Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 66 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Embrace 29.04.2007

Cranky - Embrace
Biisi on hyvin toteutetun olosta, rauhallisesti etenee materiaalia. HYvän kuulosia kuvioita löytyy ja sounditkin tuntuisi toimivan. Ehkä hiukan kuitenkin kokonaisuus tylsän kuuloinen mutta tuskinpa tähän olisi miljoonaa eri elementtiä kannattanutkaan tunkea. Oikeastaan ainoa huomauttamisen arvoinen miinus on laulajan kohtuu rasittava honottaminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - F:lower Scent Frequencies 24.04.2007

Somnam - F:lower Scent Frequencies
Miellyttävällä leijunnalla alkaa ja minuun makuun hyviä soundeja. Miellyttävää matskua. Viiden minuutin hujakoilla tuleva (kitara?) melodia hauska ylläri ja vielä hyvän kuuloinenkin. Risuja tulee minulta vahvasti rumpusoundien osalta jotka kuulostivat todella tökeröiltä. Ja rumpuräime-kohdat eivät tässä biisissä toimineet. Paremmat rumput kun olisivat niin lähellä kymppiä oltaisiin. Muu biisi todella hyvän kuuloista materiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Approaching danger 29.04.2007

Carbon Sounds - Approaching danger
Laadukkaan oloista tavaraa. Kyllä tässä kuljetaan jossain metsän reunalla, vuoriston alla. Puut heiluvat pienessä tuulessa ja pienen joen liplattaessa vierellä. Kunnes yhtäkkiä taivas tummuu ja myrsky yllättää. Pimeässä juosten ja pelätän. Onneksi lopussa löytää kotiin. Kiitokset tästä, todella miellyttävä kokemus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 29.04.2007

Turingin poppikone - Veikko
Akustinen kitara kuulostaa oikein hyvälle. Särökin kaikessa ankeudessaan sopii hyvin tähän veisuun, vihellyskin miellyttävä lisä tähän. Laulun miksaamisessa olisi ehkä hiukan kehittämistä. Kertosäkeessä volumet tuntuisivat joissakin tavuissa pompsahtava lähes särkevälle tasolle. Hyvin meni tämä näin sunnuntai aamupäivänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 28.04.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Varmaan ois jotain kehittäminen varaa tässä ringissä ettei omat biisit täällä tulis vastaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - The Unspoken Truth 28.04.2007

Metalshit - The Unspoken Truth
Itse biisi kuulostaa oikein tykille. "Laulun" olisi tuollaisenaan voinu jättää pois biisiä häiritsemästä. Kitarat ja rummut tykittää loistavasti. Tälle pläjäykselle pituus sopiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 29.04.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Toimivaa perussettiä. Miksauskin päärpiirteittäin toimii. Eli soundit balanssissa, ainoastaan lievä tunkkaisuus tuntuu vallitsevan läpi biisin. Laulajakin hoitaa tutulla tyylillä homman loppuun, lähinnä ääntäminen särähtää korvaan. Soundeista tunkkaisuus veke ja laulaja vähän satsaa ääntämispuolelle niin rupeaahan tästä tulemaan tukevaa rockkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 24.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Toteutukseltaan täysin toimiva paketti. Miksauspuoli kunnossa ja kaikinpuolin balanssissa. Muuten itse biisi ei minuun iske millään tasolla ja lähinnä tulee mieleen tikulitakuli-kopsu mitä tursuaa todellakin joka paikasta. Eli biisin sisältöä en pysty objektiivisesti millään tasolla kommentoimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 24.04.2007

Muistikuva - Matkalla
Samantyyppistä kamaa kuin aiempikin biisi. Toteutus toimii musiikillisesti ja laulaja osaa tehtävänsä. Biisi on tämän tyylilajin tuttua hitti-yritystä ilman sen suurempaa "tunnetta". Toteutuksesta 9, biisitä jotain muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 28.04.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Monenlaisia teemoja ainakin löytyy. Ei ainakaan niitten osalta pääse tylsyys yllättämään. Paikoin kuulostaisi että soittotarkkuuteen saisi hiukan satsata. Soundillisesti osittain ehkä turhan tunkkaisen kuuloinen. Mutta hyvin hauskan kuuloinen kokonaisuus kaikkine kerroksineen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 29.04.2007

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Suoraan sanoen ei kyllä naurattanut, korkeintaan ihan muista syistä kuin biisin "hauskuuden" takia. Soundit ovat ihan suoraan sanoen hirveät ja eikä sävyllystasokaan kauhean korkealle nouse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Sikamälsää 29.04.2007

Stonecold Zombie - Sikamälsää
Onpas imelää ja naama hymyssä meininkiä. Soundillisesti ja toteutuksena ihan toimivaa kamaa. Ja tyyliinsä varmasti täysin toimivaa kamaa. Tästä tulee vaan niin kauhea sokerihumala etten pysty muuta sanomaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverending - Prophecy 29.04.2007

Neverending - Prophecy
Kuten varmaankin itsekin huomaat niin rummut on vissiin soitettu eri huoneessa kuin missä nauhoitus on tapahtunut. Aikas tunkkaista. Minulla ei kyllä todellakaan ole mitään konerumpuja vastaan, aivan sama kunhan hyvälle kuulostaa mutta tässä ei niin kyllä valitettavasti käy. Ja vielä kaikenlisäksi miten niitten rytmityskin on välillä niin metsässä. Kitarointipuolella löytyy kyllä välillä täysin käyttökelposia ideoita. Kovaa kehittämistä niin kyllä se siitä lähtee jytäämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version) 08.04.2007

DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version)
Alku tykittää kympillä! Pää rupeaa heilumaan väkisinkin. Mutta sitten lähti laulu, not hyvä. Lähinnä tuli rasmus mieleen ja ei kovin hyvä tässä tapauksessa. Myöhemmin laulukin kehittyy huomattavasti mutta alun teini viritys ei toimi. Muuten biisi on hyvä ja toimiva, lähestulkoon kympin arvoinen mutta laulu kaukana siitä. Ysin arvoinen kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 28.04.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Tässä on todella toimivaa settiä niin sävellyksenä kuin myös soitettuna. Naislaulaja oli lievä ylläri tähän tyylilajiin. Ainoastaan "rääkymis" kohdat särähti pahasti korvaan. Muuten täytyy sanoa että eipä ole paljonkaan parannettavaa. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - Lovestory Of The Moon And The Sun 29.04.2007

Sad Circus - Lovestory Of The Moon And The Sun
Itse biisi on kyllä hyvin soitettu ja huomaa ettei pro-meininki mukava. Mutta itse biisi on jotenkin todella lattea ilman suurempaa päämäärää. Noin kevyet rummut eivät kyllä istuneet biisiin minun makuun millään tasolla. Pianokin kuulosti kohtuu kliseiselle noin. Mutta kuten sanottu, soitantopuoli kunnossa mutta tämä biisi ei toiminut kyllä minulle millään tasolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 01.05.2007

Malvo - Valheet
Soitannollisesti yhtä vakuuttavaa kamaa kuin teidän toinen biisi, joten siihen en puutu. Itse biisi ei kyllä iske samalla tavalla, jotenkin hiukan tylsän kuuloinen paikoin. Laulukin on aavistuksen ohkaisen kuuloinen tässä, enemmänkin miksaustekninen juttu. Tupla-basari ei ehkä myöskään aivan sovelian ratkaisu tähän biisiin... Kaikkine marmatuksineen siis kuitenkin tasokas biisi, enemmänkin makuasia ongelma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 28.04.2007

Nbc - Poika
Pohjat kuulostavat ihan toimiville ja kitarat ovat mukavat ylläri. Miksaus tuntuisi olevan kunnossa kun kaikesta saa selvää joten se puoli balanssissa. Itse räpyttelystä en osaa mitään sanoa kun suomenkieli ei tähän hommaan taivu millään tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa 29.04.2007

Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa
On kyllä nyt mennyt pahasti pieleen miksauspuolella kun on jäänyt ääni niin tuhnuiseksi. Sinänsä miksaus on kyllä jonkinsortin taidonnäyte kun on kaikki saatu sotkeentumaan toisiinsa eikä oikein mistään saa kunnolla selvää. Mutta kun se puoli tulisi kuntoon niin varmasti sieltä ihan toimiva biisi nousee esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Credo 28.04.2007

Giuse - Credo
Ensimmäinen tulee kyllä joku trippi-leffan biisi mieleen. Sinänsä kyllä hyvinkin mielenkiintoisia ideoita omanlaisella tyylillä toteutettuna. Oikeanlaisessa mielentilassa kuulostaa varmasti vielä paremmalle. Mitta oli sopiva tälle. Ideat jaksoivat hyvin kantaa lyhyehkön mitan ja tämä ei liian suurina annoksina toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 29.04.2007

Control Banned - No Place Like Home
Olipa pirtsakka ylläri täällä ringissä. Groovahtavaa musiikkia ei kyllä normaalitiloissa kuule liikaa. Vakuuttavan kuuloista soitantoa. Kaikki tuntuisi toimivan niinkuin kuuluukin eikä mikään ala v*tuttamaan. Hyvää kamaa, en osaa tähän mitään sen rakentavampaa kertoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 29.04.2007

Routaraja - Sydänmaa
Melodia kuulostavat todella hyville ja niitten takia kuuntelisin biisiä monet kerrat. Laulajan vibra meinaa aiheuttaa kyllä tahattomia nauruja, valitettavasti. Kun kerran biisi on todella miellyttävää kuunneltavaa. Soittopuolikin tuntuisi olevan halussa ja biisissä soundit balanssissa. Laulua lukuunottamatta mahtava biisi. Menisi minulle ainakin loistavasti instrumentaalina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 29.04.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
About 50 sek. kohdilla lähtevä kitara-riffi oli todella nam. Enpä osaa tähän isompia korjausehdotuksia tarjota. Kaikinpuolin hyvänkuuloisesti toteutettua matskua. Niin soitannollisesti kuin tuotannollisestikin. Stam1nahan tästä tulee vahvasti mieleen mutta mitäpä silläkään sitten oikeastaan väliä on kunhan hyvälle kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside 18.03.2007

Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside
Nättiä fiilistelyä kyllä. Hyvää löytyy nätin kierron ansiosta ja suurin osa soundeista toimii. Mittakin on näillä elementeillä juuri sopiva ja sen aikana saa hyvän fiiliksen päälle eikä rupea vielä turruttamaan. Miinusta näin omien makuasioitten puitteissa: Basso soundi voisi olla muhkeampi, nyt hiukan pliisu ja tökön kuuloinen. Pianokin on siinä rajoilla että olisi voinu biisi olla omaperäisemmän kuuloinen jollain muulla soundilla. Mutta kaikinpuolin mielyttävä kuuntelukokemus jota pienellä säädöllä voisi entisestään parantaa. Oikein hyvä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 08.04.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Alku kuulosti ihan lupaavalle ja muutenkin sellainen vaikutelma jäi että soittaminen osataan. Mutta minulle biisi ei sinänsä mitään ihmeempiä säväreitä antanut. Ei oikein löytynyt mitään isompaa koukkua biisistä vaan aika tasapaksulla menolla mennään alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 08.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Soundillisesti toimivaa materiaalia. Kaikki tuntuisi olevan balanssissa, joten sitä myöten kaikesta saa hyvin selvää. Laulu kyllä tökkää minulle, korkeammat kohdat tuntuisivat kaipaavan tarkkuuttaa lisää. Muutenkin laulu on hiukan hengetöntä. Enemmän voimaa siihen. Mutta itse biisi on ihan toimiva pläjäys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 28.04.2007

Pyromaniac - LÄPI
Laadukkaan kuuloista tavaraa ja selvästi osaavaa porukkaa soittamassa. Kaikesta tuntuu saavan hyvin selvää ja muutenkin on balanssissa. Tämäntyyppinen laulu ei lähe mulle joten en ota siihen kantaa. Mutta pro-kamaa kaikinpuolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Paint You to Pieces 29.04.2007

Faro - Paint You to Pieces
Alku oli todella miellyttävän kuuloinen. Biisin edetessä löytyy erittäin hyviä ideoita ja melodioita. Eli biisinä oikein hyvää kuunneltavaa. Miksaus toimii, synasoundit veikeät (ja hyviä kuvioita niillä) ja kaikki muutenkin toimii keskenään. Ainoastaan laulu tökkää. Ei sovi biisiin yhtään, jotenkin väkinäisen oloinen esitys, tunkkainen ja aivan liian kovallaan. Peittää liikaa hyvää biisiä. Eli lopputulos minulla: biisi erittäin hyvä, laulu not.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 28.04.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Tätä biisiä on tullut jo kuunneltua aiemminkin ja aina tämä vaan kuulostaa yhtä hyvällä. Bassokuvio on niin hyvää antia että oksat pois. Biisissähän ei hirveän suuria tapahtumia loppua kohden tule mutta ei ainakaan minua haittaa. Pikemminkin päinvastoin, biisin monotonisuus toimii tässä täydellisesti. Tätä bilettäisi mielellään baarissa. Ainoastaan joihinkin soundeihin voisi jotain kaikuja katsoa lisää niin tulisi vähän laajemman kuuloiseksi. Mutta loistava biisi, tulen kuuntelemaan paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio) 28.04.2007

Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)
Miksausta kehittämällä tästä saisi paljon enemmän irti. Ei oikein nyt tahdo saada kunnolla mistään selvää. Kertosäe on kyllä kaikkine järkytyksineen hauskan kuuloinen veto. Mutta tuskinpa tätä liian tosissaan onkaan tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 08.04.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Kertosäe rokkaa hyvin. Hyvänkuuloista ja soittaminen tuntuisi olevan hallussa. Säkeistäosan laulu tuntuu olevan hiukan pliisu muuhun biisiin verrattuna, se voisi olla vahvempi. Ei sinänsä mitenkään genreä mullistavaa matskua mutta tätä kuitenkin kuuntelee ihan mielellään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 28.04.2007

Apiskuko - Walk away
Aika perinteitä noudattavaa poppirockkia. Miksaus tuntuisi toimivan ja soundillisesti toimivaa kamaa. Biisinä aika yllätyksetön ja tuttua huttua mutta jos tämän tyypin musiikista tykkää niin tässä varmasti sellainen yksilö jota jaksaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 28.04.2007

Argon - Eclipsed
Paljon plussaa siitä että biisiin ei ole lähdetty tunkemaan mitään ynkkä-tyyppisiä-tilutuksia. Hyviä riffejä löytyy sieltä täältä ja muutenkin hommasta jää osaava kuva. Joistakin synasoundeista miinusta kun olivat aika kökön kuulosia muuhun biisiin verrattuna. Laulu myös kuulosti hieman lattealle, oisiko ehkä miksauksessa kehitettävissä. Örinä-osio hauska ylläri ja toimi hyvin noin lyhyenä antina. Biisin loppu myös hyvä veto. Kokonaisuus hyvin toimiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Midsummer House Band - Juhannuspoppi 29.04.2007

The Midsummer House Band - Juhannuspoppi
Hiukan hankala biisi kommentoida. Jos ottaa läpällä niin tämä on jopa joiltakin osin ihan hauskan ja hyvän kuuloinen. Toisaalta taasen soundit ovat aika kauheat ja sanatkaan eivät juuri naurata. Sinänsä kyllä joitain ihan hyviäkin ideoita sieltä täältä putkahtelee esiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 28.04.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Säkeistön laulu on kyllä kauheaa puuroa mutta onneksi kehittyy kertosäkeessä. Aika poppirockkimainen fiilis tästä jäi. Ihan toimivaa kamaa tästä tulee genreensä paremmalla miksauksella. Kohtuu perinteisillä aineksilla kasattu mutta en toki mene huonoksi haukkumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 29.04.2007

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Toimivan oloista materiaalia. Hyvin soitettu ja kaikki tuntuisi olevan tasapainossa. Melodiat ajavat hyvin asiansa tälläisessä kevyessä popissa. Laulajakin hoitaa asiansa hyvin. Täysin toimivaa kamaa tämän musiikkityylin kuuntelijoille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Helsinki Exile 28.04.2007

Faro - Helsinki Exile
Todella piristävä ylläri täällä ringissä. Alku sai pelkäämään pahinta mutta kun biisi lävähti käyntiin niin pääsin huokaamaan helpotuksesta että olin väärässä. Soundit kohdillaan ja muutenkin kuulostaa hyvälle ja ammattimaiselle. Laulajalle paljon pisteitä kun ei yritä imitoida mitään vaan kuulostaa hyvin omanlaiselleen. Muutenkin laulumelodia myös todella nättejä kuten muukin biisi. Loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 01.05.2007

Virasto - Syypää
Hyvän kuuloista kitarointia. Muutenkin huomaa soittopuolen olevan kunnossa. Soundillisesti periaatteessa pätevää kamaa, ehkä pientä jyhkeyttä soundeihin jäisin kaipaamaan. Laulajankin ääni on jotenkin ovelan hento itse biisin nähden. Toimiva veisu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Maimed Solace 04.02.2005

Red Aardvark - Maimed Solace
Stanan upeeta leijuntaa. Prkl mikä fiilis tässä kappaleessa. Kaikinpuolin hieno rakenne ja tyylikästä hyvien soundien käyttöä. Hyvin sopisi jonkin aasialaisen leffan soundtrackiin. Kuten sanoit että haluaisit rakentavaa palautetta mutta sitä on tähän hyvin vaikea minun antaa kun niin hyvin kolahtaa. Ainoa mikä henk. koht. tasolla ei täysin miellyttänyt niin piano soundina ei kympillä istunut tähän biisiin ja ehkä jotain suurempaa loppukliimaksia jäin odottamaan. Mutta kuten sanoin, stanan upeeta :) Tungen kyllä itseni faniks tämän kipaleen myötä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISAEROPLANE - Good Girl 17.06.2004

DISAEROPLANE - Good Girl
Onpas mukavan letkeää jamittelua. Tuntuu olevan soittopuoli hyvin kunnossa sielläpäin. Urut olivat mukava lisä biisissä ja kaikinpuolin kitarat, rummut yms. toimivat. Laulajan ääni erityisesti on erittäin mukavaa kuunneltavaa. Mukavaa rentoilua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 30.05.2004

SILVERINE - Dreamland
Olipa miellyttävä lähtö sunnuntai-aamuun. Mukavan köykäinen verrattuna muuhun tuotantoon (mutta älkää vain kokonaan tälle linjalle siirtykö ;). Laulajan-ääni kuulostaa jälleen hyvälle ja käy hyvin näköjään myös tälläiseen ns. "kevyempään". Ja eipä jää biisin muut elementit laulusta jälkeen. Hyvän kuuloinen biisi joka teknisesti jälleen toimii pirun hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Bigoted Symposium 05.05.2004

DiversAeon - Bigoted Symposium
Käsittämättömän oudon&pimeän fiiliksen jätti tämä tuotos. Mielenkiintoisista aineksista on saatu kasattua hyvin kasvava pläjäys. Ahdistava, kuin olisi eksynyt yöaikaan metsään. Myös Silent Hill-pelit tulevat vahvasti mieleen. Erittäin mielenkiintoinen, eikä todellakaan huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - have you heard this before? 22.04.2004

olli molli - have you heard this before?
Mielenkiintoinen veisu. Parhaimmillaan toimii varmasti yöaikaan fiiliksentekijänä. Melodiat hieman pitemmän päälle itseään toistavia mutta toimivat tässä ja soundit ovat ainakin veikeät :) Ei tod. huono biisi mutta vaatii oikeanlaisen mielialan kuunteluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 21.04.2004

Electron - The Victory
Sairaan hyvä :) Todellakin hyvin piristävä kuuntelukokemus. Tästä tuli kovasti mieleen amigan vanhat pelit. Soundit loistavat ja miksaus onnistunut, kaikki toimii ja kaikesta saa selvää. Biisissä paljon kaikkea joten biisin mittakaan ei todellakaan tuntunut liian pitkälle. Eli loistava veisu mitä kuuntelee mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 05.05.2004

SILVERINE - Teaser
Hyvin rokkaava biisu ja ehkä hiukan kevyemmän oloinen teidän muuhun tuotantoon verrattuna. Basso heittää todella hyvän kuuloisia kuvioita ja synasoundit oli mukava lisä. Laulukin on jälleen hyvä ja kitarat&rummut toimii loistavasti. Oikein hyvä ja menevä biisi jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Driven 23.04.2004

SILVERINE - Driven
Alun skitta jälleen pamauttaa sellaisen vaihteen päälle että oksat poes. Ei pysty näillä taidoilla löytämään mitään valittamista. Kaikki on tässäkin biisissä minun makuun kohdallaan. Kyl on äijillä homma pulkassa. Rokkaa kybällä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 03.05.2004

SILVERINE - Love
Kyllä tämäkin yhtä tykittävää matskua kuin muutkin Silverinen zipaleet. Pää rupeaa väkisinkin heilumaan :)Mahtavat laulut, tykittävät rummut ja ihan prkleen rokkaavaat kitarat löytyvät myös tästäkin biisistä. Näin se on, taas löytyy vain kehuja. Loistavaa tavaraa kaikinpuolin. Ei osaa muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritual Silence - Contact 26.03.2004

Spiritual Silence - Contact
Aikas miellyttävän "räkäinen" piano. Hiukan se piano-melodia kuulosti aluksi popahtavalle mutta vain hetken. Hyvä. Sit lähdettiin meneen, hyvän kuuloisia surinoita ja toimiva pohja. Hetken epäilin kun biisillä on tuonkin verran pituutta, että käyköhän pitkäveteiseksi. Mutta ei, hyvin pysyi homma kasassa. Pirun namin kuulosia melodioita ja kaikkee mukavaa sälää. Biisin loputtua ei todellakaan tuntunut että olisi reilut yhdeksän minuuttia mennyt. Sen verran maukasta menoa oli. Ja kuunnellaanpa uudestaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele mc kauhava - Omistaja 17.03.2004

mc kauhava - Omistaja
No jopas... Ensimmäiseksi ajattelin kun huomasin genren experimentaliksi, että mitähän surinaa nyt pukkaa :) Mutta kappas, tämä kuulostikin aikas hyvälle. Pirun mukava ja sangen synkkä fiilis. Rummutkin paukutti oikein miellyttävää komppia. Ei kai tämä genreltään niin kokeellista ole mutta mitäpä sitten. Minä tykkää, minä kuuntelee lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakke - Aikanaan, kyllä 13.03.2004

Sakke - Aikanaan, kyllä
Jotenkin tuntuu että miksausta voisi vähän parantaa (tai sitten se vaan on tarkoitettu juuri tälläiseksi :). Tuntuu kuin eri elementit vähän hukkuisivat välillä. Laulullekin voisi ehkä tehdä jotain, kuulostaa vähän "kuivalle". Mutta ei pidä ymmärtää minua väärin, muuten kyllä pidin tätä oikein hyvänä biisinä. Jos miksaukseen saisi pikku parannusta tämä olisi sen jälkeen loistava :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 21.04.2004

SILVERINE - Change
Heti biisin alussa lähtevä kitara tykitti sen verran että viesti meni perille, tämä ei voi olla kuin hyvä. Ja niinhän tämä on. Kompit paukuttaa loistavasti, kitarat on todella hyvät ja laulaja hoitaa hommansa lähes täydellisesti. Hyvää tavaraa, heti koneella ja soimaan uudestaan ja uudestaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - Underworld 05.03.2004

calmination - Underworld
Bassolinjassa oikein hyvän kuulosia kikkailuja siellä. Kyllä, tämä kuulosta kaikin puolin pirun hyvälle. Melodiat, soundit sun muut rimmaa loistavasti. Ei voi muuta sanoa kuin että todella loisto biisu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Drifting Into Insanity 10.03.2004

Asylum - Drifting Into Insanity
Loisto kamaa se on tämäkin. Hyvät melodiat ja kaikkia muitakin hyviä juttuja biisi täynnä. On ehkä hiukka tunkkainen minunkin mielestä mutta ei se menoa haittaa... Joutunut kuuntelemaan jo useampaan otteeseen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Through The Fields Of Human Mind 14.03.2004

Haute Couture - Through The Fields Of Human Mind
Onpas nyt vaikea tästä mitään rakentavaa sanoa mutta tunnelma on todella häiriintynyt kun tätä kuuntelee. Tulee aivan mieleen silent hill-pelien synkimmät hetket. Todella niskakarvoja nostattavaa ja siis hyvässä mielessä :) Ilkeästi loppupuolella särisee mutta tiedä sitten onko niin tarkoituskin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 29.01.2004

Human Sound - Simplified Sounds
Juuh, kyllä tämä on minun mieleistä rummutusta. Hyvän kuuloisia soundeja ja pakko itsekin mainita tuosta kläpistä (tai mikä liekkään) että minusta se taasen kuulosti kaikuineen oikein hyvältä, mutta makuasiahan se :) Oikein hyvä biisu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Autumn Winds - Morning 16.01.2004

Minor Chill - Autumn Winds - Morning
Hyvä fiilis jäi tämän biisin kuuntelusta. Puolen välin jälkeen lähtevät jouset olivat oikein miellyttävät. Kaiken kaikkiaan tosi nätti kipale...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.03.2004

Beaner - Edward III
Näin "kevyttä" en yleensä kuuntele mutta hyvin tämä toimii. Laulajan ääni on kovasti minun mieleinen. Muutenkin kaikesta saa hyvin selvää eikä mene puuroksi. Hyvää letkeää menoa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Kalmisto Ska 10.03.2004

Asylum - Kalmisto Ska
Hehee, loistavaa tavaraa :) Heti ensimetreiltä tuli mieleen Beetlejuice-leffa... Rummutkin ovat suoraan sanoen hirveät mutta hyvin ne tähän käy ;) Oikein mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Choose now 23.04.2004

Stocco - untraceable - Choose now
Ei ehkä kuulu ihan minun arkipäivään kuunnella tälläistä musaa mutta tässä on jotain niin ihmeellisen pimeää että tästähän pitää. Biisissä on veikeän minimalistinen ote ja omituisen kierot soundit&melodiat. Laadukkaasti toteutettu, ööö, himmeä biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 23.01.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Minusta tämä ainakin kuulosti pirun hyvälle :) Miellyttävän utuinen ja mielestäni hyvä että pysyikin sellaisena eikä että siihen olisi tullut mukaan esim. joku terävämpi soundinen melodia... Hyvä (ja sopivan synkkä) fiilis jäi tämän biisin kuuntelusta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 16.01.2004

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Kyllä tämä minuun iski kuin 230V suoraan pistorasiasta. Voksut ovat sopivat tälläisenaan biisuun loistavasti. Mutta se melodia... jää rullaamaan mieleen varmasti useammaksi päiväksi! (siis hyvässä mielessä:))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 01.05.2007

electrichaos - YEAH!
Akustinen kitara hyvä veto ja saa aikaan hyvän kontrastin biisiin. Riffikin käy hyvin biisiin. Kompit toimivat hyvin (ainoastaan, ehkä jyhkeyttä voisi tavoitella niihin lisää) ja laulukin uskollisena tyylilajilleen toimii (vocoder-kikkailu hyvän kuuloinen veto). Jotkin synasoundit jotenkin hiukan kökönkuulosia, ehkä pientä laajennusta vaille. Kitarasoolo sinänsä hauska ylläri tyylilajiin mutta ne kaikissa muissakin biiseissä vain sotkevat joten ei siitä sen enempää... Jotenkin omituisen rennonletkeä mutta kuitenkin rankka fiilis tästä jäi. Hyvä veisu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 22.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Laulu kuulosti ensimmäiseksi äkistään hiukan oudolle mutta kun kuuntelee pitemmälle huomaa että se kuulostaa hyvälle. Melodiat hyviä ja kaikki tuntuisi olevan hyvin tasopainossa. Jeh, ei löydä haukkumista tästä. Kaikinpuolin homma toimii ja laadukkaan oloinen tuotos on tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore 03.03.2004

Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore
Kyllä kai minun on tunnustettava epätaiteellisuuteni ja/tai tyhmyyteni sillä tästä en kyllä tajunnut sitten yhtään mitään. Paitsi että surisee ja jurisee... ja paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Pikkuhiljaa 28.04.2004

Jake in the box - Pikkuhiljaa
Pirun pirteän kuuloista. Heti rupeaa pääsemään kunnon kesäfiilikseen. Huomaa että jätkillä on homma hallussa. Kaikki kuulostaisi olevan hyvästi balanssissa ja soundit kohdallaan. Oikein pirtsakka ja menevä, rento, hyvin tehty zipale. Ei mitään pahaa sanottavaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 29.04.2007

Deltaforest - Deep
Onpas siitä aikaa kun tätä tyyliä on tullut kuunneltua. Kyllähän tästä tuntuisi kaikki kliseet ja jipot löytyvän mitä tyylilajiin. Jotkin soundit ovat vähän kökön kuuloisia, pientä kaikua lisää jne. Mutta kyllä kaljapäissään aiheuttaa bileliikkeitä. Genressään aivan toimivaa tavaraa.