Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 75 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 03.10.2012

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Miu lempparityypit tekee lempparimusaa, mikä vois mennä vikaa <3 Ei mikää, sen mie sanon nii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Lupasin että teen sen 02.08.2012

Peysface - Lupasin että teen sen
On kyllä oikein toimiva biitti. Sanoitukset on ihan hyvät, mutta tulee kovasti mieleen Ezkimon joku biisi :D Se varmaan liittyy jotenkin siihen, että siun ääni ja lausuminen ja nopeus on aika samankaltaista. Sanoma on kyl kiva ja söpö vaikkakin vähän käytetty. Toimii kyl miule, mut oonki mainstream. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover) 03.04.2012

Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover)
ihan kiva
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casey Ryback & Katkotut Kädet - Miksi poistuit keittiöstä 14.01.2012

Casey Ryback & Katkotut Kädet - Miksi poistuit keittiöstä
On kyllä oikein oivalliset sanat. Muistuttaa aika paljon sir elwoodin hiljaisia värejä! Keskiolutjatsia parhaimmillaan! Kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moist Bois - Ilon juhla (feat. MC Rytkøtron) 15.12.2011

Moist Bois - Ilon juhla (feat. MC Rytkøtron)
En kyl tällä kertaa lämminny kyl räppiverseil, lähinnä koska on jotenkin kovat ja hausmyllymäiset. Muut jutut toimii kyl ku sinappi kinkun päällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 70-luvun Vihannekset - Mun mielestä makein 29.07.2011

70-luvun Vihannekset - Mun mielestä makein
Täähän on kiva. Tuli tosi hyvä mieli. Kivaa sellasta ysärisuomirock-fiilistä, jollon ei lama haittaa ja rakkaus kukoistaa <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 07.02.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Kiva kitarariffi. Tulee mieleen jotenkin tästä tyylistä aika paljon pariisin kevät. Iloinen tunnelma ja synkät ja yhteiskuntakriittiset sanat. Ihan toimivaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 07.02.2011

State of Ignorance - Blind
Stemmat ei kyllä sovi yhtään yhteen taustan kanssa. Ei ainakaan sovi miu korviin. Vähän liikaa epäharmoniaa. Mutta molemmat osat toimii kyllä itsekseen oikein hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 05.02.2011

4 Eyes Only - It hurts
Tunnelma on hyvin toimiva ja genreuskollinen. Englannin kielen käyttäminen on aina vähän riskialtista, koska se vaatii aina tietynlaista taitoa tuon lausumisen kanssa ja ihan hyvin on suurimmalta osin laulaja saanu senkin toimimaan. Vähän jokapäiväistä ja tylsähköä menoa, toimii varmasti paljon paremmin livenä kuin näin äänitettynä, mutta tuottaminen on onnistunut mainiosti ja homma toimii hyvin monelta osalta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 05.02.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Ihan menevää suomirokkia. Tuli ihan mieleen oma teini-ikä ja 90-luvun suomirokki-kokoelmat. Pitkä kuuma kesä! Hyvin tuotettua tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 9 - Stoccon VARJO 02.09.2010

Camp 9 - Stoccon VARJO
introventti :DAD:S:DA:DA:SD:ASda

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Breeze (instrumental) 11.08.2010

C-4 - Arto Aaltonen - Breeze (instrumental)
Hei, huomasin et Apelt on tullu jotai uutta! Sit tulin kuuntelee ja sehä on kivaa! Pidän tost tiluttelust, joka alkaa tos puolen minuutin kohal. En kyl pysty sillee kuulemaa et mihi kohtaa täs sopis sillee luonnollisesti vokaalit. Et toisinkuin Haava, miu mielest tää on parempi sillaa instrumentaalina. Suvanto kaipais lisää ehkä fiilistelyy tos kahden minuutin kohdilla, koska se piano oli hiano ja jää tossa myöhemmi kuiteki sen verra muitten juttujen alle, et tavallaa sitois paremmi koko jutun kasaa, jos sille annettais se oma tila sielt suvannost. Mut kiva kiva :) Tälle pitää antaa kymppi tasan sen takii, koska mikseris tää on kympinluokkaa. Muuto ehkäs ysi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 30.05.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Tää on joka kerta yhtä hyvä. Ei piru. Kiitos tästä! Lisää!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 28.05.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Hei täs on hyvä kertsi!!! Mist sä oot sen saanu! Vitu hyvä biisi vitu räppäri oot ei vitu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Munaprojekti - Kuukkeli 08.03.2010

Munaprojekti - Kuukkeli
Miula vähä jumahti päässä 10s jälkee tuo alku, mut se alkoki sit muuttumaa ihan mukavalla nopeudella alun vähän liian pitkän jumittelun jälkee. Kiva fiilis. Miusta toi kitaran soundi on vaa vähän pielessä. Kuulostaa liikaa.. midiltä. Ehdottaisin ehkä vähä rämisevänpää ni tää tunnelma saa lisää sellasta munaa, mitä munaprojektilta odotetaan. tossa 2:30 jälkee tulee hyvä kohta. Tollasta tunnelmaa kaipaisin alultaki. Sellasta jyystävää, tunkeutuvaa ja pohdiskelevaa TYÖNTÖÄ.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Turn off the compressor 16.02.2010

D-Vision Oldies - Turn off the compressor
Oikein mukavaa kuultavaa. Jotenkin vaativa, mutta kuitenkin kevyt soundi. Voisit juu tehä tästä kokonaisen ni sais messiin kunnollista suvantoo ja melodiankehittelyy. Sitä odotelles, kiitos tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Maailman ääriin 28.09.2009

AlfaKalle - Maailman ääriin
Ymmärrän hyvin martti servo -viittauksen :) Tästä melodiasta ainakin tulee oikein hyvä mieli. Maanantaini ei mitenkään erityisen hyvin alkanut, eikä kyllä jatkunutkaan, mutta nyt ainakin on himppasen parempi mieli. Teknisesti tätä on kovin vaikeaa alkaa arvioimaan, koska selkeästi on haettu yksinkertaista ja lähes stereotypista iskelmämäistä otetta. Ainakin siinä on onnistuttu :) Parannusehdotuksena: komppi voisi olla toinen, eikös tämän pitäisi olla Martti Servo eikä eläkeläiset :) Ja kitara olisi kiva :) Ja tuo keskeytys tuossa lopussa on jo vähän liian käytetty. Mutta mikäs tässä kuunnellessa. Teeppä lisää tällaista, niin katsellaan niitäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Homosexuality is a SIN! 19.08.2009

Haava (ReMixit) - Homosexuality is a SIN!
Tämä on kovin taiteellinen ja Haavamainen kappale, jossa on paljon sisältöä ja tunnetta. Kovin performanssimainen pläjäys, joka aiheuttaa sekä positiivisia että negatiivisia fiiliksiä. Tässä on käytetty selkeästi paljon mielikuvitusta siivittämään sanoituksia, jotka ovat hyvinkin koskettavat. Olet selkeästi ymmärtänyt tuskan, jota homoseksuaalisuus tuottaa ihmisissä. Kaiken kaikkiaan suorastaan mieltäavartava kokemus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 16.08.2009

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Alkaa yllättävän suoraan vokaaleilla, jota et oo ennen niinkään tehnyt. Mukavaa vaihtelua! Muutenkin alku jo on niin mukaansatempaava, ettei voi olla tahtomatta kuunnella lisää ja lisää ja lisää! Bassokuvio on funkkaava ja tanssittava. Hytkyttää tuolilla, vaikkei edes tahtoisi juuri nyt tanssia :) Kumma kyllä, alku on ehkä melkein paras osuus koko biisissä. Siinä toimii vokaalit kaikkein parhaiten. Ja melodia nousee mukavasti ja purkautuu bassoon. Vokaalit toimii, vaikkakin lyriikat ovatkin hieman epäloogiset :D Kaiken kaikkiaan paras shine fishin oma biisi. Tässä on menoa ja meininkiä, vaikka sortuukin aikapitkälle mainstreamin uralle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai 24.07.2009

Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai
Tästä tulee mieleen egotrippi ja aknestik aika vahvasti. Sellaista 90-luvun rentoa suomirokkia. Sanoitus toimii. Rentoa meininkiä kyllä. Eipä tästä paranneta pop-kappaletta oikein mihinkään suuntaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflash - Emptiness (Original Mix) 30.04.2009

Reflash - Emptiness (Original Mix)
Aika hitaanlainen tosiaan. Melkein chilliä. Ihan hyvä fiilis on biisissä. Sellaista soljuvaa meininkiä. Surinaa ja narinaa. Kuulostaa oikein mukavalta. Joskin yleensä kaipaan musiikkiini hieman enemmän sisältöä, kuin tämä antaa. Suvantovaihe on messevä. Tossa syntikassa on mielestäni vähän liian narskuva soundi. Sen pitäis olla vähän lempeempi, ni tulis vähän eteerisempi fiilis. Jotenkin biisistä jäi käteen ihan hyvä fiilis, vaikkakin tuntuu, et jotkut osat ei sopinu toisiinsa.. ei tullu sitä sellasta oloa, et kaikkee on ajateltu ihan loppuun asti. Mutta kivaa musiikkii tää oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 14.03.2009

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Kivankuuloista. Mieleen tulee lentomatka irlannin yllä, katsoen vihreitä kukkuloita peräkanaa. Antaa mukavan olon. Kitarasoolo on erittäin antoisa ja tuo mukavan lisän. Ilman sitä, biisi olisi liian samaa vanhaa kauraa. Jokaisessa mielessä tämä toimii kuin kebabbi krapulassa - antaa virkeämmän olon ja mahaan lämpimän tunteen. Kritiikkinä: loppui vähän lyhyeen. Ehkä olisi voinut vähän keskiosassa kehittää teemoja suurempaan suuntaan ainakin siihen kuuteen minuuttiin asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liplate - Shimmer 23.01.2009

Liplate - Shimmer
ei perkele.. nyt on menossa noin kymmenes kuuntelukerta ja hämmästykseni huomaan pitäväni tästä koko ajan enemmän.. vasta nyt huomaa sen täyteläisyyden, ehkä sitä voisi kutsua kauneudeksikin. kiitos tästä. saat kympin vaikka oletan saavani vielä parempaa jatkossa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix) 30.09.2008

Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix)
Aaah. Jospa minä aloitan! Ensinnäkin voisin aloittaa kommentoimalla tätä ideaa yleisesti: Mahtava. Mikserin parhaat tekijät lyö viisaat kullinsa yhteen ja väsää housuja kastelevaa housea. Kyllä nyt tämä täti kiittää ja kumartaa ja pistää oman nimensä fanilistalle. Sitten biisiin: Alku kuulosti siltä, miltä shinen tuotokset kuulostavat aina. Ajattelin omassa pienessä mielessäni hetkisen: "jaa a, taas tätä samanlaista. No mut ei haittaa, se on aina hyvää ja voi kuunnel monesti!" Sitten alkoi tuo aivan erilainen bassokuvio, joka toikin jotain muuta. Kuin olisikin löytänyt karkkipussista toisia karkkeja paremmanmakuisen namusen. Tämä biisi on taas mahtava esimerkki siitä, miten yksi pieni poika yläkerran huoneistossaan jatkaa kehittymistä hyvästä miksaajasta paremmaksi ja paremmaksi. Kymppi tulee :) (tietystihän tässä auttoi paljon se, että cirruksen biisi oli kyseessä eikä mikään laimee jenni vartiainen)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Sex (Jarkko S Heat in Paris Remix) 18.08.2008

Shine Fish - French Sex (Jarkko S Heat in Paris Remix)
Hmm, tämä jää kyllä vähän mietityttämään. Taidan olla hieman jäävi arvostelemaan, koska olen alkuperäisen kappaleen hyvin suuri ystävä. No, koitan silti :) Alkuperäisen biisin lempikohtani on laitettu heti alkuun. Se sai hieman mielen mustumaan. ( :( ) Kun mielestäni koko biisin kohokohta on itse FUNKY! Aku Ankathan taitaa alkaa sillä, että aloitetaan lopusta "mutta mites tähän päästiinkään?!?! Mennäänpä ajassa taaksepäin!" Sanottaisiko, että nuo ylimääräiset kompit kuulostaa jotenkin päälleliimatulta. Ei ollenkaan sopivalta siihen, mitä.. nojaa, ehkä vaan odotin samanlaista funkyttelu housea ja koska sain melkein funkyhtavaa jotainkiksuu, niin olen pettynyt. Loppuun päin biisi kehittyy vähän kivemmaksi. Mutta ei silti ansaitse seiskaa (vain!) parempaa. Pisteet tulivat hyvästä toteutuksesta. Anteeksi. Olen liian rakastunut alkuperäiseen :(
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Partyseeker - Hosanna! 09.08.2009

Dj Partyseeker - Hosanna!
ihan ok
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1) 22.11.2008

C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)
Kun biisi lähti käyntiin täytyi vain todeta: oho. Ei ihan sitä mitä odotin. Tosin odotin jotain lässyilyä. Eipä ollutkaan! Tuntuu vähän toistamiselta: se lähti kovalla jytkeellä (ihan tosi?). Noh, minun musiikkimakuni on suuntautunut nykyään enemmän tällaiseen muutenkin. Ei mitään lässyilyä enää aikuiselle naisehenkilölle. Siksipä tämä saattaakin päätyä jopa soittolistalle! Aijoo, pitiks tässä jotenkin kommentoida ihan rakentavasti? Sori. PS. saat vissii ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Sex (Original Mix) 28.04.2008

Shine Fish - French Sex (Original Mix)
Tämä on kyllä sinun paras teoksesi tähän mennessä. Siinä yhdistyvät hyvän housen elementit täydellisissä mittasuhteissa. Kiitos tästäkin pätkästä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Höyhensaari 26.05.2008

Elämää ja aivokemiaa - Höyhensaari
Tässä on kiva tuo pianomelodia. On oikein hyvää mieltä tuottavaa. Nimitys on erittäin osuva, koska koko kappale tuo mieleen erittäin paljon höyhensaarilla juoksentelun ja pomppimisen jonkun henkilön kanssa käsi kädessä. Sanoitukset on suuressa osassa ja oikein mukavathan nuo ovatkin. Yleisesti tää on erittäin kiva biisi. Tuli oikein hyvä mieli. Tästä voin antaa oikein mieluusti kahdeksaisen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - We Gotta Go Now 26.05.2008

Pigswill - We Gotta Go Now
Tausta on oikein kiva. Alkoi heti, eikä myöhemmin. Tästä kappaleesta ainakin kuulee tuon Velcran vaikutuksen. Oli ihan menevää. Voishan tätä kuunnella keikalla oikein mielellään. Jatkakaa vain samaan malliin. Tää tyyli sopii teille hyvin ja äijät osaa hommansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Exalt (Original Mix) 29.10.2007

Cordis - Exalt (Original Mix)
Mie hymyilen. Kuulen siis jotain mukavaa. Oot alkanu tiivistämään hyvin. Erinomaista. Alun melodia alkaa rakentua ja nousta erittäin mukaansatempaavasti. Täyteläistä soitantaa. Tää kyl sopii mainiosti cordiksen muuhun tuotantoon. Suvantovaihekkaan ei ole kyllästyttävän pitkä. Toi nousu tuossa vähän ennen ja jälkeen neljää minuuttia on seisauttava. Pitää ihan pysäyttää kirjoittaminen ja jäädä kuuntelemaan. Tuo kuuden minuutin kohalla oleva suvanto vaan miusta vähän latisti. Niinkuin biisi ois loppumassa ja heität siihen loppuun sitten dj-outron. Mut sitten lähteekin alusta mukava melodia taas. Sekavata. Sitä kohtaa ennen olin vakaasti sitä mieltä että pirun hyvää, mutta tuo kohta laski vähän. Anteeksi vain. Mutta tuosta 6.24 lähtien biisu toimii taas. Eihän se ole kuin noin 25 sekunttia vähän pettymystä, ei o paljon. Miusta se 25 sekunttia on tossa melkeinpä turha. Nousu ois toiminu ilmankin sitä. Silti, miusta tää on yksi siun parhaita. Sano muut mitä vain. Kaikki toimii kaikin puolin, mikä on toimiakseen. Kuuntelijalle tulee hyvä mieli ja hymy naamalle ja biisi tykittää loppuun asti tiiviisti ja hyvin vaikka onkin pitkänpuoleinen. Mitä sitä hyvää ideaa supistamaan, vaikka kyllähän tosta sais sen puol minuuttia pois helposti. Nyt oon vähän kahen vaiheilla kun muille oon antanu kymppiä, vaikka ne oli huononpia mutta silti tekis mieli antaa tälle ysi. Annan siis ysin, kommentin takia ymmärrät miksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Facehugger 18.12.2007

Worstcase - Facehugger
Kitarariffi on kiva, yks sointu viel lisää tekis siitä vielä tykimmän. Vokalisti osaa asiansa ja osaavat soittajatkin. Suvannot on kivoja ja tuo sellaista mukavaa vaihtelua. Tulee jotenkin tästä biisistä mieleen Papa roachin toinen levy. Silti jtoenkin jäin kaipaamaan jotain täyteläisyyttä. Tai jotenkin.. en osaa selittää, oon huono :) Nyt on vaan niin, että biisei kuunnellessa häiritsee eniten se, että kuitenkin sitä lauletaan eri kielellä, niin ei ole pakko pakottaa englannin kielelle vain, koska tehdään rokkia, ja rokki on enkuiksi. Suosittelisin kielen vaihtoa, tai ainakin voisitte koittaa, miltä se tuntuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jani Koskinen - Kuolen aamuisin 18.12.2007

Jani Koskinen - Kuolen aamuisin
No, kuten edellä, sävellys ja sovitus ja kaikki toimii ihan jees. Ihan menevää. Osaat soittaa ja säveltää. Negatiivisena puolena voisin todeta, että lauluäänesi ei vaan sovi ihan tällaiseen tyylilajiin. Kehottaisin etsimään vokalistin, joka esittää laulujasi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp6 - MASK! 27.09.2007

Camp6 - MASK!
Miusta kyllä ehdottomasti miun vinkuva nauru tehostaa tuota. TIUAK!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä 23.08.2007

teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä
tilulilutilulilu :) Näin se menee. Antaa odottaa itseään. Ja sitten se odotus.. hmm.. Palkitaanko? Ei ihan. Mutta onhan tuossa kiva melodia ja toimii kaikki. Minun makuun vähän liian vähän eri soittimia kehissä. Kuitenkin vaihtelevuutta löytyy ja näin. Hieno, muttei kuitenkaan niin hieno. Puhdas soundi kuitenkin, ja sehän siinä on tärkeintä, että on nami soundeja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luger&Schmeisser - The 2nd base 19.08.2007

Luger&Schmeisser - The 2nd base
Niinkuin taisin jo sanoa, niin tämä on erittäin menevää. Kitarariffi toimii ja basso, omassa yksinkertaisuudessaan on erittäin kivan kuuloinen. Valitettavasti pornahtavalta tätä ette saa kuulostamaan jostain syystä vaikka pornobassoa onkin kehissä. Kuitenkinn on ihan sanoisinko pinkin kuuloista :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Pelataaks vaik Nintendol 15.08.2007

The Kentmiller Experience - Pelataaks vaik Nintendol
Hih. Casio rokkaa, tai oikeestaan syntikkapopittaa. Tuli erittäin hyvä mieli tästä. Ja marion tunnari. Ja uuno epsanjassa. Se tanssi sopii tähän erinomaisesti :) Lainatakseni Rojolaa, ihanniinkuin TIUAK! Mutta, asiaan. Antaa odottaa itseään minusta vähän liikaa. Kuitenkin melodia toimii ja asiallistahan tämä on. Juuri luultavasti sitä, mitä haitte, joskin itse en ole varma nautinko musiikkityylistä. Varsin hienot on nuo pienet tilahdukset, jotka tulee aina, kun mario saa kolikon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twight Zone 79 - Train trip 09.08.2009

Twight Zone 79 - Train trip
Alun perusteella odotin jatkolta vähän chillimpää melodiarykelmää. Olin positiivisesti yllättynyt ettei tämä ollutkaan mitään tiluttelua vaan ihan pätevää tavaraa. Kaikki osaset loksahtaa kohdalleen. Vähän tosin hämmentää se, että tuntuu että yli puolet kappaleesta on pelkkää nostatusta. Mutta loppupeleissä se tekee tästä erinomaisen. Kokonaissoundi on täyteläinen. Melodiat kehitellään loppuun asti. Koko ajan tavallaan yllättyy siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Juuri tällaisesta soljuvasta meiningistä laura tykkää :) Tämä kappale mahtaa päästä jopa kannettavalle soittimelleni!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Original Mix) 20.03.2007

Shine Fish - Foothold (Original Mix)
Piätkö bileet, jos mie tykkään? Koska nimittäin TYKKÄÄN! No en sanois, että kaikkein uskomattomin biisi ikinä, mutta sinun tuotannossasi aika mainio pläjäys. Kiva että vaihdoit hieman tyyliä. Pidän tuossa kahden minuutin kohdalla tulevasta pätkästä, mutta muuten vähän jäi seis. Tai siis. Tosi hyvää fiilistelyä ja sellasta, joka on kivaa aina välillä. Vähän myös antoi odottaa itseään ja ei sitten antanutkaan mitään. MUtta sellaseen viininjuontifiilistelyyn ja pössyttelyyn ja vaan tavalliseen kiksutteluun tämähän on mainiota. Saatpa kasin silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Äitisä 27.02.2007

Taiunta - Äitisä
Kaunis runo. Erittäin kaunis. Ja tausta antaa siihen tavallaan uuden vielä paremman kuloisen fiiliksen. Tulee fiilis, että nyt jää jotain tajuamatta.. Niinkuin sanoisit jotain niin syvällistä, ettei miun pieni mieli osaa sitä tajuta. Ja näin luultavasti onkin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 07.02.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Myönnetään, etten oikein voi enää sanoa mitään kappaleesta, mitä ei ois edellä sanottu, mutta pakko oli jotain kuitenkin laittaa! tämähän on aivan ihanaa psykedeelistä olotilankuvausta. Osassamme, makaan sängyllä hymy suussa ja näen eri värejä kuunnellessani musiikkia. Tämä on hyvin monivärinen, on oranssia ja vaalean sinistä :) Kaunista tosiaan. Kiitos, että sait päivääni yhden kehostaerkanemishetken. Tämä tosiaan pistää unohtamaan vaikeudet :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neitsyt - Ota 22.07.2007

Neitsyt - Ota
Taidokasta ja tiukkaa, kuten minäkin. Rytmi iskee ja ottaa mukaan. Kyllä tämä ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Vesipisarat 20.08.2009

MaTaM TooT - Vesipisarat
Miten voikaan aloittaa kommentin tunnin mittaisesta spektaakkelista, joka tursuaa ajatuksia? Tähän kysymykseen en osaa vastata, kuten en myöskään moniin niihin ajatuksiin, jotka heräsivät kuuntelun aikana. Kuuntelin tämän läpi kaksi kertaa ja silti tuntuu, että jotain vitaalia jäi kuulematta. Ja jäikin. Päähän koskee, kun yritti ymmärtää suurta sanomaa, joka selkeästi on siinä. Suorastaan käsinkosketeltavissa. Miksi en saa sitä kiinni? Tunnelma alkaa aavemaisena ja kuitenkin hellänä. Kuin olisi kotona. Kello tikittää nurkassa, kertomassa ajan kulumista, mutta sitä ei huomaa. Aika on pysähtynyt, vaikka siitä kuuluu ääni. Sitä ei huomaa konkreettisesti, miten aika vain kuluu eteenpäin. Ainut, joka kertoo sen väistämättömästä liikkumisesta on kello. Se tikittää, ja tikittää. Kaksi kertojaa. Ihmisen kaksi puolta - vasen ja oikea. Vasen eli se, joka havaitsee konkreettisen maailman, ja oikea eli se, joka näkee kokonaisuuden. Kuinka olemme osa jotain suurempaa. Yllä ihmiset ovat kommentoineet tätä ristiriidaksi. Itse näen sen vain juuri sellaisena, jollaisena minä itsekin koen asiat. Toisaalta ajattelet näin, mutta kun sen tahtoo kertoa toiselle, niin silloin se muuttaa muotoaan johonkin havaittavampaan ja matearialistisempaan muotoon. Minun mielestäni tämän kuunnelman tarkoitus on kertoa meille, miten ihmisen on vaikeaa ymmärtää asioita, joita ei voi nähdä. Kuten aika. Joten on luonnollisempaa yrittää tavoittaa sitä vertaamalla sitä johonkin, jota voi koskettaa. Jonka voi nähdä. Kuten voikukat, päivänkakkarat. Me havaitsemme sen suuremman, mutta emme kykene ilmaisemaan sitä millään muulla tavalla kuin konkreettisten asioiden kautta. Tässä oli monta erilaista hahmoa. Vaari, joka kuvaistaa mielestäni aikuista ihmistä. Joka kertoo aikuisen, jämähtäneen kertomuksen vielä niin avoimelle mielelle. Avoin, kuin lapsen, mieli ei suostu hyväksymään kaikkea, mitä sille kerrotaan. Se saa tämän vihaamaan vaaria. Vaarin täytyy valehdella, koska vaari kertoo asiat väärällä tavalla. Leijonaa minä en ihan täysin ymmärtänyt. Se oli jotain suurempaa, jota en osannut ihan tavoittaa. Onko leijona mielikuvitus? Leijona on lämmin. Leijona on keltainen, keltainen on lämmin. Voikukkakin on lämmin. Leijonaa voi lähestyä vain kun aika pysähtyy. Pidin vertauksesta, miten aika kasvaa aina takaisin kuin sisiliskon häntä. Vaikka sitä koittaa irroittaa, niin se kasvaa aina takaisin. Tunnelma on vielä helpottunut, kun aika on pysähtynyt hetkeksi keräämään itseään kokoon. Silloin on hyvä miettiä jotain kaunista. Niinkuin vesipisaroita. Ja hiljaisuutta. Vesipisarat saavat niin monta tarkoitusta tämän yhteydessä, etten pysty kaikkia ajatuksia edes tiivistämään tähän. Kaikki ajatukset tavallaan sekoittuvat mytyksi, josta ei ihan täysin saa selvää. Vesipisaran läpi kaikki vääristyy oikeaksi. Vesipisaran läpi voi katsoa oikeaa maailmaa. Yhdessä pisarassa, joka on vain pieni osa jotain suurempaa, on totuus. Se jotenkin iski syvään. Ajatus siitä, että pienellä, paljon suurempaan kuuluvalla asialla, on suurempi merkitys. Mieleen jäi parhaiten lause: "Minä haluaisin iskeytyä kallioon ja ymmärtää kaiken" Se on jotenkin kauhistuttava mutta samalla kaunis. Seisautti ajatukset, kun rupesi pohtimaan, miten tosiaan ei voi nähdä itseään mitenkään kokonaisuutena. Miten ei voi sen oman perseptionsa takia nähdä maailmaa sellaisena kuin se on eikä varsinkaan itseään. Hiljaisuus oli suuressa osassa tässä. En ihan oikein päässyt kiinni siihenkään, vaikka ajatuksia se herätti. Miten hiljaisuudessa voi olla oma itsensä ja se on kaikkialla ympärillä, kuten vesipisarat. Vesipisarat ovat hiljaisuus? Hiljaisuudessa on totuus? Koko kuunnelma on suuri tunneryöppyjen suma. En osaa kirjoittaa kaikkea tähän, mitä heräsi mieleen. Vaikka kirjoitin ne ylöskin jotkin. Miten jäin pohtimaan sitä, kuinka kertoja uhkaa syödä kaiken. Ja miten nälkä kaipaa ruokaa, ei itse ihminen. Äh, kaikki on sekavaa. Ajatukset pulppuaa lähteestä, jota ei voi sammuttaa. Tämä herätti paljon kaikkea. En voi siitä kaikesta kirjoittaa tähän, koska siihen ei ole sanoja. Kaipaan konkretiaa ajatuksilleni, mutta en voi sitä saavuttaa. HÄNTÄ ON KOKONAINEN. Kiitos Haava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Foundry - *The Russian beauty (UnRaw) 31.07.2006

Electric Foundry - *The Russian beauty (UnRaw)
Hmm, hauska alku, josta ei kuitenkaan saa yhtään kiinni. Onko noilla yksittäisillä nuoteilla jotain tiettyä kaavaa? Yritin etsiä, kyllä siitä jotain sai, mutta oli vähän hassua.. Sitten kun biisi aukeni, niin johan alkoi lyyti kirjoittaa. Kivan täyteläistä aloittelua. Tykkään. Mutta sitä en ihan tajunnut, miten noista nuoteista vain hypättiin tuolla lailla itse biisuun.. Yritätkö nyt rasistisesti vihjata, että venäläiset morsiammet on hyvinkin helpon alkulämmittelyn jälkeen heti aukeamassa hyvinkin täyteläisesti.. Että venäläiset antaa aina? Huhhuh.. :) Tuossa kahden minuutin paikkeilla on todella mahtava nousu. Kuullostaa PPK:n ensimmäiseltä levyltä.. ootko varma, ettet ole ottanut ainakin vähän vaikutteita niiltä? No mutta ainakin Röyksoppi kuuluu tässä ja WOW(Way Out West) ja Avanto.. Mutta samanlaista avaruusmaista PPK:takin tässä on. Kyllä on aikas nami. Ei ehtinyt kyllästyäkkään. Tästä tulee kyllä täydet, ellen sanoisi. Täytyy kuunnella vielä pari muuta kappaletta, ennenkuin rupean faniutumaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Purgatorial 26.07.2006

Dorian Crew - Purgatorial
Onhan tässä kuuntelemista. Muistappa Suomen Euroviisu-menestys vuonna 2006.. Siinä siule todiste, että joskus väärät maskit väärissä laittessa ja käsissä tuottaakin jotain. Tykkään huilusta, kivan puhdas ja tuo sellaisen pienen "jalat maassa" -fiiliksen tohon ultimate-etnis-pilvissäleijumishötäkkään. Muuttuvaa ja venyvää kuin käärmenainen sirkuksessa. Hyvä. Onhan tää namia. Oikein namia. Loppu varsinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - 5 times a loser 03.08.2006

The Rules - 5 times a loser
En voi valitettavasti sanoa, että olisi iskenyt. Kuulostaa miun korvaan jotenkin liian tavalliselta.. Mutta toisaalta, musiikkityylikään ei ole oikein koskaan saanu miuta syttymään. Mutta ainakin kuulostaa Hurriganesilta :) Ei silti. Anteeksi vain. Mutta kitaristi saa kyllä pisteeni.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 06.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
Aivan ihanaa nintendo meininkiä. Minä, joka olen aina ja ikuisesti sitä mieltä, että ainoat oikeat pelikonsolit olivat Nintendo 8-bittinen ja 64:nen, pidän tästä. Puolessa välissä tosin Turbolammas taitaa mennä vähän aikuisemmaksi, kun se saa seurakseen rankempaa kitaraa kuin megaman tai mario ovat koskaan saaneetkaan. Oikein kivaa Machinae Supremacy -juttua. Suoraan ihanalta 80- ja 90-luvun 2D-maailmasta. Älä käännä kylkeä, muuten häviät näkyvistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superior - Airport 19.01.2006

Superior - Airport
Tämä on kuin Pohjanmaa, tasainen ja täynnä heinää. Ei pahalla, mutta missä on kunnon nousu? Kait tämäkin on menossa johonkin suuntaan?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 30.01.2006

Bublgum Electronics - Electrical
Sähköstä olen täysin samaa mieltä. Erittäin iloisen pirteää musiikkia. Pidän paljon kuunnella musiikkia visioiden perusteella, ja tämän visio.. Ajan pyörällä kovaa, kilpailen kenties. vähän samanlainen fiilis kuin Kraftwerkillä. Melodia on vallan mainio, alkaa ihan hävettää, kun ei ole itse saanut mitään aikaiseksi. Miksaus sopii hyvin, Biisi kulkee eteenpäin oikein mukavasti. Ei ainakaan mitään huomionarvoista täyttä virhettä ole sattunut. Pidän paljon siitä, että tässä kuin kaikki melodiat taistelee keskenään. Toinen tulee tuolta ja toinen tuolta ja huomio ei kerkeä kiinnittymään muuhun kuin kokonaiskuvaan. Nopeatempoista, rajua taistoa. Kuin pyöräilijät, ne kisaavat ensimmäisestä paikasta, voitosta. Kuka pääsee loppuun, kuka ei. Tämä on tietenkin vain henkilökohtainen mielipiteeni. Kaunista. Hikisiä miehiä, purkkaa, kuplia ja merta. Tour de France.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 30.01.2006

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
Ohhoh. Oikein kiva tuo vinyylirahina tossa taustalla. Tekee sellaisen kunnon fiilistelymeiningin. Kivaa avaruudessa lentämistä. Tulee mieleen kylläkin enemmän auto ja pitkä ajo suoraa tietä kauniissa auringonpaisteessa. Ei mitään mielessä kuin vain tie ja määränpää, tuskin sitäkään. Huhuh. Kaunista. Tietäisipä vain, millainen se alkuperäinen on, niin osaisi vähän mietiskellä sitäkin. kyllä tämä omassa genressään muut voittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 19.01.2006

POLTE - kesä 96
Kyllä se on hyvin hyvin rokkia. Tulee mieleen todellakin pitkä kuuma kesä ja klamydia. :) Äijä rokkaa. Mainiosti tehty ja sitä arvostan, vaikkei musiikkityyli lämmitä kuin jo valmiiksi lämmitettyinä kesäiltoina parin, kolmen, neljän kaljan jälkeen, kun alkaa lämmittämään muukin kuin musiikki ja ilta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Xen omm 16.02.2006

Nosdrama - Xen omm
INTROSTA: Ihanan raskaasti ja täyteläisesti alkaa. Hyökkää heti päälle ideoineen. Yleensä en siitä pidä, mutta jotenkin tähän se sopii. En osaa sanoa miten. Melodiahan melkein peittyy jytääviin riffeihin. Hassua. Silti pidän, vaikka yleensä en SITÄKÄÄN pidä hyvänä. Nyt pidän.. hmm.. Pysähdyksestä pidän ennen alkua. Hyvä useasti käytetty yksityiskohta. Laulajan ääni on tuollainen käheä viskiääni. Kannatan suomeksi laulamista. Englanti on vähän hassun sumeasti lausuttua, tai sitten soitatte niin samalla volyymitasolla, ettei laulajaa kuulu. Se tosin on. Kerrossa kaikki soittavat samalla volalla. Mitä tässä pitäisi kuunnella? Sanoja, kitaraa? Eikun niin, basso? Mutta silti. On tämä taidokasta, sitä en kiellä. Teitä samanlaisia on vaan niin monta. Eipä haittaa, mitä sitä hyvää muuttamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Enhanced 06.02.2006

Stocco - Enhanced
Pikkuoravilla on bileet, johon miuta ei ole kutsuttu! Ja aamulla miut pistetään siivoomaan. Loistava basso, hallitsee koko biisua. Taas vauhtia piisaa. Etkö sie hidasta koskaan? Huhhui, jos tätä kuuntelisi seksiä harrastaessa, voisi joko tulla nopeasti tai vallan hengästyä, luultavasti molempia. Tulee mieleeni.. Kilpailu. Taas joku yrittää juosta kovempaa kuin toinen. Kuin lumottu (enchanted) vain etenemään. Se menee, se ihastuttaa. Huoh. Miuta alko pyörryttää. Ja silti pidin. Tämä on kuin sinä, nopea, sekava, järkevä, silti jotenkin omituinen ja kaikessa itsessään juuri sellaista, mitä ihmiskunta kaipaa. Ihana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uuden Helvetin Henkimaailmayhtiöt - Markus 5:9 06.02.2006

Uuden Helvetin Henkimaailmayhtiöt - Markus 5:9
Alku suoraan Michael Jacksonin Thriller musavideosta? Ei sentään. Alku on ensin mahtipontista pelkoa ja salamoita. Sitten kaikki hajoaa basson ja rumpujen yhteisjännitelmäksi. Amerikkalainen dekkari, poliisi jahtaa karkuria. Samaan aikaa jossain toisaalla kuuluu fantasiamaisia torvensoittoja. Jotenkin minusta tuntuu että keksit aina tasaisin väliajoin hyvän idean ja vain lisäät sen siihen perään. Sitten toistat sitä vain vähän aikaan ja odotat uutta ideaa. Tai toistat vanhaa. Koita kaikkia ideoita vaikka yhtäaikaa ja erota siitä sekamelskasta sitten parhaat ideat sooloilemaan. Älä anna kaikkien sooloilla erikseen. Oli tämä tosissaan "ok". Saat seiskan. Ei herätä sisäistä mielekkyyttä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techrono - Space 29.01.2006

Techrono - Space
Aloitus on kyllä vähän että mitävit? Sitten se etenee.. Keskivälistä voisin sanoa, että tulee taas tuollainen samanlainen vesimäinen puhdas soundi. Varmaan on kait tarkoituskin, että alku on tuollainen, että keskikohdan ideat tulevat näkyviin? Ja kas, täysin sopiva pysähdys päälle. Oikeaoppiseen kohtaan ja oikealla tavalla siitä lähdetään eteenpäin. Hyvä. Huomaa että tätä on hiottu. Et ainakaan sorru kiireeseen, niinkuin jotkut täällä. Sinä olet faniuteni ansainnut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sundown 06.02.2006

Wavescale - Sundown
Alku antaa vihjeen kauniista aamusta, upeasta päivästä oman rakkaan vierellä, tai kenties rentoutuen auringon paisteessa. Oletko varma, että tämä aurinko laskee jo? Alussahan se vasta nousee ja paistaa aamulla. 1:20 alkaa ihastuttava melodia. Vesipisaroita ja upea nousu kohti mäkeä, jolta auringon näkee paremmin. Nousu tuo tullessaan kivan uuden tuttavuuden. Kaikkea osaa tavallaan odottaa ja on silti yllättynyt valinnoista. Tässä tapauksessa se on hyvä. En tahdokkaan saada tällaista kuultaessa liikaa yllätyksiä. Kyseessä on jotain kaunista. Kaunista ei parane pilata liiallisillä yllätyksillä. (tätä en tarkoita tosiaankaan pahalla) En voi sanoa mitään huonoa. Soundi on kuin suoraan mereltä tai taivaalta. Kaunista, puhdasta ja niin juuri sitä, mitä nimi lupaa. En voi antaa kuin kympin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 29.01.2006

Saffron - Saturated Love
Oikein ihastuttava. Tulipa hyvä mieli. Harmillista, että sanat taistelivat niin tämän hetkisiä tuntemuksia vastaan. Muuten oisin varmaan tykännyt vielä enemmän. Tää fiilis on kyllä täytynee myöntää todella tarttuva. Sitä huokuu biisusta kuin hikeä kuntoilevan rintamuksista. Kaunista. Ei osaa sanoa muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Where All Roads Lead To 23.05.2005

Insert Remedy - Where All Roads Lead To
Tuo alku sai miut lopettamaan puuhani ja jäämään kuuntelemaan. Sitä ei usein tapahdu. Laulaja voisi kokeilla muitakin tyylejä laulaa. Ääni pettää vähän välillä. En tiedä sitten, vaikka hakisittekin sitä. Potentiaalia löytyy kyllä äänestä ja paljon. Rääkyminen on nimittäin aika onnistunutta. Siitä rispektiä. Tarina on tosiaan kaunis. Sanat on mukavat. kyl se on niin, että hyvä tämä on. Taustatkin sopivat teemaan. ei se silti hyvää parempi ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 25.05.2005

C-4 - San Diego (original promo)
San Diego. En ole koskaan käynny, mut tän jälkeen kait sekin onnistuu. Voisin kuvitella, että just tollasta siellä on. Toisella kerralla avautu vähän enemmän. Melodia on selkeä ja nätti. Kuullostaa paikka paikoin vaan vähän käytetyltä idealta, mutta toimii. Jättää erittäin hyvän mielen. Kesää ihan selkeästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techrono - Energize 29.01.2006

Techrono - Energize
Oijoijoijoi. Tykkään minäkin. En kehtaa edes kommentoida pidemmin.. Kun vain tykkää ja tykkää, niin tykkää..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi 23.05.2005

Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi
Se alkaa niin ihmeen hittaasti että ihmettelin, että tämäkö sitten sitä rässiä. Laulu on hyvvää, mutta ainahan meitä voi parantaa. Tulee kyllä niin loistavasti mieleen SUOMALAINEN musiikki. Ainoastaan myö osataan tehhä tätä. Laulaja kuullostaa muuten Klamydian laulajalta :D Tiedä sitten ottaakko kehuna vai ei. MUtta työhän ootte saannu aikaan tossa kahestaan vaikka mitä. Jeij miehet. Älkäähän työ ratketko ryyppäämään, vaikka teitä kiusitaankin luultavasti, kun tällästä teette. Vai sanoisko sitä, että mie ratkeen ryyppäämään tätä kuunnellessa. Ei sentään. Oli se hyvä poijjaat, kuules.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techrono - Corals 29.01.2006

Techrono - Corals
Teit tämän neljässä tunnissa?! Oijoi. Kuulostaa niin hyvältä. Kin lentäisi avaruudessa tai sukeltaisi korallien seassa meren pohjassa. Siitä varmaan nimikin. Melodiat ovat oikein hittejä. Vaikka niissä ei mitään räjäyttävän uutta ole, se ei tarkoita, etteikö niistä pidettäisi. Monimutkaiset saunit saa yleensä suuremman yleisön vain ihmettelemään. Täytyy vain sanoa, että tämä taitaa olla ihan ysin luokkaa. Ellei kympinkin. Katsotaan mihin päädyn.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 23.05.2005

Iron Sphere - The Night Calls Me
Ei hemmetti. Työ senkun vaan paranette. Heil to that. Syntikan soittaja osaa kyllä asiansa. Krediitit hänelle siittä. Kyllä tää on ihan selvän kympin ansainnu. Fanittajana en varmaan muuta sanokkaan voi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 16.02.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Uskaltaako tässä edes kommentoida, kun on jo 220 muuta niin tehnny. No, hyvä on, kerta pyysit. Miksi minulle tulee CMX mieleen tuosta ihan introsta? En tiedä, kait jotenkin basso soittaa vähän samaa kuviota. No mutta, kivaa rokkenrollia, sen oikealla ihan oikeesti aikuisella tavalla. Hyväntuulen kappale sanoisin. Tulee mieleen tosissaan auto, ajaminen. Leningrad cowboys ja drive in. Pidän laulajan äänestä. Se on oikein miehekäs ja ihana. Näen ison tukan. Nuo takahuudot on hassuja. Sanoisin, että ne jotenkin melkein pilaa tunnelman. Ainakin miun. En sit tiiä, tekee siitä jotenkin halvan kuuloisen. Keikalla toki on oikein kiva tuollaista, Mutta ei levytyksessä. En tykkää. Mutta silti. Jees meininkiä pojat. Isot buutsit jalakaan ja polokalle, vae mitä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 15.08.2007

H4Z - Mistreating
En edes aijo yrittää kertoa tästä biisusta mitään kovinkaan syvällisesti. Vokaalit on hyvät, taustat vielä paremmat. Ihana kappale. Rakastan melodiaa. Tätä on hyvä musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labyrintti - Death in 5 minutes 29.01.2006

Labyrintti - Death in 5 minutes
O_o Ootko sie tässä yrittänny jotain mehiläismusiikin tyylistä? Miuta rupes koskemaan päähän kun yritin ymmärtää. Näin mehiläisiä, monta mehiläistä lentämässä kohti minua. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäää, ne tulee, tappaa, niillä on mukana muurahaisia, ne tulee pistää. Myrkky menee suoniin jasitten tuntuu kivan turralta. En mie osaa arvostella O_o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Noman's nomad 05.02.2006

Stocco - untraceable - Noman's nomad
Olen varsin samaa mieltä noitten yllä olevien kanssa yhdestä asiasta. Alku on erinomainen. Pidän paljon melodiasta jota ei välltämättä ole ja sitten se on ja sitten se muuttuu ja sitten se on sellanen pieni ja sitten se kasvaa ja siitä tulee iso ja se saa ajokortin ja sitten se ajaa kovaa autolla suoralla tiellä ja tekee siitä biisin. Kyllä. Mainiota. Se on justiinsa tollanen. Pitäisikö miun sanoa jotain huonoa? EN sano. Kun ei ole. Silti ysi kiehnulle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - funkaholix 03.02.2006

D Fast - funkaholix
ohho. Täytyy sanoa, että olen täydellisesti myyty. heti kun biisi lähti jytkämään, niin johan oli että mistä näin hyvää tulee. Ei voi sanoa kuin että ammattimaista vetoa. Tästä kymppi, ei voi muuta. melodia toimii ja vaihtelee ihanan funkisti. Tekee ihan mieli vaan heilua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - drowning 23.05.2005

graydance - drowning
Oi mikä alku. Tuntui jossain tuola alaalla. Mitäs ihmettä, onko se kellosta vai mistä. Tämä tyttö ei vähällä rupee pillittämään. Tuli vaan ikävästi mieleen HIM tai Rasmus. Ja mie en kovin paljon heistä tykkää. Kaunista kumminkin. Laulajatkin taitavat osata laulaa. hyvin vieläpä. Rispektiä siittä. Mutta minusta aivan liian normaalia lällyrokkia. Jatkakaapa kuitenkin. Saatte paljon faneja tuolla. Sen uskon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Play My Song 26.05.2008

Y-Zone - Play My Song
Tarttuva ja erittäin ilo-mieltä herättävä. Tämän tahdissa on pakko tanssia. Näin mörökölli tanssii ja syntikka soi, syntikan tahdissa laulaakkin voi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Nipas blues (Bulevardi ReMix) 27.08.2009

Haava (ReMixit) - Nipas blues (Bulevardi ReMix)
Pidän jatsista hyvin paljon. Ja onhan tämä erittäin kiva biisi. Tuo kello saa siihen sellaista tunnelmaa, että oltaisiin jossain ulkoilmakonsertissa ja kirkonkello käy lyömään. Tulee mieleen se hetki, kun Kölnissä kaikkien kirkkojen kellot alkoivat lyömään samaan aikaan ja kadut olivat täynnä ääntä ja huminaa. Sitten tunne haihtuu johonkin tuossa kolmen minuutin kohdalla ja tilalle tulee jotain rahinaa ja ihmeellisiä ääniä ja alkaa harmittamaan, kun hyvä fiilis lähtikin pois. Mikä ihme toi rahina on? Kuorsausta? En tykkää yhtään. Pilaa kivan fiiliksen. Vaikka ymmärrän, mitä hait sillä, niin en pidä siitä. Alku on hyvä, loppu: ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 31.08.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Kivat sanat tässä kappaleessa. Fiilis on ahdistava. Eeppisyyden huomaa kyllä. Tulee mieleen, miten jotain suurta ja mahtavaa on tapahtumassa. Olen läsnä tässä. Lähdössä taistoon. Valmiina pelastamaan maailman! Toisaalta sitten, kun kuuntelee sanoja, niin fiiliksestä tulee erilainen. Erinomaista kritiikkiä ihmiskuntaa ja sen rakenteita kohtaan. Kuitenkaan en oikein pidä tästä musiikkityylistä, joten en voi kauhean paljon kehua muuta kuin lyriikoita. Soundimaailma oli tylsä ja yksitoikkoinen. En ymmärrä, miten tätä on verrattu Jarreen, koska ei jarre ihan näin yksinkertaista tee. Mutta hyvin tehty tämän musiikkityylin edustaja. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 31.08.2009

D-Vision Oldies - Close to you
Kuulostaa paljon K-systemiltä. Paitsi ettei tässä juuri mitään uutta ole. Kuten jo edellä on mainittu monesti. Tällaista samanlaista jauhantaahan se on aina. Hyvin tuotettu, soundimaailma on mukava ja eteerinen. Tulee mieleen miten lentelee helikopterilla maisemien yli. Niinkuin Daruden videolla. Alku oli kiva ja löi mukavasti tunnelman kattoon. Mainstreamiudessaankin erittäin toimiva. Vokaalit on hyvät ja kitara on mukava lisä. Kyllä tätä mielellään kuuntelee, mutta epäilen, että kyllästyn nopeasti. Kiitos mukavasta kiksusta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 07.09.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Hauskaa, miten tämä kuulostaa siltä, kuin se olisi äänitetty jossain pimeässä luolassa. Pimeäähän tämä olikin. Tämä on oman musiikkityylinsä laatua. Tulee mieleen ne pimeät illat, kun valehdeltiin äitille, että nyt mennään syömään poppareita koko illaksi kaverille ja lähdettiinkin johonkin keikalle kuuntelemaan tällaista jurinaa. Mutta muistelot sikseen! Äänimaailma on selkeä, itseääntoistava ja sumuinen. Toisaalta taas juuri sopivan täyteläinen. Lauluääni on kimeä ja yllätyin miten sain sanoista selvää. Toki piti ensin lueskella niitä hieman tuossa. Makuuni hieman liian pitkä tällaiseksi musiikkikappaleeksi. Lähtee vähän teho pois. Sellainen minuutti pois tästä olisi sopiva. Ei kuitenkaan tule mitään radikaalisti uutta tuossa jotain 5 minuutin jälkeen. Tulipa kuitenkin pitkästä aikaa kuunneltua tällaistakin. Luulin, että olisit ollut huononpi. Perun nyt mietteeni ja olen positiivisesti yllättynyt. Jatka samaan malliin, tämä on ihan hyvä malli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Latextension - u r a gay 08.09.2009

Latextension - u r a gay
Hieno fiilispohjainen näytös. Kiitos.