Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 17.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
aivan mahotonta. Alussa jo odotin että piisi lyssähtää kasaan, mutta niinpä ei sitten käynytkään, vaan tuntui että asiaa oli kerrottavan ihan joka sekunnille. Radiosta jos biisin olisi bongannut niin oisin luullut että Turusen Tarja on tehnyt näyttävän comebackin Nightwishiin, tai että naikkonen oisi laulamassa jossain muualla... Biisin sanoma tuli selväksi että kuolema korjaa virheitänsä, mutta silti sana 'tuoni' on jotenkin niin loppuunkäsitelty että joutaisi vaikka tuonelaan (ehehe minä ainakin nauroin). Soittaminen oli asiallista ja taidokasta ehdottomasti, itse tykkäsin saundeista jotka kuulostivat hiotuilta ja muutenkin niin puhtailta. Jos vielä nyt työntäisi väkipakolla jotain negatiivistäkin, niin sanoisiko vaikka että biisissä ei ollut mitään ylimääräistä liirumlaarumia... Kaunista kuuneltavaa, jota ei ole pilattu millään ylipitkällä soololla, ja jonka kertsi jää soimaan sisälle kalloon. Jatkakaa samalla kaavalla ja asenteella!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyranus - Pelon Pellot 21.12.2006

Tyranus - Pelon Pellot
Alku antoi odottaa että kohta paukkuu ja luijjaa! Mutta lauluku alko niin meno muuttu "Teräsvilla" touhuksi... Kyllähän siellä taustalla se pieni örrimörriäinen oli joka pelasti koko touhun. Saundista tuli mieleen heti slipknotti, eikä se ollu mikkään paha. Toimiva biisi, olisin kummiskin itse halunnut kuulla enemmän mörinää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vital Disaster - Sisu 11.02.2007

Vital Disaster - Sisu
Erittäin pirtsakka ralli, joka veti tunteella loppuun. Itse tykkäsin piisistä ja olisi mukava kuulla lisääkin. Ainoa miinus tulee siitä että piisissä ei ollut sitä 'kaikenkarvaistamörökölliä' ärisemässä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 19.09.2006

Chelony - Far Away
Tähän laulua ja jonkilaiset koskettimet niin ois bueno! tällä linjalla kannattaa jatkaa, itse pidin piisistä 9 verran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Soulmates 30.06.2006

Chelony - Soulmates
Kuulosti ihan ynkältä... joo älkää ampuko vielä :) sanattomaksihan tuo veti. Kitara kuulosti hieman sumealta muihin soittimiin verrattuna, mutta taito korvasi senkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projektion Blurr - Remember me? 07.02.2007

Projektion Blurr - Remember me?
KIEROA! LOISTAVAA.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - The Ferocity 05.04.2006

Ansuz - The Ferocity
Kyllähän ukoilta löytyy taito tehdä herkkää ja tappavaa vääntöä. Oli ilo kuunnella biisiä alusta loppuun, enkä nyt itse löydä mitään valittamista tästä. Soolotki pääsi yllättään minut positiivisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - All In Vain 01.11.2005

Ansuz - All In Vain
Oli tylsä koulupäivä ja oli viimeiset tunnit menossa. sain mahdollisuuden päästä koneelle kuuntelemaan musiikkia ja ajattelin että jos kävisi vaikka mikseri.netistä bongailemassa biisejä. Siinä vähänaikaa eri biisien alkuja kuunnellessani tunsin jo tylsistyväni, kunnes kohdalle napsahti tämä kipale. Kun tämä jytäytti soimaan niin sehän käänsi monen katseet ja heti tuli minulle se vakiokysymys "mikäs bändi tämä on?" Siinä vastattuani jäimme kaikki kiltisti kuuntelemaan ja totesimme biisin jälkeen, että sehän oli ihan perkeleen hyvä kipale. Itselle tämä biisi toi mieleen Flauroksen - Monuments of weakness, joka myös on loistavaa kuunneltavaa. Mutta lyhyesti, tässä on tulevaisuuden lupaus, sekä ehdottomasti mikserin parhaasta päästä oleva biisi. Jatkakaa samaan malliin.
9