Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 91 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti - Kiireen keskellä 24.02.2010

Talentti - Kiireen keskellä
Perhanan huolettomalta saat flow's kuulostamaan. Vaikka suomilaista tuleekin kuunneltua mitä vähenevissä määrin, niin nää settis iski ihan kun kuunteli tän "uutukaisen"; älä piilottele osaamista vaan muista kuulijaakin. : )

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Parasiitti 12.04.2009

Sola - Parasiitti
Biitistä en tykänny yhtään, vitun kuultua perushaikeata-pianisointia. Tekisi mieli enemmän hermoilla tuosta mutta säädyllisyyden nimissä menkäämme... Mitä sanoista, ei noi parilla kuuntelulla aukea mikä onpi vain hyvä. Loisimiselle aina arvostusta...Sulla on rytmitajua niin voisit enemmän apinoida sillä kun tässä tyydyt aika perusrytmitykseen. Kertosäkeeseen oot saanu ihan potkua, aika rajoilla sankarimeiningistä mahtipontisuudessaan. Toi lopun runoilija-osuus on jees, tuota kannattaa käyttää jätkän enemmän hyväkseen->hyvältä kuulostaa tosiaan. Vokaalit voisi olla kai enemmän pinnassa kun taustan basso taitaa olla yliläski tähän. Eri biittivalinnalla, varsinkin rytmiltään, saisit tästä paremman, rohkenisin sanoa. Ja parasta toivon jätkän innostukselle, sulla o vielä paljon sanottavaa minkä laiskuudeltas vain kerkiät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KIPEE BILL - ÄYRIÄISET! - MOTARILLA 17.04.2009

KIPEE BILL - ÄYRIÄISET! - MOTARILLA
Vitun hyvä meininki tässä. Hasselhoffilla flow timmissä kontrollissa, versen tekstitkin joka lainia myöten pysyy laadussa. Mane-läpästä varsinkin isoa kiitosta. Jumalainen biittikin ja kertsi on rap. Miinukset toisen versen liialliselle mansemaisuudelle ja siitä että paistaahan tästä tietyt vaikutteet aika vahvasti. Numeronanto kylläkin taisi jäädä dilemmaksi, tekisi jo kappaleen yleismenolle mieli se 10 laittaa mutta mutta...Mainostele uutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heinis - Anna Rakkautta ( miksaamaton) 15.02.2009

Heinis - Anna Rakkautta ( miksaamaton)
Ihan hymyilytti kun mietti että miten superlaiskasti vedät tän. Hyvä meininki tässä, lungi ja funkkaava. Kova levy kyseessä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LuottoTekijä - Sessari pt1 14.01.2009

LuottoTekijä - Sessari pt1
Äänenlaatu on kuin sadan kalsarin läpi...Oikeastaan ihmettelen, miten on mahdollista edes noin paskaa äänenlaatua tehdä.:D Mutta asiaan; edellämainittu ei meinaa paskaa itelle, jos itse artisti toimii. Flow's ja erityisesti äänenkäytössä äänes on parasta seteissäs. Kirjoittaminen on ihan ok, perustasoa. Räppis toimii parhaiten omasta mielestä tällaisessa rennossa taustassa, ainakin tähän asti kuuleman perusteella. 8½, josta saat helposti parempaa jo äänenlaadulla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Katuvan kynästä 25.02.2008

Sola - Katuvan kynästä
jumalattoman kaunis biitti..vaikka rummut onki tosiaan anorektiset, toi melodia..sanat lopus. japseist parhaat samplet ehdottomasti. räpeist sen verran vois sanoo et sillon ku ton aggressiivisen tyylin saat pidettyy kontrollis, kuulostaa vitun hyvältä. jossain kohti se taas menee vähän yli omiin korviin. no, flow'ssa pysyt, mistä onki kyse. kertsis loisto idea, vittuku Dani vetäs ton stemman paremmin lopus, "tilaisuuttaa-aa" ni voi pojat!:) iha herkkikset sanat..paras kuulemani Vide Puer tää. 9+...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Genesis 27.01.2008

Biittipää - Genesis
Bassolainist erityisesti tykkään. Upeita biittei ties monennen kerran jo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika 15.01.2008

Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika
Flow't sopii tähän molemmilta, tekstit omaan korvaan kyllä vähän naiivit, ois voinu vähä niissä olla jonkunlaista ironiaa tai enemmän metafoorii.Syntaksil tosin kirjotustyyli teknisesti hyvä ja muutamat jees lainitkin.Biitistä tykkään aikalailla.Ei nyt niin iskeny parilla kuuntelulla mulle, mut ysin ansaitsee ihan objektiivisestikin.Mainostelkaa uutta vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha H - Paradise feat Elena (Radio Edit) 16.01.2008

Juha H - Paradise feat Elena (Radio Edit)
tätä on tullu kuunneltuu! pitää tutustuu paremmalla ajalla muuhun tuotantoon ja faniutuu mahdollisesti sit.promoo ihmees näitä paremmin, menee varmasti peruskohdeyleisölle:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DooMMaster - Jedimusaa - We own the night 22.12.2007

DooMMaster - Jedimusaa - We own the night
vittu sä oot sairas kyllä:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suopasaundi - Exposure Sounds (Aissi feat Doommaster) 18.12.2007

Suopasaundi - Exposure Sounds (Aissi feat Doommaster)
Fuking mielenkiintosen kokonaisuuden oot pääkoppas höyryist ammentanu.Varsinki jäbän rytmiosiot pistää pään nyökkää, ois voinu omiikin vokaaleita nauhotella mut jos mahd. tulevassa sit.Thumbs up for this homie herre varsinki tosta lasolikanisterista tai mikä onkin sit.Mielenkiintosta, sanosin.Mu' sienisämpylöitä ja sun rytmiapinoinnit ja jälkikäsittely nii valuu punasta korvista..Jea, pidetää tää projektin tapanen vaa pystys ja kyhäillään uutta soopaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stagnation - Three Kings 11.12.2007

Stagnation - Three Kings
Ois voinu jättää juomatta ne viinat ja ostaa vaikka tän.Mut tää menee kaupaks saleen ja siitäkin hyvä biitti et saa monenlaista aihetta tähän dusailtuu.Rytmikin toimii timmisti.9+ omaan makuun mut mikserii miettien kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DooMMaster - Kate Lesing - Neverland ( DooMMaster smashmix) 06.12.2007

DooMMaster - Kate Lesing - Neverland ( DooMMaster smashmix)
Fuckit siitä rakenteest, on tää aika mukava träkki.mussiikit pelittää tässä, ja oh, vokaaleita, monkey likes! naikkosella oisit voinu leikkii ehkä enemmän, mut tuli sitäkin tossa loppupuoliskolla hiukka, vaikka peruskaikuefektii taiskin olla kyseessä.Pitäs kunnon kajareil kuunnella tää, bassopuoli kun aika olennaista tällasissa.Sopivasti myös vaihteluu taustassa, huomas kyllä hyvin siel vaikutteita esim. drum'n'bassist tai jostai, jumankauta.Ysi kyl tekis mieli lätkästä tälle,tsekkaan beissipuolen ni sitte eiköhän se toteen käyne.Jea, keep doooing.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Most-P - Kokemukset 29.11.2007

Most-P - Kokemukset
Jes, kyl tätä pystyy fiilailee.Tälläsist biiteist digaan, ja onnistuneet ääniraidat oot kasaillu sen ympärille, flow pysyy koossa ja sanatkin menee, kertsi ihan jeppis.Mainostele ihmees uusia jos tänne ilmestyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtapiiri - mä meen pois 22.12.2007

virtapiiri - mä meen pois
Tätä on tullu kuunneltuu..Flow jees, rytmitykses sopivasti vaihteluu ja fuking vahva ääni jäbällä, eläytymisen kuulee eli kaikki kohdallaan ulosannis.Tekstissä olennaisii näkemyksii, aatteet kohdallaan.Muutamat helpot sanaparit mutta lainit iisisti plussan puolelle, kirjotuskin hallusssha.Biitti nappas mut tee ihmees enemmän omiis ku ovat vitun hyvin sämplättyjä..Jea pidä tuotanto tulilla jatkossaki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - This Place 18.12.2007

Graine - This Place
Kuuntelin tossa toissayönä ja kolahti viimeistään kertsin aikana lopullisesti, hyvä meininki tässä jota pidän olennaisimpana pointtina tän tyylisessä.Dave Grohl-fanina hyvä kuulla suomestaki tämmöstä, tätä ei oo tehty liikaa.Soitot jees ja vokalisti kuulostaa sopivan jenkiltä ja sopivan jälkikäsitelty saundi muutenki biisis, ei liian studio kumminkaan.Mainostelkaa uutta ihmeessä..:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talonpoika Lalli - Laula se laulu 02.02.2009

Talonpoika Lalli - Laula se laulu
Tosi jees artikulaatio jäbällä. Selkeästi, rytmiltä hallitusti ja painotukset toimii. Setit on myös omaan korvaan miksattu taustaan melko onnistuneesti; vaikka ovatkin suht pinnassa, ei se taustaa syrji yhtään. Toivottavasti tyyli pysyy/kehittyy omana, ettei ala liikaa kuulostaa Lapin pääjehuilta, tiedät kyllä keiltä, että se vain jännittää tän puolesta. : D Aihekin on kaikkea muuta kuin peruskuultua angstia tai klubikuraa. Myös tälle vuodelle olisi jeppis saada tänne päivitystä nykytasosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Menneet ja nyt 12.06.2007

Sola - Menneet ja nyt
Vokaaleitten miksauksesta tykkäsin erityisesti.Hyvin pusket,flow toimii ja samassa äänenkäyttökin pysyy komeena siinä sivus,tää sopii just jäbälle.Onhan aihe kieltämättä klisee,mut sut tietäen helppoihin laineihin ei tyydytä,eikä tässäkään.Sanatki menee siis.Biitis tutut sämplet,mut ei midi,jeppis biitti on.Hyvin vedetty ja miksattu raidat,saa selvää kaikesta jo ekalla kuuntelulla.Olin kahden vaiheilla numeron suhteen,kymppi lohkeis kolmella versellä;P mitäs tässä muuta jauhamaan,keskiarvo tulee nouseen jos jengi tajuu laadukkaasta ug-räbästä mitään..Jjjeppiskamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore vanhat - Rakkaus On Sotaa || feat. Puzzle & Sana 22.04.2007

Flore vanhat - Rakkaus On Sotaa || feat. Puzzle & Sana
On tää kyl liian siirappista mun korviin,harvemmin fiilaan tämmösii henkilökohtasesti..Vissiin puhkinussituin aihe näin suomiskenes,mut pysytään kumminki objektiivisina. Se mistä tykkäsin, oli sun räpit.Flow on ihan sujuva,varsinki vasta-alkajalle.Tietty jossai välis vaikutit kiirehtivän,mut ei häiritse kumminkaan.Luulen et Jouggis on voinu olla alkuaikoinaan aika samanlainen:D Lyhyesti; tästä hyvä jatkaa. Äänenlaatu on hyvä.Se auttaa jo paljon.Sen verran vois neuvoo et kokeile eri aiheita, vaikka jotain synkkää välil:) Ei pidä tyytyy pelkkään pop-räbään;) mut näistä jäi hyvä maku,anna mun tietää ku uutta ilmestyy.Numeroo en osaa tähän hätään päättää, mut se ois sellane 8½.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusamiitti - Viulisti feat. Roby S 18.04.2007

Jusamiitti - Viulisti feat. Roby S
Ihan hemmetin toimiva raita tää.Biitti toimii,tosiaan jeppis toi viulu siin.Basso selkee ja tukee hyvin.Ja sit räbät on mun mielee myös,vaikka tässä onki tollanen tasainen äänenkäyttö,ja flow on perustoimiva,ei suurempia kikkailuita mut biitin messis kokoaja.Sanoista tykkään kovasti,vältetty pahimmat kliseet,ja huomaa ettei oo hätäseen tehdyt.Helvetin hyvin vetää toi Roby S noi laulut,itekki ku jostain löytäs vastaavanlaisen tyypin:D tykkään kovasti kappaleesta siis,ei mitää vikoja tässä.Mainosta uutta ihmees.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Mene 09.04.2007

Proyo - Mene
mitävittuu,prikulleen mun päätä vaivaavat ajatukset puettu sanoiks tässä kyl:O fiksut sanat ja aiheki siis tosi jeppis.En muista millo viimeks oisin mihinkää pystyny samalla tavalla samaistuu,herkäks melkee vetää..Biittikin mun mielee ja flow toimii,ja mikä olennaisinta,sanatkin toimii ja toimivatkin isolla ajatuksel.tätä tullaan kuuntelee:) fiilistelen kyl!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Siru - Traces Of Love 10.04.2007

Siru - Traces Of Love
Hienoo jälkee kyl dusaatte.Hyvin tuotettuu meitsin korviin ainaki,tausta ja laulut natsaa myös.On kyl tajuttoman kaunis ääni tytöllä,ääntäminenkään ei kuse kuten monella.Ihan jeppis sanatki,vaikka ei kovinkaan omaperäinen aihe olekaan:) taustavoksutki toimii,miksaustapakin miellyttää.Annetaanpas 10 lumoovasta äänestä.Mainostelkaa uutta ihmees:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hume - Elämälle 11.03.2007

Hume - Elämälle
sillee aika perustyyli flow'ssa, nopeuteen keskitytty.sujuvasti etenee, paris kohtaa tuntuu vaa et hätäillen menee.mut pikkuvikoi, ja ku tolleen nopeemmalla tyylil vetää nii se eläytyminen jää monesti puuttumaan,et tässäkin vähän sama onkelma.Mut positiivine kuva jäi kuitenki ulosannista.Aihe aikalailla kulutettu mut vois huonommatki tekstit dusailla..Paikoitellen vähän naiivit kyl mun korviin..Et jos omaperäsempii aiheit ja sit vähä aggree mukaa ulosantiin nii aika kovaa matskuu tulis olee.Hyvä maku jäi kumminki täst:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-F - RALPHE - Olikse karma 21.02.2007

N-F - RALPHE - Olikse karma
Ekoilta sekunneilt jo tietää et tää tulis soimaan usein stesseis..Jumalattoman kaunis biitti ensteks sanotaan.Helmet samplet ja muutenki läski tausta.Näköjään puhkinussittuja aiheita voi kierrättää edelleenki ku näin hyvää tekstii viel osataa dusailla..Emmä osaa mitää rakentavaa tästä sanoo, kiitos vois olla oikee sana tähän saumaan.Kyllä on meitä kuulijoita muistettu isosti tälläsel träkil, levyy venaan kyl:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonni - Ritarisaundii Feat.Ylibaine 15.03.2007

Tonni - Ritarisaundii Feat.Ylibaine
tää on vähä niiku toi raimssin ja pikku-geen nuoret ritarit..Eivaa,iha kova bängeri..Tyypeil omankuuloset tyylit eikä mitää liukuhihnakamaa..Miehekäs tausta vaikka rummut jätettyki taka-alalle..Ei täst mitää haukuttavaa löydä, yksinkertasesti sitä hyvää paskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1) 14.03.2007

Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)
Jopas on fätti raita.Himona kyl tavaraa ahdettu tähän,mut oikeesta nois huippukohdis se toimiiki näin pari kuuntelukertaa viisaampana,pitää mielenkiintooki jo sinällään yllä.Tehokas prossu saa olla jos fl pyörittää kaiken kerralla,mut eiköhän tässä oo ihan erilliset ääniraidat tosiaa miksattu yhteen kuitenkin.Muutamat tutut hittisynat messis mut kierrätystähän suurin osa nykymusiikista onki:) Siitä propsit varsinki ettei päästä tylsistyy missää vaihees,ei ollu samaa junnaust 5 min..Ja hyvin potkii pohjakin tässä, kuten kuuluukin asiaan.Kajareist kuunneltuna hyvin tuotetun kuulosta, jep.En epäröis laittaa soimaa tätä kovaa ihmisten ilmoilla:D sellanen 9½ ois paikallaan tälle,ihan objektiivisesti katottuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrise - Jyrise - Astu kerran 16.12.2006

Jyrise - Jyrise - Astu kerran
Joo on tää toimiva.Kertsi on iha tarttuva ja flow'n hoidat kute pitääki. Jäbän ääni on sen tyyline josta tykkään.Biittiki jees,varmasti keikoilla toimii..mut mitä risuihi tulee, suomilyriikat suoraan sanottuna niin kuultuja, virost en avaudu ku en aiva kaikkee parilla kerralla tajuu kumminkaa:D oli siel joukos enivei muutamat hyvätki lainiparit.Riimien tekniikkaki oli paikoitellen tosi jees.Sulla tulee olee helvetin douppii matskuu kuha saat omaperäisyyttä tekstiis ja muutenki kirjotustapaas.Et lähinnä noi sanat kusee,muuten kyllä tykkään:) sellane 8½ tää ois.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Lookin' fo Love 17.12.2006

Biittipää - Lookin' fo Love
melodia on aika kaunokainen tässä.bueno biitti 99%, mut häiritsee prkleesti toi snare-tikun valinta.siis toi on sinällään sopiva tähän,nopean temmon puolesta, mutta..Clapit ei sopis tähän ja taas sit läskit snaret vois toisaalta olla myös perseestä.en muista tarkempaa nimitystä tähän hätään tolle snarelle tässä,mutta niitä ei ole juuri montaa erilaista olemassakaan vissiin,joten toi snaren valinta ihan järjellinen siinä suhteessa.Upee biitti enivei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 20.02.2007

LePe - Pimeydestä aurinkoon
Toimii tähän taustaan 'tanan kovasti toi heitäntityyli..Jees noi rytminvaihtelut varsinki..Iha jeppis lyriikatki, ei oo valittamista.Biitti ja räpit hyväs suhtees, letkeetä matskuu ajatuksella.On ollu koneel pari kk ja kestää kuunteluu.Rehellisesti sanoen tykkään..Ei keksi mitää rakentavaa et tälleen tällä kertaa:) 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Hit Wonder - Let Me See You Groove 11.01.2007

One Hit Wonder - Let Me See You Groove
Khyyyl tää uppos meikään.Laadukkaasti toteutettuu menomusaa, mukava rytmi täs ja muutenki.Tosin ei toi äänimaailma ja biisin rakenne tarjoo mitään uutta mut hyvin tehty enivei.Voksuja venasin kokoajan ja kyllähän odotus palkittiinkin lopussa sit.En tähän mitään rakentavaa keksi kun kaikki perusjutut kunnossa..Ainaki tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamu - Haamu-Joensuun mc sampleri 03.11.2006

Haamu - Haamu-Joensuun mc sampleri
wordup! kyllä,tää kuulostaa hyvält.monipuolisilt vaikutti aiheet ja flowww on letkee.täytyypäs käydä ostaa lähipäivinä ja soitattaa tääl lähimestoil.kyl te joenzoolaiset osaatte:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - yksin 20.01.2007

RauskiXL - yksin
Laitellaas kommenttii huviksee.3 kuukaudes ei oo paljoo himmenny tää biisi,eli ei kertakäyttökamaa tod..Tää tai Säteet parasta jätkältä, ja nörttien ei tarvi muistuttaa noista taustan sampleist..Et Danin tuotanto ei petä.Ehkä biitin intron oisin samplannu uuteen uskoon ite kyl.Ja mitä Raadost, flow ei kuse,ei oo kussu koskaan,noi rytminvaihtelut toimii tässäki.Sanat ei tarvii metafoorii ku ne on ilmanki kauniita.Musta tää oli tunteella puskettuu.Kertsiki kolahti meitsiin.Suomiräbää,ei poppiräppii.Siit mä tykkään.Ehkä aihe vähä epäilytti,mut anteeksannettavaa näin hyvin tehtynä.Venaanpas tulevaisuudes tulevan levy-yhtiön tuottamaa plattaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Anna Voimii 14.12.2006

AGR - Anna Voimii
Piti kuunnella tätä pari kertaa et aukenee paremmi.Hengellistä,tykkään! Kumpiki vetää hyvin.Rento mut kumminki pistää ajattelee,hyvin ootte sanatki dusannu.Ekasta hemmost tulee flow'lta ja äänenkäytölt mielee hieman Tasis,ei ollenkaa huonompi juttu.Biittiki mun mielee nii kyl tätä fiilistelee..Jos ette suuntaannu aivan gospel-räbään tulevas,mainostakaa mulle uusia:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Lähden 01.11.2006

In-Team Allstars - Lähden
lyriikat mahtavat"? a-ay..oli aikalailla korkeet odotukset oli kun omat saititki kun löytyy,mut sit..emmä tiiä mut noi räpit on sieluttomat,tokan ääni oli jees kyl.mut flow't jää aikalailla mikserinki parhaist.naisest tykkäsin iha.jees äänenlaatu mut räpit miksattu vitullee taustaan(liian irtonaiset taustast) jos multa kysytää.tää ois ollu kova..joskus 3 vuotta sit..taustas oli hyvät hatit.eläytymistä räppeihi ja vähemmä käytettyjä aiheita nii mainostakaa sit uudellee.ja tosiaa toi "voi faniutua" kertoo aika paljon..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Remember 23.12.2006

Dreammachine - Old Stuff - Remember
jeps no täähän on aika laadukasta tuotantoo,ihan mikserin ulkopuolellaki mitattuna.Aika perus rakenne dancebiisiks,suvantovaihekin löyty mut ei siin mitää ku hyvin oot tehny ne.Mulle tuli just atb-vaikutteet mieleen vähä,ja kappas,sehän onkin tuolla idoleissa/vaikutteissa.Sopivas balanssis kaikki tässä, hyvin popittaa;) entiiä kumpi sulle on tärkeempi,läski jytke vai melodia, kumpaakin kumminki löytyy.Menevä on, ja ne voksut kyl kruunais tän tosiaa:) jostai vaa vähemmän tuntemattomista kappeleist samplaat vaa ne;) Peruskuviot hyvässä kuosis sulla, hyvän fiiliksen musaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Sanoja paperil 09.10.2006

Sola - Sanoja paperil
tässä on mukava tunnelma ku oon kuunnellu enemmä..ollu tosiaa jo tovin koneel..en henkilökohtasesti kauheesti tykkää hitastemposist biiteist,ku osaa vetää niihin,mut oot saanu tän toimii vaikkei flow's pääsekää oikeuksiin ihan tän tyylises:) puhkinussittu aihe mut et oo menny kusee lyriikoil tätä;) tykkään kuunnella mut jätkäl saumat soolonakin varmasti iha mihi vaa,eli tästä helpolla paremmaks vedät salee viel.mikseriräpiks sellane 8½ ois ainaki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 16.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
johtuukohan räppien miksausten tavasta taustaan,mut toi äänen isokin karheus ei oikee mun korvis kuulostanu hyvältä.mitä matalampi ääni,siit mä digaan,mut täs ei oikee luonnolliselta kuulostanu(näin parin kerran jälkeen).käy kuuntelee Terroristin biisei täältä nii niis on räbään sopivampaa.siis lähinnä toi tyyli on vaa liian rokki-tyylinen mun makuun. Mut hyvin pysyit biitis,ei siin mitää. Aihe oli tosiaa jees.Sanatkin(ja niitten rakenne) toimivat.Kertsist en henkilökoht. tykkää,ei tarkoita että olisi paska mut ei vaan taas mun makuun.Taustan rumpukompeist tykkäsin,mut noi instruvalinnat vähä turhan kuultuja..->kokeile toi äänen karheus jättää pois,pysy silti matalalla,hommaa parempii taustoja ja pysy omaperäsis aiheis ja sanois,nii kehityt varmasti entisestään:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Vittuun homofobia 11.01.2007

Aivolävistys - Vittuun homofobia
jjjea,kunno rähinä-meininki...Hyvin nauhotettu, soitanti toimii ja lyriikatki potkii nii ei auta ku fiilistellä. Jos tätä vähä sekasi jengi kuuntelee nii voi paikat hajoilla..eivaa, tässä on sitä jotakin..Asennetta kute on sanottukin.Vittuun tosiaa tekopyhyys ja muut pelleilyt:D sellane 9+ ois jos numeron antas tästä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyberose - Blade Runner 10.12.2006

Cyberose - Blade Runner
kuuntelin noita muitaki,ihan yhteenvetona jää sellane kuva et saat tehtyy ihan tasokasta jälkee,johtuuko laatukamoist tai että osaat miksata,mut et taida vakavalla otteel tehä..kute profiilisko luki,et jotai omaks iloksi iha..ja oot tehny montaa gengree,kute biiseist huomaa..et kokeile huviksee joskus tehä vaikka hip hop-tyylinen istrumentaali,et pianol teet päämelodiat ja ohjelmillas rummut ja muut..Luulen et ois kovaa jälkee.Iha mun mielipide tosin toi,mut eihän musiikin ystävä gengrejä pelkää? Positiivine kuva jäi näistä.Ja musan tekohan itelle on se paras motiivi joo:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele =MastaC= - Smoukkaa 03.01.2007

=MastaC= - Smoukkaa
melkee yhtä hyvä ku pokemonit..äänenkäyttö iha huipus ja flow'kin pysyy viel kasas siinä sivus että huh huh..ei oikee kauheesti jaksa innostuu enää pajautus-jutuist mut samapa toi mitä kertoo tälläsella ulosannilla..Keikal voi olla vissii jengi iha messis ku tälläsee pppärräyttää:) flow'lle kymppi annetaas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan 07.09.2006

Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan
muistan aina ku mikseris aloin olla,tossa vuonna 2003,nii just tälläsen takii mikserii arvosti.Hyvä et "veteraanitki" jaksaa;) tausta chilli,tukee setteis kivasti.täytyy arvostaa heitä jotka ajattelevat omilla aivoillaan..ainoa mikä biisissä häiritsi,jos häiritsi nyt ees,oli vokaaleitten miksaus biittiin.ei nyt yhtä hyvä tää kuin Yli Niistä Ajoist(?),mut kyl tätäki fiilistelee.venaan kympillä tulevaa tuotantoo,kuten moni muuki varmasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Kuvittelen jos feat. Pros 20.09.2006

g-p - Kuvittelen jos feat. Pros
hei täähän oli tunteikasta matskuu..sanat laitto miettii,mikä nykyään sangen harvinaista,ja sanoja jaksoi jopa kuunnella..taustat ja räbät miksattu hyvin yhtee,tukevat toisiaan.kaikki toimii,mut jos jotai parannettavaa ettii,nii se ois toi flow'n osuus,ei kuse mutta vois vähän mennä vielä sulavammin.tietty jokainenhan voi parantaa aina:) tää ajaa sen,miks musiikki on keksitty..herättää tunteit.täst hyvä jatkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Don't take this personally 25.07.2006

Blackout - Don't take this personally
kannatti maksaa tosta äänenlaadust:) näis on just sitä nuoruuden aggressiivisuutta rankalla kädellä..katotaa pidättekö linjan mihin asti;) soitanti toimii sekä voksut,biisit pysyy hyvin kasassa.oisin ite vähä oottanu et Tietäväisen ääntä ois käytetty monipuolisemmin,lähinnä herkempääki puolta ois voinu esittää,sil tyypil ois monipuolinen ääni:D rytminvaihtelut oli tosi jees biiseis,mut ois voinu jossai kohti lähtee hitaasti ihan ja keskittyy introrumpuihin ja vokaaleihin ja sit mättää perkeleesti päälle;) tässä en pelkästää tätä biisii kommentoi vaan kaikkii viittä.Metallica tuli lähinnä soittojen perusteel mulle mieleen..ei huono asia. Tää ajaa asiansa ensi demona,täyttää varmasti monen odotukset.Täyttä HC-matskuu;) tähän pakettii ku vielä saatte lisää omaperäisyyttä ja(jos) käytätte enemmän Tietäväistä hyväks nii radiosoittoon kelpaa;) kaikki perusjutut vitun timmis kuosis siit hyvä jatkaa:) mut tää on vain mun mielipide,hevistä vähemmän tietämättömämmän henkilön:D Jesjes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stabi - Kirje f. Sussu 11.07.2006

Stabi - Kirje f. Sussu
harva onnistuu tarinois mut tää saa kylmille väreille.kuunnellu viime vuosikymmenelt asti skenee ja tää on yks niist joita ei hevil muisti hylkää.mielestäni ton striitteipin paras raita oli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - the white flower 18.10.2008

furi anga - furi anga - the white flower
Ihan jees trippi. Vokaalit oli sen verta hyvät että olisi enemmänkin kaivannut niitä, mutta hyvä näinkin. Downtempo on sinänsä koominen gengre itselle, kun ei ole törmännyt huonoihin kappaleisiin lajissa. Ei tämänkään kappaleen jälkeen. Asiallista tuotantoa muutkin, pitääpä faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teroristi - Teroristi - PART 2 sampler 08.09.2006

Teroristi - Teroristi - PART 2 sampler
pelkän flow'n takia vois poistaa tän.Tän samplerin perusteella,en oo kuullu vähää aikaa näin hyvää suomiräbää Pyhimyksen jälkeen.Gotta have this!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edelläkävijä - Riemurasiani 28.04.2006

Edelläkävijä - Riemurasiani
vitun ruma kertsi mut siks just hyvä! aika yksinkertane biitti mut toimii,tosiaa toi syna o jees..sanat äijjämatskuu huomaa ettei oo niitte osalt haluttu jäädä massan sekaa..kaikki toimii mut flow'st tykkäsin eniten..nopee&sujuva..proopsei..jesjes toivotaa ettei paljoo jengi vedä herneit tästä ku on tää sellane ysin/kympin arvone:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Miks feat. Pros 03.05.2006

g-p - Miks feat. Pros
Ensinnäki,sanoista propsit.Lainit ideoiltaan ja rakenteeltaan huolitellut,moni muuki vois ottaa mallii.Todella jees.Aihe tukee biittii, ja biitti oli omaperänen mutta toimiva.E-L pysyy biitin messis,ja toi rauhallinen räbätyyli sopii tähän ja kertsi taas tuo vaihteluu. Onneks kaikki ei mee nussii hommaa ja tekevät träkkei jotka eivät jää harmaaseen massaan.Erilainen&toimiva.Nii ja tunnettaki löyty.9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Jeesuksen Burnout 07.01.2006

Bad Dog - Jeesuksen Burnout
jumankauta..menit jeesuksest tekee pellen..nuku silmät auki..eikujoosiis luut kurkkuu vaa himouskovaisille..joku ois voinu mennä tekee ihan paskan biisin aiheest mut onneks et oo menny kusee hommaa..sanat varsinki lämmitti..ja biitist huomas et oli fl-tekone mut alun outouden jälkee oli aika jees..joo mut jatkaha sikailumusan duunaamista..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Vihattu 25.11.2005

B2 Spirit - Vihattu
tohon äänee uppoo monet pössyt;) tuudin täydelt asennetta..hyvin toi vittu kaikkuu, mut sil välii jos sen saa kuulostaa hyvält..taustas varsinki bassot on kingit.ainii ja toi jeesus-läppä oli kova..mut ei vitus oo viimine biisi ku tyypil oma tyyli, jos mikserii verrataa, ja ei rap katoo koskaa sisält.vaikka pitäsitki paussin.jeesuskova raita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matkaaja - anteeksi kerran 27.09.2005

Matkaaja - anteeksi kerran
nykyää harvemmi antaa kymppii mut tän ees se on ainoo vaihtoehto.Asamaista meininkii.parit heikot lainit mut toi flow venyttää naama ja ottaa sanat suusta.huh huh.tietty plussaa siit et joku soittaa oikeesti kitaraa.miksauksis pientä parantamist mut ei haittaa oikeestaa.kertsi o helmi.hyvä ääniki ja asennetta ei puutu.levytyssopimusta tollasille fägäreille:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Still Remember 22.03.2006

Fumble - Still Remember
hyvän fiiliksen biisei.tälläst on mukava kuunnella,tarttee vaa keskittyy fiilareihin,missä musas onki lopulta kyse.todella ilonen yllätys,näin mikseri.netistä.nii,ja laatuuki löytyy.ei oo miksaukset kuseneet hommaa.soitto ja laulut hyväs kuosis.tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 21.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
toi alku oli liian hyvä mut ennestää tutunolonen..perkeleen hyvät soitot ja jykevää asennetta.laulajan ääni välil vähä heikoks jäi, COB:n laulajaan esim. verrattaes mutta eihän teillä olekkaan levytyssopimusta (vielä),,en itekkää osaisi luokitella tätä yhteen gengreen..monest eri tyylist hyvii piirteitä täs.hyvä biisi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 04.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
moni sanoo et jazz on liian taiteellista.on se minustakin jossakin määrin hienoa.jotenki laulajalla on miellyttävä ääni.ei yhtään ärsyttävä.ihan laadukasta kamaa.jazzilla on vain yleensäkin liian laiskat rummut nii se syö mielenkiintoo.ei mikään paha kappale, osaatte:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - heat-stroke 04.08.2005

Löyly - heat-stroke
ei mikään paha tekele.jotenki tykkää näistä kappaleista joissa satsataan tunnelmaan.tässä on loistava tunnelma.noilla taidoilla sä saisit loistavii biittejäkin duunattuu.en ihmettelisi jos tämä pätkä soisi elokuvassakin.huonolla äänenlaadulla ei oo menty kusee tätä hommaa.tykkään kappaleesta:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kesä05 27.07.2005

Three Gees - Kesä05
muute aika jees ä-nenlaatu mut räbät ois voinu paremmin miksata,kun ne pikkusen liian kovalla tai siinä tuntuu olevan kaikuu.on tää aika omalla linjal duunattuu nii siit pitää aina antaa plussaa.alkuspiikit vähän pyllyst meitsist mut räbät iha letkeet.omaperäne biit.iha jees:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 06.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
jotenki nyt osu tälläne biisi oikeesee olotilaan.hyvä meininki.ei pahemmat sanatkaa.hyvin tyyppi laulaa mut jossai kohdis ois voinu hioo pikkuasioita parempaa kuosii mun mielest.kertsi oli onnistunu.äänestä löytyy monipuolisuutta.musiikit oli mun mieleen.ei toi miksauskaan kuse hommaa.hyvä biisi kaikenkaikkiaan, piristi osaltaa mun päivää:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Red Roses 25.07.2005

Thego - Red Roses
ihan hyvin duunattuu herkistelyy.ois voinu vähän popimman tehä tästä nii oisin mäki kovasti tykänny.hyvä laulaja, ei mitää valittamista.ja viel enkuks.on tää aika jees, hyvät musatki taustal.keep it like thiizz:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 27.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
huomattavasti parempi ku yks toine biiseistänne.mut liia abstraktii mulle.biitti iha jees, hyvä toi yks syna tos..nimee en tierä.täs oli jo kunno räbäytystäki, hyvätki.mut mä digaan eniten normaalist räpist nii kasi+ siks.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Shake It 25.07.2005

Creepy Dölls - Shake It
tykkään perkeleesti tosta Queens Of The Stone Agesta ja täs on ehkä paljonkin jotakin samanlaista.hyvä meininki mut ei kauheesti napannu toi "shake"-hookki.erilaiselle musiikille avoimena tälle voi antaa kasin.ainiin oikeilla soittimilla nauhotettuihin biiseihin on vaikeeta saada hyvä ä-nenlaatu mut tätä se ei nussinu.hyvä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version) 04.08.2005

Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version)
mun mielipide: aika kevyttä rokkii, miehen ääni kävis raskaampaan.jotenki tää musiikkityyli ei oo vaa mun mieleen.en vihaa mutta eipä tämä kiinnostakaan.äänenlaatu on hyvä mutta ois voinu miksata/nauhottaa eritavalla.on tässä kappaleessa hyvä meininki kyllä..ei vaa mulle tälläne.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 25.07.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
vähän kliseinen alku mut mitäpä välii.tykkään saundeist ihan ja hyvin tuotettuu.sopiva demobiisiks.lökäpöksy oon mut ollaan avarakatseisii jokasta gengree kohtaa,siks ysi.mietin vaan et mahtaa perkeleesti tuntuu kurkus laulajalla:D ite ei jaksas 4 minuuttii varmaankaa.ihan hyvä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 25.07.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
hu0h olipa uniklubimaista meitsist.ko. yhtyeestä en digaa yhtään.mut ootte te uskottavampia;D hei lopussa lähti hyväl rähinä-äänellä, kohdas 2.30 suurinpiirtein.oisitte vieneet biisii vähän enemmän apulannan alkuaikojen biisien kuten Hei Mitä Kuuluu suuntaan niin oisin kympin antanu.mut nyt kasi:) hyvin homma kuosis laulajal ja hyvin soitatte.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Posse Giwipaska 25.07.2005

Posse Giwipaska - Posse Giwipaska
öö..ainaki omaperästä:D hyvä äänenlaatu,siitä tykkään.muute ei nappaa tän tyylinen.en osaa oikei antaa rakentavaa palautetta täntapaselle..mut ei tämä sentää ärsytä.ainakaa ekalla kuuntelulla:D tehkää enemmä mainstriimimpää hoppii;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 27.07.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
oli kyllä aika klisee-biusa mut uppos meitsiin.nainen on aika jees mut tuos tais olla joku mieski messis nii se oli phyllyst musta.mukavan letkee kesänen kappale kaiken kaikkiaan.hyvä kertsi.äänenlaatuki jees joka on tärkeetä.täst voi tullaki hitti:D iha digaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kaupan 25.07.2005

Three Gees - Kaupan
omaperästä suomihoppii.jäbä(t) laittaa aika helvetin sujuvasti settii mut en lämpee oikee sanoille.liia simppeli beat meitsist.hyvä äänenlaatu.hyvin duunattu,tekniset räbät mut ei nappaa mulle, kasi siis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit) 25.07.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit)
välil meinas revetä.jos oon oikees nii alunperin punkis on kyse et laitetaa joku vaahtoo mikkiin ja muut amatöörit laitetaan täysil paukuttaa soittimiaan:D hyväl äänenlaadul vois napata hyvinki.paitsi sanat on täyttä asiaa, perkeleen hyvät:D hahaa ei puutu asennetta mut 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avaintekijät - Pakko Pumppaa 29.06.2005

Avaintekijät - Pakko Pumppaa
tää iskee jokasen speden stesset paskaks.vittu et kolahti.ja kertsi, huh huh.kuumaaaa.jokane spittaa kympillä.älkää vitus dissatko tälläst;) voi olla aika pommi tuleva platta.beat,miksaus,räbät,sanat,kertsi, mikää ei kuse.ehkä mikserin kuumin täl hetkel<3 aikamoista p-nuoleskeluu mut vitut siit jos kieli onki ruskee.lääh
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 27.07.2005

.erAze. - Line Of Sight
ei ollenkaa pahempi raita.Laulajalle aika iso kiitos siitä.täntyylisen musan pahin miinuspuoli siin meitsist kun tällästä ei jaksa monellakaa mielialalla.en varmaankaa kuuntelis jos ajelisin autol aurinkoisena päivänä biitsin ohi:D mut en keksi oikeastaan mitään pahaa sanottavaa tästä.hyvän kappaleen ootte duunaillu:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 27.07.2005

Saddam's Family - PropAgenda
hyvästä äänenlaadusta kasi.muute ei napannu yhtää:D jotkut voi tykätä, mut muhun tää biisi ei iskeny.on täs mukana vähän In Flames-tyylisii kitarariffejä/sooloja, se on aina hyvä.tai osaatte hyvin soittaa mut toi laulaja ei mun mielee yhtää, sori, mun mielipide.mut ei paskaa musaa todellakaa.hyvin tuotettuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PelZinho - PLZ ft. Eeva - Tää on niin väärin 04.10.2006

PelZinho - PLZ ft. Eeva - Tää on niin väärin
toi riimien rakenne vie kiiltoo räpeilt..joudut venyttää joitai sanoja,minkä harvat saa kuulostaa hyvältä.enemmän pikkusanoi vaa välii,nii ei tartte venytellä, vaa se kuulostaa sit nopeemmalta sekä smoothimmalta.flow oli kyllä parempi tossa toisessa biisis.riimit oli joissai kohti kliseiset,muute ok.kauheella tavalla oli noi laulut laitettu taustaan,pienel miksauksel ois saanu huomattavasti toimivimmiks.mut kyl se tästä jos intoo vaa riittää:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - biittisampleri 26.03.2005

Biittipää - biittisampleri
ensimmäine ihan pommi..iski muhun täysil..hyvät saundit ja rummutki potkii..voisin ottaa ekan mut en osaa oikee miksailla lopullisii biisei..ääntä ja raimii riittäs kylläki.mut varmasti joku ottas tosta ekasta kokonaisena salettii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vandaali - Täs Maailmas feat. TP & Eetee 08.03.2005

Vandaali - Täs Maailmas   feat. TP & Eetee
toi pelkkää vandalismii menee tän edelle mut on tääki tiukkaa settii.hyvät featit täs, kertsi ainaki omaperäne ja asenne-äänel sanottu..vähän spugekin mut sitäki parempi..ei miksauksetkaan kuse ja nii etespäi..jotenki täst puutttuu se "jokin" en mä oikee nosta tätä tehosoittoon.ei iske täysil muhun kun aiheen kuullu enemmä kun liikaa..mikserin tasokkaimmasta ppäästä silti, ei vaa muhu nyt uponnu kympil.mut tällä linjal eteepäi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 27.07.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
ysii olin laittaa mut sit kun toi puhuva pää on äänes nii ä-nenlaatu vitust:D tykkään laulajan äänest ja musiikeistaki.hyvät sanat, ja hyvä pointti siis biisis.tämmösii sii vaa tuutin täydelt:) kohta mäki alan kuuntelee punkkii jos tällästä enemmä tulee etee.ei tosiaankaan huono kappale:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa 30.01.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa
Beat ihan jees siiz herkkä mut toistoo siin vaa liikaa..Mut siit ysii et 15vee tollasella agrella ja asenteella sylkäsee nii www..riimit ookoo mut ei ne mun maailmaa mullista,hyvät mut ei enempää..mut asenneräppääminen nostaa tän.Ja vähän ois tosiaa voinu kertsii pihtailla enemmän.ei toi Tekijänkää osuus tätä huononna.Tälläsel asenteel eteenpäin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Neitsyyden Menetys 23.05.2005

Bad Dog - Neitsyyden Menetys
hyi.amispoppia.kammottava tausta.muuuttta..on tässä luultavasti hyvät miksaukset.ihan hyvin räppäät ja laulat ihQsti vielä:) voi hyvinkin kuvitella tän amisautoihin.en mä ite tälläst kuuntele mut hyväst tuotannosta musiikkigengreen kattomatta 8.ainii ja löytyy tästä asennettaki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 18.12.2004

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
Psykopaatti tykkää.ei saatana!! muhun tälläset pianobiitit uppoo aina.Hullun tiedemiehen Kirjeet-biisi oli jotai upeeta, tää lyö ohi.asenne mil syljet menee monen mikseriläisen edelle.jos oot se äijä joka mtv3:n pulssiohjelmas houstaillu nii luulin et sellast bileräppii vaa.mutta ei.sanat saa hiljaseks.oon sanaton.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele moro - menetys..;( 19.12.2004

moro - menetys..;(
ei ei..beat ihan liian kovalla ei kuulu sylkeminen..osittain vain..mut sä alat kuulostaa Skandaalilt, ei siin mitää..mut oikeesti uudestaa miksauksee biusa..humalassa miksailtu tälläne..mut muute ois varmasti hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele moro - menneisyys 09.08.2004

moro - menneisyys
Jou enimmäksee samaa mielt edellisen kans..helmi ääni, todellaki, riimit sellast perussettii, flow-siit en tiedä, mut ajan myötä sekin alkaa hiffaa.äänenlaadus pient parantamise varaa, mut saa selkoo läpi setin.hyvät taustat sulle jostai nii blingaat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 27.07.2005

BROKENBLISS - Lost
ihan laulajan äijjä-äänelle annetaa ysi.ei ollenkaan huonot soitot taustal, mut toi ääni vaa kävis raskaampaan menoonkin.hyvä kertsi, nostaa kappaleen meiningin kattoon.hyvät sanat.hyvä äänenlaatuki nii ei löydy mitään pahaa sanottavaa tästä:) ootte oikeel alal.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Dareality 29.07.2005

BROKENBLISS - Dareality
yks toinen biiseistänne nappas paremmi.tää o aika perus äijjä-rokkii meitsist.hyvät soitot ja laulajalki riittäs ääni varmaa parempaanki, oisin vähän erilaisii sanoja kaivannu.mut tällä orkesterilla te voitte helpolla duunata biisin jolle minäkin pussihousu antaisin kympin.hyvät äänenlaadut.ei mitää valittamista mut en vaa lämpee tälle tällä kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 15.01.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
eisiidiisii-vaikutteita? hyvin ainaki soitatte..kaverit teki samantyylist..hyvät miksaukset mut laulu vois olla hiukan kovemmalla..en oo nykyää tän tyylisuunnan fani mut kyllähän tästä paistaa ammattiosaaminen nii ysi tippuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun 24.06.2004

Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun
pakko tykkää..käsittämätöntä jos joku tälläist alkais dissaa..asenne ja tunne vähintäänki 11o panoksel..cheers
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 07.07.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
mun stesseihin iski ensi kertaa ja heti oon fani.Kertsi erottuu massast eduksee ja taustat huget.kertsis laulu ois voinu olla kovemmal volyymil tosiaan.ens kerroil ei niinkää sanoihin kiinnitä huomioo, mut timmit räbät on väännetty biisii.flow perustasoo mut sitäkin chillimpi.tätä tullaa kuuntelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.A.R.H.U - 38% viinaa ja väkivaltaa 08.06.2004

K.A.R.H.U - 38% viinaa ja väkivaltaa
biitti aika yksinkertanen ja junttimainen(sorii)..mut ei niil mitää välii, kun tälläsellä asenteella räbäytetää..siiz tälläst on kaivattu..tulee pakosta Setä Koposet ja Kehäketut mielee..äänikin on pelottavan samanlainen, ja sanoissaki on taattuu läppää..äänenlaatukin hoideltu isol kädel eli hyvin..täst mä tykkään
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - R.X.T.N. (Rock Xtreem/Totally Nuts) 04.05.2004

Albert Roxtone - R.X.T.N. (Rock Xtreem/Totally Nuts)
Tää on tälläisenäänkin loistavaa.Sul o skillssei.välil ainaki vaa mun kajareis vähä särkee kun kovempaa revittelet. Lopun irrottelut saa fiilistelee.tässä on jotain HopeaNuolimaista ja tosiaankin 80lukulaista.Rohkee teko mainostaa "hevii" räppiä enimmäkseen kuuntelevalle, mut mä ihastuin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osasto 17 - Nobee 21.04.2004

Osasto 17 - Nobee
täshän on asennetta!salettii tahtii täs sanaa syljetään;) hyvät sanatki oikeestaa..biitti miellyttää luultavasti paljonkin.mut tää o kovaa settii
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 11.12.2006

Hepsakka - Muistojen Silta
ainiin onhan tää jo aikas vanha biisi,on kyl toi Arrtsi kehittyny eri levelille näinä päivinä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 11.12.2006

Hepsakka - Muistojen Silta
biitist tykkäsin iha.toi tyyppi joka vetää ekan versen on hyvä,toine tyyppi kuulostaa epävarmalt ja biitis pysyminen välil hakemista..mitä kertsiin tulee,osaa Sini laulaa mut täs biisis teki liian poppiksen.johtuikohan sanoista vai mistä,mut en kauheesti lämpee miten toi hookki dusattu toho.paremmat räbät ja vähemmä poppis toteutus nii ois aikalailla jo parempi.mut on tää kasin biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Pilven päällä 04.04.2004

Biittipää - Pilven päällä
en nuole perseitä mut tää on ihan helevetin kurko.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Ikävä äijää 27.02.2004

Radicaali - Radicaali - Ikävä äijää
tää on hyvää settii.biitti ei erityisen omaperäinen mut kuitenkin helevetin hyvä.kertsi rullaa ja jää mielen perukoille ja räbitkin menee flow'n tahtii.tämmösii kun repäsette vielä muutaman niin ootte aika Idoleita niinQ:D
10