä :D hyvä kappale...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Black Bird 22.02.2006

ObLiQuE - Black Bird
Ihan kaunis tuo alku... omasta mielestäni laulaja on alussa kyllä vähän outo :P ihan siedettävää musiikkia.. juu him on surkee mut ei tää munst ees kuulosta silt (!?)...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Silver Soltice 21.02.2006

Winterheart - Silver Soltice
tää on aika kaunis jopa... ilman taustakitaraa ehkä jopa kympin sais.. soolo on aika komija... toi rumpujen crash on kyl iha jäätävä 2:49 ja 3:01 välis ku sitä kidutetaan siinä niin alituiseen... muuten jees..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Bloodstained Angel 22.02.2006

ObLiQuE - Bloodstained Angel
Toi alkuhöpinä oli kyl munst iha turha (vaik liittyyki biisiin olennaisesti).. Tyttö osaa kyllä laulaa ihan nätisti.. hienoa.. biisi muuten suhteellisen hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - Fullmoon Dream 21.02.2006

Mirzadeh - Fullmoon Dream
Juu kyl sää laulaja osaat oikeesti laulaa tiedäks :D LOISTAVA! kaikki riffit ja liidit uppoo muhu...1:56 hemmetinmoinen tykitys! samaan malliin prkl..
10