Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 262 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolo666 - Tuhon Oma 08.06.2010

Kuolo666 - Tuhon Oma
Tykkiä tavaraa, tekee höpöä vitutukseen. Pätevän kuuloista tavaraa kaikinpuolin, kun en keksi moittimistakaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Fuck the Posers! 08.06.2010

Burden - Fuck the Posers!
Jaaha, bändin linja on näköjään vähän muuttunut. Eihä siinä mitään, ihan hyvältä kuulostaa. Soitto on tarkkaa, mutta biisi seuraa orjallisesti vaikutelistan bändejä. Ainakaan minä en tästä mitään omaa löydä. Kuitenkin ihan toimivan paketin ootte ns. vanhalla reseptilläkin saaneet aikaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ridere deus - Pedon viisaus 08.06.2010

Ridere deus - Pedon viisaus
Hyvää sävellystyötä muuten. Varsinkin verset kuulostaa hyvältä, mutta pari 'virhettä' löyty, jotka ei omaan korvaan sopinu: 1:42 riffinvaihdos ja itse riffi.. Ei jotenkin tunnu kuuluvan biisiin. Lopun blast beat menee mielestäni vähän överiksi. Paria (mielestäni) vikatikkiä lukuunottamatta sävellyksellisesti onnistunut biisi. Karkeisiin saundeihinkin tottuu, kun biisin pariin kertaan kuuntelee. Ei paha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Intro : Varjojen Kutsu 23.01.2010

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Intro : Varjojen Kutsu
Melodiat on ihan jees, mutta kokonaisuus jäi vähän tylsäksi. Jotain eri saundeja olis voinu käyttää, tai sitten lisätä esim huutoa, kolinaa, säröä ja/tai muita ääniä. Toisi varmasti synkkyyttä ja kieroutta tähän, kun nyt tämä on vain tasapaksua pimputtelua. Ei iskeny, mutta kunhan kehittelet tätä juttua eteenpäin, niin katellaan sitten myöhemmin uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ridere deus - First blasphemy: Dream 10.01.2010

Ridere deus - First blasphemy: Dream
Vähän liian ykstoikkosta miun makuun. Meno luultavasti parantuisi jos olis enemmän riffejä, tai sitten jos biisistä karsisi pituutta pois. Itse pääriffi oli ihan siedettävä, mutta sitäkin toistettiin liikaa. Saundeissa vois olla enemmän munaa(bassoa), nyt sitä bassoa ei taida olla, tai se ei ainakaan kuulu. Konerummut on yleensä aina melko sontaa, eikä tämä ollu poikkeus. Biisissä olis voinu käyttää enemmän komppeja, niin mielenkiintokin olisi pysyny paremmin yllä. Vokaalit on tämän biisin vahvin puoli. Tulipas oikee negis-kommentti.. Jos uusia biisejä tulee, niin voi pyytää kommenttia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele (the true)Rienaus - Celebrate the Dawn of New Age 22.12.2009

(the true)Rienaus - Celebrate the Dawn of New Age
Riffit on ihan hyviä, samoin vokaalit. Konerummuista en tykkää yleensäkään, mutta tässä ne kuulostaa todellakin liian konemaisilta. Basaria olis voinu laittaa vähän pienemmälle ja virveliä enemmän esiin. Sanat olis mukava saada luettaviks. Tässä ei oikeastaan ollu mitään, mikä olis erityisesti iskeny, mutta kuitenki ihan kehityskelposta tavaraa. Äänimaailma oli myös jotenkin köyhä.. ehkä (vieläkin) liian kliiniset saundit, rosoisilla saundeilla sais paljon enemmän tunnelmaa aikaseks. Eniten tämä kaipaa niitä oikeita rumpuja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarastus - Dirge 20.10.2009

Sarastus - Dirge
Kovin on synkkää ja raakaa. Todellakin tykkään. Eipä tästä mitään valittamista keksi, kun saunditkin miellyttää korvaa. Tulee varmasti soimaan soittimessa enemmänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear Throne - Deathray 20.07.2009

Nuclear Throne - Deathray
Ihan hyvää mättämistä ja mukavia pikkuefektejä ripoteltu sinne tänne. Vaikka biisin perustaso on korkea, valitettavasti riffit on vähän heikohkoja, minun makuun tylsiä, eivätkä nappaa mukaansa. Black metallin saralla vähän modernimpaa linjaa kuljetaan. Vokaaleista tulee vähän Nergalin(Behemoth) ärinät mieleen. Soundit omaan makuuni taas vähän liian kliiniset, olisi varmasti toiminut vähän rosoisempinakin. No mutta, olen kyllä varma että tällekkin orkesterille omat kuuntelijat löytyy, mutta minut jätti vähän kylmäksi ainakin tämä biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incursion - Revolution (demo) 14.08.2009

Incursion - Revolution (demo)
Aika rässipainotteista, ihan hyvää. Rumpali olis voinu vetää vähän tiukemminkin, kuulostaa vähän ontuvan blasteissa. Vokaalit olis voinu olla enemmän pinnassa. Soolo oli aika turha, mutta menettelee. SAundit ihan ok. Pari hyvää riffiä ja asenne kohallaan. Antaisin 7½, mutta menkööt 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distorted In Eclipse - The Asylum Song 04.04.2009

Distorted In Eclipse - The Asylum Song
Biisin äänimaailma kyllä mukavan massiivinen ja hämäräperäinen ja pidän toteutuksesta, mutta tässä kipaleessa tuntuu olevan yksi heikkous: se ei etene oikeastaan lainkaan ja tuntuu, että pituutta on 3 minuutia liikaa. Voi toki olla, että tämä ei aukene minulle ihan ensimmäisillä kuuntelukerroilla. Vokaalit on kyl toteutettu ihan mallikkaasti. Tuovat mieleen Xasthurin. Sanat ihan mukavaa randomskitsoilua, mitä lie. Kyllähän tätä sietää kuunnella. Kappaleilla näyttää olevan sen verran pituutta, että kuuntelen lisää sitten joku muu ilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Embraced By Anguish 15.03.2009

Burden - Embraced By Anguish
Noniin, nyt alkaa olemaan jo ihan ok saundit, hyvä että olette saanu ne kuntoon. Vokaaleissa on parantamisen varaa, voisi olla vähän aggressiivisempaa. Soittimet teillä on hallinnassa hyvin. Soolo(t) oli ehkä vähän turhia, mutta mitäpä niistä ihan mallikkaasti ne oli hoidettu. Jos ei tästä mitään suurempaa kehumista keksi, niin ei kyllä valittamistakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 19.03.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Kappaleessa mukavan massiivinen äänimaailma. Syntikat toimii taka-alalla ihan jees. Soitto on tiukkaa. Vokaaleista en niin älyttömästi tykkäile, mutta ne menettelee kyl. Sanat on oudot, mutta jollain tapaa kuitenkin kiehtovat. Riffittely on kyllä mallikkaasti hoideltu, vaikken tästä itse henk koht löydä mitään niin koukuttavaa. Tämä kipale on kyllä ihan peruspätevä bm-paketti, jonka kehtaa kuunnella useampaankin kertaan. Tällä kertaa 8 tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Kadotettu 23.02.2009

Terhenetär - Kadotettu
Tunnelmallinen melodia introssa. Tämähän toimii. Enkä perkele muistanut tuossa ylemmässä biisissä valittaa rumpusaundeista ollenkaan. Elikkäs rummuissa on minusta vähän puuroinen saundi ja basareita ei tahdo kuulua, mutta ei anneta sen niin häiritä. Tässä on mielestäni onnistuneempi sävellys, kuin tuo Sumuvuoren ruhtinaassa, toimii helevetin hyvin. Vähän surumielinen tunnelma. Puhtaatkin voksut sopi tähän kipaleeseen paremmin. Eipä tässä mitään, 9 tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas 23.02.2009

Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas
Melodinen intro ja biisi muutenkin. Kantele tuo mukavaa lisävivahdetta melodioihin. Ihan mielenkiintoinen sävellys ja hyviä ideoita. Kitarasaundi on jotenkin hieman ohkainen omaan makuuni. Soittopuoli on kyllä hyvin hanskassa, siitä plussaa. Puhtaat vokaalit kyllä tarvitsisi enemmän voimaa, mielestäni. Aika apaattisilta nuo kuulosti, (tarkoituksella varmaankin niin?) mutta ei minulle oikein toimineet. Rääkynät oli myös minulle pieni pettymys. Mutta kyllä tämä ihan menevä biisi on, ei vain ihan sitä omaa genreäni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crownforger - Orpheus 19.02.2009

Crownforger - Orpheus
Soitto pelaa. Jylhät vokaalit suorastaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetern Glacirnith - This Land Stays Still 13.02.2009

Aetern Glacirnith - This Land Stays Still
Alku mukavan tunnelmallista. Itse biisissä sitte; virveliä ei tahdo erottaa ei sitten perkele millään. Muuten saundit hyvin pitkälle kunnossa. No mutta kuitenkin ihan hyvän tunnelman tämä luo. Pitkä biisi. Vokaaleihin voisi taas lyödä sitä tuskaa vielä vähän enemmän. RANTEET AUKI PERKELE! hyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoarfrost Nocturne - Christian Mindfuck 12.02.2009

Hoarfrost Nocturne - Christian Mindfuck
Nyt ollaan kyllä menty mielestäni vähän liian pitkälle saundeissa:D vaikea saada sävellyksestä ja rummuista selvää. Vitutustahan tässä aika rankalla kädellä puretaan, mutta ei tämä mitään hunajaa kuuntelijalle noin saundillisesti ole. Riffit on kyllä ok, samoin vokaalit että ei sen puoleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkness Of North - Thousand Years 18.01.2009

Darkness Of North - Thousand Years
Death metalliksi kevyen kuulosta. Esim tuo soolo on erittäin kaukana death metallista. Projektin nimen voisi vaihtaa, tuo nimi ei kovin pitkälle kanna. Soitto on siinä ja siinä, kyllhän se jokseenki menettelee. Vokaalit kaipais jotain; laadukkaampi mikki ja raivoa enemmän siihe jne. Teeppäs toinen yritys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.O.M.E. - I 12.01.2009

T.O.M.E. - I
Tunnelmalliset kohdat toimii hienosti, samoin itse mättämiset. Hyvät saundit, kitarat&basso tulee vahvasti esille, eikä ne ole mitään ohutta paskaa. Tähän 14 minuutin teokseen aika vähän ujuteltu vokaaleja. Vokaaleissa olis saanut olla enemmän tuskaa, mutta nämäkin menee kyllä mainiosti. Riffit ei mitään suuria kikkailuja tarjoa, mutta tämä biisi on oikeastaan kikka itsessään. Tykkään. Suurempia analyysejä tästä on vaikea näin yhden kuuntelun perusteella tehdä, mutta tulee pyörimään soittimessani varmasti useammankin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - When The Surgery Goes Wrong 11.01.2009

Dividence - When The Surgery Goes Wrong
Ihan hyvät ja selkeät saundit. Rummut varsinkin ihan mallikkaan kuuloiset. Kitaroissa voisi olla vähän massiivisemmat saundit ja bassoa voisi nostaa vähän enemmän pintaa. Tukisi sävellystä mielestäni paremmin sillon ja koko biisi saisi enemmän potkua. Lauluakin voisi nostaa, että koko vokalistin kiukku räjäytetään kunnolla kuulijan naamalle. Tiluissa tahtoo kitara mennä vähän onnettomaksi mössöksi :/. Kuitenkin saundit on ihan mallikkaasti hoidellut, eikä niissä mitään valittamista (pientä parantamisen varaa vaan, heh). Itse biisi on kyllä ihan hienoa riffittelyä, täytyy myöntää. Kyllä te soittaa osaatte. Rumpalilla paria pientä virhettä lukuunottamatta pysyy homma hienosti hanskassa. Kitaristit osaa hommansa ja tilut oli ihan nerokkaasti ujuteltu biisiin. Vokalistikin osaa hommansa ihan kiitettävästi. Minulta harvemmin tämän genren biisit 8:a parempaa arvosanaa saa, joten joudutte nyt tyytymään siihen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morbid Offering - Fornicating with the Goat 03.01.2009

Morbid Offering - Fornicating with the Goat
On muuten pimeä äänimaailma. Etäiset rummut ja utuiset kitarat ja basso. Kitaroita ja rumpuja laittaisin vähän enemmän pintaan. Pientä selkeyttä soundit kaipaisi, mutta toimivat ne näinkin. Sitten itse biisistä: mukavan hidas ja laahavan ahdistava meno. Tämä vähän nopeampi riffittely tuossa biisin keskivaiheilla tuo hyvin vaihtelua. Yksinkertaista ja raakaa, mutta toimivaa. Vokaalit toimii tuolla alla hyvin, vaikka nekin olisi ehkä vähän enemmän saanut olla pinnassa. Jos saatte uutta materiaalia lisäiltyä tänne, niin ilmotelkaa. Perkele!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoarfrost Nocturne - Nemo, Nihil 20.12.2008

Hoarfrost Nocturne - Nemo, Nihil
Perkeleen primitiivistä tämä on jos ei muuta. Basarissa aika outo saundi. Kuulostaa aivan koneelta, kun nopeemmin polkee. Laulussa aika raa'at saundit, mikä sinällänsä kyllä toimii. Riffit yksinkertaisia, eikä oikein jaksa iskeä. Muutama hyvä riffi sieltä kuitenkin tulee esille, mutta ne ei jaksa kannatella koko kappaletta. Hieno clean-kitarapimputus, mutta kuitenkin mielestäni aika ihmeellinen ratkaisu pistää se keskelle biisiä. Eli jotain pieniä rakenteellisiakin ongelmia pisti korvaan, minulle henk koht tuo ei ainakaan toimi noin. Loppujen lopuksi aika nopeasti tuo reilu 6minuuttinen meni. Kertakuuntelulla biisin kokonaisuus jää heikohkoksi MUTTA perkeleen vihaistahan tämä on ja primitiivistä todellakin, kuten jo kerkesin mainitakkin. Siitä teille plussaa. Oletan, että tätä ei suurille massoille ole tarkoitettu kuunneltavaksi sen verran rujoa. 7 tulee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - White Flesh, Black Blood 14.12.2008

Arsonist Lodge - White Flesh, Black Blood
Kappale on täynnä iskeviä riffejä. Vokaalit toimii. Saundit sopivan rosoiset ja silti selkeät. Soitto on tarkkaa. Ilman tuon syvempiä analyyseja totean: Mukavan rempseää paskaa. Ei valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fallen One - mayhem in my head 20.05.2009

The Fallen One - mayhem in my head
Hyvin vihainen meininkihän tässä on. Riffit on ihan peruspätevää soossia ja biisissä oli muutama todella hyväkin kohta, mutta yhteissoitto ja varsinkin rumpalin suoritus(lähinnä blastit) kusasee tässä jonnin verran. Tiukempi rumpali voisi tehdä terää. Mutta eiköhän nuo seikat treenilläkin tule kuntoon. Äänenlaatu on ihan ok, kuten myös vokaalit. Eipä muuta sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetern Glacirnith - Läpi pimeän ja jään 30.11.2008

Aetern Glacirnith - Läpi pimeän ja jään
Jaah, mustaa meteliä. Esittelytekstin mukaisesti black metallin ja ambientin sekoittelua. Ja sitten itse biisiin: kylmä ja kolkko äänimaailma löytyy siitä plussaa. Tosin rumpusaundit ei minua kummemmin miellyttäny, mutta muuten saundit on suht koht kohdillaan, mitä nyt kitara voisi hitusen enemmän pinnassa olla. Mutta nämä on taas näitä pilkunnussimisjuttuja. Vokaaleihin olisin kaivannut enemmän tuskaa ja tunnetta. Toisi hienosti tunnelmaa koko teokseen. Ja vokaalit saisi hieman enemmän tulla esille myös. Tämä ambient kohta on sitten mielestäni ihan ok kamaa, mutta ehkä vähän liian sitä 'peruskauraa'. Eli kokonaisuutena tämä on ihan ok, mutta pienillä parannuksilla tästä voisi mielestäni tulla erittäinkin toimiva paketti. Arvosanaksi anna 7½ ja koska puolikkaita ei voi antaa, niin pyöristettäköön se kahdeksikkoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ankea maa - Ankea maa 07.02.2009

Ankea maa - Ankea maa
Vaikeahan tätä mistään on lähteä kommentoimaan. Kappale kiertää samaa kehää ja valitettavasti huomaan jo puolessa välissä olevani hieman kyllästynyt. En vain oikein pääse tunnelmaan sisälle. Matalat pörinät kuulostavat ihan hyvältä, mutta kokonaisuus jää kuitenkin valitettavan tyhjäksi. Saattaa tosin olla (ja varmaan onkin), että jossain tietyssä mielentilassa pitäisin tästä enemmänkin. Nyt jäi kuitenkin hieman vaisuksi tämä kuunteluelämys. Numeron antaminen on sen verta vaikea tehtävä, että jätän sen tällä kertaa tekemättä. Turha kommentti, mutta tulipahan tehtyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - Final Revolution 10.12.2008

Dividence - Final Revolution
Genrenä melodeath herättää aika negatiivisia viboja, mutta itse asiassa tämä on melko hyvä. Ja vokalistihan veti siellä sianteurastustakin jossain vaiheessa(pig squeel jeeh). Ihan meneviä riffejä ja soitto on tarkkaa.. Kaikki osaa hommansa. Ihanata. Tämän voisi jopa kuunnella toiseen kertaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoarfrost Nocturne - Night of the Ritual 20.12.2008

Hoarfrost Nocturne - Night of the Ritual
Tämä biisi onkin jo aivan eri luokkaa, kuin tuo Nemo, Nihil. Kitarat tulee säröineen helvetin massiivisesti silmille. Saundien puuroisuus tekee kaaosmaisen tunnelman. Sen siivittämänä myös laulusta tulee vihaisuus ja tuska esille. Loppua kohden tunnelma vähän lässähtää, mutta silti ihan mallikas suoritus tämä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria 15.11.2008

Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria
Oikeastaan kaikinpuolin iskevämpi kappale, kuin tuo Shotgun Soul Symphony, vaikkei huono ollut sekään. Vokaalit kuulostavat myös paremmilta tässä biisissä. Saundit myös paremmat, kuten ylemäpänä on pariin kertaan mainittu. Tosin sais ne vieläkin paremmat olla. Sanatkin ovat ihan ok. Hyvällä tapaa karkea biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - Shotgun Soul Symphony 15.11.2008

Deathrimental - Shotgun Soul Symphony
Melkosen karkeet saundit on, mutta kyllä tästä selvän saa. Riffit on ihan meneviä ja tuo kertsi on mielestäni biisin parasta antia. Soolokin on ihan ok. Ja vokaalit oli myös hyvät, ottaen huomioon naislaulajan. Paremmilla saundeilla tämän kuuntelis mielellään vaikka pariinkin kertaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manala - Inwards into Womb 19.12.2008

Manala - Inwards into Womb
Alkusuhinat oikeastaan ihan mielenkiintoiset ja johdattelee tunnelmaa ihan hyvin. Aika omalaatuista kamaa. Ei ole omalle kohdalle paljon tällaista sattunut. Saundit on todella puuroiset ja on niin armoton kaaos, että tästä on paha ottaa mitään selvää. Se tässä varmaan on tarkoitus ollutkin, mutta minulle se ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Syntikkaosuudet kuulostaa mielestäni ihan hyviltä. Ja voi olla, että koko biisi toimisi paremmin tietyssä mielentilassa. Tai sitten biisi vain tarvitsee pientä sulattelua, että siihen tottuu. Aika helvetillistä tämä on.. ehkä jopa liiankin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä 05.10.2008

Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä
Uutta materiaalia, vihdoinkin. Hienot on riffit. Synkeä ja karu äänimaailma. Ja vokalisti osaa hommansa perkeleen hienosti. Mitä enemmän tätä kuuntelee niin sitä paremmalta kuulostaa. Ei sitten yhtään mitään valittamisen aihetta. Tämä menee suoraan soittolistaan ja mp3. Perkele.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Reborn spirit in a new flesh 27.09.2008

Ancestors Blood - Reborn spirit in a new flesh
Kyllähän tämä ihan laadukas paketti on kappaletta ja saundeja myöten. Syntikkaosuudet toimivat hienosti. Samoin taka-alalla olevat vokaalit. Saundit selkeät ja soitto tarkkaa. Ei minuun oikein iskeny, mutta en tästä kuitenkaan mitään kummoisempaa valittamista keksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distorted In Eclipse - Doomed To Wander 23.11.2008

Distorted In Eclipse - Doomed To Wander
Aika hypnoottinen meininki. Säröjä on sen verran, että pelottaa. Sanat eivät olleet kovin kummoiset, melko lailla perussettiä mutta vokaaleista tykkäsin paljon, joten se hieman korjasi tuota pientä epäkohtaa. Mainiosti saatu sellaiset saundit vokaaleihin, että kuuntelijalle tulee mielikuva kuinka tuolla toisella puolella huutelee rauhaton ja kituva sielu. Eli vokaaleista tulee isot plussat. Lähes 10 minuuttinen biisi, mutta kyllä tämän pariin kertaan sietää kuunnella sopivassa mielentilassa. Ihan rempseä synkistely.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vergessenes Wissen - Eine Fahrt im Weltraum 11.12.2008

Vergessenes Wissen - Eine Fahrt im Weltraum
Pääriffi hieman rokahtava ja muut hienoja melodioita ihan hyvinhän nämä toimii. Hyviä biisejä (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vergessenes Wissen - Durch die Wälder 11.12.2008

Vergessenes Wissen - Durch die Wälder
Omaperäinen intro. Korkeissa rääkynöissä on tunnetta mukana, eikä matalatkaan mitenkään hassumin ole vedetty. Puhtaatkin ihan ok, vaikka hiukan enemmän taka-alalla ne olis saattanu toimia paremminkin. Riffeistä tykkäsin todella. Hienoa tunnelmointia ja kitaran saundista pidän tässäkin biisissä. Tästä teoksesta ainoana miinuksena voisin mainita nuo konerummut. Mutta joka tapauksessa aivan perkeleen kova biisi tämä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vergessenes Wissen - Vom See 11.12.2008

Vergessenes Wissen - Vom See
On muuten ihan hienoja riffejä ja kitara saundi on mielestäni ihan hieno. Valitettavasti tunnelmaa pilaa aika rankalla kädellä konerummut ja varsinkin tuo kauhea haikkasaundi. Vokaalit muuten hyvät, mutta saundi oli niissäkin huonohko johtuen luultavasti äänityskalustosta. Tästä tulisi kyllä mainiota black metallia, kun olisi oikeat rummut ja vähän 'paremmat' saundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KYRPÄ - Haistakaa vittu 05.08.2008

KYRPÄ - Haistakaa vittu
Iskevää kamaa, täytyy myöntää perkele.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - Spiritual War 2.0 10.08.2008

Orion Nightfall - Spiritual War 2.0
Kivat saundit ja hyviä riffejä. Ihan mielenkiintoinen kappale taas. Kyllä tätä kelpaa kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mörker - Working on album #3!! - Segertåg 05.10.2008

Mörker - Working on album #3!! - Segertåg
Aika melodista tavaraa. Soitto on tarkkaa ja kyllä tämä ihan toimiva sävellyskin on. Saundit hiottu todella hyviksi. Vokaalit toteutettu myös hienosti. Hiukan tuli tsekkiläinen Trollech tästä mieleen. Eihän tästä mitään valittamista keksi, mutta minuun tämä ei ihan parhaalla tavalla kolahtanut vaikka tästä hölmömpikin kuulee, että potentiaalia löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lempo Death Metal - 12345666 02.08.2008

Lempo Death Metal - 12345666
Ihan menevän kuulosta tavaraa. Paikka paikoin sanat ei oikein ole järkeen käypiä, mutta kuitenkin toimii ihan hyvin. Laulu on vähän liian taka-alalla ja saundit on aika ohuehkot. Itse biisi kuulostaa kyllä ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Saarnaajien Rutto 19.07.2008

Butterfly Apocalypse - Saarnaajien Rutto
Hyvät on saundit, vaikka jotain keskeneräisestä versiosta tuossa inistäänki. Tästähän tulee melkoisen vahvasti Deicide ja Bloodbath mieleen. Suomenkieli toimii ja sanoista saa selvää helposti. Soitto on taidokasta ja tarkkaa. Biisi toimii hyvin ja ovelasti tehty, vaikka tässä silti on jokin sellanen yksinkertainen meininki. Kyllähän tämänkaltainen majesteetillinen mättäminen kolahtaa aina. Ja siitä piti vielä mainita, että kama on niin paljon toimivampaa kuin jokin göteborg-döödis josta jotkut pauhaa. Että älkää mihinkään paskaseen melodeathiin sortuko, kun tämä on näinkin mainiota mäiskettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - Kieltämisen Polku 12.07.2008

Orion Nightfall - Kieltämisen Polku
Tämähän toimii peräti paremmin, kuin tuo Dead Calm ja suhteellisen samantyylinen kappale onkin. Hieno tuo kappaleen keskivaiheen fiilistely.. Kappaleen kokonaisuus toimii erittäin hienosti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - Varjojen Vallassa 12.07.2008

Orion Nightfall - Varjojen Vallassa
Hieno alku.. Kaiken kaikkiaan hyvin mielenkiintoinen ja haikea biisi. Mukavan melodiset kitarat ja soolot ja kaikki. Kyllä tämä vaan toimii. Vittu, tämä menee kyllä soittolistalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fornicatus - Years of Angst 07.07.2008

Fornicatus - Years of Angst
Tämmösenä vitun kirkkaana kesäpäivänä ei pääse oikeen tunnelmiin, mutta kyllä tämä on niin hjelevatan kova. Hypnoottinen tunnelma, hieno äänimaailma, hyvät vokaalit, tarkka soitto ja toimiva biisi. Rummutkin kuulostaa suhteellisen aidoilta. Pitkän intron jälkeen biisi lähtee mallikkaasti eteenpäin.. hyviä riffejä. Laulu on sopivasti taka-alalla. Saundit rosoiset, mutta selkeät. Kyllä tällä kelpaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolor Exitium - In the shade of dustclouds 19.06.2008

Dolor Exitium - In the shade of dustclouds
Mikseri taitaa sekoilla kun ei näy noita kbps ja Mt:itä. No sitten asiaan; Saundit ootte saanu hyviks, mutta itse biisi on yllättävän puuduttavaa kuunnella.. En ole pitkään aikaan kuunnellu noita teidän vanhempia kappaleita, mutta muistaakseni ne ovat mielestani parempia kuin tämä. Suosittelisin siis pysymään tuolla vanhalla linjalla. Tästä biisistä ei jäänyt oikein mitään sanottavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfhorde - Trollfolk 16.06.2008

Wolfhorde - Trollfolk
Enpä ole folk metalliin kovinkaan paljoa tutustunut, mitä nyt muutaman Finntrollin biisin oon kuunnellu.. Mutta tämä on kyllä mahtavaa. Rummuissa metallihumppameininki ja melodia on kuin mistäkin kansantanhusta. Selvää folk metallia (verrattuna niihin bändeihin mitä olen kuullut).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rontt - His Satanic Majesty 09.07.2008

Rontt - His Satanic Majesty
Jotenkin tämä biisi antaa heti paremman ensivaikutelman, kuin tuo Devious Belief. Konerummut ei niin loista konemaisuudellaan. Taas äänimaailma ei ole minun mieleeni, mutta biisi kyllä toimii paremmin kuin edellinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rontt - Devious Belief 09.07.2008

Rontt - Devious Belief
Biisi on hyvä, mutta itse äänityksessä miinusta ottaa konerummut jotka kuulosti melko noh, koneelta. Vokaalit on hyvän kuuloset, mutta ne ois voinu olla vähän enemmän esillä. Kitarat kuulostaa siltä kuin ne ois 'irrallaan' tästä biisistä. Eli en saanut oikein äänimaailmasta mitään irti. Paljon paremman vaikutuksen olis tehny paremmalla äänimaailmalla, tosin ihan viimeinen riffi onnistui siinä. Vikoja löytyy, mutta ne ovat äänityksessä eikä itse biisissä, mutta paskempaakin on tullut kuultua. Täytynee kuunnella toinen kappale, josko tuo vaikka yllättäisi positiivisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekhmett - Víra v temný trun - Usko Pimeässä Valtaistuimessa 07.06.2008

Sekhmett - Víra v temný trun - Usko Pimeässä Valtaistuimessa
Ihan selvää black metalliahan tämä on, mutta tsekin kieli ei ole minulle ihan selvää, mutta en sitä niin pahalla katso. Kaksi sanaa sieltä tosin sain.. "Jeesus Kristus" kuolema hänelle! Kyllä tämän voisi nimittää ihan meneväksi paketiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Worldwide Massgrave 03.06.2008

Wårpath - Worldwide Massgrave
Oli pakko tulla tarkistamaan tilanne sillä sekunnilla, kun näin että teiltä on uutta materiaalia tarjolla. Biisi on saatanan kova ja puolenvälin jälkeen tulee sellasia riffejä, että ei voi muuta kun hunajat housussa kuunnella. Erityisesti pidän näistä räyhkäävistä vokaaleista ja hienosta rumputyöskentelystä. Tämä kappale on taas yksi hyvä peruste, miksi silloin tuli faniuduttua Wårpathille:). Arvosanan voinette varmaan arvata.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 02.06.2008

Antipope - Monologue
Hyvä Antipopemainen meininki on tässäkin rallissa. Kaikenmaailman mukaan ahdetut koukut ja kikat tekevät tästä melko mielenkiintoista kuunneltavaa. Kaikki toimii hyvin vanhaan malliin. Kuulostaa makuuni jopa hieman liian progemaiselta.. Mutta en osaa sanoa onko se nyt niin pahakaan asia. No hyvä biisi tämä joka tapauksessa on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Castle Street Productions - Keppana Viimeinen 07.11.2008

Castle Street Productions - Keppana Viimeinen
Ihana biisi<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Fool's Gold 21.05.2008

Groke's Clan - Fool's Gold
Vähän eri linjalla kuin demon avausbiisi, eikä tämä ole ollenkaan huonompi yritys. Biisissä on sen verran kaiken maailman kikkailuja ja vaihdoksia, että ei tämä anna kuuntelijan tylsistyä aineskaan. Ja varsinkin kun tuo kikkailu on tehty tyylillä ja tarkasti! Tuo muuten jonkun verran Dethera-bändin mieleen. Kyllä tämäkin on sellainen perusvahvavääntö, joka ei tarjoa mitään niin säväyttvää, mutta ei mitään heikkoakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - The Scoundrel 21.05.2008

Groke's Clan - The Scoundrel
Laulu on tosissaan kehittynyt. Tämäkin kappale on täynnä kekseliäitä riffejä ja hyvä kevyehkön mättämisen meininki säilyy koko kappalen ajan. Soitanto teillä tosiaan on hanskassa. Siinä siis kehut ja mitään huonoa palautetta tästä ei oikein osaa antaakkaan. Kehitystä edellisestä on siis tapahtunut, mutta vielä tästä puuttuu se jokin, joka sais meikäläisen antamaan kympin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pussiorava - Mummoarmeija 16.05.2008

Pussiorava - Mummoarmeija
Niin totista touhua, että johan ny pitää faniutua!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Baditus Sonus 17.05.2008

KAIHO2 - Baditus Sonus
Juu, ihan mukavan rauhallinen meininki.. Tykkäsin, vaikka tämä onkin aika kaukana musiikista, jota yleensä kuuntelen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenlintu - Äänet syvyydestä 02.06.2008

Hiidenlintu - Äänet syvyydestä
Intro on ihan kiva, mutta minu makuuni se on venytetty vähän liian pitkäksi.. Rummut on ohjelmoitu ihan kivasti, mutten vaan jaksa konerumpuja. Oikeilla rummuilla tää sais heti multa enemmän pisteitä, muuten biisi on ihan hyvän kuulonen. Yleensä pidän pitkistä kappaleista, mutta tässä biisissä tuo pituus kääntyi itse biisiä vastaan. Tuntuu että samaa kuviota hinkataan liian pitkään kunnes se vihdoin vaihtuu toiseen, jota hinkataan taas pitkään, ymmärtänet pointin? Tosin riffit on kyllä ihan laadukkaita ja saunditkin on ihan miellyttävät ja muutama aika makoinenkin kohta sieltä löytyy, että ei sen puoleen. Loppua kohden biisi alkaa sitten kuulostaa paremmalta. Laulu on aika jännän kuulonen (hyvällä tapaa). Burzumin tuo kieltämättä mieleen ja tuo efekti tuo mieleen Varg Vikernesin kellarissa lauleskelemassa. No nyt lopetan tämän paskanjauhannan ja annan arvosanan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Happosaatana - Saatanan oma joulu 15.06.2008

Happosaatana - Saatanan oma joulu
onpa pahan näköinen pukki..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exordium - Pyre of Resistance 12.12.2008

Exordium - Pyre of Resistance
Helevetin hienoa. Kitarat tulee ulos massiivisesti ja rummuissakin tykki saundi. Aika tasapaksu biisi, mutta hakkaa kuitenkin päitä alas tasaisen varmasti. Vokaaleissa voisi olla hiukan lisää tuskaa. Mutta eipä tästä mitään enempiä valittelun aiheita löydä. Faniutumisen arvoinen kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sindread - Steps To The Final Fall 30.12.2008

Sindread - Steps To The Final Fall
Ihan mielenkiintoista riffittelyä ja kivoja kikkoja. Alun syntikassa vähän ärsyttävä äänivalinta, samoin tuo pimputusääni tuossa soolossa. Kuitenkin aika tyylikäs biisi, soitto teillä pelaa ja vokalistin saundista pidän melkolailla. Taustahuudot tulee, kuin bodomilta konsanaan. Lopun soolottelut oli mielestäni vähän turhan kuulosia, muttei ne pahalta kuulostanu. Hyvä oli tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sindread - Going Further Down 30.12.2008

Sindread - Going Further Down
Soundien puhtaus yllättää heti. Hyvät on. Syntikassa vähän munaton saundi ja tahtoo jäädä vähän muiden soittimien alle. Bassokin olisi voinut olla vähän kovemmalla, tai sitten en vain kuule sitä kovin hyvin johtuen kuulokkeistani. Vokalistille vähän treeniä, niin voisi kuulostaa vielä vähän ilkeämmältä. Soitto on ihan tarpeeks tarkkaa. Ja biisi on hyvä, kun ei ole mitään Göteborg-paskaa. Biisi on aika lyhyt, mutta mielestäni ihan sopivan pituinen. Vitu hyvä, jatkakaa samaan malliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fallen One - this world is doomed 08.06.2008

The Fallen One - this world is doomed
Kuulostaa muuten aika Saatanan hyvältä. Saundeissakaan ei ole musta oikeestaa paljoo mitään vikaa, jos vain asennoituu oikein. Laulua vaan pitäs saada enemmän pintaan, kun sekin kuulostaa ihan hyvältä, minkä siitä nyt tuolta instrumenttien keskeltä erotin. Melkopa hyvä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aggression Overload - Summoning the Inexorable Gods 08.05.2008

Aggression Overload - Summoning the Inexorable Gods
Aika mielenkiintoista riffittelyä, mutta hyvässä mielessä. Konerummut nyt on aina konerummut ja mielestäni immeisen soittama on ''aidompaa''.. No mutta ei oteta niitä konerumpuja niin vakavasti. Saunditkin kun tuntuu olevan hanskassa. Vokaalit toimii, riffit iskee, soitanta on tarkkaa ja biisin kuuntele mielellään, joten eiköhän tämä vähintään 8:n paketti ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aggression Overload - Under the Shining Cult 08.05.2008

Aggression Overload - Under the Shining Cult
Nyt heräsi kysymys, onko kitarakin tehty koneella? Aivan sama. Jänniä riffejä ja konemainen meno soitannassa. Vokaalit toimii edelleen, mutta tässä muutamat riffit ei oikein kolahtanut ei sitten millään. Tykkäsin alemmasta enemmän, mutta kyllä tämäkin pystyy muutaman melko tyylikkään riffin rykimään. Varsinkin keskivaiheen jälkeen tulee perkeleen kovia riffejä, mutta kappaleen alkupuoliskolla oli juuri niitä riffejä, jotka ei oikein uponneet. Tästä tuli 1349 ja Satyricon jonnin verran mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aggression Overload - Orthodox Hatred 08.05.2008

Aggression Overload - Orthodox Hatred
No perkele, nythän vasta tajusin katsoa tuon ''Industrial black meth'' tekstin. jeps. Vaikka koneella tehtyä onkin, ei tätä varmaan ihan hetkessä ole hutaistu. Jälleen muutamia hyviä riffejä, muttei mitään mullistavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Loathe 16.05.2008

Crimson Dawn - Loathe
Ja se vielä unohtui mainita, että saundit oli aika karkeat, mutta minulle se ei henk koht ole mikään ongelma. Paremmilla saundeilla tosin saisitte varmasti tehtyä paremman vaikutelman heti kättelyssä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Loathe 16.05.2008

Crimson Dawn - Loathe
Melodinen death metal on yksi niistä genreistä, joista en välitä paljoakaa, mutta kyllä tämä suorastaan yllätti positiivisesti. Joku genren ystävistä varmastikkin pitää tästä enemmän kuin minä, mutta kyllähän tästä jo ääliökin tunnistaa, ettei tämä homma ihan hataralla pohjalla ole. Teistä saatetaan kuulla vielä.. Jatkakaa samalla linjalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Pohjolan ruhtinaskunta 18.04.2008

Terhenetär - Pohjolan ruhtinaskunta
Oon samaa mieltä Tontun kaa, vähän tylsähkö ilman laulua. Ensimmäinen Biisinne uppos jonkun verran paremmi, mutta tämä ei oikeen iske. Ihan kuunneltava, mutta liian paljon itseään toistava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goatsodomy - Crucify the bastard christ 02.05.2008

Goatsodomy - Crucify the bastard christ
Aika perkeleen kova biisi. Tuli kyllä Behemoth mieleen. ''All perfect sound fetishists Fuck Off And Die'' Mutta tässähän on täydelliset saundit. Ja kappalekkin on mitä mainioin, ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Inside My Head (there is only pain) 08.04.2008

Dreadful - Inside My Head (there is only pain)
Biisissä aika haikea tunnelma lukuunottamatta paria vähän iloisempaa riffiä. Laulu toimii mielestäni entisiä biisejä paremmin. Ihan hyvää melodista metallia. Biisin kokonaisuus on kyllä hieno. Kivat saundit ja syntikkahan tässä soittaa aika isossa roolissa. Kyllähän tämä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nakkilan vapaapalokunta - Quest for Freedom 08.04.2008

Nakkilan vapaapalokunta - Quest for Freedom
Hmm, tämä on erittäin kaukana siitä mitä yleensä kuuntelen ja päätin ihan mielenkiinnosta kuunnella biisin. Olen ehkä väärä ihminen kommentoimaan tätä kappaletta, kun en tästä mitään ymmärrä. Mutta itse asiaan.. En tätä biisiä kyllä yhtä kertaa enempää kuuntelisi (johtuu siitä, että kuuntelen aivan eri musiikkia), mutta epäilen että joku asian tunteva teknoa kuunteleva körmy saattas tästä tykätä. En tätä sen kummemmin osaa kehua/arvostella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lugathur - Decay 02.05.2008

Lugathur - Decay
Aina ei jaksa hidastempoinen black metal ihan täysillä kolahtaa, mutta tämä oli kieltämättä ihan hyvä. Saundit kohdallaan ja kaikki..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KYRPÄ - Eye of the Storm 06.04.2008

KYRPÄ - Eye of the Storm
Biisi kyllä jyllää hyvin ja mielestäni tässä olevat death-tyyliset vokaalit sopii kyseiseen biisiin. Ja muutenkin tässä on vähän death vivahteita, mutta sanat on kyllä blakkista. Bändin nimi on vähän niin ja näin.. ''Vagina'' vois olla hieman seksikkäämpi. Saundit on hyvät. Tosin biisi toistaa itseään aika paljon. Ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fornicatus - Part of Fucking Life 08.05.2008

Fornicatus - Part of Fucking Life
Äänimaailma on jotenkin munaton.. Vokaalit sais olla ehkä vähän aggressiivisemmat, mutta kyllä ne sopii tämän biisin tunnelmaan näinkin. Muutamia ihan ok riffejä, mutta biisi vain tuntuu jotenkin jopa tylsältä. Ensimmäisellä kuuntelu kerralla tästä ei oikein saanut mitään irti. Nyt ei kyllä ihan täysillä iskeny.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Ikirouta 24.03.2008

Terhenetär - Ikirouta
Nimi on kyllä kieltämättä aika outo(muttei huono), mutta ainakin omaperäinen. Kipale on ihan hyvä. Ihan hyvät saundit ja soitto/ohjelmointi on tehty huolella, eikä virheitä löydy. Kappale on muutenkin mielestäni aika onnistunut, mutta vokaaleista en niin paljon tykänny. Ihan menevä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nekrokrist_SS - the end of disgusting life (Suicide) 01.05.2008

Nekrokrist_SS - the end of disgusting life (Suicide)
no saundit on ainakin minun makuuni, mutta vokaalit ei oikein iske. Muuten oikein hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Hymn 01.05.2008

Inkvisition - Hymn
No perskelees, kyllähän tämä ihan kohtalaisen hyvin iski. Ensimmäisellä kuuntelu kerralla tästä ei oikein saanut mitään irti johtunee varmaan tästä biisin rakenteesta ja jotenkin vähä puuromaisista saundeista. Biisin rakenteella meinaan tätä blastia blastin perään ja jatkuvaa paahtoa, mutta kyllä tämän toisenkin kerran sitten jaksoi kuunnella. Ei tarjonnut mitään uutta, mutta toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cadaveric Incest - Three Miles To Midnight 21.03.2008

Cadaveric Incest - Three Miles To Midnight
Ihan mukava death metal runttaus. Hidas tempokin toimi meikäläisen korviin ihan hyvin. Vokaalit oli hyvät kanssa ja niissä jonkun verran kuuluu tuo six feet under vaikutteena.. Biisi kuulostaa hyvältä ja siinä on kaikki hyvin kohdallaan, joten mitäpäs tästä enempää jauhaa..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirkkopalovaroitus - Perkeleen opetuslapsi 20.03.2008

Kirkkopalovaroitus - Perkeleen opetuslapsi
Ensinnäkin saundit sopii biisiin helevetin hyvin. Hyviä riffejä, rummut toimii ja vokaalit hyvät. Ei mitään valittamista..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Futile Dawn - Tears Fell Within 29.03.2008

New Futile Dawn - Tears Fell Within
Kitarasaundit kuulostaa aika suttusilta. Puhtaat vokaalit ei joka kohdassa korviani miellytä, mutta muuten biisissä on kaikki kohdallaan jaa soolokin on hyvä. Genre nimeltä melodic death on meikäläisellä aika harvoin kuunneltavan biisin genressä, mutta kyllä tästä kuurokin kuulee että tämä monet mikserin bändit peittoaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - The mercury insolence 30.04.2008

WRATHAGE - The mercury insolence
Ei ole tullut vähään aikaan Wrathagea kuunneltua, mutta kyllähän tämä jaksaa innostaa edelleen. Muutama mielenkiintoinen kohta sieltä löytyy, kuten nämä kitara vinguttelut pitkin kappaletta. Itse biisistä jää aika suttuinen olo, mutta jos tätä jaksais muutaman kerran kuunnella, se saattais aueta vähän paremmin meikäläiselle. Saundit, aika nopea tempo ja tämä riffien monimutkaisuus antaa myös jotenkin hyvin suttuisen kuvan. Jäin nyt vähän hämmentyneeseen olotilaan, mutta taidanpas antaa 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Futile Dawn - Remains Of Human Decay 26.02.2008

New Futile Dawn - Remains Of Human Decay
Vähän ihme alku, mutta kun sitten tuo itse mättäminen lähti käyntiin, sehän toimi vallan mainiosti. Tosin laulu vois olla vähän enemmän brutaalimpaa, mutta ei siinäkään mitään suurempia valittamisen aiheita. Ihan toimivaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carnafex - Minions 21.03.2008

Carnafex - Minions
Hyvin potkii.. Laulussa kuulee Suffocation vaikutteen. Kyllähän tämä on sitä oikeata death metallia, eikä mitään power metal paskaa death genren nimeä kantaen.. Biisi kuulostaa hyvältä ja se on soitettu tarkasti ja siitä teille plussaa. Samoin vokaaleista ja agressiivisesta meiningistä. Kyllähän tämä toimii ja kasi tästä pyörähtää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - The Great God Pan 18.02.2008

Antipope - The Great God Pan
Samalla linjalla ylemmän kanssa, sillä tämä on hieman erilainen kuin nuo edeltäjänsä, mutta aivan yhtä pätevää kamaa ellei parempaakin. Hmm, mitäs tässä muuta.. Erittäin hyvä biisi, niin kuin kaikki teidän tuotokset!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Their Memories - The Last Revival 24.02.2008

For Their Memories - The Last Revival
Biisin alusta tuli Kalmah mieleen. Taas hyviä riffejä jne.. Kaikki kohdallaan, kuten edeltäjässäkin. Puhdas laulukin meni ihan ok. Tässä oli vähän enemmän tunnelmaa, kuin tuossa ylemmässä. Syntikka toimii muuten teidän musassa tosi hyvin. Ja soolo oli taas kova.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Their Memories - Price Of Heresy 24.02.2008

For Their Memories - Price Of Heresy
Erittäin onnistunut kappale. Hyviä riffejä ja syntikka on sopivasti esillä. Rumpalikin polkee tarkasti ja nopeasti. Laulusta en tosin niin paljoa pitänyt, mutta ihan ok sekin oli. Saundit on ainakin saatu aivan huipputasolle. Sen verran pitkiä nämä teidän kappaleet, että luulin kyllästyväni näihin neljän minuutin jälkeen, mutta hyvin säilyi mielenkiinto loppuun asti. Ja soolosta plussaa! Kyllä te soittaa osaatte :).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beneath Under - Pale 15.02.2008

Beneath Under - Pale
Kyllähän tässä on kehitytty noista vuoden takaisista äänityksistä. Laulajalla melko omaperäinen saundi, joka kuulostaa ihan ok. Noin kappaleiden saundit on tarpeeksi selvät, eikä niiden aina mitkään fansypants saundit olla :D Ihan hyviä riffejä ja pikkumelodioita ja varsinkin tykkäsin näistä parista hitaammasta rytmittelyriffistä. Tuo leadin pätkä tuossa jossain kappaleen keskivaiheilla kuulostaa ''turhalta'' ja sen olisi mielestäni voinut jättää soittamatta. En yleensä säädä genrejen kanssa, mutta kuulosti paremminkin Death/Thrashilta, kuin progelta luulisin. Vähän enemmän tarkkuutta ja taas paranee ens kerralle :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Monastery of Mess 28.02.2008

Mensura - Monastery of Mess
Rumpali on kyllä nopea ja tarkka ja onhan siellä riffeissä mukavia melodioitakin sekoitettu kovaan mättöön. Tosin tuo vokalistin ääni on vähän niin ja näin, mutta muuten tässä kappaleessa tuntuisi olevan ihan hyvin kaikki (minun makuun) kunnossa. Syntikka on sopivasti esillä. Muuten tykkäsin, mutta laulajan ääni vähän tökki minulle ja kappale oli suht pitkä, mutta ei ollut mikään ongelma kuunnella loppuun. Lopussahan tuota bändin tunnelmallista puolta esitellään vähän enemmän ja se tuo mukavaa vaihtelua biisin ja siitä plussaa. Hyvä. Tai vähän parempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xiuhcotal - Bloodlust 09.05.2008

Xiuhcotal - Bloodlust
Biisissä pysyy tunnelma koko ajan syntikan ansiosta. Syntikassa muuten siistit saundit. Muutenkin koko biisi ja äänimaailma toimii. Tähän jos hyvän laulun sais ni se ois kymppi sillo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kammio - Vihan Tyyssijasta... Kammion Syövereistä... (2008) 22.04.2008

Kammio - Vihan Tyyssijasta... Kammion Syövereistä... (2008)
Eihän tässä mitään valittamista. Ihanata..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Army Of Apocalypse 20.02.2008

Lords Minion - Army Of Apocalypse
Ei helevetti, kuin hyvää blackia!! Rumpali on nopee ja osaa käyttää nopeuttansa. Tarkkuutta kuulemani mukaan löytyy kanssa. Ja itse biisistä; Basso kuulu just sopivasti, riffit on hyviä ja kitarasaundeissa ei oo valittamista. Laulu on myös erittäin toimivaa. Aivan loistava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Gates Of My Dominion 20.02.2008

Lords Minion - Gates Of My Dominion
Taas hyvä teurastus. Kappaleissa ilmeisesti jonkun asteisena vaikuttajana on ollut 1349. Rumpalilla taas saatananmoinen vauhti päällä ja vokalisti osaa hommansa erinomaisesti. Kitarariffit on erittäin hyviä. Ei tätä voi kun kehua..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trucidatio - New Dominion 17.01.2008

Trucidatio - New Dominion
Basari syö kaiken... Mutta alkuriffi on hyvä ja kappale kokonaisuutenakin kuulostaa ihan hyvältä. Mutta tästä jää vähän suttuinen mielikuva juuri näiden saundien takia :(. Paremmilla saundeilla tästä vois 9 läpsähtää, mutta tällä kertaa joudutte 8 tyytymään :D.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trucidatio - Deathology 17.01.2008

Trucidatio - Deathology
Taas kappale kuulostaa hyvältä, mutta nää saundit vetää kokonaisuutta vähän kyykkyyn. Sais paljon enemmän irti paremmilla saundeilla, mutta jos niistä ei nyt koko ajan valittaisi, niin tämä on taas hyvä veto.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vermian - Perfect isolation 26.01.2008

Vermian - Perfect isolation
Ihan hyvää mättöö ja laulukin möyrii hyvin. Biisi vaan jää jotenkin ykstoikkosen kuuloseks. Demosta noin kokonaisuutena pari sanaa : Demo on hyvä, mutta kappaleet ovat aikalailla peruspuuron kuuloisia ja samanlaisia. Jos jonkun nostais muita paremmaks se olis barbed wire. Muta ilmotelkaa, kun saatte uusia tuotoksia tänne mikseriin. Keep on the good work /m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vermian - Barbed wire (Loving you to death) 26.01.2008

Vermian - Barbed wire (Loving you to death)
Alku on kova. Sitten laulun tultua mukaan tunnelma jotenkin lössähtää. Onneksi vitun kova tupla sitten pitää lopulta mielenkiinnon yllä. Mielestäni tää on kovempi biisi, kun toi Decline. Rumpali on tosi hyvä. Tästä biisistä jäi hyvät fiilikset. Pakko antaa 9 jo pelkästään rumpalin suorituksesta :P.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vermian - Rotting away 26.01.2008

Vermian - Rotting away
Ihan hyvä biisi jälleen. Tuo rauhallisempi kohta ei ollut niin hyvä, mutta kappaleessa on muita osioita, jotka pistivät jalan lyömään tahtia. Nuo puhtaammatkin laulut ois voinu vetää huudolla, mutta jotkut voi pitää pienestä vaihtelustakin. Hyvä veto ja 8 läpsähtää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vermian - Decline 26.01.2008

Vermian - Decline
Ihan toimivaa, muttei mitenkään massasta erottuvaa. Tosin tän kappaleen perusteella teillä olis potentiaalia tehdä joku sellanen biisi, joka todella säväyttäs. Kaikki on biisissä kohdallaan, mutta joku puuttuu mikä sais jalan vipattamaan. Pitää tarkistaa muita biisejä, koska tämä on HYVÄ kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Recurring End 10.07.2008

Morg - Recurring End
Mukavia koukkuja siellä täällä. Saundit on ihan jees, siis hyvät. Riffit on ihan ok. Kappale ei kyllä oikeen tarttunut, mutta kyllähän tällä joku heebo varmaan vitutusta purkaa sitten enemmänkin. Sanat on kyllä aika perusmeininkiä, niin kuin koko kappale. Ei eroa muista edukseen, mutta kuitenkin näinkin tykeillä saundeilla kuulostaa melkoisen ammattimaiselta toiminnalta. Jotain omaa tähän hommaan niin jepjep.
8

Sivu: 1 2 3