Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 59 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigo Revival - Stop The War! 20.06.2016

Indigo Revival - Stop The War!
Loistava! Fiilis leijuu Woodstockissa. Tää toimii. Hyvä skebamies. Soundia ei ole pilattu millään mikä ei tähän istuis. - - - - Ilmeisesti tää on ollut pidemmän puoleinen soittotuokio ja leikattu poikki, tai sitten palvelun tekniikassa on jokin lyhentänyt kolmen minuutin kohdilla. Loppuu niin että ois mielellään kuullut lisää. =J - Peace out! -
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chorale - Univiidakko 2010 23.06.2010

Chorale - Univiidakko 2010
Ihan ensimmäiseksi originaalista ja 2010 versiosta: soundi ja tuotanto on suuri piristys alkuperäiseen. On nimittäin tullut tuota orginaalia singleä soiteltua, lähinnä pidempää versiota, aina näihin päiviin asti. Orginaali on ollut perus discobaarien kestohitti. Se on saanut hyvän vastaanoton pikkubaarien ja suomi-osastojen tanssilattioilla vuodesta toiseen, ja tuntuu siltä että jo uusiutunut "ravintolasukupolvi" tuntee myös sanat ulkoa tähän biisiin. Uusi laulaja on taitava mimmi, vaikka pidin myös Lydian laulusta. Tavallaan Lydialla oli enemmän jotain haikeaa maanläheisyyttä laulusoundissa. Mutta täytyy myöntää että vocaalien tuotanto on parempaa nyt ja uusittu laulu kuulostaa todella hyvältä. Susannah on selkeästi Pro. Ensimmäinen kysymys silti oli että "mihin Lydia on kadonnut?". Tottakai laulajan vaihtuminen tutussa biisissä tuo hieman cover-biisin tuntua, oli se vocaali kuin hieno tahansa. Tämä kuitenkin toimii luonnollisesti ja kuulostaa kokonaisuutena paremmalta. Ristiriitaista. Takuulla tanssilattia tykkää tästä uudestakin versiosta. Vocalistin tehtävä trance-soundisessa uplifting biisissä on aina soundien vuoksi todella vaativa pala. Se lähtee nopeasti lapasista, niin miksauksen kuin varsinaisen laulajankin taholta. Biisin pohjan vääntää ehkä nopeastikin, mutta sovitus voi laulajalle olla vaikeaa. Tässä on tehty molemmilla puolilla loistavaa työtä. Voin vain todeta että näin myöhäisesti tämän biisin bongasin ja positiivinen löytöhän tämä oli. En tästä uudesta versiosta sattunut tietämään. Tuotannon onnistumisesta ja hyvistä fiilareista tulee täydet pisteet. Silti verotan yhden pisteen vanhan pakollisesta lämmittämisestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix) 10.07.2007

Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix)
Genressään käytännössä täydellinen raita: deejii-ystävällinen rakenne, hyvin mixattu soundi + dynamiikka kohdillaan. (Näin Sennheiserin edullisemmilla luureilla kuunnellen.) Tätä kun laittaa tuuttiin bilepaikan isolla äänentoistolla ja dynamiikkaprossu kuumana, voi olla että räjähtää tajunta. BPM kulkee kai 160km/h joten sehän on vallan hieno lähtökohta NRG:n kieputtajalle. Biisin hieno piirre on vaiheikkuus (sanoisinko jopa hyvässä mielessä progemaisuus), droppaaminen melodiaan ilman että syke häipyisi sekunniksikaan. Loppupuolella tulee mukaan vielä symfoniset jousisoundia etäisesti muistuttavat leadit, väräjävää synamattoa, toisin sanoen aina jotain uutta jota jaksaa kuunnella. Biitti toimii eikä jää missään vaiheessa muiden soundien alle. Tästä kiitos hallitulle soundien leikkaamiselle ilmeisesti equilla. Soundin taajuudet soivat kivasti kaikkien elementtien osalta yhteen ilman kokonaiskuvan tukkoisuutta, mikä on näin massiivisen syntikkamaton kohdalla jo suuri vaara. Hommahan kulkee draivilla. Lepuutan pääni vadille että tällä raidalla jengi pysyy vuoren varmasti hyväntuulisesti liikkeessä. Varmasti siis monen nopsempaa trancea soittelevan deejiin mieleen . . . Pitääpä parille tutulle tätä jos suosittaa, jos vaikka promoja heruisi. ;) Näin "demosaitilla" tämä on ehdottomasti täyden kympin raita!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cranial GORE - Rollin' Under 12.10.2006

cranial GORE - Rollin' Under
Kappaletta kuunnellessa alkupuolella haukkoo koko ajan jotain suurta ja tempaavaa tulevaksi. Ehkäpä rämisevän rytmikoneiston käynnistymistä? Epävireisyys viehättää aluksi mutta yli neljä minuuttia samalla riffillä imee mehut jekusta jo ennen puolta väliä. Tunnelma on sangen kiero, mikä onkin kappaleen hyvä puoli. Biisi sopisi oivallisesti vaikka taidelyhytelokuvan soundtrackiksi tai vastaavaa poikkitaiteellisempaa sovellusta voisi yhdistää onnistuneesti tämän tyylisen kappaleen kaveriksi. Myös kävi mielessä, että joku sekopää voisi vetäistä tähän vaikka vocaalit sekaan hyvällä menestyksellä. Kehittelemisen arvoinen viritelmä siis...vai epäviritelmä? Ehkä suurimman mahdollisen epätodennäköisyyden lain mukaan myös käyttökelpoinen iskelmä. (jollain kielletyllä tavalla pidän tästä)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUN CITY RIDERS - stars 11.10.2006

SUN CITY RIDERS - stars
Itse pidän kappaleen kantavista ja kuljettavista syntikkaelementeistä... Kappale rullaa kuten pitääkin ja soundipuoli on hallussa. Tämä on pitkälti sen kuuloinen kappale että tämä istuisi hyvin omiinkin trance setteihin joita soitan dj:nä eri nimellä satunnaisesti... Ja tulipa tuohon jo lupaakin ja promootiota biisistä kyseltyä. Kappalen hyvää rakennetta ehkä edesauttaa asiantuntevan Dj Anssin osallisuus tuotantoon, mutta en usko että näin hieno kappale oli ilman toista osapuolta saatu aikaan. (Heh, sori Anssi...pitää vähän ainakin provosoida...) Ainoa asia mikä tässä henkilökohtaisesti käy korvaan on tuo piano soundi, johon itselläni on (anteeksi siitä) hieman rasistinen asenne. Yleisesti ottaen midipiano ei ole omaan makuuni koskaan. Vain harva biisi on siinä tehnyt poikkeuksen. Lähes aina mietin millä tuon jokaisen kiipparin perus soundin olisi voinut toteuttaa muuten. Eräs tuttavani (soma neitonen) kuunteli biisin ja totesi että tähän tavallaan kuuluisi jokin naisvocaali. Enää en itsekään osaa kuunnella tätä ilman että eteerinen enkeli hyräilisi jotain rauhoittavaa sekaan. Olisikohan huono ajatus? Biisi kulkee ja toimii hienosti...takuulla mikäli alle ja perään osataan soittaa sopivat biisit. Toivottavasti kappaleesta on saatavissa vielä remixejä. Pari toteuttajaakin tulee mixeriläisistä ehdokkaina mieleen. Hyvää työtä. Erittäin lupaava alku tällä duetolla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - HSV 29.04.2005

Kukkalapio - HSV
Jep jep... Tää on just tätä.. Kori kaljaa ja pidetään neliraiturin kanssa hauskaa. Eipä tästä kannata mitään rakentavaa sanoa kun tässä ei hirveämmin ole mitään edes yritetty.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 29.04.2005

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Hyvänkuuloista ja rentoa riimittelyä... Juuri näinhän tän pitää kulkea. Flowta riittää räpeissä todella hyvin. Äänensävy / äänenpaino istuu luonnollisesti ilman piggoittamista tai teennäisyyttä. Hyvin tunnelmaan sopivat melodiat. Ainoat miinukset annan taustoista joissa biitistä puuttuu tarpeellista svengiä, shuflea, tai jotain. En tiedä mutta rytmi voisi tavallaan keinua rennommin. Ehkä biiteissä vois olla hitusen enemmän tavaraa tai jotain. Muuten sopivan takana melodiat, jotta räppi pääsee riittävästi esille. Sratchejä on ympätty vähän liikaa / liian pintaan tiettyihin kohtiin, tai sitten ne olis voinut scratchäillä vähän letkeämmällä kädellä. =j Paranee loppua kohden tältä osin. Kokonaisuudessaan tämä biisi kaipaisi vielä masteroinnilta loppusilausta, mutta suht. hyvin balanssissa koko soundimaailma jo nyt... Ysin heitän kehiin... Hyvöö työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Kadotettu todellisuus 2009 23.03.2005

Grimsoul - Kadotettu todellisuus 2009
Kulkee hyvin. Erittäin hyvin. Pienellä lisäviilailulla ja masteroinnilla tästä saisi esiin sen kaiken mitä vaaditaan. Elementit ovat jo valmiiksi kohdallaan. 2:02 alkava techno-soundinen syna voisi laajentaa tajuntaa hieman enemmän efectoidummalla soundimaailmalla höystettynä. Muuten kokonaisuus ja biisin rakenne omaa kaiken mitä ravebiisiltä vaaditaan. Ainoat miinukset tipahtaa varsin pelkistetyistä ja hieman elottomista soundeista. Filtteroinneista yms isot plussat korvikkeeksi kuitenkin. Niistä tulee mukaan melkoisesti imua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 31.01.2005

Randomtalks - The Experiment
Aika jees avausraita projektille! Mainitsemistasi vaikutteista ainakin Jarrea hieman olen soundeista erottavinani, on kiehtovaa kun uudesta trancesta puhutaan. Itse tykkään tästä raidasta jo tälläisenään. Ehkä salaisuus on noissa retromaisissa syntikkasoundeissa. Jokin tässä vaan kiehtoo. Sointuriffi joka kantaa koko biisin ajan on vahva. Ehkä siitä vaisi vielä remixeissä löytää uusia kierteitä. 1:22min kohdalla leijuttelu on ihan hyvä keksintö. Siitä noilla Jarremaisilla digiarpeggioilla ylös ja taas mentiin. 3:48min kohdilla muutamat kivat keeppari piristää biisiä. Loppua kohden vivahteita löytyy aina vaan lisää mikä on todella mukavaa. Raidan heikoin linkki on kompit joissa vielä uupuu tiettyä jämäkkyyttä, mutta koko paketin studiotasoinen masterointi voi pelastaa senkin. Hyvää työtä! Bra..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roger - Mantelinperijät '04 25.01.2005

Roger - Mantelinperijät '04
Hahahaaah!!! Parhaita joulubiisejä mitä oon kuullu! Toimii varsinkin näin joulun jälkeen. heh.. Sanoitus on kyllä niin kohdallaan että... Taustat vinkeän rempseät ja teeman mukaan + hyvä miksaus ja äänitys.. hieno paketti! joulupaketti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 14.12.2004

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
Toimii.. Ehkä tyylikkäin joulutrancesovitus mitä olen kuullut. Hienoa työtä. Tämä on jopa tanssittavakin. Biitit rullaa ja varsinaista ylilyöntiä ei tipu niskaan. Riemullahan tätä kuuntelee. Tulee soimaan joulua odotellessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 19.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
Tää biisihän on hitti! Siis räpit toimii ja sanoissa on ideaa. Vähän vaikeaakin ajatusta mutta kestääpähän kuuntelua sitten paremmin. Taustat on todella hienot. Mieleen tulee jonkun animefilmin soundtrack ja onkin todella hieno juttu jos tuo tausta on omaa käsialaa melodioineen kaikkineen.. Homma on todella huolella äänitetty, tuotettu ja miksattu. Biititkin on kivan rennot ja eheyttää biisin kasaan kivasti. Valmista kamaa levylle ja radioon. Pistäkää demoa eteenpäin. Kokonaisuudessaan tämä oli taas niin piristävä löytö että tuli ihan hyvä mieli.. Talletin koneelle ja tulen kuuntelemaan toistekin! Mutta enpä sitten tiedä.. Luulen tietäväni..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina. - Can't Hold Me Down 12.10.2004

Niina. - Can't Hold Me Down
Mieletöntä miten simppeleillä elementeillä on taas toteutettu hyvä biisi.. Jopa laulukin kuulostaa kuivana todella hyvältä.. Ääntäminen on kohdillaa ja laulussa on sitä jotain kaihoisaa herkkyyttä mikä tarttuu.. Harkitun kuuloista tuotantoa ja kappaleena todella toimiva biisi.. Ehkä eniten tykkään tuosta comppaavan akustisen kitaran käytöstä juuri kyseisellä tavalla. Basso on lempeän pehmoinen mutta soundiltaan sopivan kiinteä. Rummut ovat todella onnistuneet, hyvin äänitetyt ja sopivan hillityt. Tuntuu että jos näihin soundeihin jotain lisäisi niin se olisi turhaa.. Juuri koruttomuus saa tämän kappaleen siihen tunnelmaan jota on haettukin.. =) Toki tämä kappaleena on niin hieno että tästä voisi tehdä vaikka miten erilaisia remixejäkin.. Odottelen mielenkiinnolla millaisia kappaleita tulee jatkossa. Tämä nimiettäin menee omiin kuunneltaviin mp3:iin. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [radio edit] 07.10.2004

Charayana - Liberation [radio edit]
Näin dj'n korvalla todella toimiva kappale.. Tästä versiosta toivoisin extended version ja pari pelkistetympää clubi raitaa jos/kun sinkun julkaisette. Laulut on ihanan luonnonlapsimaiset, jotenkin viaton ääni tällä Marciella.. Toimii hienosti. Kivoja kaikuja ja nostoja filttereillä. Taustalla mukavaa vocoder häröilyä ja todellakin tyylikkäästi tuonne taakse mixattu. Reverbiä käytetään juuri sopivasti oikeisiin soundeihin ja kaikkien elementtien mixaus on kohdillaa. Tää on kerrassaan kympin arvoinen biisi ja kaupallisestikin valmis kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore 16.09.2004

Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore
Heti ekat soundit avasi tajunna ulottuvuudellaan : tulossa on jotain mielenkiintoista.. Eikä joutunut pettymään.. Eriskummallista mutta toimii.. Hienoja soundeja.. Olen itse Brian Tranceaun fani ja näissä soundeissa oli jotain yhtä hienoa.. Herkkyyttä, sykettä, syvällisyyttä, melodiaa.. Toteutukseltaan aivan upea..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 23.08.2004

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Täähän on mieletön biisi ! ! ! =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Riitä En 15.09.2004

Niina - Riitä En
Tää on ihan jees.. En ehkä tykkää ihan näin radiopop-tyyppisestä tuotannosta mutta en arvostelekaan oman makuni perusteella.. Hyvin tuotettu / mixattu.. Laulukin on ihan kohdallaan.. Toisin sanoen biisin parissa tehty työ on varsin onnistunut.. Itse biisinä rakenne / melodia on aika tavanomaista mutta ihan toimivaa.. Pakosti tulee mieleen JONNA.. Niin paljon samoja elementtejä.. Mutta Jonnasta tykkään kyllä ja tämäkin menettelee myös. Kiinnostaa kuulla kyllä noita muitakin biisejä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii 13.09.2004

Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii
Demolta ei vois enempää vaatia.. Tää on suomihopiksi hemmetin hyvää settii.. Just se fiilis mitä mitä "aidossa jenkkihopissakin" arvostaa.. =) Se mistä tykkään on tyyli millä jätkät räpää.. Taustat on just letkeet.. Scratchikikkailut toimii ja antaa piristystä lisää.. Kertsi on just hyvä ! Vaikkei Gabí sitä vedäkään... =D Tää on piristävä biisi ja mun ehdotus listalla ylöspäin.. Tasapainoinen ja toimiva tuotos. LISÄÄ nyt tätä.. Pitäkää tasoa ja olkaa luovia.. Ootte menos eteenpäin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos Mä Tipun 15.09.2004

wrongones - Jos Mä Tipun
Hyvähän tää on.. Mukavat taustat ja räppikin toimii ilman pakonomaisuutta.. Jätkät osaa tän jutun..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 12.09.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Ei tästä pahaa sanottavaa ole.. Ihan kiva biisi ja vocaalitkin toimii.. Hieman vois koukkua olla enempi mutta hieno biisi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 20.09.2004

H4Z - Mistreating
Käsittämätöntä ! H4Z on vääntänyt housen ja vielä aivan oikeaoppisen hinajaisen kappaleen ! Loistavaa työtä.. Vocaalit istuu kohdalle aivan loistavasti ja biisi rullaa bassoraidallaan todella kivasti.. Tässä on sellaista discon riemua ja siitähän kunnon housessa on kyse ! Siitä tultiin houseen, josta sitten synkempiin jada jada jne jne.. Kuitenkin tää on vallan kiva biisi.. Pianot on välillä kesäisen lattarimaisiakin ja sitten taas perus house-pianoja.. Kivaa vaihtelua.. Toisin sanoen biisi ELÄÄ ! Ja se on todella hieno piirre ja nostaa biisin täyteen kymppiin.. Seassa on kaikkia pikku juttuja jotka sopii mukaan just hyvin.. Hieman sumutorvea taustalla jne.. Alun funkykitara on hyvä jippo saada kuulija heti jamiin mukaan. Loppu on hieman dj - epäystävällinen; loppu hieman yllättää, mutta näin mikseriin aivan hyvä valinta.. =) Jos tuon lopun saisi vielä kivasti rauhassa rullailemaan miksaamista varten niin täähän on joka housea soittavan dj'n unelma! Tää on biisi jonka soittaisin keikalla muovilta jos saisin.. JOS SAAN LUVAN + PROMON niin cd:täkin soitan kyllä.. =D Bravo ! Pakko pistää tästä biisistä mainintaa mm. FIILIS.org :iin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife 12.10.2006

Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife
Kappaleen musikaalisen puolen arvioinnin jätän tällä kertaa muille. Pakko vaan todeta, että sen verran Kotkan yöelämää olen itsekin nähnyt että ymmärrän mistä tämän kappaleen juuret väkevän voimansa ammentaa... =D No mutta onneksi kyseisellä kaupungilla on myös toinen marginaalisempi äärimmäisyys.. Jepujep!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tripnotic - I did not 12.10.2004

Tripnotic - I did not
Muodikkaan oloinen kappale. Mutta mitä on tapahtunut trancen mestarille? Kuuntelen kappaletta eteenpäin ja totean sen olevan todellakin toimiva house, trancemaisin vaikuttein tosin. Kivan tumma tunnelmainen rakenne, jonka kontrastiksi saa Clintonin vocaalein bilettäjän varmasti virnistämään lattialla. Toimiva bassolinja kuten housessa pitääkin olla. Basson soundi voisi hieman olla pehmeämpi, eikä ehkä näin synteesimäinen. Soulahtavuutta tai toisaalta kontrastiksi technomaisuutta voisi olla jompaan kumpaan suuntaan lisää. Letkeä tunnelma mutta ehkä jotain olennaista vielä puuttuu. Kappale rullaa mukavasti mutta sitä kappaleen ajan odottavaan suurta imaisevaa nousua ei vain tule. Varmasti toimiva "silta" dj setissä vaikkei varsinaista megakoukkua itsessään sisälläkään. Laadukas tuotos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - gloomy afternoon 11.10.2004

happy-go-lucky - gloomy afternoon
Pieni korjaus edelliseen.. Kaksiäänisen mielikuvan antavassa kohdassa voi toki olla sama laulajakin.. Sitä suuremmalla syyllä tämä antaa kuvan monipuolisesta äänialasta ja laulutekniikasta.. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - gloomy afternoon 11.10.2004

happy-go-lucky - gloomy afternoon
GLOOMY AFTERNOON Viimeisen päälle hiottu äänimaailma aina filtteroituja vinyylin rapinoita myöden.. Turvallisen kuuloisia instrumenttivalikoimia koskettimien ja jousien osalta, mutta tunnelman luomiseksi niistä on saatu aikaan todella vaikuttavia sävyjä. Varsinkin jousien soundit ovat koruttoman syvälliset. Jos mitään soinnuista ja sävellyksestä ymmärtäisin, niin voisin eritellä tarkemmin mutta kaikessa hillityssä asussaan sointukulut ja sävellajit kuljettavat kappaletta hienosti. Rummut on kivan rämisevät ja sopivat muutenkin puhki ruostuneen synkkään syksymäiseen äänimaailmaan ilman sen kummempaa väkinäisyyttä. Ne toimivat laiskan letkeästi kokonaisuudessa hyvin. Basso on hellän pehmeä kuten kuuluukin ja elää sopivasti biisin mukana vaatimatta liikoja osakseen. Laulut on onnistuneet hyvin, mutta voisivat tulla kaiken muun alta hieman selkeämminkin esiin. Silti niissä ei ole mitään mikä häiritsisi tai voisi antaa vocaaleina aihetta moitteeseen. Miesvocaalin mukaantulo omassa osassaan antaa lisää ulottuvuutta ja toimii sekin loistavasti. Ehkä oma ratkaisunsa on sekin että kappale tuntuu tavallaan loppuvan kesken.. Niinhän kaiken olevaisen kanssa käy.. Tämä ei edusta musiikkityylinä omaa lempigenreäni, mutta kappaleena niin mielettömän hienosti toteutettu uni että täydet tipahti.. Liian helposti nimittäin unohtaa että kyseessä on vielä demotuotantoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - feel me 11.10.2004

happy-go-lucky - feel me
Tästä todella toivoisi kuulevan sen särkemättömän version, sen verran tyylikkäitä soundeja jälleen käytetty. Kemopetrolin ystävänä löysin samoja sävyjä ja sykettä paljonkin. Kivan kiireetön ja rullaava jamittelu tämäkin. Tässä kappaleessa suuri kiitos lankeaa sanoitukselle ja vocaaleille sekä niiden sommittelulla miksaukseen. Todella laadukkaan kuuloinen tuotos, ilman tuota masteroinnissa tapahtunut källiä särkemisineen. Tekevälle sattuu.. =) Todella helposti kuunneltavaa musiikkia. Tyylikästä ja toimivaa. Ostaisin mielelläni kaupastakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 22.06.2004

happy-go-lucky - kind of red
Wow!!! Tässä on tyyliä, hyvä fiilis, loistava miksaus ja hyvät soundit... Diggaan silti vocaaleista ehkä eniten! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drugstore Junky - Vitalizer Originale (Drugstore Rmx) 15.12.2004

Drugstore Junky - Vitalizer Originale (Drugstore Rmx)
Asiaa! Tässä on paljon paloja mistä tykkään. Joskus 90-luvun alussa tämän tyylistä matskua tuli kuunneltua paljonkin. Tyyliin Leftfieldiä ja vanhaa Prodigyä yms.. Tässä on kyllä mukava tunnelma. Ihan kelpo paketti. Soundit ovat mukavasti vanhaa koulua ja niin onkin hyvä. Ehkä asiaa ei vielä vuonna 2005 ymmärretä mutta nämä soundit on jo muutaman vuoden päästä hot again.. =D Tällästä lisää !!! Wohoo ! Acid & breaks..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux 21.02.2004

Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux
Huh, kun mä tykkään tästä! Siis tulee tosi hyvä fiilis näistä soundeista ja sävelistä.. Tää on sellainen "lohduttava" biisi =D... Niinku että: "älä huoli mistään. Väännä nupit kaakkoon ja elä.." Tää ois levyttämisen paikka! Etis ne nuoret labelit ja laitas niitä demoja menemään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe 06.10.2004

DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe
Hmmmm.. Olisi kiva mielenkiintoista että onko tässäkin käytetty Octamedia, vai vain esim Reasonia tai muita 16bittisiä äänilähteitä.. Octamedissa on kivan karuja syntikoita ja 8-bittisenä.. Kaihoilen niitä vaan itse sen verran että saatan kaivaa vielä rakkaan A1200:n esiin.. =) Asiaan: Biitti potkii vahvasti.. Dj käytössä varmasti toimiva biisi kun tempoa pitchataan ylöspäin, niin tämähän potkii.. Soundien mixaus ok.. Hieman voisi koko paketissa käyttää efectejä soundeissa enemmän.. Kaikuja jne.. Synakuviot toimii ihan hyvin.. Ainahan kaikkee voi kikkailla ja hioa efecteillä jne mutta hyvin istuu.. Ainoa mikä tässä käy korvaan on tuo loppupuolen vocaali joka tuntuu olevan kuin epävireessä.. Se vaan jotenkin nousee korvaan ja kaipaisi muutenkin runsaasti delay-kaikuja ja chorusta tai vastaavaa.. Muuten ihan kelpo tekele. Rakenne on kokonaisuutena simppeli mutta toimii. Nuo astronauttien puhelut lisää tunnelmaa mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laite - laite - everybody 10.02.2004

Laite - laite - everybody
Tässä ei vikaa löydy... Kelpo laite.. Hieman liian steriiliä jotta jäis mieleen.. Terät ja koukut puuttuu... Se "syke" on jotenkin kateissa.. Mut työn jälki on hyvää..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 15.09.2004

Niina - Vuosi '04
CHILL ! Tää on sitä.. Tulee kiva olo kun kuuntelee tätä.. Biisin tarina lähtee juuri sopivaan tunnelmaan.. Lähes koskettava tunnelma.. Hyvin laulettu.. Tästä voisi tulla HITTI jos mukaan ottaisi jonkun taitavan räppärin ja remixaisi koko paketin.. Tälläisenäkin todella hyvä juttu.. Kymppi pakko pistää ja kuunnellla toistekin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 21.02.2004

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
Vittu täähän toimii!!! Kivaa hoppii! Tehkääs lisää.. Yeeyee word up... Chill..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 16.09.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Hehehehe... Ja terveiset dj-rx:lle.. =D Rexi rulez..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 16.09.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Tässäkin on huumoria niin valtava pläjäys että että hymyillen tätä jamitta mukana... Kun vuosia sitten kuulin Laveerrea niin olin jo silloin myyty jätkän asenteelle.. Tänään LAVEERRE on jo UG - legenda.. Tää kyllä toimii aivan täysillä.. Kuulostaa melkein halventavalta jos tätä vertaa ALLEKIRJOITTANUT tuotoksiin, on nimittäin tehty paremmin.. =) Tässä on syke !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele _essi levanto - supersoul 21.12.2003

_essi levanto - supersoul
HELMI!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 21.12.2003

Uplink - Aurora
LOISTAVAA työtä! Antaa numeron puhua ja tuottajien tehdä loput!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix) 21.12.2003

Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix)
Upea remix...
Laulu vähän vaikean kuuloista... Rennompi ote vocaaleihin..
Muuta "pahaa" ei pysty sanomaan..
Täs ois ideaa kehittää lisää HOUSE pohjaista linjaa..

Pyytäkää riku messiin ja tehkää tällaista!

Röykksop meininki =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix) 21.12.2003

Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix)
Upea remix...
Laulu vähän vaikean kuuloista... Rennompi ote vocaaleihin..
Muuta "pahaa" ei pysty sanomaan..
Täs ois ideaa kehittää lisää HOUSE pohjaista linjaa..

Pyytäkää riku messiin ja tehkää tällaista!

Röykksop meininki =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele De La Martin - The Time (|) 20.09.2004

De La Martin - The Time (|)
Tässä on vahva haitsu kuten housessa joskus hyvään aikaan.. =) Etittäin syvällisen soulahtava biisi.. Tunnelma on hieno.. Kertakaikkiaan.. Hyvät soundit, saksalaista laatutyötä.. ;-) Biisinä tää vaan jää aika tyhjäksi.. Eli varsinainen kantava melodia uupuu.. Jos teknisesti jo päästään näin pitkälle niin sen taikominen mukaan tuskin tuottaa ongelmaa.. Mutta tässä on juuri tuo tunnelma mikä kantaa suht hyvin koko biisin ajan. Sen vuoksi ja biisin tyylikkyyden vuoksi tekisi mieli antaa enemmänkin pisteitä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Commander W - Commander W - Emotion 20.09.2004

Commander W - Commander W - Emotion
Tää on kyllä niin hieno raita ETTÄ.. Tässä on sitä housen aidointa henkeä jota monet 80 ja 90-lukujen vaihteen houselegendat edustaa.. Tässä on sielukkuuttaa ja letkeyttä niin kuin pitääkin. HOUSEA niin kuin luvataankin.. "WE GOT THE MUSIC TO SURVIVE, THAT*S HOW WE PARTY.. OH YEAH.." Soulia löytyy.. Vocaalit toimii.. Toi urku on hieno soitin tähän tunnelmaan.. Hammondmaista ja syvää.. Hoppibiitit istuu hyvin ja tästä tuleekin hyvin etäisesti mieleen esim.i BLACKBOX- Everybody Everybody (Le Freak Mix) osin samojen elementtien, kuten soittimien ja rytmin vuoksi.. Kunnon oldschoolia siis.. Mixaus on osunut ihan kohdilleen.. Raidat on balanssissa ja tukee toisiaan juuri oikein. Tää raita on hyvin lähelle kybän arvoinen ja taatusti soitettavaa myös houseclubeilla mikä tuon lopun vielä viimeistelee mixattavaan kuosiin.. =) Osaavissa käsissä tästä vielä remixit kaveriksi (Mixeristä ehdottaisin SCAPE:a ja ANDY STATEA jannuiksi puuhaan) ja tällästähän voi jo prässätä vinyyliin.. Odotan innolla uutta materiaalia.. Nami nami..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Commander W - Commander W - Emotion 20.09.2004

Commander W - Commander W - Emotion
Ps. mä sain tästä tempoa vain vaivaiset 139 bpm.. Eli sen verran kai esim. shufle saa heittoa tempoon.. =D Ihan näppituntumalta toi arvio.. Voi olla että kuvittelen.. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Commander W - Commander W - Emotion 20.09.2004

Commander W - Commander W - Emotion
Hetken aikaa tän biisi soundit ja melodia kannattaa.. Sitten mulle tulee vaan olo että ois kiva pitchata tätä ees pari prossaa alaspäin.. Tää vois olla raukkean leppoisa kappale kuten tuo edellinenkin raita ellei tempoa olisi näin paljon.. 135bpm voisi vielä toimia niin että biisi rullaisi mutta silti olisi svengaava.. Nyt tuo housen swingi ja gruuvi menee hieman harakoille.. Mutta hienoja elementtejä tässä on.. Tämä voisi olla tunnelmaltaan todella hieno biisi jos tempo tiputtaisiin takaisin soulahtaviin tunnelmiin..Vielä jos mukaan soittelisi elävyyden vuoksi soolojammailuna joko koskettimia tai vaikka fonia.. Vocaalitkin tekisivät aivan ihmeitä ja ne olisi varmaan mukavaa laulaa näin hyvä taustan päälle.. Ei muuta kuin soul-babe'ä vokottelemaan.. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 15.09.2004

Niina - Jotain parempaa
Tää on poppina ihan jees! Ei pistä yhtään vastaan tän kuunteleminen ja se tarkoittaa että peruselementit on kyllä hyvin kohdallaan.. Demoksi LOISTAVA..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Coral Reef 21.12.2003

Uplink - Coral Reef
Upeat soundit... Mieli kelluu halki tuntemattomien maailmojen.. Kaunista... Tätä tunnelmaa kaipaa usein. CHILL! PEACE! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ballad For Autumn Symphony (Uplink Rmx) 21.12.2003

Uplink - Ballad For Autumn Symphony (Uplink Rmx)
Hieno fiilis kertakaikkiaan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged) 16.09.2004

Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged)
Jälleen korva lepää.. Hienoa jälkeä.. Musikaalisuus on aistittavissa.. Tämän saman olisi joku muu tehnyt niin paljon huonommin.. Biisi on juuri sopivan lyhytkin.. Tämän verran tarina kantaa. Ja toteutusu toimii kaikilta osin.. Hieman perus Edu Kettusmaista mies ja kitara asennetta vahvalla tulkinnalla.. Homma on bueno..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Aura 21.05.2005

astralic- - Aura
Aivan mieletöntä työtä soundien ja toteutuksen puolesta. Laadukas raita kertakaikkiaan. Pakko on nähdystä vaivasta kymppi pojalle pistää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Clubsound 21.12.2003

Uplink - Clubsound
Laadukasta tämäkin.. Saat miehen kyyneliin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Commander W - COMMANDER W-We Got The Music To Survive 20.09.2004

Commander W - COMMANDER W-We Got The Music To Survive
Tää on kyllä niin hieno raita ETTÄ.. Tässä on sitä housen aidointa henkeä jota monet 80 ja 90-lukujen vaihteen houselegendat edustaa.. Tässä on sielukkuuttaa ja letkeyttä niin kuin pitääkin. HOUSEA niin kuin luvataankin.. "WE GOT THE MUSIC TO SURVIVE, THAT*S HOW WE PARTY.. OH YEAH.." Soulia löytyy.. Vocaalit toimii.. Toi urku on hieno soitin tähän tunnelmaan.. Hammondmaista ja syvää.. Hoppibiitit istuu hyvin ja tästä tuleekin hyvin etäisesti mieleen esim.i BLACKBOX- Everybody Everybody (Le Freak Mix) osin samojen elementtien, kuten soittimien ja rytmin vuoksi.. Kunnon oldschoolia siis.. Mixaus on osunut ihan kohdilleen.. Raidat on balanssissa ja tukee toisiaan juuri oikein. Tää raita on hyvin lähelle kybän arvoinen ja taatusti soitettavaa myös houseclubeilla mikä tuon lopun vielä viimeistelee mixattavaan kuosiin.. =) Osaavissa käsissä tästä vielä remixit kaveriksi (Mixeristä ehdottaisin SCAPE:a ja ANDY STATEA jannuiksi puuhaan) ja tällästähän voi jo prässätä vinyyliin.. Odotan innolla uutta materiaalia.. Nami nami..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Congestion (Live Mix) 21.12.2003

Uplink - Congestion (Live Mix)
Hieman kumiseva soundi mut muuten jees... Biisiin on varmaan tulossa lisää ulottuvuutta clubiversiossa.. (?) Odotan innolla..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drugstore Junky - Teach me baby 15.12.2004

Drugstore Junky - Teach me baby
Toteutus ja soundit on aivan poskellaan mutta kokonaisuus vaan rokkaa! Mieletön asenne ja koukku tässä biisissä! Jos tämä tuotetaan paremmin mutta samalla asenteella niin homma toimii. Bassolinja on simppeli ja toimii.. Tuon kun soittaa oikealla slapbassolla ja biitit raiskaa uusiksi niin tässä on kyllä ideaa.. Joiku tuo kivat vibat keittoon! Kymppi koko jutusta mutta toteutuksesta / keskeneräisestä säädöstä sopivasti pois.. Remixiä tästä vaan rohkeasti.. 2005 versiota odotellessa..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drugstore Junky - Peace of shit feat.SDS and LA 15.12.2004

Drugstore Junky - Peace of shit   feat.SDS and LA
WOW ! ! ! Tää juttu sai mut faniutumaan ! Herkku ! Tää on kyllä niin oldschool breakbeat meininkiä että ei paremmasta väliä. Kitara on loistava veto tuolla mukana tyyliin Apollo 440 - Ain't Talking About Dub.. Mä kyllä uskon tähän projektiin! Taidot kun kasvaa ja samalla soundit paranee niin juuri tää on se asenne tehdä musaa millä noustaan! Hervottoman letkeä meininki.. KEEP ON DANCING ! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos sä tiedät 15.09.2004

wrongones - Jos sä tiedät
Word word.. Tässä on kyllä asiaa.. Oon kuullu samaa valistusta kyl ennenkin mutta tää on sanottu pilkulleen oikein ja oikealla tavallan niin että se toimii.. Oon kyl niin mukana tässä raidassa että pakko pistää täydet..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele De La Martin - Sunday Movement (Rework) 09.02.2004

De La Martin - Sunday Movement (Rework)
Tästä mä tykkään erityisesti.. Mukava fiilistelyraita joka vie tropiikin rannoille... Jää jopa päähän..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele De La Martin - Sunday Movement (Rework) 09.02.2004

De La Martin - Sunday Movement (Rework)
Tästä mä tykkään erityisesti.. Mukava fiilistelyraita joka vie tropiikin rannoille... Jää jopa päähän..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 16.09.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Onnistuneesti biisin paras syke löydyy puolesta välistä.. Digitaalisuutta korostavat arpeggiot kuljettaa kivasti.. Luulenpa että tälle olisi monella dj:llä ihan käyttöäkin.. Itsekin voisin jossain soittaa, ilman lupia en tietenkään.. Joo, taito tehdä tätä juttua kuuluu kyllä eli ei muuta kuin lisää työtä ja biisejä.. ;-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 16.09.2004

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Vähän mennyt tälläisen perus hardtrancen päivät ohi.. Mutta eihän siitä voi C-4'ää syyttää.. Hyvin tehty raita.. Biisi rakentuu perus kaavalla ja kulkee kuten pitääkin.. Laiskana en jaksa lukea aikaisempia kommentteja, mutta luulisi että jollekin tulee mieleen tästä KLUBBHEADS -KICKIN' HARD tai FERGIE & BK - HOOVERS & HORNS, MODULATION - DARK STAR ja monia monia muita osin jo hämärästi, mutta omahan on häpeäni että noita joskus keikoilla veivasin.. Ehkä olen väärässä, eikä sillä niin väliä ole. Se mitä haluan vain hienovaraisesti arvostella on se mikä hardhousea/-trancea vaivaa eli pitää pinnan alla: liikaa samankaltaisuutta ja samoja vaikutteita ja maneereja. Trancen alkuperäisin addictiivisuus oli soundien tuoreus ja vuoden 1997 jälkeen sitä uutta tuoreutta on tullut liian vähän itse genren kaupallistuessa samalla liikaa. Kun joku keksii jonkun kivan soundin (vrt. atb) niin se käytetään heti puhki.. Pitää löytää se tuoreus ja uniikimmat soundit uudelleen yhdistettynä mystiseen syvyyteen, ajaviin biitteihin ja energisyyteen.. Siinä onkin tekemistä enkä edelleenkään voi asianomaista artistia tästä liikaa syyllistää. Lisää kokeellisuutta ja luovuutta yhdistettynä tähän tekniseen osaamiseen niin mennään kovaa eteenpäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rubberduck - Organism 22.06.2004

Rubberduck - Organism
Loisto juttu!
10