Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 36 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathshead - For The Demon Of Mine 21.08.2009

Deathshead - For The Demon Of Mine
Tämähän on sellaista suht perus melkein 90- luvun melkein dödistä. Kaksi-kolme riffiä riittää kyllä muttei ihan näin pitkään kappaleeseen. Soundit alkavat kuulostamaan ennenpitkää samalta kuin ampiaispesä nenän ympärillä. Ja kun kerran on semmoinen kitarasoolokin sinne ängetty niin se olis kiva kuullakin.. Alkaa näin vanhetessa nuo ylä-äänet jäämään aivokapasiteetin prosessitilan ulkopuolelle. Voisin kyllä kuvitella että soolon kuulumattomuus johtuu autotalliäänityksestä. Yleensä riffi tukee sooloa taustalla eikä sen päällä. Ja jumantsuikka kun tuo riffittely tosiaan alkaa lapiomaan multaa biisin arkun päälle. Sanoitukset soivat minun päässäni hieman suuremmilla äänenvaihdoilla. "Tuosta korkeammalta, tota -vielä- enempi bassolla.." Mutta täytynee antaa armoa kun kerta kahta kitaraa ja bassoa soittaa ilmeisesti saman-aikaisesti. Ainakin toivon niin. Vai liekö niinkin extremee että Rumpali öräjää soittaessaan? Eikä silti.. tätä melkein ysäriähän möristään kuin luolien peikot, jottei kukaan epäile että kun kasetin soittaa takaperin nopeuttaen toistoa 616-kertaiseksi, niin sieltä kuuluu kimakoiden Bäckäri äänien saattelemina: "Ostin kukkasia rouvalleni" Joka tapauksessa jos kumpikaan ei soittanut kun lauloi tämän, niin aika Apulantaa lallatus on. Ja hellanlettas miten söpöt taustahuudot. Melkein itkettää. Sanoitukset on... Vähän kuin olisin ainakin tuon päällimmäisen idean lukenut jossain. "Valhettelija, valhettelija.." Ja romaaninhan tästä tietysti ajattelinkin kirjoittaa. TiUAk 6 pistettä ja risuja joululahjaksi. Mutta.. 2 pistettä kehityskelpoisuudesta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Loathe 19.05.2008

Crimson Dawn - Loathe
Melo, melo! Ärjy, ärjy! Kill!! Melodödistä, jesh. Tai jotain. Mutku pkle osaa sanoa mitään. Jotain rakentavaa pitäis kehitellä, mut ei. Taitaa vaan olla niin perfecto pläjäys ettei tarvitte sanoa mitään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Astral Burden 2008 19.05.2008

Crimson Dawn - Astral Burden 2008
Mämmiä! Ei *kaa! V*u *kle! Kromattua shaissshhea. Paska maistuu tasan siltä mitä 8h sitten söit. -->Mämmiä. Laulajassa on aineksia. Loistavatha äänihuulien venyttämistä. Vaikkei noi puhtaat laulut kyllä sovi sitten millään, ei tässäkään, kitarapainotteiseen elämöintiin. Mutta penteles, uppos silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - A dream in a dream 2 14.04.2008

Dreamcase - A dream in a dream 2
Aika nätti tuo teema. Juurikin jotain lemmenlaiva-osastoa. Mutta enpä tästä kyllä kovinkaan painajaisunen sävyjä löydä. Kyllä tämä enempi on tuota pilvilinnoissa eksymistä ja lentävillä poneilla ratsastamista. Liian iloinen tuohon painajais vaikutukseen. Eipä silti.. hieno kappale joka saa tällaisen höpönassun fiilistelemään. Meen kattelee Lemmenlaivaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 14.04.2008

Geremys Junction - Darlinston
Tilutusta lupaileva intro. Hyvä rumpusetti sulla. Mikähän mahtaa olla? Tarviin paremman itse. Kekseliäitä riffejä ja kitaramelodioita. Soolotkaan ei ole oikeasti pelkkää täpätäpää, vaan niissä on melodiaa ja juuri se tekee niistä mahtavia. Fanittamaan, jotta muistan kuunnella muitakin kappaleita tältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Killed Faith 10.04.2008

Exoar - Killed Faith
Vähän väsynyttä laulantaa. Tuntuu kuin olisi ärjytty penkillä istuen kytäten tietsikanruutua odottaen juuri oikeaa hetkeä päräyttää se oikea sana oikeaan hetkeen. Siis aijoituksessa vähän tuntuu olevan kökköä. Tuo parin minuutin kohilla käyvä instrumentaali osuus sen sijaan jyrää heikkomieliset tieltään. Se on rautaa! Rässiä jolle ei mankelia ole näytetty. Jotta sellaista sanottavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Oh, that thing again... 07.04.2008

Electric Freak - Oh, that thing again...
Jazzia. Vai improttu soolottelu? Vähän kyllä jää sellainen maku suuhun että eipä tässä ole mitään annettavaa. Kunhan noita kieliä vähän hinkkailis. No juu.. kyllähän tuo yltyy loppua kohti tuollaiseksi muuksi kuin naputteluksi. Se siis muuttuu sittenkin? Ehkei olekaan pelkää kuraa. Mutta ei tämä kyllä mitään fiiliksiä herätä. Tämä ei niin sanotusti ime.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Iloinen 14.04.2008

AlfaKallen vanhat - Iloinen
Ihan tuo mieleen Halinallet- lasten ohjelman tuo intro.. En tiä miksi. :P Valvomo tulee mieleen laulutavasta ja äänestä. Höpöhöpö sanat. Hah. Enpä tiedä miten huumoriksi tämä on oikeasti tarkoitettu, mutta kuulostaa todellakin pelkältä kielen survomiselta posken läpi. Mitähän tähän sanoisi muuta?

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Heretic Heroes 05.03.2008

DARKER GROUNDS - Heretic Heroes
Mitäpä voisi sanoa täydellisyyttä hipovasta suorituksesta?? Mahtava sävellys.. Rissanen raakkuu taitavasti. Soundit kohillaan. Kyllä kolahtaa, ihan niinkuin halolla lyötäisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Faith in Nothing 05.03.2008

DARKER GROUNDS - Faith in Nothing
Ei voi muuta sanoa kuin/(on pakko sanoa), että kuulostaa melkoisesti Diablolta. Joku muu voisi heittää hyvää läppää tästä. Toimiva ralli vaikkei mieletön vauhti päällä olekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Twisted Meaning 05.03.2008

DARKER GROUNDS - Twisted Meaning
Aivan mahtavaa seipään silppuamista plektralla! Ensiriffi repii sohvan perukoilta vanhemmankin sedän ilmaskebaa räpeltämään. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Asennetta! Jesh!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 10.04.2008

KATARA - Minä olen tie
Emmä osaa sanoa tästä mitään edistävää. Viinimarja sentäs. Mahtava sävellys. Erittäin pätevä laulaja. Vähän höpöhöpö-sanat joissain kohdissa. Löytyy niistä sanomaakin. Penteles asennettakin löytyy. Soittimet hallussa. Niin, vittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 07.04.2008

MAP - Without My Woman
Blues, brothers! Tämä on sitä mikä tulee ensimmäisenä mieleen kun kuulen sanan blues. Juuri tällainen. Laahaavaa laulantaa, hidasteleva rumpulointi ja lyhyet kitarariffin vilautukset ja soololickit. Taidettu kuunnella tuota saksan ilmavoimien vetyvoimaisinta sotakonetta Lediä aika paljon? Kuitenkin tuntuu että tämänkin kappaleen olisi voinut lyhentää. Mutta kukas minä olen sitä sanomaan, toimii se näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Soulburn 26.02.2008

Fourpointsix - Soulburn
Suorastaan munakasta soitantaa! Ankaraa kuritusta tässä, suorastaan turpiin vetoa paikoittain. Hienoa myös että ihan koko rallia ei jyrätä läpi kuulijan korvien vaan on rytmiikkaa ja melodiaakin. Jesh! Näillä eväillä eteenpäin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - The Great God Pan 19.05.2008

Antipope - The Great God Pan
Ensimmäisenä kuulemanani Antipope- kappaleena tämä oli mitä parhain. Perskeles odotin paljon anti-kristillisempää ja muka saatanallisempaa "laulantaa" ja pahempaa blastia ja kuoliaaksi ryypättyjä kitarasoundeja.. sellaista kellari-meininkiä. Mutta siis.. tähänhän ihan rakastuu sillain diabolisesti. Kaikki pelaaa ja natsaa kohdilleen. (Soundit ja laulajan ääni, joka ei siis ole liika lähellä Suomen Euroviisu edustajaa vuosimallia 2008 eikä liian Dark Funeralia.) - No persikka! KAIKKI natsaa kohdilleen - gimme more. more! MORE!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 07.04.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Tästä puuttuu jokin kliimaksi ja se tärkein; jokin kiihoke. Miksi kuuntelisin tämän uudelleen? Onhan tässä säveltä ja sanaa, mutta kun se on jotenkin tyhjänpäiväistä. Yhtä riffiä pari minuuttia putkeen, eikä mitään muutosta, niin se ei vaan jotenkin nappaa. Mutta toisaalta, enhän tällaista muutenkaan kuuntele paljoa. Eli enpä osaa suhteuttaa muihin. Siispä vain minun mielipiteeni.. ei niin hyvä mitä musiikki voi olla.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 07.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Ilmavaa poppista. Eikä edes hirveää. Pidin siitä torvisoittimen, joka vilahtaa pariin otteeseen, käytöstä. Funkahtava kitarasoundi sopii laulajan kimakkaan ääneen. Mutta minulle tämä on taustamusiikkia edelleen. Hyvää sellaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Garden of Stone '08 03.04.2008

2nd Suicide - Garden of Stone '08
Tuo uusi laulutyyli tuossa ihan alussa, tuo pieni goottisävy, on aivan loistatha. Toimiva lisä tässä kappaleessa. Aattelin jo että näissä uusissa kappaleissa ei olisi mitään uutta. Jälleen kerran loistavaa sävellystä ja melodiaa. Hallitsette työkalunne lahjakkaasti. Tällaista kuuntelisin lisääkin. Menkää perkele sinne studioon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08 03.04.2008

2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08
... No: Kertosäe on aika mahtava. Muuten aika lattea.. mitäänsanomaton. Meininki jotenkin laskee pre-choruksessa. Mut näin kovalla kerrolla penteles.. hyvä tuloo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 10.04.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Intro lupaili raskaan sarjan mieskirkujaa. Eli naislaulaja tuli aika salakuopasta. Muihin raskaan laulajiin tällä typykällä kuulostaisi olevan hivenen herttaisempi (siis vähän popimpi) ääni. Lullacryn laulajaa vähän muistuttaen. Raskasta runttaustakin löytyy vaikka intro lupailee balladia. Siis kappaleessa oon yllätyksiä. Mahtavaa. Niin pitääkin olla. Se lisää mielenkiintoa ja jälleenkuunteluarvoa. Synat toimii. Kitarat toimii. Laulaja toimii. Ha! Siispä kaikki toimii. Sävellystä myöten. Lisäänpä itseni faniksi, jotta muistan teidät vastaisuudessakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 10.04.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Hurriganes -riffi? No ihan sama. Laulajalla mukava ääni. Helvetin asenteellinen kappale! Menoa ja meininkiä. Rockia, perrrrhonen! Lauluun on kehitelty mahtava melodia. Rockikomppia läpi kappaleen on vähän simppeli ratkaisu, mut ei rokin tarvittekkaan olla monimutkaista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 14.04.2008

Marccus - Liar
Basson ja syntikan ja rumpujen pääasiallinen käyttö kyllä syö rock sanalta merkitystä. Soolon lisäksi kun tuota skebaa ei juurikaan kuule. Et iskelmä tai Suomen ikivihreä voisi korvata tuon Rock osan tuosta määreestä. En sitten kyllä tiedä miten rockia tai progeilua muu tuotanto on. Laulajien yhteistyö pelaa ja akustisen väläyttäminen siellä täällä toimii. Kaikenkaikkiaan melkoisen vaikuttava kappale. Ja henkilökohtaisesta mielestä ärsyttävä koska saa tuommoisen tarpeettoman haikeuden aikaan. Pöh. Olette aivan liian hyviä herättämään, nyt aavistuksen vääränlaisia, tunteita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 04.04.2008

TOB - Therapy Office Blues
Ehkäpä vähän liian raastava lauluääni bluesiin. Muuten jokseenkin aika blues henkeä kyllä löytyy.. (olen käynyt Järvenpään Puistobluesissa). Mitenkähän toimisi livenä..? Tämän ääniraidan perusteella voisin sanoa että aika hyvinkin voisitte käydä Puistossa revittämässä skebaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Communion 01.04.2008

Fist in Fetus - Communion
Ei jumalauta että mä tykkään tuosta sirkkelin imitoimisesta. Juu tuohan se sen 4-w kakaran sormi pipinä.. mutta ei helvetti miten hyvin se toimii. Soolottelukin on messevää. Nyt on niin äkäistä musiikkia että en vastedes muuta kuuntele. Paitsi näitä muita Fist is Fetus- biisejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Isolated 01.04.2008

Fist in Fetus - Isolated
Ihanan skitsofreeninen olotila tulee tätä kuunnellessa. Oikeesti laulutyyli kyllä nyt nappaa oikein totaalisesti. En lyyrikoista saa kyllä mitään selvää, mutta jotenkin jää sellainen fiilis että hulluudesta lauletaan. Ehkä se tulee juuri tästä laulusta ja veikeistä sinfoniasävellyksistä. Soolot on aina olleet minun mielestäni turhia, ja niin on muuten tässäkin. Mutta tuo kertsin alla pyörivä melodia sen sijaan.. Ah! Bueno! Bravissivo!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - First Jam (on Friday night) 07.04.2008

Gary
Tuohon kappale selosteeseen jatketaan. ... ja sen kyllä kuulee. Melkoisen vaisu kappale. Vähän kitaran kieliä siliteltiin sellaisella muoviläpyskällä. Eikä taustalla oikeen kuulu soivan mikään. Tämmöinen improsoolokertarecilläpurkkiin- vaikutelma tulee tästä. Kiitos kaunis. Hienoa että on musiikkia josta voi sanoa jotain rakentavaa. Vähän pontta uusiin kappaleisiin, jookos?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - The Drowning Sun 15.02.2007

2nd Suicide - The Drowning Sun
Ihan kunnollista kuritusta Helsingin pojjaat saaneet aikaan. Kuulostaa aika lailla Omnium Gatheriumilta, mutta on selvästi noin 8,7 kertaa parempaa, (sen voitte itsekin todeta) Toni mörisee tasasen varmasti läpi kappaleen ilman melodian häivää, no ehkä pikkaisen melon kanssa. Tätä aukkoa sitten nuo kitarat tosiaan täyttelee hyvin. Taitavaa soitantaa. Bravissimo!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflective - Solution One 04.04.2008

Reflective - Solution One
Aika punkahtava alkuun, sitten meininki vähän latistuu tuollaiseksi pikkukivaksi metalliksi. Kyllä tuota asennetta kuitenkin löytyy loppuun saakka. Se vain pääsee hiipumaan aavistuksen soolon jälkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflective - Stopped & Reversed 04.04.2008

Reflective - Stopped & Reversed
Aivan mahtava nousu soolon jälkeen. Siinä olisi potentiaalia heittää kehiin jotain kauhu bläkkistä, mutta kaipa se näinkin käy. Johtuu noista synista tai koneeni häiriöäänistä :/. Oikeastaan kappale alkaa vasta soolosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflective - Ghost Logic 04.04.2008

Reflective - Ghost Logic
Hmm.. Siis Queescryche tekee tämänkaltaista musaiikkiia? --> googleen. Mutta itse kappale. Aika räkäistä meininkiä, joka ottaa mukaansa. Tykkään tuosta murisijasta. Omaperäisyyttä peräänkuulutetaan?? Siis mitä? Eipä kovin usein ole tullut törmättyä näin suureen määrään synaseikkailua näin träshäävässä kappaleessa. Ehkä olen sitten katsonut eri suuntaan.. mutta.. Harmi että tämä on jäähyväisdemossa. Lisää tällaista kaivataan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 07.04.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Melkoinen intro. (Insert hymiö here) Live-fiilistä ihan selvästi haettu. Ihan mahtavaa.. luo meinaan lisää energiaa. Kasarirock vaikuttaa tekevän tuloaan. Tämä on yksi näistä useista kappaleista joissa on tuota kasarisynaa ja kuoroa kertosäkeessä. Modernilla otteella kun sitä tehdään niin sehän toimii. Asennetta, meininkiä ... rockia! Kerrassaan hieno. Eikä hullummat sanatkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 03.04.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Jotenkin itseään toistava. Samaa riffiä tunnutaan veivaavan ihan jatkuvasti. Ehkä musta vaan tuntuu siltä, tai sitten se on totta. Suomirock-meininkiä kuitenkin löytyy. Honky-tonk syna ja puhdas rock-laulu tuo mieleen kasarimusiikin. Aika hyvä tuo lyhyen lyhyt väli osa: "Äiti, miksi on niin pimeää.." Siinä vähintäänkin lauluun tulee sitä kaivattua vaihtelua. Itsensätoistamisesta..6
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Shelter 15.02.2007

Fourpointsix - Shelter
Potkii säkeille niin maan perkeleesti! Äkäistä, melodista, taitavaa, loistavaa.. Ei mitään pahaa sanottavaa. Keep on rocking!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 07.04.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Niin se vain on että vaikka tää kuulostaa hieman kökösti miksatulta tm.(ainakin meikäläisen kajareista, en tiä sit miten oikiasti on) siitä välittyy sellainen kaulan aukomis fiilis että huhhuh. Syy on vissiin just noitten psyko/horror syntikoiden. Riffittely ja muut kitarataiteilu on kyllä mikserin ensiluokkaisinta antia. Vokaaleista ny ei saa vanha eno Einarikaan selvää, mutta eikös se ole tarkoitus? Mörinää sen olla pitää jos ollaan helvata fiilistelemässä itsemurhaa. Ja sitä paitsi ihan hyvinhän Peltonen manailee fiilistä. Yhdeksän pistettä ja papukaijamerkki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 07.04.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Ei ole mahdollista! Hah! Tätä tunnetta, jonka laulaja tuo sydämmeeni, kuvailee parhaiten kirjainyhdistelmä; L-O-L. Balladi... my ass! 80- tyyliin.. hah! Herkkää... itkettää. Aivan hirvittävää skebeliä. Ei mut kaipa tämä asiansa toimittaa. Huumorin kukkasia. Melko uniikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele renhoek - 02 - hello 24.01.2008

renhoek - 02 - hello
Enemmän ehkä Nirvana, ainakin puoleenväliin saakka. Eipä silti; mahtuu mukiin.
8