Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Odin - Zombie Ritual 02.02.2007

Odin - Zombie Ritual
Rumpali tuntuu mätkivän kannuja varsin asiallisesti, tosin ne on mielestäni miksattu hieman turhan kovalle. Kappale tuntuu mielestäni hieman nykivältä, kaikki riffit eivät tunnu sopivan samaan kappaleeseen. Laulut kuulostavat mielestäni varsin hyviltä. Kitaran soundi saisi mielestäni olla hieman raaempi ja kitara saisi mielestäni muutenkin olla enemmän pinnassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom 23.01.2007

Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom
Laulu kuulosti mielestäni hieman turhan ohuelta, pieni särön käyttö olisi voinut tuoda lauluun hieman enemmän raakuutta. Riffit ovat mielestäni pääosin varsin hyviä ja kylmähköjä. Mielestäni kappale toimisi paremmin kylmemmillä ja jykevämmillä soundeilla. Nykyiset vaikuttavat hieman turhan ohuilta, tosin basson puuttumisellakin voi olla osuutta tähän ongelmaan. Varsin kehityskelpoiselta materiaalilta tämä vaikuttaa, mutta tällä hetkellä tämä kuulostaa vielä hieman keskeneräiseltä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 23.01.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Aika omaperäistä meininkiä tuntuu olevan. Mokoma tästä ensimmäisenä tuli mieleen. Laulu kuulostaa mukavan vihaiselta. Basso sovitukset kuulostivat mielestäni myös erittäin hyviltä, varsinkin alussa. Itse kuuntelen enemmän hieman suoraviivaisempaa thrashiä, mutta kyllä tämäkin varsin mukavasti potkii. Suomen kielen käyttö on tietysti aina plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - The Old Spirit Returns '0666 23.01.2007

Orion Nightfall - The Old Spirit Returns '0666
Kappale lähti käyntiin kyllä helvetin ilkeästi. Pidin erityisesti laulajan melko omaperäisestä äänestä. Soundit ovat sopivan raa'at ja riffitkin sivaltelevat varsin mukavasti korviani. Kappale olisi tosin mielestäni saanut olla minuutin tai pari pidempi, mutta kyllähän se tällaisena väkivaltaisena rykäisynäkin toimii varsin komeasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Fatherland 14.01.2007

Ancestors Blood - Fatherland
Tässä ollaan kyllä onnistuttu, niin sävellyksissä, kuin soundeissakin. Kosketinsovitukset tosin olisivat saanet olla hieman monipuolisemmat. Muut sovitukset toimivat mielestäni mukavasti. Laulun omaperäisyys on ehdottomasti plussaa, toimii tämän tyyppisessä mielestäni huomattavasti paremmin kuin perusrääkyminen. Kappaleen soundit lisäävät mielestäni erinomaisesti sotaisaa tunnelmaa. Pienenä miinuksena pidän kappaleen monotonisuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loitsu - Auer 10.08.2006

Loitsu - Auer
Kyllähän tämä kaikessa melankolisessa hypnoottisuudessaan toimii varsin hyvin. Mitään parannettavaakaan tästä en löydä. Kokonaisuudessaan varsin hienoa äänimaalailua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Drawing in the Darkness 02.02.2007

Vuohivasara - Drawing in the Darkness
Soundit sopivat kappaleeseen varsin mukavasti, joskin itse olisin pistänyt kitaroita enemmän pintaan. Laulu on mielestäni sopivan rumaa tämän tyyppiseen raastamiseen. Osa riffeistä ei kuitenkaan onnistu täysin vakuuttamaan. Kappaleesta löytyy tosin varsin lupaaviakin riffejä, mutta osa on mielestäni vähän turhan tusinatavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ASKE - Blood,Semen & Fire 23.01.2007

ASKE - Blood,Semen & Fire
Tämähän toimii helvetin hyvin. Riffit viiltävät kylmyydellään ja kappale tuntuu etenevän varsin loistavasti. Rummut kumisevat mukavasti ja laulu kuulostaa myös erityisen hyvältä. Soundit ovat mielestäni ehkä hieman ohuet, mutta eipä tämä menoa haittaa. Basso on mielestäni sovittettu loistavasti, varsinkin kappaleen lopussa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Enemy within (demo) 23.01.2007

Darkempire - Enemy within (demo)
Hieman Emperormaisesti tässä mennään, tosin tunnelma on mielestäni melko lailla kierompaa. Yllättävän aidonoloiset konerummut olette saaneet ohjelmoitua. Oikeastaan en löydä koko kappaleesta mitään moitittavaa. Mielestäni tämä on varsin korkeatasoista Black Metallia koko Suomen mittakaavasta katsottuna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kammio - Kohti mustaa ulottuvuutta 16.01.2007

Kammio - Kohti mustaa ulottuvuutta
Tässä kappaleessa on kyllä sitä puhdasta raakuutta ja kylmyyttä. Karut sounditkin luovat kappaleeseen varsin omaperäistä tunnelmaa. Alkuriffi on mielestäni silkkaa neroutta. Kokonaisuudessaan primitiivistä, kylmää ja kolkkoa teurastusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 24.01.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Lapijoen nuorisotalon kellarissa tuo tuli nauhoitettua.