Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 196 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 23.07.2008

NOMA - Disarm Me
No aika vähän progea tää mun mielestä on, muttei anneta sen häiritä. Perusdödöilyä, laulaja kaipaisi enemmän sitä maiharia kasseille-asennetta. Basari tosi pinnassa, soundit muuten suht jees. Eipä herättänyt intohimoa suuntaan tai toiseen tämä biisi tällä kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 22.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Jaahas.. aika mielenkiintoinen biisi. Ei menty sieltä aidan matalimmasta kohdasta vaan biisiin on oikeasti saatu kasaan mielenkiintoisia elementtejä. Soundit aika kohillaan, mitään kovin hifimenoa ei varmaan ole haettukaan, laulajalla persoonallinen ääni, laulua tosin rasittaa hieman tuo lausuminen.. mutta ei mitenkään pahasti. Hyvä biisi, en muuta osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 23.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
Semmoinen puolimielenkiintoinen tapaus.. hyviä aineksia on laulajan ääni, sanat ja jotkut kertsi.. mutta mutta biisi ei kyllä oikein toimi kokonaisuutena, tai sit siitä puuttuu se koukku, mikä innostaisi kuuntelemaan uudestaan. Kertsissä toki hyvää yritystä, mutta jotain puuttuu.. hmm..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 23.07.2008

DIRTY CLUB - Why?
Haa,, mukavan erilainen toteutus aika tavalliseen muottiin. Siitä plussaa ehdottomasti! Mutta kyllähän tää jää sille huumoriosastolle ja alkuhymistelyjen jälkeen ei jaksa biisi oikein enää kantaa. En tiedä muuttaisivatko hifimmät soundit tunnelmaa parempaan vai huonompaan.. mene ja tiedä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 22.07.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
No jaa, skebasoundit ainakin aika karut.. liekkö tarkoituskin? Eipä tää kyllä oikein toimi itelle, jotenkin jää semmonen päälleliimattu fiilis noiden skebojen ja taustan kanssa. Niin ja eipä tuo kitaran vetelemät jututkaan nyt vaan lämmitä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 23.07.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Eipä tää nyt iske oikein yhtään. Soundit ylittävät ärsytyskynnyksen ja tausta on tasaisen tappava.. mutta kun ringissä tuli vastaan, niin kuuntelin loppuun, muuten olisi jäänyt kesken. Tiedä sitten onko tarkoitettu hauskaksi, mutta ainakaan mua ei hymyilyttänyt,,

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Getting By 23.07.2008

Red Light Fever - Getting By
Laulu kolahti heti, oikein miellyttävä ääni. Biisi ihan kiva-osastoa, ei nyt mitään maailmoja kaatavaa, mutta kyllä tätä kuuntelee. Ihan jo senkin puolesta, että soundit ovat kohdallaan. Ehkä se kaikkein terävin koukku jää uupumaan, mutta iha jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer 23.07.2008

Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer
Kaljaa tarviisin ja runsaasti, että tämä biisi edes naurattaisi. Experimentaalinen kokemus, toivottavasti ei toistu tämä.. tai tarviin lääkkeitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 22.07.2008

TOB - Dance with a devil
Toimivaa rokkia, missä luotettu perusjuttuihin. Laulajan ääni soppii biisiin kuin se nyrkki sinne.. pikkunarinat taas kitarasoundeista, joista tuntuu puuttuvan se jokin. Muuten pumppu vetelee mallikkaasti, vanhaa kunnon rokkenrollia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 23.07.2008

Denyall - Dehumanized
Aika perusmelometallia.. ei paha. Vähän tuntui laulu hukkuvan muuhun menoon, mikä sinänsä harmi, olisin kuunnellut mieluusti kovemmallakin. Soittajat osaavat hommansa, oikein hyvää settiä. Biisi itsessään tosiaan sitä peruskauraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 23.07.2008

Electric Lady Band - Haikuja
No niin, tulihan täältä ringistä jotain massasta poikkeavaa. Hyvin tuntuu olevan kokonaisuus hallussa. Soundipolitiikka on kohdillaan, skebasoolossa on soittajalla pysynyt jalat maassa, eikä turhiin revityksiin ole lähdetty.. hyvä hyvä. Loppuvaikutelmaksi jäi silti hieman väritön kokonaisuus.. tiedä sitten mistä johtui.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Merelle Luotu 23.07.2008

Lumeuni - Merelle Luotu
Soundit syö aika paljon kuuntelunautintoa.. varsinkin nio rummut. Jätti kyllä muutenkin aika kylmäksi, laahaava tunnelma ja ihan kiva-osaston melodiat eivät tällä kertaa jaksaneet sulattaa kuulijan sydäntä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 23.07.2008

Moukka - Aion
Tässä biisissä on aineksia hyvään.. laulumelodiat, yleistunnelma ja bändin soitto toimivat mainiosti. Sanoituksiin ei tullut kiinnitettyä juuri huomiota, mutta eivät ne korvaan särähtäneet, mikä on kotimaiselle laululle aina hyvä juttu. Jotain kummaa laulusoundissa on, mikä ei oikein nappaa (joku efekti? yms..) mutta summa summarum: hyvä biisi, tuli kuunneltua useampaan kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 23.07.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Komeen kuuloiset soundit, soitto on tiukkaa, mutta omalta kohdalta mielenkiinnon kohteet jäävätkin siihen. Liian radiorokkia tuntuu olevan, varsinkin toi lauluasoundi ei vaan meikäläiselle kolahda. Enivei toimivaa rokkia omassa karsinassaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 23.07.2008

electrichaos - AWASH
Vitsi.. alusta tuli mieleen joku vanha tietokonepelin musat... ihan jees, mutta kun peli ei nyt pyöri tos koneella, niin ei tätä kyllä jaksa kuunnelle. Ei siis tällainen musa muutenkaan iske, eli no worry! liian laahava ja ykstoikkoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 23.07.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Täytyy rehellisesti myöntää, että biisin tullessa kommenttiringissä vastaan nukuin jo parin minuutin kohdalla.. tai olisin nukkunut, mikäli piipitys ei olisi häirinnyt. Mutta en jaksa nillittää taiteesta, mitä en itse ymmärrä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Kingdom 23.07.2008

Trident - Kingdom
jaahs.. laulu epäselvää, riffit aika perussettiä, koukuttavat jutut puuttuu.. eli perushöttöä tämä nyt aika lailla on, ei voi mitään,

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 23.07.2008

Piecemaker - Words Inside
Mui biään! No nyt oli tiukat soundit ja tiukkaa soittoa. Laulu toimii kybällä ja groovessa löytyy. Eipä tästä nyt pahaa sanaa tule mieleen, koukkuja on vedessä tarpeeksi ja tylsää hetkeä ei biisistä löydy. Vertailukohtia löytyisi parikin isosta maailmasta, mutta en niitä nyt tässä ala huutelemaan. Pääasia, että homma toimii ja musiikki on hyvvöö! Lisää tällaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 23.07.2008

Love Factory - 1 4
jaahas.. biisikuvauksen tunnelman voisi kuvitella välittyvän.. hyvä niin! Ihan kaunista tunnelmointia, joka ei jäänyt laulua kaipaamaan. Soitto tuntuu olevan näpeissä, oikein mukava..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 23.07.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Joensuulaista flamenkoa.. no tää oli aika erikoinen tapaus. ei ehkä mun musaa, mutta propsit tästäkin teoksesta, ennakkoluulottomasti duunailtua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 23.07.2008

Geremys Junction - Darlinston
Jaahas.. pikku vibraa oisin kaivannu noihin alun pitkiin säveliin... nyt soivat jotenkin niin mielenkiinnottomina,.. Ihan jees rummut koneella työstetyiksi, syövät toki pikkuisen tunnelmaa. Muutenhan tää on aika perustunnelmointia, eipä tarjoa taas mitään uutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 23.07.2008

Polar Ends - Ghost
Päälimmäiseksi jäi mieleen laadukas soitanto ja hyvä laulaja.. toki ihan pientä viilausta lausumisessa olisi, mutta muuten jees! Soitto pelitti ja sounditkin olivat biisille eduksi. Myös niitä kuuluisia koukkuja oli sen verran, että kappale oli mielenkiintoinen. Hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 23.07.2008

KATARA - Minä olen tie
No oli tässä meininkii, mutta laulun takia ei iskeny mulle. Sanat ja laulajan ulosanti ei vaan kolissut.. vähän väkisin ympätyltä kuulosti toi hissutteluvaihe välissä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 23.07.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Soitto kulkee mukavasti, rakennekin on biisissä ihan hallussa.. perusteet hyvälle biisille on olemassa. Laulajan hento ääni kuitenkin ei riitä tuottamaan soittoa vastaavaa turpaan lyömisen meininkiä, minkä vuoksi kokonaisuus jää vaisuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 23.07.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Tästä ios halunnut tykätä enemmänkin, mutta soundit tappoivat osan kuuntelunautinnosta... rummut ja laulu aika hukassa, ei saa selvää. Muutenniin ehkä turhan pitkäksi venytetty kappale, kerkee tylsistymään eri osioiden välillä. Mutta kyllä tästä huomaa, että mahdollisuudet jatkossa tiukempiinkin vetoihin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 22.07.2008

Kalashnikov - Sherpa
Aika peruspoppista.. biisi rullaa vaivattomasti ja varsinkin beisi vetelee mukavan kuuloisesti. Kokonaisuus on kuitenkin hieman hajuton, väritön ja mauton etten saanut tästä juuri muuta irti. Koukut puuttuu..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 23.07.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
No tämä menee soiton ja soundien puolesta sinne ihan kiva-sarjaan.. eli kaikki toimii, mutta ei mitään uutta ja ihmeellistä. Se, että kaikki toimii ei vielä tarkoita, että biisi olisi hyvä. Tämä ei vaan jaksa oikein sytyttää.. laulaja vetää kivasti tosin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 23.07.2008

DIVARi - Taivaisiin
tässä on selkee tekemisen meininki. Biisi toimii, soundit toimii, soitto toimii... laulusta en oikein diggailem, mut kaikesta ei voi tykkää. Hyvä biisi, toiset jopa tykkää enemmän kuin minä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 23.07.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Karu meno, ei paha ei paha. Soitto tykittää ja biisissä pysytään perusasioiden äärellä. Laulukin toimii.. mitä tästä osais oikein sanoa.. Perusasiat kunnossa, soitto toimii, soundit aika kohillaan. Ehkä hiukka liian tavallinen, ilman sen kummempia koukkuja, että jäisi soittolistalle pidemmäksi aikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 23.07.2008

Marccus - Liar
Pieni pelko oli alun kitaroinnin aikana, että sellasta karasitunnelmontia tulis mutta turha pelko.. tää on jotain niin juustoista, että pahaa tekee (sori vaan) kuunnella,, laulajan ääni ja ulosanti ovat kirsikkana tämän kakun päällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 23.07.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Oi hitto, laulajahan rykii todella kovaa ja tyylikkäästi! Rumpuilu tosiaankin kuulostaa sähköseltä, syö tietty osan siitä kunnon meiningistä. Mutta muuten hyvää settiä, skebasoundeihin toivois kyllä kans lisää munaa ja rouheutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Dissident's Anthem 23.07.2008

Out of Tune - Dissident's Anthem
Biisihän rykästään käyntiin asenteella. Tällaiselle punkkia lähinnä MTV:ltä vuonna 90 kuulleelle kaverille tämä menee ihan täydestä.. laulu toimii, eikä kuulosta anteeksipyytelevältä teiniltä. Soundit kohdillaan, pituus on hyvä.. ei valittamista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 23.07.2008

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
MInä en taas ymmärtänyt näitä piipityksiä.. onko näiden teossa joku logiikka vai annetaanko koneen randomilla arpoa noiden bleebien paikka? Menee yli hilseen, enkä osaa nauttia.. nääs nääs..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 23.07.2008

Pyromaniac - LÄPI
Alku lupaili enemmän mitä lopulta sain. Kivaa riffittelyä, mutta samaa riffiä pari minuuttia alkoi kyllästyttää. Ja tuo laulu ei vaan iske.. plussaa rummuista ja liian lyhyestä skebasoolosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Fool\\\'s Way 23.07.2008

Piecemaker - Fool\\\'s Way
Vähän kaksjakoset fiilikset jäi tästä biisistä. Soitto kulkee ja biisi toimii kyllä hyvin, mutta laulu ei vaan kolahda ulle ei sitten yhtään. Skeba tiluttelee komeesti, soundit hyviä ja paketti muuten valmiin kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 22.07.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Noniin, nyt toimii! Biisihän on varsin toimiva.. sanoitukset eivät kuulosta väkisin väännetyiltä, soitto on tiukkaa ja laulajan äänikin sopii kokonaisuuteen. Omaan korvaan kitarasoundit ehkä turhankin metalliset, hiukan rouhemmat rokkisoundit olisisvat myös varmasti toimineet. anyway paketti hyvin kasassa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 23.07.2008

Metalshit - 225
No juu, ei iskenyt tänään tämä heavy.. soundit, laulu, sanat ja oikeestaan kaikki tökki. Soitto toki ihan sulavaa, mutta ne soitetut jutut ei vaan iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 22.07.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Nääs nääs.. Jotenkin tämä biisi ei nyt sytyttänyt. Ehkä syynä omaan korvaan sopimattomat soundit, varsinkin beisiin olis kaivannu läskiä ja groovea. Noh, muuten aika harmiton tsipale, syväanalyysit jätän muille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 19.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Ihan kelpo soundit ootte kyhänneet biisiin, rummuissa hienoista kasarimeininkiä, mutta kuiteskin. Sävellys on aika perussettiä suomirock-puolella, eikä mitään suurempia koukkujakaan biisistä löydy. Skebasoolo tuli vähän irrallisena, "..ja tähän väliin soolo"-tyyliin. Soitto kummiskin pelaa hyvin ja soundit siis kohdillaan, joten summa summaruumiksi jää käteen persoonaton biisi kivoilla soundeilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Väärän talven lumi 19.03.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Väärän talven lumi
Tässä on hyviä aineksia paljonkin. Kitarat ovat hyvän kuuloiset, tunnelma mukavaan apaattinen.. soundit tulee tosi leveeltä, laulua en ois levittänyt noin paljoa.. ei iske meikulle, mutta muuten laulu sopii perkuleen hyvin biisiin. Kerrankin tuli kuunneltua myös sanoja.. osin siksi,että niistä sai selvää :) Lopetus oli vähän töksähävä, liian helppo ratkaisu. Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 19.03.2005

Salaliitto - Uni
Kuten Lasikatto, tämäkin on perussuomirockia.. liiankin perussettiä. Soundit on tosin tässä huonommat ku tosssa Lasikatossa. Skeboissa liian tumma ja epäselvä soundi omaan korvaani. Lauluääni sopii ihan mukavasti musatyyliin, välillä ihan pientä epävarmuutta kuultavissa, muttei liiaksi. Ihan peruskiva biis, mutta näitä kuulee liiaksi joka puolelta, joten ei tästäkään mitään elämää suurempaa irti saa... bändi vetää taas hyvin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 16.01.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Lisättäköön nyt, että tää biisi sai hetken pureskelun jälkeen mut liittymään värikkääseen fanijoukkoonne. lisää lisää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 16.01.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Tää on hieno kipale. Laulu toimii, rytmi vie mukanaan ja väliin mahtuu myös mukavia kitarajuttuja... kokonaisuutena siis varsin toimiva paketti. Hienoa työtä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 11.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
Ei oikein vakuuttanut tai temmannut mukaansa.. ehkä tässä saunasta juuri tulleena ja rentoutuneena ei jaksa tällaiseen menoon keskittyä. Tokihan tässä on aineksia tunnelmalliseen tuhon ennustamiseen, mutta ei tällä kertaa vain iske, likaa samaa ja liian vähän mielenkiintoisia aineksia ja ääniä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 27.11.2004

Vicious Minds - Wild In The Night
Biisissä on munaa! Kitarariffit on vedetty rokkarin käsikirjasta eikä siinä mitään pahaa, laulu tuntuu olevan hallussa ja sanat.. no sanathan ovat omaperäiset :) Soundeihin en uskalla puuttua, kun en kotona päässyt kuuntelemaan, mutta tietokonepurnukoista kuunneltuna rokkasi hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - That's a Bitch 11.02.2005

Killed - That's a Bitch
Tästä nyt tuli enemmän mieleen omat punksessiot kuin death metal... ehkä tuo ihana kellarisoundi tekee sen.. Noh mikkiin on sentään öristy suht pätevästi. Huumorilla tämänkin kuuntelee enemmin kuin pataansa ottaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloud - Lilya 06.11.2004

Cloud - Lilya
Biisi teki suuren vaikutuksen. enpä ole vähän aikaan täällä kuullut näin loistavaa musakkia. Tunnelmaa oli annosteltu niiin suurella kauhalla, että jaettavaa olisi riittänyt kolmeen kiinalaiseen taideleffaan.. äärimmäisen hieno soundimaaila, pehmeää leijuntaa, melodia leppoisen kuuloista. En osaa oikein kritisoida mitään, vie niin mennessään.. biittikään ei ärsytä, kuten yleensä. Si Si!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mad Scientist - Divisional Remainder 24.10.2004

The Mad Scientist - Divisional Remainder
Tää on taas hatnunoston paikka.. ite yritin saada Goldwavesta musiikkia irti, mut en kyllä msitään tän kaltaisesta osannu uneksiakaan. Musiikillisesti en juuri kommentoi..paketti saatu pidettyä kasassa ja ideoitakin löytyy.. lähinnä ihailen tuota kaavan pyörittämistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Everything feat. Jady 16.01.2005

Walls Of Vanity - Everything feat. Jady
Child with cinnamon hair -kipale veti äsken niin hiljaiseksi, että analyysit jääköön sikseen.. tää biisi kuulostaa enemmän Walls of vanityltä, hyvä biisi ja taas kauniit voksut ja sanat joita kannattaa kuunnella. Äsh. olen hiljaa ja kuuntelen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GRABULATOR - Thought it thru 11.12.2004

GRABULATOR - Thought it thru
Yöllä lähti kajareista oikein kunnon AC/DC-tyyppinen (hyvällä maulla) rokkipläjäys soimaan.. tykkään kyllä oikein kovasti. Soundipolitiikka tuntuu olevan hyvin hallussa ja laulu todellakin pitää kassit puristuksissa koko kipaleen ajan. Erittäin hyvin toimivaa rokkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Be-Bob-A-Lula 08.09.2004

Aimo J. Akuprok - Be-Bob-A-Lula
Aika jees ja bueno kitarointia.. tekis mieli vedellä mukana.. ja niin se varmaan pitääkin. Tämmönen fiilistely kruunaa kaiken ja on pop meikun mielesssä aina!! Pikkasem oi s voinu lisätä pituutta.. just kaivoin kitaran hollille.. no kerkeehän sen.. lataanpa koneelle ja soittelen mukana.. hyva piisi!!! jees soundit ja leppoisa kokonaisuus, joka iskee muhun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Happy Southern Man 08.09.2004

Aimo J. Akuprok - Happy Southern Man
Ei perskele.. nää sun tuotokset on saanu meikun ajattelemaan ihan uudella tavalla koko kitaramusiikia.. siinä muodossa, missä sitä nauhoittelen.. yksinkertaiset, mutta tehokkaat sointukierrot japuhdasta näppäilyä päälle.. mitä muuta voi kunnon kitaristi kaivata,, no oman kitaransa tietysti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Greendalin' 08.09.2004

Aimo J. Akuprok - Greendalin'
Jään taas jumittamaan.. teikun tyyli vaan sopii mulle,, digaan helvetin kovaa!! Juuri baarista tulleena vetää taas lattialle!!.. kaiikki pojot ja sun muut! Tyyli vaan kolisee mulle niin lujaa. Ei liian lujaa, herkästi, kuten knopfler aikoinaan. Osataan vetää raja oikeaan paikkaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Am-G-D-D 08.09.2004

Aimo J. Akuprok - Am-G-D-D
jos joku sanoo, et tän vetäis improna... nii sit pitäis saatan vetää.. aivan loistava, ajatteleva pätkä. Herkkää maalailua ja noustaan just sillon ku pittääki. Ei turhia puheita, vaan tekoja!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Funky Blues 08.09.2004

Aimo J. Akuprok - Funky Blues
Erittäin mukavaa akustisen helinää.. tahtoo itse olla mukana.. vähän vois pidempiä teemoja kehitellä ja iltanuotioveisu ois valmis!! Nyt lähinnä toivoo loputonta jamisessioo.. ehkä joskus livenä.. who knows!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko 29.07.2004

Olavi Takatalo - Kuuletko
Kyllä tämä jo pelkällä persoonallisuudellaan saa mukaansa. Laulu voisi tulla kovempaa, välillä on hieman vaikeuksia saada selkoa, muuten on kyllä todella kauniisti laulettu. Persoonallisia ideoita tosiaankin on käytetty ja toteuttettu.. siitä plussaa. Säröä ei voi koskaan olla liikaa ja hyvin se tähänkin sopi,aika reilulla kauhalla sitä oli annosteltu :) Muutenkin tunnelma oli varsin eteenpäin vievä, loppupuolella etenkin kunnon kolistelu siellä kannujen takana kuulosti hyvältä. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Fabian's Theme 21.07.2004

Averell - Fabian's Theme
Tuli mieleen ikuvanhat luuttukipaleet.. itsekkin joskus soitellu. Erittäin mukavasti soittelit ja äänityksen laatu oikeastaan vaan paransi tunnelmaa. Ehkäpä keskiaikaiseen tyyliin jäi hieman suorittamisen puolelle fiilistelyn sijaan.. eli sävelet vedetään, miten ne nuoteissa seisoon. Noh se Hendrix syntyi kyllä paljon myöhemmin. E se mitn, kiva kipale ja erittäin mukavasti soitettu indeed!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Twin II: Tara 29.07.2004

Averell - Twin II: Tara
Komea sävellys, erityisesti kannujen kolistelu taustalla sopi teki tästä jotenkin erityisen. Soundit eivät aivan vastanneet huutoon, vaan jäivät kokonaisuudessa auttamatta jalkoihin. Taitoahan tästä löytyy vaikka toisille jaettavaksi ja sitä pitää arvostaa. Soundien viilaamisella tästä saisi vieläkin mahtipontisemman kipaleen. Kitaran ehkä hieman enemmän dynamiikan vaihtelua peliin ja vot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Rapa Nui II 21.07.2004

Averell - Rapa Nui II
Perskele ku onkin okea kitaristi sattunut mikseriin :)Musatyylinä tää on mulle aika uusi tuttavuus ja sen takia en kyllä kaikkea saa irti.. omat rävellykset kun tuntuu pohjautuvan pentatoniseen asteikkoon.. aina.. Mutta selvästi on työtä tehty biisin eteen ja soittotaito on hasnkassa. Kitarasoundit on ainakin ovelat, aika jazzy toi pääskeba ja välillä mennään jossain hyvän maun rajoilla näin omasta mielestä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 11.02.2005

THE END - Unique Equals Nothing
Soundimaailma jykevä ja mukavan tumma, laulaja ääni toimii helkutin hyvin tunnelman luojana. Biisinä kuitenkin liian tasapaksu ja todelliset koukut ovat jäänet siwan nurkille pyörimään... kuitenkin herätti mielenkiinnon bändin muuta matksua kohtaan eli eli.. täytyy tsekata muutin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 16.06.2004

Antti Kaukomaa - Minä Olen
Minä olen.. mykistynyt. Hieno biisi todella rauhoittavalla laululla. Vaikea sanoa mitään järkevää, kun uppoutuu biisiin niin totaalisesti. Kaikessa vähäeleisyydessään hieno biisi.. inhottavaa toistaa itseään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - September 29.07.2004

Beaner - September
Hyvältä soundaavaa rokkia!! Ekana pisti korvaan persoonallinen lauluääni, joka sopi aivan perkeleen mukavasti biisiin ja sen synapiipin kanssa yhteen. Enkussa pientä hiomista, mutta mitäpä näistä. Tarttuva kertsi, hyvin pidätettiin hetki ennen siihen lähtöä. Tuplavoksut toimi ja ja.. miksaus on muuten ihan jees, hieman tuntuisi alapää puuttuvan. Niin, kertsi tosiaan toimii, kuten koko biisi. Jätän kommentoinnin ja heilun mukana!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Joy feat. Jady 15.06.2004

Walls Of Vanity - Joy feat. Jady
Mukavan puhtoista rokkia. Kitarasoundissa on parannettu roimasti muistini mukaan. Puhtaat kohdat ovat aina nannaa korville ja särötkin saatu ihan kivoiksi.. varsinkin se fiilistelyosuus siellä välissä. Lauluakin täytyy (saa, voi..) kehua kyllä onnistuneeksi, kuten koko biisiä. Rumpuja oisi voinut tuoda hieman enemmän pintaan, tuntuvat varsinkin rankemmissa kohdissa hieman menettävän tehojaan. Hittikipale indeed. Osastensa summa tämä biisi on ja ihan mukavat osaset on saatu kehiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joey Goes Mental - Oluen substanssi 04.07.2004

Joey Goes Mental - Oluen substanssi
Avant-garde sai juuri paikan sydämessäni... fridgerator.. full of lager!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joey Plays The Blues - Rude Awakening 04.07.2004

Joey Plays The Blues - Rude Awakening
Just tämmöstä sitä tulee itsekin aina heiteltyä yömyöhään..kitara vaan käteen ja jammailemaan! Saatanan hienostihan tääkin on vedetty.. kuten Wiren taisi sanoa, niin jimin jälkiä tässä hieman tapaillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stoned & Blue - Stoned and Blue 01.06.2004

Stoned & Blue - Stoned and Blue
Tääkin on tätä loistavaa "lennetään helikopterilla ja ammutaan vesipuhveleita" -osastoa.. soundit miellytti muuten korvaa, ehkä toi perusskeban särö oli turhan messevä.. vähän kuivempikin ois riittäny. Soolokitarassa just oikee hönkä päällä, meitsi digaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stoned & Blue - Tombstone eyed people 28.04.2004

Stoned & Blue - Tombstone eyed people
Biisistä huokuu vanha kunnon rockhenki. Bassolinja vetelee komiasti ja kitaroiden soundi on kuin suoraan vietnam-leffoista. Huutavan hukan huokailut ovat kuumaa kuin napalmi aikoinaan.. pidin ihan helkutin paljon! HYVÄ! Eli lisää vaan matskua, minä kyllä latailen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady 22.04.2004

Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady
Alku lupaili stadion rokkia, mutta raskaan, laahustavan biitin tullessa mukaan tunnelma muuttui. Yleensä tämmöinen hidastempoinen särökitarajuttu toimii ja nytkin ollaan hyvin lähellä. Laulu vedetty kauniisti, kaipaisi vielä muun biisin ohessa ehdotonta huippukohtaa, missä vedettäisiin kovaa ja korkealta. Kitarasoundi ei meikäläisen korvaan meinaa sopia.. ei sitten millään. Ääni tuntui tulevan hirmuisen kaukaa, kaikua hieman puis ja säröön pikkuisen munaskuita.. bueno. Niin juu, haikat ja pelti ovat aika diskanttipitoisia meikun vehkeillä... kuunneltuina. Kaunis biisi, joka tosiaan voisi olla hieman pidempikin.. jotain kunnon nostoa ja revittelyä sinne sekaan vaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - have you heard this before? 22.04.2004

olli molli - have you heard this before?
Aika tasapaksua keittoa pehmeillä soundeilla. Kick tussahtelee ehkä turhankin pehmeästi, muuten tykkäsin soundeista. Rakenne vaan on turhan yksinkertainen, mikä tekee tästä auttamatta kertakäyttökamaa. Niin... olen kuullut tämän varmaan jotain peliä installoidessani :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 27.06.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
Tää vetää suunpielet korviin, aika törkeen kova meno. Lyhyeks kyllä jää kommentti ku biisikin loppu näin nopeesti.. hyvälle mielelle tästä tuli :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear 18.04.2004

Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear
Bändin pojilta mukavan kuuloista rokistelua, mutta laulajan ulosanti ei miellyttänyt. Laulu tuntui hieman väkisin puristeltulta ja fiilis jäi välittymättä. Soitanto tosiaan ihan hyvin vedetty ja sopivan rankkaa mättöä. Harmi, että en biisistä saanut oikein mitään, kun laulu nyt ei napannut. Soundit olivat mukavasti tasapainossa ja kuulostivat ihan hyviltä.. tukkoisuutta ei tosiaan meikun korviin välittynyt...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auditory Balance - Slash'O'Style 21.04.2004

Auditory Balance - Slash'O'Style
Alun kitaratemppuilu oli loistava ja tunnelma varsin tiibetiläinen. Biitin tullessa mentiin omasta mielestäni metsään.. olisit jatkanut rauhallista kitarasekoilua vaan, siinä oli niin mukava tunnelma ja ideaa. No, kokonaisuus jäi hieman epämääräiseksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Chili & The Red Shoe - No place for good ones 16.04.2004

John Chili & The Red Shoe - No place for good ones
Toistan itseäni, mutta tämä on aivan mahtavaa ja vie jalat suusta. Biisistä, kuten muistakin teidän kipaleista, löytyy niin monta tasoa, että 2-3 kerran kuuntelut ovat pintaraapaisuja.. hommat toimii ja sen kyllä kuulee. Parhaiten tämä kai menee, kun on itsellä skeba kourassa ja yrittää pysyä vauhdissa mukana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko Kuoppamäki Band - Pikakelaan 29.07.2004

Jarkko Kuoppamäki Band - Pikakelaan
Suomirokki toimii aina joskus ja nytkin ollaan lähellä. Bändi osaa soittaa ja laulajalla on hyvä, joskin aika tutun kuuloinen ääni. Soundit kohdillaan, pientä puuroa ehkä tossa komppikitarassa. Sanoitukset toimivat varsin hyvin kertsiä lukuunottamatta, jossa mennään vähän tekemällä tehdyn kuuloisesti. Säkeistöjen välit tarjoavat kivoja suomirokille epätyypillisiä sointukuvioita.. plussaa plussaa. Itse olen vaan aina tykännyt melankolisemmasta matskusta suomeksi laulettuna ja tässä mennään ehkä hieman liian pirteällä otteella. Biisiähän se ei huononna tippaakaan ja hyvä kipale tämä kyllä on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 16.04.2004

SILVERINE - Teaser
Tää on mun suosikki näistä teidän kipaleista. Toimivat riffit ja kunnon mättömeininki koko ajan päällä tuo jumalatonta agree biisiin!! Laulu on taas (toistan itseäni) loistavaa, kuetn myös soundit kokonaisuutena. Hieno, nopea rokkiveto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 16.04.2004

SILVERINE - Down
Tää alkaa niin komeesti raskailla kitaroilla ja laahaavalla biitillä, laulumelodiat eivät aivan kolahtaneet muiden biisien tavoin. Instrumentaaliosuus toimii hienosti, aika rauhallista maalailua. Olen yleensä huono kuuntelemaan sanoituksia, mutta täytyypä hieman terästäytyä, ihmissuhdedraamat ovat aina mielenkiintoisia. Yhteenvetona tykkäsin raskaimmista kohdasta ja instruosasta.. ja soundit edelleen nannaa korville.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 11.04.2004

SILVERINE - Love
Tasapainoisen kuuloinen biisi. Tuotanto ja soitto molemmat laadukkaita, oli ilo kuunnella. Biisi istessään on menevä rallatus, joskin omaperäisyydestä en tällä kertaa kehuja anna. Pari kolme kertaa biisin kuuntelin ja kertsi on kyllä onnistunut ja sen koukku kestää useammankin kuuntelun. Lauluhan oli ilman muuta mielettömän hyvin vedetty ja äänessä oli kerrankin sitä kuuluisaa munaa. Kyllä tässä mielenkiinto heräsi ja täytyy käydä muutakin tuotantoa tsekkaamassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Energy Stirred 01.04.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Energy Stirred
Sekava, yksinkertainen, vaisut soundit... ysikymppiä. Ei iskenyt silloin, eikä kyllä nytkään. Täämä nyt vaan on aivan liian yksinkertaista jumputusta, mistä en löydä minkäänlaista sisältöä. MOi!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joey Plays The Blues - My Baby's Gone 04.07.2004

Joey Plays The Blues - My Baby's Gone
Hienoo kitarointia!! eikä toi "laulukaan" nyt niin pahaa ollu.Kitaroinnissa on tosiaan metritolkulla munaa ja tunnetta. Snapsilasi on ollu oikeassa käytössä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 02.04.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Letkeä, rauhoittava tunnelma biisissä. Soundit loistavat kirkkaudellaan, kaikki instrumentit tuntuvat olevan tasapainoissa toistensa kanssa. Pää ihan huomaamatta nyökkäilee biisin tahdisssa.. ei paha ei paha. Sopii mainiosti pienen tauon taustalle hektisen elämänmenon keskellä Ehkä pienen pieni soolo dobrolla loppuun ja homma bueno... Hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - If I Could 30.03.2004

Marccus - If I Could
Alussa helisevät mandoliinit helisivät kauniisti ilmoille, muutenkin soundipuoli oli selkeä. Toi basso tuntui jotenkin liian synteettiseltä mun korvaan. Ite biisi oli valitettavasti semmosta taustamusaa, mistä oli koukut jääny tällä kertaa pois. Eli rakenne oli jotenkin tasapaksu, missään vaiheessa ei päästy sinne huipulle, elämää suurempaan kertsiin. Lontoon murteessa olisi jonkun verran vielä treenaamista, äänihän ite on kuin poplaulantaan tehty... hiukan naiivi, purukumin makuinen:)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dantra - Fearless 20.03.2004

Dantra - Fearless
90-luku tunkeutui huoneeseeni.. Soundipuoli oli niin vahvasti halluussa, että pelkästään sen takiaa tästä on pidettävä. Harmi etten näistä muuten niin pidä. Voksut olivat välillä sen verran taustalla, ettei niistä ssaanut selvää.. siinä ennen puolta väliä noin. Leadiäänet aika maukkaita ja ne bendaukset oli parhaita aina sillon tällön. Tää biisi tarttis tanssilattian alleen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakke - Samat paheet 19.03.2004

Sakke - Samat paheet
Kyllä näissä sun biiseissä on ihan kivasti ideaa, laulukin parantunu siitä edellisestä vedosta. Oishan siinä vielä varmuudelle jonkin verran sijaa... mutta mutta. Kitarasoundeihin jos löytäisit hieman pirteämmän kuuloisia säröjä, ihan hyviä kuvioita kun soittelet. Puhdas kitara sais tulla kovempaa ja ehkä kirkkaampana, muutenkin miksauksen yleisilme on tunkkaisen kuuloinen .. mielipidejuttuja.. Liikaa kyllä takerrun soundipolitiikkaan, kyseessä on ihan hieno kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Ishigami 30.06.2004

Teemujazz - Ishigami
Olipas mukava aamun aloitus, kun tää biisi pyörähti käyntiin. Alun tilulilu-kohdista tuli jollain perverssillä tavalla mieleen Liquid Tension, mutta onneksi hyvin nopeasti käännyttiin omille polluille. Tossa minuutin kohdalla alkava klassinen suuntaus toimi mukavasti, muutenkin koko biisi on aika napakasti kasassa ja ihailla täytyy näinkin monisäikeistä sävellystä. Onnea vaan studioon, jos pääset oikeita kannuja taustalle paukuttamaan.. tällä hetkellä juuri rumpusoundit hieman haraavat korvassa, muuten niin hyvän teoksen kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen 30.03.2004

Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen
Vähän tuntui menevän ristiin taustakohinan ja solistin tulkinta. Ei tuntunut lapsella mitään elämää suurempaa hätää olevan. Syytä olisi, kun pimeän voimat selvästi nurkan takana odottelevat. Ehdottomia helmiä oli noi mustavalkoscifileffa-synaleijuntakohdat aina silloin tällöin. Loppuun olisi voinut ladata vielä riipaisevampaa jännitystä, teräviä, nopeita ääniä ja pelonsekaista juoksentelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mc kauhava - Omistaja 17.03.2004

mc kauhava - Omistaja
Eipä tämä hirmuisen kokeellista mielestäni ollut.. itmämainen mystinen tunnelma oli kokoajan läsnä, mikä yleensä uppoo meikkuun. NIin nytkin. Muuten oltiin liikkeellä aika tasapaksulla matskulla, joka ei sen ihmeempiä yllätyksiä trajoillut. Haitsut ois saanu olla mun korvaan paljon kirkkaammat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima 15.03.2004

Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima
Jollain tapaa tämä kosketti. Sanat tai lähinnä tuo tulkinta toi mieleen jonkinlaisen parodian.. ja rippikoulun. Erittäin rauhoittavaa matskua ja kitarat saatu hyvin purkkiin. En uskalla numeroida näin tunnepitoista kipaletta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Mind Control 16.03.2004

Jinx - Mind Control
Aika rauhallinen biisi, mahtavilla bassolinjoilla. Varsinkin alun säröbassot olivat todella messeviä. Melodioissa on yhtä aikaa rauhallinen, mutta eteenpäin vievä meininki.. jees! Vielä kun biitti on kiva ja pieniä kikkailuita löytyy niin pakkohan tästä on pitää. Ehkä pientä pehmeyttä välillä soundeihin kaipaisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakke - Aikanaan, kyllä 13.03.2004

Sakke - Aikanaan, kyllä
Rumpali rokkas!! Ite biisi on mukava, persoonallinen kyhäelmä. Lauluäänestä en oikein pidä, välillä kuulostaa niin heikolta.. mutta bändi tykittää ihan mukavasti. Kitarassa kivoja juttuja, joita voisi tuoda paremminkin esille. Biisi tosiaankin loistaa persoonallisuudellaan ja siitä iso plussa. Pientä viilausta kaipaisi miksauspuolella, lähinnä tuo kitaroiden tason heittely, ja kokemus olisi vielä nautittavampi. Laulajan voisi vielä juottaa hilpeään humalaan, jotta rohkaistuisi pikkuisen äänekkäämmin huokailemaan mikkiin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Raivostunut parranleikkaaja 16.03.2004

Oswell - Raivostunut parranleikkaaja
Aikamoista humppaahan tämä oli. Toi komppi loi semmoisen discofiiliksen ja skebakin oli jollain tapaa aika synan kuuloinen..mut oikeestaan ihan menevä tanssipiisi tää ois. Suurimmilta osin. Kitarariffistä tulee ton rytmin takia mieleen eräs Smooth Criminal. hieno biisi sekin :) Bassoa oli joo muuten ihan tarpeeks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 12.04.2004

SILVERINE - Change
Biisi jyrähtää mukavasti liikkeelle ja sitten rauhoitutaan... tuotantopuoli on taas mansikkaa omille korvilleni, kuten tuntuu olevan kaikissa teidän biiseissä. EHkä kitarasärö hiukan liian kylmä tai terävä, mut mut, ei se ehdi häiritsemään kun itse biisiä kuuntelee. Rakenteellisesti biisi on onnistunut. Rauhalliset kohdat ehdottomia helmiä ja riffittelytkin toimii. Laulun kohdalla mielipiteeni on sama kuin "Love":n kohdalla. hjyvin vedetty! Johonkin biisiin voisitte ujuttaa loppuun massiivisen sekopäiset nostatukset, pituutta kun näillä biiseillänne voisi mielestäni olla enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Win's Or Pirates 19.03.2004

Body By JAYk - Win's Or Pirates
Ny rokkattiin kovaa.. aika jännää tämmöstä rock n roll-progee, välillä todella mehukkaita ralleja... biisi työnsi koko ajan eteenpäin eikä tässä ehtinyt muuta juuri miettimään. Komeeta, olen sanaton! No joo.. sen verta, että juuri nuo rokkenroll-jutut iski kuin tuhat volttia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man 21.03.2004

Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man
Saatana.. oikeesti säikähdin. Amatöörinä oli toi volume ns. normaaliasennossa. Korvat ja kajarit paskaks vaan.. noh. Teos itsessään aika rauhaton, hätäinen tunnelma. Aivan kuin se toinen mies ei tahtoisi, no niin, no. Kun viimeinen puolustusasema murretaan on tuloksena tämäntyyppistä epätoivoista tuskaa. Harsh Noisesta en genrenä tiedä, mut tää tykitys hakkaa noi "normaalit" noiseväännöt sanotaan et 2-0!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - Underworld 06.03.2004

calmination - Underworld
Tässä biisissä alkaa olee oikeeta asennetta. Bassot ovat ihan jees ja komppi tökkii biisiä hyvin eteenpäin. Synasoundit viilailtu aika kohdilleen ja n e sopii ihan passelisti biisiin. Jo alku saa hieman varpailleen, kun sieltä lähtee semmonen hieman mysteerityyppinen melodiat. Teemana tämmöinen mysticaljuttu toimii ihan hyvin, mutta toisella kuuntelukerralla ois kummiski toivonu melodioihin jonkinmoista kehitystä. No rumpua ja bassoa vähemmän kuunnelleena tämä oli kyllä aivan mukava tuttavuus!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Drifting Into Insanity 09.03.2004

Asylum - Drifting Into Insanity
Ihanan spooky meiniki.. muistelisin, että olen jonkun samantyyppisen rallin kuullut ennenkin sulta.. hmm. Äänimailmassa olisi kyllä parannettavaa, mutta meiniki tässä on kuitenkin etusijalla. Soundit kuulostavat kauttaaltaan vähän halpissynasoundeilta.. mutta en anna sen nyt häiritä mitenkään. Menoa ja meinikä riittää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Ultimate Anger 03.03.2004

Lou Sypher - Ultimate Anger
Se on aina hienoo, jos oma musiikki saa aikaan suuria tunteita. Multa ei hihat palanu, vaan jäivät vähän kylmiksi. Enpä nyt diggaile ko genreä muutenkaan. Biisiä kuuntelee vielä kun toi tamppaus ei ole alkanut, mut se kyl tappaa fiiliksen. Mitään neuvoja en osaa antaa ja varmaan parempi niin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Zebrina 02.03.2004

Lou Sypher - Zebrina
Alussa luodaan mukavan painostava tunnelma. Hieman pelonsekaisesti odotan sitä alkavaa jumppaa. hmm. Eipä toi komppi nyt liian hc:ltä meikulle kuulosta. Tietsikkapurnukoista kuuntelen.. en keskity niinkään soundeihin tällä kertaa. Välin rauhallisempi paatos sopii hyvin joukkuun tummaan ja antaa lepoaikaa tosta naputuksesta :) on muutes semmonen olo, et tää on kuultu aikasemminkin.. enpä tiedä. Loppupeleistä käy vähän pitkänlaiseks, jotain varitaatioo tohon "melodiaan" ois saanu kehitellä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joey Plays The Blues - Joey Went Fishin' 02.03.2004

Joey Plays The Blues - Joey Went Fishin'
A fresh idea indeed... slide is working very well and tomorrow i'm going to have a fucking hangover. OK.. I like that slide sound.. maybe you could get couple of bums to sing, more feeling.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Unable To Love 03.03.2004

W.A.N.T. - Unable To Love
Kaunis biisi ja kauniiltahan laulukin kuulosti. Intro vähintäänkin pakotti kuuntelemaan tarkasti ja soundit olivat kauttaaltaan mukavan kuuloisia. Turhan lyhyt, tosta ois voinu vielä kerran nousta mahtipontisesti kertsiin.. no. Poppia tää oli myös siinä mielessä, ettei herättänyt hirmu suuria tunteita... hieno tuttavuus täällä mikserissä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Lasteni isä ja sata kuollutta 27.02.2004

Himputin Pimputti - Lasteni isä ja sata kuollutta
Jaahas.. ei olla varmaan samoja Scorppareita kuunneltu ;) Mahtipontinen alku, laulu vie kyllä pointsit kotiin tässä kipaleessa... oikeestaan taustat kuulostaa aivan liian halvoilta tässä seurassa. Sanoituksissa on semmosta jännää tarttumapintaa, pakko oikein kuunnella, mitä sanotaan. Oisin kaivannut taustojen osalta suurempaa panosta, vaikka megaboostattu kitarasoolo tai jotain..
8

Sivu: 1 2