Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 234 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Merrigan - Sagan om Tveskägg 09.01.2017

Merrigan - Sagan om Tveskägg
Rytmitys, taustalaulut, huilu. Kaikki juuri sopivasti, ei mitään ylimääräistä. Tämä uppoaa suoraan jonnekin mun mieleen. Todella kiehtovaa. Pakko ladata biisit kuunteluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Merrigan - I Know You 09.01.2017

Merrigan - I Know You
Wow! Tyylikkäästi erilaista, pakko tykätä. Mielettömän kaunista laulua, taustalaulut toimii. Soitto on myös hienosti toteutettu. Kappaleen melodiat toimivat myös. Tyylipuhdasta kaikin puolin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Punaviiniä humalaan 01.03.2016

P. M. Kostiainen Project - Punaviiniä humalaan
Hyvä ja toimiva musiikin ja sanoituksen puolesta. Laulusoundi sopii loistavasti. Laulu on myöskin persoonallista ja tunnistettavaa, mikä on hyvä juttu. Laulumelodiat eivät ole kuluneita tai tavanomaisia. Vika soolo ei ehkä toimi, mutta muuten tarttuva biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vuodet 04.03.2014

Anna Sipilän Lapsi - Vuodet
Yllättäviä käänteitä, ei siis ennalta-arvattavaa. Yksinkertaisen oloisen perusluonteen vastapainoksi lisätty huikeita sooloja, toimii. Ja esim. eka soolomelodiassa mukana oleva komppipelti on mahtava oivallus. Kitarasooloissa on aika monta koukkua, ihan loppuun asti. Superselkeä miksaus, täysin moitteetonta soittoa ja laulua, mutta samalla harvinaisen elävän makuista. Tässä ASL näyttää mihin pystyy ja saa sen kuulostamaan rennolta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Kaksi maailmaa 08.01.2014

Anna Sipilän Lapsi - Kaksi maailmaa
Ritchiemaista kitarointia todellakin! Sanoitus toimii ja sanojen sointia on varmasti mietitty. Valmista radioon, uuden musiikin kilpailuun, mihin tahansa. Kertsi jää mieleen. Sanoitus varmasti saisi ihmisten huomiota, ei jää leukaluun värinäksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SANTHYR - Tears of the Fallen One 07.09.2013

SANTHYR - Tears of the Fallen One
Täydellistä! Yeah, mitä melodioita ja riffejä ja mikä laulaja. Kyllä hevimieheen uppoaa täysillä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Shallow 07.09.2013

THE SERPENT SUN - Shallow
Kunnon metallia, yeah! Sentenced tulee positiivisesti mieleen. Tyylipuhdas esitys, hyvä rumpali ja pätevä laulaja. Biisi on tarpeeksi monipuolinen mutta kuitenkin sopivan mittainen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Say Goodbye 02.02.2013

AUBERGINE - Say Goodbye
Eka kertsissä on hieno rytmi ilman rumpuja, ei ehkä olis tarvinnut ollenkaan loppuun virveliä, en tiedä. Väliosa toimii. Synajouset sopii hienosti. Lopetus on hyvä, koska ei ole tavanomainen kertsin lopetus. Laulusoundissa on mun makuun hieman liikaa ylätaajuuksia, kuulosta pikkasen ohuelta. Aiemmin sulla on ollu parempi laulun miksaus. No se on makuasia. Mutta biisinä tämä on parempi ja kehittyneempi tai ainakin sovitetumpi, kuin aikaisemmat. Kokonaisuutena erittäin mietityn ja valmiin kuuloista. Jos ite oisin laulanut, olisin viimeiseen kertsiin revitellyt kunnolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken 02.02.2013

Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken
Täydellisen tyylipuhdasta! Mestarillista kitaratyöskentelyä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: 440 Magnum Hemi 31.01.2013

Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: 440 Magnum Hemi
Hyvät sanat ja hyvä kertsi. Tässä on musa ja sanat esillä, ei mitään kikkailua. Kunnon Blues-tyyliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: And Greasy Bastardo Was his Name And his Name Shall be Known 31.01.2013

Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: And Greasy Bastardo Was his Name And his Name Shall be Known
Tulee mieleen gunnareitten (siis Axlin) My World, jota soittaa Primus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: The Ghost of Trans-Siberian Train 29.01.2013

Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: The Ghost of Trans-Siberian Train
Juuri kun luulin kuulleeni kaikki mahdolliset tyylit Zomby Woofilta, vedetään puun takaa tällainen tyylipuhdas ja omaperäinen länkkärirokki. Eka kuuntelin, että kuka hitto laulaa, Johnny Cash? On kyllä todella selkeä soundi ja hyvin laulettu. Ja jälleen kerran teksti on kuin jostain käyttämättömien toimivien aiheiden kirjasta, jota on vain yksi kappale olemassa näköjään. Oikeaoppinen kitarasoundi ja soitto. Lopun efektit kruunaa tän loistovedon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Nuclear Winter Wonderland 29.01.2013

Zomby Woof - Nuclear Winter Wonderland
Tää sopisi the 69 Eyesin tuotantoon paremmin kuin hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Alive - Caesar's TV 23.01.2013

Sound Alive - Caesar's TV
Moitteetonta soittoa ja laulua. Trendikästä nykivää kitaraa. Radiovalmista ja -ystävällistä mun mielestä. Mikserin protasoa selkeästi. Oikeat soittimet ja oikea meininki. Laulu syttyy hienosti kertsissä. Kyllä tällä pääsis jatkoon esim. uuden musiikin kilpailussa. Koukkuja riittää ja biisillä on pituutta juuri sopivasti. Sanat jää hieman mysteeriksi, kun en näe niitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Saattaja 18.01.2013

Kaarnekorpi - Saattaja
Hieman vaikeammin hahmottuva kappale. Jotain folk-piirteitä löytyy, mutta enimmäkseen sellaista 90 prosentin tehoilla riffittelyä, ei ihan ykkösmatskua. Vaatii varmaan enemmän kuuntelua. Biisin sovitus voisi olla iskevämpi, musasta ei jää paljoakaan mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Unohdus 18.01.2013

Kaarnekorpi - Unohdus
Yeah, murealla soudilla lähdetään liikkeelle. Kitaroinnissa on tuoreella tavalla yhdistetty kunnon bläkkissahaus, raskaat juntat ja melodiset riffit. Ja on noi sahauksetkin melodisia. Kitarointi on kyllä todella toimivaa, riffeissä on rytmistä koukkua. Selkeä miksaus ja moitteetomat soundit ja soitto. 3 minuutin kohdalla biisin fiilis hieman väljähtyy, ehkä hieman tiiviimpi sovitus auttaisi. Eka 3 minuuttia on kyllä tiukkaa settiä. Mutta Mikserin ehdotonta eliittiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Nuclear Winter Wonderland 14.01.2013

Zomby Woof - Nuclear Winter Wonderland
Aina yllätyn tän kaverin materiaalin tasosta, esim. nyt sanoitukset. Mistä tollasia syntyy? Musassa on todella toimiva tunnelma ja soundit on superselkeät.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Seer - Freedom Or Death 28.12.2012

Northern Seer - Freedom Or Death
Onneksi kuuntelin enemmän näitä teidän biisejä. Pari ekaa (Wings ja Tale) antaa ihan väärän kuvan bändistä. Nyt laulussa on rähinää kuin itse Ronniella! Muutenkin biisi soi ja etenee hiton hienosti. Tää on kuin Iron Fire parhaimmillaan, tai oikeastaan parempi. Laulaja on kyllä harvinaisuus, tuollaista ääntä ei löydy kovin monelta Suomessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Seer - King For The Land 28.12.2012

Northern Seer - King For The Land
No nyt ei kliseisiin törmäillä. Laulukin toimii särmikkäämpänä, tällaista laulua ainakin itse kuuntelen mieluummin kuin ihan puhdasta hevitenoria. Kovia sooloja revitään! Tällä kertaa on osuttu napakymppiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Seer - Wings Of Fire 28.12.2012

Northern Seer - Wings Of Fire
Kova laulaja mutta valitettavan kliseinen biisi. Hammerfall ehkä eniten kuuluu läpi. Plussaa mitä ilmeisemmin aidoista soittimista ja kovasta menosta! Kertsi pelastaa biisin, mutta se juuri muistuttaa liikaa kaikkia Power Metal -bändejä. Kovatasoinen ryhmä soittotaidon puolesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Seer - A Seer's Tale 28.12.2012

Northern Seer - A Seer's Tale
Missä se Power Metal alkaa? Laulaja on kyllä huikean taitava ja Power-tyyppi ja laulaa puhtaasti ja korkealta, Yeah! Hienoa kitarointia ja folk-tunnelmaa nuotiolla. Hieman tasapaksu ja tavanomainen biisi, jotain koukkua kaipaan, esim. kertsiin stemmaa tai kitaramelodiaa. Mutta varmaankin tällaista tunnelmaa on haettu ja sinällään toteutus on kyllä mallikelpoinen. Toisaalta kyllähän tää esim. Manowarin tuotannosta pesee ainakin puolet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nikki - Lost 28.12.2012

Nikki - Lost
Piristävän erilaista Mikserissä. Toimivaa ja miellyttävän kuuloista laulua stemmoineen. Hieman karkeat soundit, mutta kuitenkin erittäin selkeä miksaus. Kitarasoolo delayn kanssa on mielenkiintoinen. Tyylipuhdas kokonaisuus ja tunnelma toimii läpi biisin. Ei kyllä löydy huomauttamista musasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Kun kaikki menneet on 13.12.2012

Peloukoufa - Kun kaikki menneet on
Toimivaa stemmalaulua ja koukuttava rytmitys kertsin laulussa. Säkeistöt hivenen klisemäiset, jotain variaatiota olisin niihin kaivannut. Selkeä miksaus. Mutta loistavan kertsin takia pitää antaa 10. Myöskin pituus on sopiva, miksi aina pitäisi venyttää biisejä. Napakampi ilmaisu toimii. Tyylipuhdas kokonaisuus kaikinpuolin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Crooked Deeds 25.11.2012

Crookmachine - Crooked Deeds
Laadukasta kamaa. Ilmava ja rauhoittava tunnelma läpi biisin. Todella hienoja yksityiskohtia kitarassa. Oikeat soittimet=kunnon meininki! Tästä tulee hyvä mieli, kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Happy Happy Unicorn Song 21.11.2012

Zomby Woof - Happy Happy Unicorn Song
Tässä on jouluhitti selvästi! Sanoitukset on oikein tunnelmaan sopivat. Tulee mieleen Do They Know It's Christmas ja Beatlesin Here Comes the Sun, jostain syystä. Sopivan mittanen ja tarpeeksi tavaraa = high quality. Jos tää on sävelletty alle minuutissa, niin taitaa olla säveltäjällä keskivertomuusikkoa nopeampi prosessori ja koneessa selkeästi enemmän kapasiteettia, tämä siis vertauskuvallisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillstart - Peikkotanssi 18.11.2012

Hillstart - Peikkotanssi
Täydellistä kitarointia. Tähän on jonkun verran pitänyt harjoitella, ei ihan improna mene. Sävellys on hyvä, ei ollenkaan tavanomainen. Puhdasta jalometallia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OuJee!!! - You can kiss my ASS ( by:OuJee) 18.11.2012

OuJee!!! - You can kiss my ASS ( by:OuJee)
Juicen alkupään biisit tulee mieleen. Hienoa kitarointia, soinnutus kohdillaan. Hieman vaatimaton miksaus, mutta ei se menoa haittaa. Tää on sopiva sekoitus hard rockia ja suomirockia. Oikeastaan aika omaperäinen ja tuore tapa tehdä suomenkielistä rokkia. Kertsi jää mielee eli toimii! Tunnelma toimii läpi biisin. Samoin kuin Juicen kohdalla, huumorin käyttö on sallittua myös musassa, kuten tässä. Tästä tulee hyvälle päälle!! Sanoituksissa hyvä tarina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Yötä vasten aamunkoittoon 12.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Yötä vasten aamunkoittoon
Hyvät sanat. Laulussa kunnolla särmää. Kertsissä toimiva melodia. Nykivä säkeistö on mielenkiintoinen. Taatusti jää mieleen! Mä pistän hanaa, Yeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 10.11.2012

Dr.Groove - Ride Back Home
Hieman suttuinen soundimaailma, mutta toimiva biisi ja hyvä soolo. Soinnutus on kohdillaan. Säkeistö on tosi hyvä ja sanoituskin toimii. Toimiva tunnelma läpi biisin, tyylipuhdasta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Unto The Breach 10.11.2012

Infinia - Unto The Breach
Koukkua löytyy alkumelodiasta, jonka jälkeen päästään asiaan eli kunnon riffiin. Laulu kuulostaa Sturm und Drangilta ja Kotipellolta, ehkä vähän särmää vois laulussa olla enemmän, kuten tuossa viimeisessä kirkaisussa. Yeah! Rohkeasti vain rääkymään. Kuningasriffejä tiputellaan pitkin matkaa, mutta sooloa ei tule, miksi??? Pakkohan tätä on seurata.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa 10.11.2012

Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa
Kirjoitetaas uusiksi. Laulaja laulaa puhtaammin kuin kukaan ja ei ole virettä korjailtu ollenkaan. Uskomatonta! Aivan jumalainen soolo. Mutta biisinä täydellinen.Mahtavat soundit ja todella selkeä miksaus. Nyt postia Radio Suomi-Popille. Tää on ehdotonta PRO-tasoa. Oikeastaan parempaa kuin muutamalla viimeksi ostamallani CD:llä joilla esiintyy ihan "oikeita" ammattilaisia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - Kill my hopes and dreams 09.11.2012

More - Kill my hopes and dreams
Piano starttaa melankolisesti ja sitten lähtee särökitaran kanssa. Taustassa ei nyt tapahdu mitään mielenkiintoista, rytmikitaraan vois lisätä jotain koukkua. Laulu on persoonallista ja keskitasoa parempaa. Sovitukseen voisi panostaa jatkossa enemmän ja biisistä tehdä vähän tiiviimmän. Tästäkin 1-2 minuuttia pois niinpiristäisi kummasti. Kuitenkin omaperäisyyttä löytyi. Nyt vain heitätte tavanomaisuudet menemään ja keskitytte omiin erilaisiin ratkaisuihinne, joita korostamalla kuulijallekin jää kuva omaperäisemmästä bändistä. Mutta tästä on hyvä jatkaa! Yeah!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeon Antenna - Emus 09.11.2012

Aeon Antenna - Emus
Oikeat rummut + oikeat kitarat ja basso + oikeaa laulua = oikea meininki. Enkä kannata nyt mitään oikeistoa. Iron Firen debyytti tulee laulusta mielee, tämä on siis aika kova kehu. Sanat on hallussa, samoin artikulaatio. Laulu on moitteettoman toimivaa. Pienillä soundimuutoksilla tämä biisi voisi ihan hyvin olla kuin suoraan Iron Maidenin, Cradle of Filthin tai jonkun punk-bändin levyltä. Mutta tää on varmaankin progen ominaisuus. Toimiva paketti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eye X - Where Do You Go From Here ? 26.10.2012

Eye X - Where Do You Go From Here ?
Pro-tasoa joka suhteessa. Uskomaton laulusoundi, tulee hieman Toto mieleen laulusta ja synaosista. Kaunista ja rauhoittavaa, hmm... enpä ole tainnut progesta ennen sanoa näin. Ja onkohan tää ihan Progressive Metal? Kuvioita löytyy joka soittimesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Empty Words 11.10.2012

AUBERGINE - Empty Words
Minimalistisuus alussa hieman häiritsee, mutta onneksi kertsissä päästään asiaan. Tausta on yksinkertainen, soinnut toimii, mutta jotain voisi lisätä, esim. kertsiin jousisoundin. Taustalaulu on hyvä ja laulu vahvaa. Auberginen tuotannosta tulee mieleen Leevi and the Leavingsin Perjantai 14. päivä -albumi, molemmat osoittavat, että hyvä biisi riittää, vaikka vain akustisen säestyksellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEKLAS - Ovet ja Ikkunat 09.10.2012

TEKLAS - Ovet ja Ikkunat
Hyvät ja selkeät soundit. Laulussa punk-asennetta, toimii! Riffejä ei säästellä, ja mitäs sitä säästelemään, kun soittotaitoa löytyy. Taustalla mielenkiintoisia sointuja, ei mitään tavanomaisuuksia. Toimiva tunnelma läpi biisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Lumiukko 09.10.2012

Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Lumiukko
Täydellinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Road 27.09.2012

AUBERGINE - The Road
Miksei nämä soi radiossa? Lopun melodiat on hienot.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PL 998/TPA2000 - Liikaa 26.09.2012

PL 998/TPA2000 - Liikaa
Hyvä kertsi, ehkä liikaa-sanaa toistetaan liian monesti, mutta se on varmaan biisin idea. Selkeä miksaus ja hyvin laulettu. Lopun moniääninen laulu toimii hienosti. Biisin tunnelma välittyy.Tähän voisi sopia kertsimelodia kitaralla soitettuna esim. alkuun ja loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Moonstone 17.09.2012

Zomby Woof - The Moonstone
Type 0 Negativen soundit! Svengaa raskaasti. Omaperäisyyttä löytyy taas enemmän kuin muilta yhteensä. Junttaava riffi jää päähän. Tätä pitää kuunnella enemmän, lataukseen ja soittimeen siis, mun Zomby Woof -kansio on kovassa käytössä ja loppua ei näy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Nostromo's computer partially deciphers the signal transmission, which Ripley determines to be some type of warning. Kane discovers a vast chamber containing numerous eggs, one of which releases a creature that attaches itself to his face 29.08.2012

Zomby Woof - Nostromo's computer partially deciphers the signal transmission, which Ripley determines to be some type of warning. Kane discovers a vast chamber containing numerous eggs, one of which releases a creature that attaches itself to his face
Voi Wenäjä!! Jätkä on ihan nero. Tää on ihan huikea aloitus ja sitten räjähtää kitarariffi ja rummut. Mutta mutta, eieiei, tästä pitää tehdä kokonainen!! Nyt loppuu niin kuin suomalaisten hiihtomenestys. Tämä on väärin kuuntelijoita kohtaan, ensin väläytetään täydellistä ja sitten repäistään johto irti seinästä. EEEIIII, miten minä nyt nukun, kun en tiedä miten tää biisi jatkuisi?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Escape from Morgöth 26.06.2012

Zomby Woof - Escape from Morgöth
Lopun sahaus on hieno. Tarkkaa ja selkeää kitarointia. Kyllä on inspiraatio iskenyt oikein kunnolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Morgöth Science Hospital 26.06.2012

Zomby Woof - Morgöth Science Hospital
Yeah! 80-luvun usa-death!!! Wenäjä, että Zomby pääsee yllättämään. Hienoja melodioita ja kunnon riffittelyä. Tää on aivan sairaan siistiä. Kunnon piristyruiske kaiken shaissen keskellä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele (Hyperion) - Dragons Fly 19.06.2012

(Hyperion) - Dragons Fly
Hyviä ja kestäviä riffejä. Selkeä sovitus. Kokonaisuuus on paikoitellen hieman hitaanoloinen, tempo voisi olla nopeampi. Soundimaailma on hieman konemainen mutta miksaus on hyvä. Biisin musa on kyllä ihan pro-tasoa, samoin kitarointi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 19.06.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
Ou jeah! Jotenkin tulee mieleen Clintin länkkärit ja Morriconen musa. Tässä vois pyssysankari ratsastaa havoittuneena läpi autiomaan voitettuaan juuri vihollisen. Toisaalta tää sopisi johonkin scifi-leffaankin. Toimisi lyhyempänä ehkä paremmin. Mutta mukavaa surinaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Susi 19.06.2012

Täysikuun aikana - Susi
Virkistävän erilainen soundimaailma, tulee George Harrisonin Intian retket mieleen. Tietty teema tässä on läpi biisin. Jää ainakin mieleen ja erottuu massasta. Mielenkiintoisen kuuloista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Kourallinen Lihakirveitä 08.06.2012

Dokumentia - Kourallinen Lihakirveitä
Räyhäkäs meno ja selkeästi äänitettu ja miksattu laulu. Sanoista saa selvää, toisin kuin monesti punkissa. Kertsissä taustalaulut, Yeah. Tästä tulee kyllä mieleen Deathin eka levyt, varsinkin basson ja kitaran väliriffistä. Tässä on kyllä soitto- ja laulutaitoa enemmän kuin punkbändi tarvitsisi :) Oiskohan tää Metal Punk -musaa? No, en ole punkin asiantuntija, mutta metallimiehenä voin sanoa, että menee ainakin mulle ihan metallina, ja hyvänä sellaisena. Toimiva ja tyylipuhdas kokonaisuus ja varsinkin laulu on vahvaa ja treenauksen kyllä kuulee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Kickstart Rockers - KSR - When i saw you 06.06.2012

the Kickstart Rockers - KSR - When i saw you
Selkeää ja toimivaa laulua, persoonallinen laulaja. Ehkä hieman tavanomainen tausta. Kertsissä hienot stemmat. Alku ja lopetus tuntuu biisiin kuulumattomilta. Mutta muuten moitteeton kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Tulisielu 06.06.2012

Susijumala - Tulisielu
Nykivämpi komppi, mutta kivasti kulkee. Sanat on jälleen omaperäiset. Letkeä ja tyylipuhdas kokonaisuus, kertsi toimii. Paljon pientä koukkua ja surinaa, mielenkiintoista! Ei todellakaan tavanomaista tai latteaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doppler Effect - Die Has Cast 22.05.2012

Doppler Effect - Die Has Cast
Kylläpäs aloituksen jälkeen tulee koukeroa naamalle, eihän tässä pysy hengästymättä mukana. Rumpali heittelee huippufillejä ja basisti soittaa muutakin kuin perusnuottia, hyvä! Hienoja sooloja ja toimiva kokonaisuus. Kyllä on paketti hyvin kasassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doppler Effect - 54 22.05.2012

Doppler Effect - 54
Pirteää ja todellakin progresiivista kitarointia. Hyviä sooloja. Pääriffi on kyllä koukuttava ja mukvan nykivä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doppler Effect - War Potatoes 22.05.2012

Doppler Effect - War Potatoes
Hyvä riffi starttaa biisin. Yeah, basistikin pääsee esille. Mukavan rentoja sooloja. Tässä on kyllä jotain erittäin toimivaa. Rumpali soittaa myös riffiä ja 3 min jälkeen kitaran ja basson yhteispeli toimii!! Hyvä biisi, hyvät soittajat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Vailla Työtä 21.05.2012

Sakka - Vailla Työtä
Täyden kympin sanat, todella ajankohtaiset ja ytimekkään toimivat. Välillä näyttää, että puoli Suomea (tai Eurooppaa) masentuu kotiinsa ja toinen puoli uupuu työssä. Hieman tulee Göstan sanat mieleen ja kitaroinnistakin joku Leevin biisi. Mutta sehän on hyvä asia. Laulussa on menty selkeesti eteenpäin, vire ja soundi toimii hienosti. Samoin äänitys ja miksaus laulussa on selkeää. Tyylipuhdas toimiva kipale. Nuo sointumuutokset kertsiin mentäessä on hienoja. Tässä on oikeastaan tosi mielenkiintoiset sointukierrot. Lopetus tuo mieleen Beatlesin eka levyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - Punch Me 05.05.2012

Deathproof - Punch Me
Alussa ihan kuningasriffi, vähän rokahtava, mutta ehkä juuri siksi toimiva. Koukkua pukkaa joka suunnalta, kuulija hengästyy. Reipas meno koko biisin ajan ja riffejä ei säästellä. Laulu jälleen tekee asian selväksi, karstat lähtee mielestä. Aivan uskomaton soolo!! Ihan kuin Marty Friedmanin soittama. Kyllä on kavereilla uskomaton taito, biisinkirjoituksessa ja soitossa. Huh huh. Deathproofista kuullaan vielä ihan varmasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - Bloody Beauty 05.05.2012

Deathproof - Bloody Beauty
Alku läsähtää naamalle hyvällä melodialla kuten pitääkin. Sitten tempo puolittuu, se syö vähän biisin menoa. Alun perusteella odotin nopeaa levyn aloitusbiisiä. Mutta onneksi nopeampaa soittoa riittää paikoitellen. Järisyttävän vahvaa laulua, huippusoundit ja moitteetonta soittoa kaikinpuolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Munakoisolaari - Every Day 05.05.2012

Munakoisolaari - Every Day
Moitteetonta laulua, mutta jotain puuttuu. Kaipaan ehkä enemmän soittimia, esim. jotain perkussiota, ei välttämättä rumpuja. Kertsi soi hyvin, toimis varmaan bändin kanssa. Taustalauluihin on panostettu. Jää soimaan päähän. Tästä kun puristais oikein tarttuvan, niin hittihän siitä tulis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Underwater (keskeneräiseksi jäänyt kappale) 23.04.2012

Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Underwater (keskeneräiseksi jäänyt kappale)
Kitarsoundit ja soitto on ihan kuin jostain Amerikan huippustudiosta suoraan, ihan käsittämätöntä. Ihan törkeen hyvä riffi, mielenkiinnolla odottelen koko biisiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - You're Not My God 16.04.2012

Deathproof - You're Not My God
Hienoja pitkiä melodisia sooloja. Hieman tulee vanha Edge of Sanity mieleen. Hyviä riffejä. Kyllä on pojat kesineet, mutta on tässä kuultavissa myös rautainen osaaminen ja musiikillinen lahjakkuus. Paljon on myös biisejä valmiina, hienoa. Biisinkirjoitus sujuu, ideoita riittää. Wau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - Too Far To See 16.04.2012

Deathproof - Too Far To See
Huh, nyt meinas tulla housuun. Jätkäthän tiluttaa ja soittaa esikuvansa suohon! Vahvaa laulua, mielettömiä ja hyviä sooloja. Tässä on seuraava COB!!! Wittu että on kovaa! Parasta on hyvät melodiat, pitäkää niistä jatkossa kiinni, rankkuudesta tinkimättä. Yleensä Mikserin death/trash on teknistä, mutta puuduttavaa rymistelyä, josta ei jää päähän soimaan mitään. Mutta tästäpä jää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronkusema 10.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Poronkusema
Hyvät sanat. Hieman ehkä kryptiset, mut kuuntelua kestävät ja varmasti mieleen jäävä nimi. Kitarriffikin jää mieleen. Tähän kun lisäis jotain soittimia vielä, jotain omaperäisempää. Narubassoa ja kattilan kansia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Tappajasusi 06.04.2012

Susijumala - Tappajasusi
Wow. Nyt tuli sellaiset läskit iskut päin naamaa että taju meinas lähteä. Alkuiskusta tuli vanha Black Sabbath mieleen. Sooloa jatkaisin, joka jää kesken. Mites jos se susi lähti hölkkäämääm tai juoksemaan soolon jälkeen sillai tuplatemmolla? Ja lopussa se sais saaliin kiinni hengästyneenä, mutta voitokkaana ja ulvoisi kuutamoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Fear of Nonexistent 03.04.2012

Jere Pihlajamäki (Wanhat) - Fear of Nonexistent
Wow Man! Ihan mieletön kitarasoundi ja tarkkaa riffittelyä. Täähän pesee Megadethin mennen tullen. Ja omaperäisiä puhtaita osuuksiakin löytyy. Älä koskaan lopeta kitaran soittoa, sä osaat sen ihan sairaan hyvin. Kaikki vingutukset ja venytykset, supertarkkaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.Kauppinen - Sana Rakkauden 31.03.2012

J.Kauppinen - Sana Rakkauden
Hienoa kitarointia. Tekstiä on paljon. Laulu on vahvaa, vain ihan jotkut ylimmät kohdat on hieman nuotin vieressä. Mutta laulun soundi on hyvä ja selkeä ja ilmeisesti laulettu muutamalla otolla. Kertsi toimii ja kitaramelodia jää mieleen. Ilmeisen nuori kaveri, mutta aika kypsää matskua. Soundit ja miksaus selkeitä. Studiotuotannolla tää olisi radiosoittoon valmista, ja on hyvin lähellä nytkin. Kannattaa ilmoittaa tää tuonne Yöradioon täällä Mikserissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenscape - Joutsen 30.03.2012

Greenscape - Joutsen
Haitarisoundi tai haitari on kiva. En tiedä mitä mieltä joutsenet asiasta olisivat, mutta toimiva fiilis tässä ainakin on. Rytmipuolen soundeihin ois voinut keksiä jotain omaperäisempää, ehkä. Mut koukkua ja kauniita melodioita riittää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cold bastard - Cold Bastard - Let us die again 04.03.2012

cold bastard - Cold Bastard - Let us die again
Mielenkiintoista melua alussa ja mukavan erilaista tavanomaisuuksiin verrattuna. Laulu toimii todella hyvin, toimivia välihuutoja "UH". Aksentista vois luulla ihan amerikkalaiseksi. Biisissä on aika paljon pikku koukkuja, vaatii ja varmasti kestää kuuntelua. Tyylikäs kokonaisuus, mikään ei häirinnyt eli siinä mielessä huolellisesti tehtyä musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Rakastan Sinua 24.02.2012

Kakkofonia - Rakastan Sinua
Todella kovatasoista laulua. Kyllä ois päässy Voice of Finlandiin. Lopun stemmat on täydelliset ja tossa kohdassa "Jotta tilaa jäisi Niille uusille Pettymyksille" on osuttu napakymppiin mitä tulee sanoituksen ja tulkinnan toimivuuteen. Sanat on hyvät, tosin toi ihmisenpaska hieman voi rajoittaa biisin mahdollista menestymistä. Biisissä on vahva tunne ja se välittyy luureihin. Ja se on just tärkeintä. Mallikasta kitarointia. Pakkohan tätä on fanittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.L.B - ULKONA(kaikesta) (2012) 24.02.2012

T.L.B - ULKONA(kaikesta) (2012)
Valmiit soundit, moitteetonta laulua. Sovitus ja tulkinta ehkä tavanomaista. Soolossa hieman "alternativea", mutta kyllä tää aika perusrockia on. Ei oikein jää mitään mieleen eikä ole mitään mihin tarttua. Pätevä rumpali. Jotain koukkua pitäisi saada mukaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - B.A.M.F. 24.02.2012

Apezone - B.A.M.F.
Yeah, kunnon rock-vokaalit. Laulua on treenattu, ja sen kyllä kuulee. Kitarasoolot on ehkä hivenen miksattu liian hiljaselle. Mutta muuten soundit on todella hyvät ja miksaus selkeä. Tää on valmis biisi mun mielestä kaikin puolin. Kunnon motherfuckin' -rytkettä!! Biisi kuulostaa harlikalta heinäkuisena perjantai-iltana. Lisätkää sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 24.02.2012

Susijumala - Rockrama
Mä haluan muuttaa Rockramaan! Vähänkö olis siistii kuunnella Maanalaista Armeijaa livenä. Se olisi myöskin todennäköisesti musiikiltaan parempi paikka, jos M.A. on suosituin bändi! Tää on kyllä loistava idea... mitenköhän tarina kehittyy? Oon aina digannu tällaisista" aivot avoimeksi yleisölle" -projekteista. Mitä enemmän avaa omaa sisäistä maailmaansa, sen parempi. Ja nyt ollaan jo aika syvällä Zombien mielessä...ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Mun mieleen piirtyi mahtavat visiot jostain mielen syövereistä tän biisin avulla... tää on ihan scifiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 23.02.2012

Susijumala - Rockrama
Kertsi on omaperäisen tarttuva. Yeah mikä soolo!!. Tässä on kyllä sellaista vähemmän kulunutta tatsia. Kesähitiksi tää kyllä kelpaisi. Väliriffi toimii. Biisi on ns. helposti lähestyttävää mallia, mutta tarjoaa kulutuskestävyyttä ja mielenkiintoa. Myöskin "pakko kuunnella uudestaan" -ominaisuus on biisissä tarjolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodittomat - Cry For Nothing 21.02.2012

Kodittomat - Cry For Nothing
Tää taitaa olla Lordin salaprojekti...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodittomat - Barren Truth 21.02.2012

Kodittomat - Barren Truth
Wow mikä aloitus, Sentencedin parhaimmat tulee mieleen. Mutta sitten tyyli vaihtelee Annihilator/Paradise Lost -akselilla. Loistava laulaja ja ykkösluokan soitantaa. Kyllä tässä olisi nyt levysopimuksen paikka. Melodiaa ja menoa piisaa ja paketti on kaikin puolin ammattitasoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Town of Silence 11.02.2012

REBELROCK - Town of Silence
Hieman erilaisempaa verrattuna aikaisempiin. Todella hieno intro, puhdas laulu on ihan hiton toimivaa. Kertsi on killeri. Lopetus on täydellinen. Kyllä tätäkin on mietitty useampaan kertaan. Ja jällen kerran Mikserin parasta soolokitarointia soolossa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - In December 11.02.2012

JACOTACO - In December
Miksaus on nyt superselkeä, jos aikaisemmin oli huomauttamista. Rummut ja laulu kuuluu hyvin. Taattua Jacotacoa viimeistään kertsissä. Teillä on joka biisissä niin toimiva kertsi, että alan epäillä, että pöllitte niitä jostain... Eihän tommoseen pysty edes Roxette. Laulu on kehittynyt edelleen ja on nyt tosi vahvaa, lopussa hienoa karjuntaa taustalla. Kertsissä Jacotacomaista pimputusta. Välispiikit soolon kanssa: omaperäistä. Tää on täydellinen Jacotaco-biisi!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - Let Me Live In Loneliness 11.02.2012

More - Let Me Live In Loneliness
No mun mielestä toi skittasoundi on ihan jees, miksi kaikilla pitäis olla täydellinen putkisoundi, tää jää ainakin mieleen ja on superselkeä. Samansuuntaista soundia Mikseristä löytyy esim. Despair-bändiltä ja Jacotacolta. Biisi on hyvä, kertsin laulumelodiat toimii, laulun selkeys ei oo ihan paras mahdollinen. Laulaja on hyvä, kertsi on serta hyvä että pitää faniutua!! Miksauksessa on (aina) paranneltavaa, mutta biisin idea tulee esille, rummut jää vähän kitaroiden alle. Toisaalta tässä miksauksessa on sellanen vitut hifistä -meininki, missä on kyllä asennetta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤ 08.02.2012

Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤
Melodiaosa välissä ja lopussa todella mielenkiintoinen, hieno huuto taustalla lopussa. Laulun miksaus ja/tai äänitys on nyt selkeämpi, kuin aikaisemmissa. Muutenkin kaikki kuuluu selkeästi. Mä olisin laittanut kertsin melodiaosan jälkeen, jossa sanat alkais "psykonautti mieleen sukeltaa..."
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Ancient Rites 28.01.2012

Zomby Woof - Ancient Rites
Rento meininki, ylähuuli mutristuu itsestään. Toimivat vuorottelevat vokaalit kertsissä. Kitarasoundi on raskaammassa riffissä ihan täydellinen, samoin riffittely on tarkkaa, mutta letkeää. Sooloista tulee Slash mieleen, varsinkin lopetuksessa. Alussa kone käynnistyy kuin amerikan raudassa. Taas laajeni Zombyn skaala, hallussa on tämäkin alue.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Halon - A perfect relationship (demo) 29.12.2011

Hate Halon - A perfect relationship (demo)
Alun perusteella odotan jotain teknoa, mutta sitten pärähtääkin ihan rokki soimaan. Rohkeaa tyylien yhdistelyä. Sitä nykyään tarvitaan, kun kaikki tuntuu olevan niin kulunutta tyyliltään. Sanat olisi kiva lukea. Toimiva laulusoundi, pätevää pianoa ja rumpua. Hienoja kitara/piano -melodioita. Soundit ja miksaus moitteettomia ja miellyttävän selkeitä. Ensivaikutelma: mielenkiintoinen ja omaperäinen, osaisinpa itse tehdä edes mielenkiintoista. Stemmalaulua olisin kuunnellut enemmänkin. Lopetus on vähintäänkin omaperäinen. Kyllä tässä on musiikillista osaamista ja näkemystä tiivistetty juuri sopivaan muotoon! Laulu resonoi hienosti korkeissa kohdissa ja matalissa on hieman sellaista Ville Laihiala -soundia. Yeah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Beyond the Violence 09.12.2011

REBELROCK - Beyond the Violence
Loistavat sanoitukset. Ultrahifit soundit. Tempo vaihtuu kivasti, nopeampaa olisi kuunnellut enemmänkin. Nyt on vokaalit selkeämmät kuin Steamtrainissa. Laulussa hienoja loppuvenytyskarjaisuja ja mukavasti särmää. Mutkaa ja koukkua löytyy ja täähän on aitoa ysäriä, joka varmaan on tulossa kohta muotiin. Megadethille varmaan kelpaisi tämäkin biisi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mordva - Aurora 04.12.2011

Mordva - Aurora
No jopas, alun perusteella ei kyllä bläkkikseksi karsinoisi. Enslaved ja Entombed tulee soundeista ja laulusta mieleen, mutta musasta enemmän ehkä Paradise Lost ja muu goottisempi metalli. Soundit on perkuleen hyvät. Mielenkiintoisia ja omaperäisiä koukkuja, varsinkin toi taustalaulun ja örinän vuorottelu. Olette löytäneet mielestäni jotain, mitä muilla ei ole. Kannattaa pitää kiinni omasta tyylistä ja hioa sitä. Ainakin Auroran perusteella mielenkiinto heräsi todellakin ja käytännön toteustus oli parilla kuuntelulla moitteetonta. Niin, miksipä ei voisi kehittää jotain Gothic Black Metalia? Yeah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The Border - Shadow Of You 30.11.2011

At The Border - Shadow Of You
Koukkua löytyy alun kitaroissa. Selkeä ja vahva laulu, vibra kuulostaa hieman yritetyltä. Muuten laulu soundaa hyvältä ja rouhealta ja pysyy hienosti nuotissa. Hieman rennonpuoleinen yleisfiilis, jotain pikku särmää puuttuu. Mutta kertsi jäi soimaan päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Rasti - Ei saa 27.11.2011

Paha Rasti - Ei saa
Vai treenisdemo? Treenaatteko jossain Los Angelesin kultastudiossa? Soundit on ihan kohdillaan, varsinkin kitara on mukavan rouhea. Soitto on varmaa ja biisi kulkee. Laulajasta tulee Hanhiniemi mieleen, ja muutenkin sanoitus ja musatyyli tuo positiivisesti mieleen Kolmannen naisen. Stemmalaulut toimii. Paketti pysyy kasassa loppuun asti ja kertsi jäi kyllä groovaamaan päähän, ts. hittipotentiaalikin löytyy. Kunnon miksaus ja lauluun kompressiota ja pientä viilausta, niin tää olisi valmis radiosoittoon! I like it!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Pick Your Poison 25.11.2011

JACOTACO - Pick Your Poison
Gimme Hard Rockin' Coctail with Heavy Metal Twist on the side, GIMME Pick Your Poison!! Yeah, nyt on vokaalimiksaus parempi, selkeämpi ja tasaisempi, stemmat toimii. Kappale jyrää taattuun JACOTACO-tyyliin, tällä kertaa ehkä enempi rokaten, mutta HEAVYa unohtamatta ja täten laadusta tinkimättä. Aloituksessa taas jotain "oho, otan bissee" -juttuja, kuten bändin tyyliin kuuluu. Kertsissä kokeillaan taas jotain uutta kujetta ja vaihtelua riittää. Rento ja livemäinen yleifiilis, mutta rytkettäkin piisaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonoument - In The Cycle Of The System 24.11.2011

Anonoument - In The Cycle Of The System
No nyt sitä koukeroa ja mutkaa löytyy aloituksesta ihan kunnolla, kommpipelti-iskuineen. Biisin keskellä yeah niin ihanaa rääkymistä ja nopeaa komppia ja sahausta, tätä olisi voinut olla enemmänkin. Tuntuu kuin biisissä olisi kaksi lopetusta. No, eipä pitäisi aika tulla pitkäksi tätä kuunnellessa, sen verran löytyy hyviä raaka-aineita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonoument - Hallowed Be Thy Name 24.11.2011

Anonoument - Hallowed Be Thy Name
Aika kaoottinen aloitusriffi. Laulu menee paljolti peruskarjunnalla ja örinällä, lopussa hieman rääytään. Lopussa koukeroa riffeissä. On siinä ollut varmaan treenikämpällä miettimistä. Loppua lukuunottamatta jotenkin tasapaksua, vaikkakin toi toistuva aloitusriffi on omaperäinen. Tekninen taso on kyllä aivan huima. Rumpali vois varmaan pitää klinikoita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonoument - Never Enough 24.11.2011

Anonoument - Never Enough
Laulajalla riittää skaalaa. Danimainen raakkuminen toimii hienosti ja harvemmin kuulee korkeampaa rääkymistä. Matalaa örinää on kuultu ihan tarpeeksi. Kannattaa ehdottomasti pitää kiinni tosta rääkymisestä, se nimittäin erottaa teidän soundin heti muista, varsinkin kun raakkumistekniikka on hallussa. Soittopuoli on myös tiptop-kunnossa, ehkei kuitenkaan niin omaperäisillä ratkaisuilla, mutta musiikillisesti toimivasti kuitenkin. Riffiä ja jopa blastiakin löytyy. Ei sooloa? No eipä sitä aina tarvita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavikkotanssi 21.11.2011

Susijumala - Aavikkotanssi
Tää vaati enemmän kuuntelua ja sopivan mielentilan. Eka kuuntelun jälkeen olin sanaton. Näin maanantaiaamun kankeudessa biisi toimii paremmin. Bluesahtavaa menoa, hienoja sooloja. Hyvin laulettu, tyyli sopii tähän loistavasti. Sanoitus ei avaudu mulle, tartteeko tähän jonkin avaimen (esim. sivistystä)?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Loaded Gun 21.11.2011

JACOTACO - Loaded Gun
Pitää korjata oma arvio. Ensikuulemalta annoin kasin. Mutta nyt useamman kuuntelun jälkeen kertsi soi koko ajan päässä ja on pakko kuunnella lisää. Sehän tarkoittaa, että tää on hitti (ainakin mulle) ja ansaitsee kympin. Kertsi on huippu, samoin säkeistön riffi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Wash The Pain Away 20.11.2011

JACOTACO - Wash The Pain Away
Nyt jysähti 10 biisistä! Kappale toimii musiikillisesti, miksauksessahan on (aina) parannettavaa. Soitossa ei huomauttamista. Kovia sooloja edelleen ja ilmeisen live veto. Tästä sais helposti ihan metallibiisin, tai onhan tää jo aika meteliä. Classic Rock Metal?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Lust 20.11.2011

JACOTACO - Lust
Kova meno päällä joka säällä. Korkeatasoista sooloilua ja muutenkin rivakkaa ja hyvin kasassa pysyvää soittoa. Classic Rock? Hmm, ennemmin Classic Rock Gone Fucking Wild!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Loaded Gun 19.11.2011

JACOTACO - Loaded Gun
Kova rumpali! Laittaka basarit täysille miksauksessa, samoin tomit ja koko rumpusetti. Biisi ihan jees, tarttuva kertsi, jossa omaperäiset kitarat. Hyvä kitarasoundi ja tarkasti soitettua riffiä. Lisätkää sanat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Containment - Torture Never Ends 10.11.2011

Containment - Torture Never Ends
Containmentista on nopeasti muodostumassa Mikserin Thrash-kuningas, ainakin mun mielestä. Ulosanti on moitteetonta ja mikä parasta, täydellisen mukaansatempaavaa. Liian usein Mikseribändien musa on vain moitteettoman latteaa. Kill 'Em All -vaikutteet on löydettävissä, mutta se ei ole mikään rikos, onhan tietyt kasari- ym. kliseet toistettu ziljoonasti muissa genreissä lähimenneisyydessä. Mutta 80-luvun alun trash, sitä ei ole kulutettu puhki alkuunkaan. Torture Never Ends on odottamattoman raikas, kuin pesäpallomailan isku päähän talvipakkasella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 31.10.2011

Project 66.6 - Bizarre World
Genren määrittely voisi olla alternative metal. Hieno kitaramelodia ennen 2 min. Laulu ja tausta tasapaksua ja kuulostaa samalta kuin 90% vastaavista bändeistä. Jotain omaperäisyyttä rankkuuteen kiitos. Laulusoundi on kyllä juuri sellainen kuin pitääkin, mutta mielestäni tällaista on tehty niin paljon. Synat oli tietenkin toimiva juttu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 31.10.2011

Death Generation - Before I will die
Toimivalla riffillä lähdetään liikkeelle. Selkeä ja persoonallinen laulusoundi, tykkään. Piiiitkä sooloiluosuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 31.10.2011

Nuggumath - Adventurer
Instrumentaalikilkettä. Kuulostaa nykyaikaiselta ja toimii varmaan jossain tanssilattialla. Selkeä miksaus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - The Modern Times 31.10.2011

State of Ignorance - The Modern Times
Laulu välillä alavireistä, soundi ihan jees. Hiljaisemmat lauluosuudet toimii paremmin. Konemaiset rummut, tausta hieman junnaava. En tiedä onko ihan alternative metallia, ehkä progressive rock?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 31.10.2011

The Fauna - Haudalla
Laulua korkealta hienolla soundilla ja nuotissa hyvin pysyen. Taustan soundit on jotenkin liian kuluneita genressä. Kertsi tarttuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 31.10.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Laulun selkeydestä 10. Sanat on lausuttu tarkasti, vaikka tempo on huima. Tausta ei ihan tavanomainen, vaihtelua löytyy. Moniäänistä laulua hardcore punkissa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Freight Train 31.10.2011

Zomby Woof - Freight Train
Lopun tsukutsukutsuku-kitara on ihan junan kuuloinen. Biisi kuulostaa nimeltään. Todella mielenkiintoista koukkua ja koukeroa. Raskasta mutta groovaavaa, hienot rumpukompit. Tän junan kyytiin pitää hypätä, tällä pääsee varmaankiin johonkin rinnakkaistodellisuuteen, jossa Zomby on yöjunan kuski ja laulaa biisiä veturin ikkunasta savun pyyhkiessä kasvoja kuutamon valossa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 29.10.2011

Zomby Woof - Toxin Refinery
Niin ja sanoitukset on kyllä hienot. Mahtavaa, että jollain on ihan oikeita sanoitusten aiheita ja niihin panostetaan.
10

Sivu: 1 2 3