Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 48 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Sataa taivaasta verta 03.12.2010

Boredomi - Sataa taivaasta verta
Pakko saada lissää uutta Boredomia! Iskee aina kuin koivuhalko. En nyt mitään rakentavaa osaa sanoa, muuta kuin että anna palaa mies.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vulvarine - Der Führerprinzip 09.02.2010

Vulvarine - Der Führerprinzip
Soundeista pidin kovasti. Mukava lyhyt rykäisy joka kiskoo kyllä turpaan niin paljon että ei pidempi tarvi ollakkaan. En oikein tiedä mitä sanoa. Hyvin ammattimaisen kuuloista työskentelyä soiton, laulun ja soundien osalta. Ei kai tässä auta kuin täyttä kymppiä pistää. Plussaa myös levynkansitaiteesta :D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FMP - The Same Old Place 28.07.2009

FMP - The Same Old Place
Jos kuiten koskaan keksin elokuvia alkaa tekemään niin sie saat tehä musiikit niihin! Tämäki niin jotenki hyvin vangitsee jonku tietyn tunnelman, tai oikeastaan monta... The same old place... Taas osuva nimi biisillä. Lopun pimputuksesta tulee super marion ja muumien sekotus mieleen :D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FMP - Suspicious Personalities (Part I) 08.07.2009

FMP - Suspicious Personalities (Part I)
Nimi istuu kyllä hyvin tämän biisin tunnelmaan.. Tulee jotenki jännä fiilis muutenki tästä kipaleesta... Hyvin vois kuvitella tämän johonki elokuvan kohtaukseen esim joku hiippailemassa varastamaan jotaki toisen huoneesta tms :D. Kympin losahutan tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Pride - Victim/Witness 28.07.2009

Forgotten Pride - Victim/Witness
Hyvvää heviähän tämä on. Peukku pystyyn. Joku siellä vähän kolisee mutta tuskin kanttiin kolistamalla sais tuommosta ääntä... No oli miten oli niin tuopahan sekin vähän jännää tunnelmaa tähän biisiin :D.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Empowering of All Deprivation 16.03.2009

Born of Thorns - Empowering of All Deprivation
Selvästi kuulee että bändi on ollut jo pitempään kasassa... Kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkkaan ja taitoa löytyy. Aikalailla tulee samanlaisia tunnelmia mieleen kuin Dimmu Borgirin erästä levyä kuunnellessa. Hyvä! Taidankin faniutua
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Nailed Down for Torture 03.03.2009

The Zombi - Nailed Down for Torture
Kannatti kyllä kirjautua tänään mikseriin sisälle ja huomata että mitä on The Zombi mennyt tekemään!!! Aivan loistava uusi biisi joka on sopivasti erilainen kuin aikaisemmat mutta myös riittävän samanlainen jotta sen vielä The Zombiksi tunnistaa. Kitarasoundeista tuli hieman CC:n uusin lätty Evisceration Plague mieleen... Mutta sehän on vain positiivista (eikö vain?). Soitto on ottanut taas ison askeleen ja sen myötä myös sounditkin ovat jälleen kehittyneemmällä tasolla. Tätä lisää ja respectit bändille! Tuoreen mädäntyneen lihan katkuiset terveiset The Zombille!! Keep on rotting and rolling.\m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Ruma Nainen 11.02.2009

Tatti - Ruma Nainen
Oi että! Taas taattua Tattilaatua! :D. Aivan mainiota menoa. Älkää vain ikinä lopettako sienestämistä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria 05.07.2009

Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria
Miksaus todellakin onnistuneempi kuin tuossa toisessa biisissä. Kuten näemmä muutama muukin, pidin basson soundista ja muutenkin oli ihan kivat äänet tässä. Vähän attackia ehkä kaipaisin kitarasoundeihin sekä rummuissa basaaria hieman erottuvammaksi ja virvelille sama homma.. Mutta kokonaisuudessaan ihan menevä paketti. Laulajallakin on asenne kohdallaan ja meno tuntuu olevan brutaalia. Sanoituksista myös plussaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Liquid Veil 01.11.2008

Helion - Liquid Veil
Kyllä kolahti aivan kunnolla tämä biisi! Aikasemmat biisit jää kyllä kakkoseksi tämän rinnalla... Mukavasti myös vähän rouheampaakin lauluääntä käytetty ja soundithan on tällä bändillä kyllä mikserin parhaasta päästä kuten aikasemminkin. Jälleen tarkkaa soittoa ja sävellystyötä siispä kymppi napsahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tupla Viski - Onko Ollut Hauskaa 21.08.2008

Tupla Viski - Onko Ollut Hauskaa
Kyllä oli taas kovaa shittiä :D. Tuo eka riffi on kyllä paras :P.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 05.07.2009

Antipope - Monologue
Vaikeahan tässä on enää mitään uutta ja ihmeellistä sanoa! Hieman ehkä jotenkin toistoa tuli hintsusti liikaa. Hienosti olette kehittyneet viimekuuleman jälkeen! Joskus kuuntelin (ja taisin kommentoidakkin) biisin To Bring Down The Blessed Mother. Ei huono biisi ollut sekään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 17.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Tarkasti on soitettu ja soundit on saatu näin mikseritasolla tarkasteltuna melkoisen hyviksi. Vokalisoinnista en itse pitänyt... Johtuen varmaan tuosta säröhommasta :F... Loppua kohti biisi alkaa tuntumaan vähän puuduttavaltakin johtuen varmaan juuri tylsähköistä vokalisointiratkaisuista. Mutta senverran hyviä olette soittamaan että kasin kiskaisen tästä teille...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - ... 16.04.2008

Breeding Sky - ...
Ei paha! Mutta vokaaleja tämä biisi suorastaan huutaa toimiakseen kunnolla... Kitara soundit silleen pikkusen liian "löysät"... Niitä ko pikkusen korjailet että saat vähän lisää selkeyttä tämmöseen biisiin. Ei muuta. seiskan läväytän xD
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Deathtoll 18.08.2007

Hate Revelation - Deathtoll
Tykkäsin kyllä tästä biisistä helvetisti. Kumpi teistä muuten keksi tuon alussa olevan tapping- jutskan? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tupla Viski - Pullon Henki 31.07.2007

Tupla Viski - Pullon Henki
Se oli ihan hyvä... Tässä biisissä on kuiten kännin aste ollu suurin voksujen nauhotuksissa... Pohjat... ... siis taustat on minusta kyllä parhaat mitä Tupla Viskillä ikinä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Singuclarity - Invariable 15.07.2009

Singuclarity - Invariable
Todellakin mainio biisi. Digitaalinen rumpallisti nyt tietenkin hieman verottaa biisin tunnelmaa ja soundia mutta ei nyt tartuta siihen! Soundit eivät mielestäni ole ylipäätään edes mitenkään huonot. Kitarointi on tarkkaa ja tiukkaa. Vokalisointi on taitavaa! Paljon erilaisia laulutapoja pelkästään tässä yhdessä biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 19.10.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Tämän biisin ko kuulin niin pakko oli alkaa fanittamaan. Ei voi mitään... ...nyt kävi näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FAOI - Just Fly 13.07.2007

FAOI - Just Fly
Letkeää musiikkiahan tämä on. Saunditki on aika hyvät, mutta rumpuja ei oikein tästä kokonaismixistä meinanu erottaa. Basaaria ei ainakaan... Soitto- ja laulutaitoa tuntuu löytyvän. Kyllä Muoniossa on sitte ainaki yks bändi Mikserissä, onkohan useampiaki? Täältä Enontekiöltä on tietääkseni ainaki 4... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Paskalaulu (Uusi versio) 04.03.2007

Tatti - Paskalaulu (Uusi versio)
Ei tässä niin hyvä meininki ole kuin alkuperäisessä, mutta tästä piisistä voi kuunnella sanat ennen kun alkaa laulamaan mukana tuota alkuperäistä :) Hauskaa sinänsä että 2. versio ei koskaan saavuta parempaa suosiota kuin alkuperäinen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Blinded 23.02.2007

Dying Fire - Blinded
Je laitanpas ysin, oli tämä sen verran kiva zipale. Olisin tosin tuossa kertsissä kaivannut voimakkaamman kuulloista kitarariffittelyä, kunnon kitaravalli ois ollu poikaa ja kertsin olis ehkä voinut soittaa pelkillä yksittäisillä iskuilla kunnon powertyyliin, höystettynä jollain kitaraleadilla ja backroundvoksuilla, koska pelkkä yksittäinen laulumelodia ei mielestäni riitä pitämään kuuntelijan mielenkiintoa yllä kovin pitkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Schizome - Checkmate (Instrumental) 23.02.2007

Schizome - Checkmate (Instrumental)
Taitavaa soitantaa. Kovat jätkät soittaa progea! En kauheasti tiedä tämän tyylisestä muzaakista, mutta hauska tätä on kuunnella. Biisin rakenne niin sekava että annan kympin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 04.02.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Ammattimaisen kuuloista soittoa ja laulua! Hyvän kuulonen miksaus. Introkin oli aivan hyvä. Eipä tähän ole paljon sanottavaa. Taidampa faniutua. ps. kaunis logo/coveri...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Schizome - Dreamworld 23.02.2007

Schizome - Dreamworld
Kyllä on on hywä. Helppo kuunnella, no ainaki minusta. Tykit sounditki ja kaikki, aijaijai! This is a good shit! Soittotaitoa on pakko kehua, kun sitä tuntuu herroilta löytyvän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 06.02.2007

Helion - Devil's Tattoo
Tuo kertsi on laulumelodiansa kanssa mainio. Laulajan äänestä kuulee kyllä Ronnie James Dion vaikutuksen :) Tuntuu ehkä hieman liian hyvin tuotetulta näin "mikserikamaksi";)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Persex - Luodinkestävää 12.08.2006

Persex - Luodinkestävää
Tämän tyylinen musaakki ei kyllä kuulu suosikkeihini, joten en osaa antaa kovin ammattimaista kommenttia. Tästä johtuen päädyn sanomaan etta kyllä se oli ihan hjuva (kai). Vokaalsit ois mielestäni saanu olla jonkun verran pienemmällä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tupla Viski - Viskit Tuplana 09.10.2006

Tupla Viski - Viskit Tuplana
Ei muuta kuin kippis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Dont Open the cemetary gates 09.07.2006

ScarecroW - Dont Open the cemetary gates
Kyllä tää ihan punkilta kuullostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misanthropy - Slaughter 06.09.2006

Misanthropy - Slaughter
Brutaalia menoa. Toistaa itseään aika pahasti mutta, näin lyhyessä rykäisyssä se ei paljoa haittaa. Kasi mätkähti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jay Rochas - Don't Eat My Duck 01.09.2006

Jay Rochas - Don't Eat My Duck
Mukavaa soittoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thirst For Blood - Vengeance In Blood 27.05.2006

Thirst For Blood - Vengeance In Blood
Lähtee täysillä ja jyystää vihaisesti loppuun asti. Siistit ördäykset, bäkkärit varsinki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thirst For Blood - I Have To Kill 27.05.2006

Thirst For Blood - I Have To Kill
Tämä on kyllä siisti! Intro on jotenki "Panteramainen" ----> Uber cool! Murrrmurrr! Tämä on ihan oikeasti kympin arvonen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irvikuva - Irvikuva 23.05.2006

Irvikuva - Irvikuva
Onhan tämä ihan Träshiä. Rummutkin siellä menee ihan mukavasti vaikka yhellä otolla on näemmä otettu. Rummuissa ei muuten kauheita moitteita mutta haikka tulee jotenkin liian kovalla tai sitte se muuten tulee sieltä läpi. Kitarasoundit on melko hyvät. Kitarat sais kyllä ehkä tulla vähän enemmän esille, laittakaa vain enemmän hönkää niin että kuulee! Biisi sinänsä sävellyksineen on muuten hyvää rässikamaa, mutta jää lyhyeksi. (maistiaiseksi kyllä kutsuttiin mutta whatever.)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Soon to realize 15.05.2006

Hollow Crane - Soon to realize
Jotenkin tuntui että rummut tuli välillä liian kovalla volyymilla ja välillä taas liian pienellä... Mistäköhän johtuu? Voksut menee suht. hyvin, ehkä vähän enemmän särmää kuitenkin saisi olla. Soitossa ei moitteita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - To Bring Down the Blessed Mother 11.05.2007

Antipope - To Bring Down the Blessed Mother
En tiedä miksi, mutta tykkäsin tästä biisistä kaikkein eniten. Death thrash on tosin paljon tutumpi osasto kuin blackmetal, joten tästä ehkä osaan jotain sanoakin. Pidin vokalistin soundista ja nuo korkeat cleanit kiljasut on kyllä siistit. Rummuissa osaava kannujen kolistelija, ja muutkin soittajat osaavat hommansa hyvin. Pidin kappaleesta ja se rullasi mallikkaasti loppuun asti. Tykkäsin! Mietin vain että miksi Antipope ei soita Death Thrashiä, ainakin tämän biisin perusteella osaamista siihen on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 27.02.2008

POLTE - Kossu pakkasessa
Ei saatana!:) On aivan pakko faniutua! Kunnon äijämeininkiä! Kossua alkoi heti tekemään mieli... jeah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 04.05.2006

The Noose - Reason
Tämä oli minusta parempi ko tuo "No More Fear". Paremmat melodiat jne... tosin ei niin omaperäinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 04.05.2006

The Noose - No More Fear
Eipä tähän paljon osaa sanoa kun että oli tosi hyvä ralli. Voksuista tykkäsin kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Hallittu kaaos 09.04.2006

Hollow Crane - Hallittu kaaos
Hyvin keksittyjä riffejä, Metallican vaikutus kuuluu korviin vienosti. Biisissä oli muutamia omaperäisiä riffejä jotka paransivat biisiä paljon. Voksut vaan kuntoon ja avott!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Forbidden Dreams 24.05.2006

Crystal Keep - Forbidden Dreams
Tuli heti mieleen Stratovarius vaikka en sitä pikään aikaan ole kuunnellut. Mielleyhtymä jatkuu kun vokalisti avaa suunsa. Voksut tosin saisivat jossakin mielessä olla persoonallisemmat, muuten ei mitään suurempaa. Sävellystyö hienoa. Julmetusti raitoja ja kaikki osuu kohdilleen. Kahdella synalla saa mukavasti kasvatettua äänimailmaa, mutta ihmetyttää silti että bändissä on kaksi synan soittajaa. Rytmikitarat menee mukavasti vaikka ne ei kauheasti tulekaan esille. Leadit on kelpoisia kautta linjan. Kokonaisuutena hyvä paketti, ei suuria moitteita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ETO - Yön Sankari 12.09.2006

ETO - Yön Sankari
Hyvin toteutettua juttua on joo. Tämmöstä rockpoppia vai pitäisikö sanoa poprokkia. Hyvä kuva tuossa muuten...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Dissension 30.09.2005

Autopilot - Dissension
On kyllä melko hyvät skittasoundit. Synat ehkä vähän liian kovalla.(ainakin kitaristin korvaan;)) Muuten ihan kelpo tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verner - Kato! 08.09.2006

Verner - Kato!
Tulee tuosta lauluäänestä mieleen alkuaikojen Eppu Normaali, ja ehkä muutenkin kitaroinnista sun muusta. Tuo loppuki on just niinko jossaki Eppu-biisissä. Ihan jees. Soolo oli hywä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Nightmares 04.05.2006

Dying Fire - Nightmares
Voi vattu että ol hyvä introriffi. Hyvät voksut. Kiva soolo. Menevää musaa. Näistä paras.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Muista Huominen 25.05.2006

Kongo - Muista Huominen
Rock! Hyvää musaa. Hyvät soundit (biisiin/tyyliin sopivat) ja muutenkin kasassa pysyvä paketti. Muuta en oikein osaa sanoa kun en tällaista muzakia ole juurikaan kuunnellut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Kiljua 06.04.2006

Tatti - Kiljua
Kyllä ainaki huomaa mitä on tullu juotua ko on tehty tätä biisiä.....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Mitähän mä ottaisin 11.12.2005

Boredomi - Mitähän mä ottaisin
Boredomi on parasta mitä Mikseristä löytyy. Harmi että lysti loppui lyhyeen:( Täytyy olla aika huumorintajuton jos ei diggaa sun musiikista. Tietynlainen huumori kuuluu aina (heavy)musiikin tekoon. Tää biisi alkaa joskus soida päässä (positiivisessa mielessä). "mitähän mä ottaisin, ottaisko gintonicin..." Jau! Osaisinpa soittaa skittaa yhtä hyvin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychic Rape - U.F.O. (Unintentified Fucking Object) 08.09.2009

Psychic Rape - U.F.O. (Unintentified Fucking Object)
Noniin nyt sain ne streteot ostettua niin kuuntelin uuestaan nämät. Tosiaan aivan järjettömän hienoa mättöä! Sie osaat tehä kyllä sävellyksestä yhtenäisiä ja kokonaisia biisejä. Tämä sooloki tässä lopussa sopii niin hyvin tähän biisin yleisfiilikseen että ei voi ko ihailla! (Itsellä ei ainakaan ole noin hyvää tyylikorvaa, jos näin voidaan sanoa).
10