Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 126 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Spin me around 26.04.2013

Axolus - Spin me around
Nice! Omaperäinen ja uudenlainen jotenkin. Tuotannollisesti hyvää tervettä kamaa myös. Tempo mielenkiintoisen nopea... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin 15.03.2013

Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin
Tosi leveät rummut häiritsevät vähän; voisi olla kapeemmat. Soundit tosi jees, äänitys hyvä. Soittajat kans tosi jees, magee groove. Kaipaisin oikealle jotain diskanttista soundia, koska vasemmalla olevalle haitsulle ei oikein löydy paria.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 15.03.2013

Death Generation - Blackout
hyvä skitta soundi. kivasti panoroituu pellit laidoille, mutta crashit aika hiljaisella verrattuna haitsuun. basari voisi olla stydimpi, tosin basso on alataajuuksilla niin vahva, että tällä miksauksella sinne ei oikein mahdukaan mitään enempää. kokonaisuutena hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Ukon Mahti 15.03.2013

Kaarnekorpi - Ukon Mahti
hyvä balanssi, mutta puuttu punchi. kaikki aika utuista. ei tiukkuutta. se voisi olla joko rummuissa tai skitoissa. skitat humisee kanssa alapäässä aika reilusti, joten leikkuuta kaipaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisakilkkeet - You shot my banjo 24.11.2012

Kisakilkkeet - You shot my banjo
Hyvät miksaus, potkii!! Leadit jotenkin vähän hassut, plucki ja tausta eivät mielestäni sovi aivan yhteen, mikä tekee kokonaisuudesta hieman oudon. Ideatasolla kuitenkin toimivaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjVallu - Rising elation 21.08.2012

DjVallu - Rising elation
Ihan hieno tunnelma ja idea, mutta miksaus jotenkin tunkkainen. Monet asiat menee pahasti toistensa päälle, mikä johtaa siihen, että välillä joku ääni hukkuu mereen pahasti, esim crashi/melodiat/hatit. Basarissa voisi olla enemmän iskua. Bassosoundi on tosi pehmee ja aika matalalla, joten se kanssa sekottuu basarin kanssa hieman puuroksi. Voisi lisätä esim toisen bassosoundin layeriksi päälle oktaavia ylempää, jotta saisi vähän enemmän alakeskitaajuuksia mukaan. Näin saisi selkeemmän bassolinjan ja matalaa bassoa yksinkertaistamalla/sidechainaamalla saisi kickille enemmän tilaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacey - D-Spin 21.08.2012

Spacey - D-Spin
Hyvän kuuloista settiä! Miksaus vaan tuntuu jotenkin todella täydeltä, kaikkialla on hirveesti tavaraa, joten pieni selkeytys? Basson tai stringien pieni sidechainaus ehkä olisi jees... Makee tunnelma build upissa! Alun pää arppiin voisi ehkä kehittää oman kuvion tuon presetin tilalle, kun se korkein nuotti häiritsee ehkä vähän liikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Circles 21.08.2012

Axolus - Circles
Laadukasta jälkeä kaikin puolin. Hieman hittaasti lähtee käyntiin. Basso kun astuu sisään niin on jees! Perkussiot aika yksinkertaiset, niitä ois kaivannut. Ois voinut käyttää esim. isompaan uild-uppiin suvantoa kohti. Toisaalta tässä onkin ehkä ihan jees tää rauhallisempi meininki loppupeleissä... :) Pitää varmaan tehä remixin remixi tästä joskus... :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soitan kitaraa 27.06.2012

P. M. Kostiainen Project - Soitan kitaraa
Mitäpä tähän kommentoisi. Omaksi iloksi tehtyä rilluttelua, mutta ei tästä biisiksi isolle yleisölle oikein ole. Näitä on kiva tehdä, mutta ehkä kivempi pitää vain omana ilona.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 23.06.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Hyvät saant, mutta hieman yksipuolinen biisi. Jotain lisää tarvittaisiin, lisää panostusta, jotta jaksaisi kuunnella uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 23.06.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Hyvä groove, hyvä meininki. Kyllä tätä kesäpäivänä rannalla kuuntelisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Main Street lights 21.05.2012

NoJustSe - Main Street lights
Diggasin todella tosta päämelodiasta! Nice! tosi siisti fiilis tuli biisistä. Basso ja melodiaprogressio sopivat hyvin yhteen ja olivat omaperäisiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele glxblt - Murdera 02.03.2012

glxblt - Murdera
Hyvin potkii, siistejä ideoita ja yksityiskohtia! keep 'em coming!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hypoterm - Hypoterm - Maya 02.03.2012

Hypoterm - Hypoterm - Maya
Aika jepa. Kivat pehmeet ja korvaa miellyttävät soundit ja mukava fiilis. Hyvin miksattu myös. Kickiin olisin ehkä kaivannut vähän enemmän potkua. Rakenne ammattimainen ja eteenpäin soljuva. Osien vaihdot hyviä, efektejä käytetty hyväksi hienosti. Keep 'em coming!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mkayel - High Altitude (Original Mix) 25.02.2012

Mkayel - High Altitude (Original Mix)
Ihan jeeees, alussa vasemmassa kuulokkeessa hatit jotenkin katkeilevat häiritsevästi, se pitäisi korjata. Joissain kohdissa biisi vaikuttaisi klippaavan yli, joten soundi alkaa särisemään. Oletko käyttänyt tarpeeksi limittereitä/kompressointia master-kanavassa? Kompuraa voisi käyttää ainakin kickiinkin, jotta siitä saa iskevämmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 25.01.2012

Dropsy - Goldo
Soundien laatu on mitä on, se varmaan tiedetään, en oikein tiedä mitä tähän pitäisi kommentoida... Kyllä tän läpällä kännissä kerran kuuntelee

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 25.01.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Beatti aika hyvä, basari voisi ehkä olla kirkkaampi? Lyriikat äänitetty ja miksattu hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 25.01.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Komppiskittasoundi mielestäni jotenkin vähän hassu, voisi olla säröisempi, ja joku outo cleani taustaääni siinä? Rummut kun tekee koneella, niin pitäisi koittaa vähän inhimillistää niitä enemmän, jotta esim kaikki lautaseniskut eivät kuulosta täysin samalta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 25.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Soitatko kitaran alankieltä kokoajan samaan suuntaan pickaten? Jos kyllä, niin voisit koittaa pickata edestakas kokoajan, sillä vaikutti siltä, että nyt myöhästyt hitusen viimeisissä alkuriffin pickkauksissa, mikä heti ärsytti korvaani. Jos pickaat edestakas - ei muuta kuin ehkä vähän tarkempi soitto siihen :) Biisinä aika jeeees, ei paha, fiilis hyvä, miksaus hyvä, kuoro hyvä, skittasoundi hyvähyvä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 25.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Hei aivan loistava intro tuli ihan mieleen kauniiden ja rohkeiden sksofoni ;) Sopisi justiinsa johonkin sitcomin tunnariksi tms. Mukavan piristävä fiilis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Then came the snow 09.11.2011

Axolus - Then came the snow
Tää on aika magee! Uniikki äänimaailma ja aika mystinen ilmapiiri, diggaan paljon! Soitinvalinnat tosi hyviä ja omaperäisiä, vokaalit istuu biisiin kuin ne olisi tähän tehtykin! Miksaus tosi hyvä myös! Kertsissä saattaisin lisätä ehkä toisen basson oktaavia ylempää, siellä alueella ehkä liian hiljaista tällä hetkellä. Näitä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 26.10.2011

The Fauna - Haudalla
kuuntelin loppuun asti (ihme, oikeesti) eli hyvä setti oli. toissalta kaitoin tyttöjen kuvii facebookissa samaan aikaan että sillä saattaa ollavaikutusta biisin kuunteluaikaan. Eimut oli hyvä, kuuntelisin lisääkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 25.10.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
"poliisi pamputtaa" on jo käytetty!? skittasoundsit aika kevyet. vähän lisää asennetta olisi kaivattu. en voi oikeen ottaa tosissaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof feat Ace Metalhead - Bilderberg Man 25.10.2011

Zomby Woof feat Ace Metalhead - Bilderberg Man
yritys hyvä 10. En henk.koht piddä solosta, mielestäni liikaa yritystä. biisin peruskuvio ok mutta harjoittelua lisää kiitoz

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 25.10.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
laulut aika yksitoikkoiset. vähän variaatiota olisi kaivannut. Opeth tulee väkisin mieleen. Soolo ahdistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 25.10.2011

Fillari - Kuvia kumarra
ei huono, rafaelin enkeli tulee väkisin mieleen. Muuten hyvä perus suomipopääni. ootko itse säveltänyt sanoittanut? ei mitään, ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Reason 25.10.2011

P. M. Kostiainen Project - Reason
kitarat jees, mieti hetki vielä laulajaa, ihan oikeesti. .......................................

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Only a Dream 10.08.2011

Axolus - Only a Dream
Hajanaisia ajatuksia: Soundimaailma ihan jees, kaikki erottuu hyvin ja mukavan kuulonen. Vähän enemmän vaihtelua olisin kaivannut, alussa olisin ehkä jättänyt melodia osan puolta lyhyemmäksi. Sidecahinatun padin olisin varmaan leikannut highcut filtterillä alas laulun ajaksi, jotta syntyisi vähän laulun korostusta ja vaihtelua biisin maailmaan. Jotain pientä rytmin rikkovaa hatti/bongo settiä olisi voinut käyttää, sillä nyt beatti on kovin 4/4 tai "suora", miten sen nyt haluaakaan sanoa, sidechainattu padi vielä korostaa sitä. Breakdown toimiikin jo sitten paremmin. Sen jälkeinen gatetetun melodia korostaa edelleen offbeattia aika paljon, sen olisi ehkä voinut jättää sidechainaamatta tuomaan tasapainoa. Lopun kitarasta diggasin kyllä, hienon kuuloista. Millä plugarilla teit? Vai opitko jo itse soittamaan sittenkin? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision - Veela - Night Vision (D-Vision Remix) 30.06.2011

D-Vision - Veela - Night Vision (D-Vision Remix)
Hienon kuuloisia elementtejä käytetty, ei mitään peruskauraa! Laadukkaat miksaukset ja soundit!! Tätä kelpaisi popittaa autossa KOVAA! Näitä lisää, niin varmasti tulee menestystä lisääkin. Ja onnittelut pronssisijasta remix-kisassa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Galaxion ft. Martta Hakala - Another World 29.05.2011

Galaxion - Galaxion ft. Martta Hakala - Another World
Todella hieno tunnelma biisissä, laulajan ääni sopii tosi hyvin tähän. Taustasynat hyvän kuuloiset, ja rummutkin todella eeppiset. Laulun melodia todella mielenkiintoa ylläpitävä. Hienoa settiä näitä lisää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kirkkain tähti 09.05.2011

Kreeta - Kirkkain tähti
Alun soundi+laulu tosi kiva. Hyvin lähtee liikkeelle myös. Perinteinen tyyli, mutta silti raikas. Laulumelodia on itseasiassa tosi hyvä.... Mukavasti vaihtelua. Voisin helposti kuvitella tämän saavan suosiota karaoke-paikoissa, sen verran tarttuva melodia on :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Pieni kylä 09.05.2011

Kreeta - Pieni kylä
Hyvä, MUTTA annan nyt lähinnä rakentavaa palautetta: Mielestäni liian vähän ideoita melodioissa ja soittokuvioissa. Laulu menee melkoisen peruskuviota koko kertsin läpi, mikä alkaa vähän kyllästyttää, jos kuuntelee tarkasti. Basso samoin toistaa melko samaa linjaa koko biisin. Taustalla olevat puhaltimet olivat ihan hyvä lisä, ja niillä olisi voinut tehdä vielä enemmänkin. 2:45 kohdalla autotunen käyttö vähän häiritsee. Lisämaustetta olisi voinut myös tehdä vaikka taustalauluilla, pelkkää "uu"ta tai sitten samoilla sanoilla hiljaisella ja harmoniassa päälaulun kanssa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Cleansing rain 09.05.2011

Kreeta - Cleansing rain
NICE! Todella mukava äänimaailma kertsissä niinkuin myös säkeissäkin! Tuli ensimmäisenä mieleen laulusta Tarja Turunen :) Tarttiskohan naitvissi uutta laulajaa? :) Tän voisin laittaa mökki-CD:lle...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Supersynabiitti 26.04.2011

SHHOK - Supersynabiitti
Todella makoisaa, hyvä peruskierto ja mukavan melodiankin olet siihen päälle saanut, voisi hyvinkin päästä soimaan paikalliseen Onnelaan :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cowface feat. Dj. Diktaattori - Kolmas Gangstakunta 31.03.2011

Cowface feat. Dj. Diktaattori - Kolmas Gangstakunta
Äänestä tulee mieleen aivan jonkun piirretyn paha valtias :D Hauska setti!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepi Ruusu - Suudelma 31.03.2011

Lepi Ruusu - Suudelma
Ihan hyvä idea, introssa vähän töksähtelevät soittimet, viulu esim. Lauluissa taustalla vähän ärsyttävä kohina, suosittelen parempaa äänikorttia, jos muut laitteet ovat kunnossa. Laulusuoritus vähän ailahteleva, cleanit välillä vähän nuotin vierestä, alemmalta vedetyt ihan jees. Kitara kuulostaa tosi koneella tehdyltä, pikkasen reverbiä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Hot Hands 29.03.2011

The Bleachers - Hot Hands
Laulu alkaa melko äkkinäisesti. intron pituuden olisi ehkä voinut tuplata ja tuoda muita soittimia sisään enne laulua. Laulu kuulostaa hyvältä, basso on aika kovalla matalilla tajuuksilla, sitä pitäisi vähän ekvalisoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Not here to die 29.03.2011

Project 66.6 - Not here to die
Soundit hieman tunkkaiset, pitäisi selkeyttää. Melodian ylä-ääniä korostaa, ja bassojen alaääniä poistaa, jotta turha sekava mylinä jäisi pois. Laulu ja skitat myös kamppailet samasta tilasta, joten niitä pitäisi jotenkin erotella toisistaan. Biisi kohtuu "perus" tarttisi jotain mikä erottaisi tämän muista saman genren biiseistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Yksinäinen 29.03.2011

Soittolista - Yksinäinen
Rumpuihin laittaisin tahtien loppuihin hieman enmmän pieniä fillejä/vaihtelua, jotteivat ne liian kauan hakkaa samaa peruskomppia. Laulu menee vähän epäviereisesti, muutamassa kohdassa, muuten suoritus sopii hyvin tähän genreen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lampi production - Deadline 29.03.2011

Lampi production - Deadline
Alun soundit melko perus. Rummut kuulostaa tosi koneella tehdyiltä, niiden velocityä pitäisi muutella. Kantsii katsoa myös youtubesta opetusvideoita miten masteroida biisi helposti, sillä saisi helposti ammattimaisemman soundin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Travelling 29.03.2011

yolk - Travelling
Wau, laulun aloitus oli tosi yllättävän HYVÄ! Äänestä tulee mieleen ihan the Sounds, joten ei ollenkaan hullummin vedetty! Hyvä meininki, basso ehkä hieman kovalla. Kokonaisuutena ihan jeees, taustoihin ehkä pientä vaihtelua lisää. Bassolinja oli hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - DSL-killer 29.03.2011

electrichaos - DSL-killer
Ihan hyvä aloitus, square soundia tosin voisi tweakata ehkä hieman, tai kirkastaa, jotta se olisi selkeämmin erottuva lead. Kokonaisuutena biisi vähän katkonainen, ikäänkuin erilaisia osuuksia olisi vaan laitettu putkeen sen kummempia miettimättä. Erilaisia melodialinjoja on paljon, mikä sekoittaa pakkaa entistä enemmän. 1:39 kohdalla esim bassot puuroutuvat hieman, niitä voisi selkeyttää/leikata voolymia vähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 29.03.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Hyvänkuulonen skittasoolo alussa, lauluissa samoin hyvä fiilis ja tyyli. Metallica tuli osattain mieleen, joten ei ollenkaan huano biisi tämä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands 25.03.2011

Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands
Väkevä alku. Jännä ääni, siisit stereo efektit siinä!!! Vähän sekava kokonaisuutena mielestäni, mutta hyvän kuuloinen ja ammattimaisen myöskin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lampi production - Downstream 25.03.2011

Lampi production - Downstream
Biisi aika perus, soundit tosi perus. Näihin pitäisi panostaa enemmän, jotta ei kuulosta niin pahasti midisoittimilta. Iskujen kovuutta ja pituutta voisi vaihdella, jotta kuulostaisi enemmän luonnolliselta. Tämä koskee eritoten pianoa ja rumpuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penrose - Trains 25.03.2011

Penrose - Trains
Siisti alkusoundi. Hyvä alkupotku, basso aivan todella kova! Tykkään biisin tunnelmasta, laulu jotenkin vähän mitäänsanomaton, tähän tarvitsisi petrausta. Lisää selkeyttä ja sen esiintuomista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Mun On Paha Olla.. 25.03.2011

marco.n - Mun On Paha Olla..
Jos taustasyntikat olisivat lähteneet 0:33 kohdalla vielä kovemmiksi ja laajemmiksi, olisi kuullostanut tosi hyvältä. Sointukierto hyvä, tosin biisi olisi muutenkin voinut rakentua hiljalleen loppua kohti voimakkaammaksi, mikä lisäisi tunnetta. Tarina hyvä, ja laulukin osuu kohdilleen, miltei kokoajan... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 25.03.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Rummut hyvän kuuloset, skittasoundeissa olisi voinut olla bassoa enemmän, ja bassokin kovemmalla. Biisi jotenkin kuulostaa valmiiksi jo siltä´, että se kuuluisi vanhasta radiosta. Aika perus

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kaipaan meren ääreen 25.03.2011

Kreeta - Kaipaan meren ääreen
Vau, tosi hyvä kaikin puolin; Hyvät soundit, kivat soitinvalinnat(+sovitus) ja hienosti laulettu! Sopivan haikeat sanat loppuillan tunnelmiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 20.03.2011

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
hyvä räjähtävä alku ja soundit. Rummut tosi jykevät. Siistejä ideoita ja variaatiota jatkuvasti, mikä erottaa biisin hyvin muista! Laulut tosi hyvät. tykkäsin "ilmasTA" kohdasta! Todella hyvää settiä, ei pahaa sanottavaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - One Night 20.03.2011

yolk - One Night
Hyvä kokonaisuus, mukavasti vaihtelua riffeissä ja bassonlinjassa. Tosi hyvä laulaja. Tulee mieleen ihan lullacry, mikä ei ole ollenkaan huono asia! Ehkä vielä jotain hienoja oivalluksia lisää, niin pääsee vielä pitkälle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 20.03.2011

Sad Section - Unknown
snaren reunan osumien reverbi vähän häiritsi, ehkä vähän liikaa. Basson volyymi vaihtelee hetkittäin melko selvästi, se pitäisi eqttaa tai soittaa uusiksi (jotta olisi täydellinen). Ehkä kaipaisi selkeyttä soundin yläpäähän, jotta kitaramelodia/sanat erottuisivat paremmin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raven Sky - Wasted Life 20.03.2011

Raven Sky - Wasted Life
siisti alku. Hyvin soundit balanssissa. kun korkeammat melot alkavat, vaikea erottaa yksittäisiä nuotteja, saisiko sitä selkeämmäksi?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 20.03.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Alun bassosoundiin olisin ehkä laittanut hieman reverbiä /chorusta tms. jotta alku on tarpeeksi iskevä, eikä vaikuta liina perussoundilta. Ihan mielenkiintoiseksi kehittyy setti minuutin kohdalla. Kickiä voisi kompressoida /eqttaa jotta siitäkin saisi entistä iskevämmän, nyt se vähän hukkuu bassojen alle. Kokonaisuudessa hauska idea, mutta hyvien soundien saavuttamiseksi pitäisi tehdä lisää töitä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 20.03.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Alun bassosoundiin olisin ehkä laittanut hieman reverbiä /chorusta tms. jotta alku on tarpeeksi iskevä, eikä vaikuta liina perussoundilta. Ihan mielenkiintoiseksi kehittyy setti minuutin kohdalla. Kickiä voisi kompressoida /eqttaa jotta siitäkin saisi entistä iskevämmän, nyt se vähän hukkuu bassojen alle. Kokonaisuudessa hauska idea, mutta hyvien soundien saavuttamiseksi pitäisi tehdä lisää töitä

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tunne mua kohtaan (demo) 20.03.2011

P. M. Kostiainen Project - Tunne mua kohtaan (demo)
Skittasärö vähän häiritsevä, sitä voisi laittaa smoothimmaksi. Eri osioiden välillä olisi voinut olla enemmän vaihtelua riffeissä, pieniä fillejä/lickejä väliin. rummutkin hakkaa ihan samaa koko biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Far Away 11.03.2011

Axolus - Far Away
Alku tosi coool. Tähän kin niitä voxuja! Tulee ihan mieleen sellanen bändi ku Vanden Plas, ei ollenkaan huono se! Korkeat äänet jotenkibn dominoivat tätä, basso ehkä + skittaa olisin halunnut kuulla enemmän, varsinkin jos niillä on joku siisti riffi päällä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Stay With Me Tonight 11.03.2011

Axolus - Stay With Me Tonight
Voksut iskivät tosi hyvin sisään heti biisin alussa. Biisissä paljon hyviä ideoita ja hyvä sovitus. Kertsimätöt korostuvat hyvin kun ne ponnahtavat hiljaisuudesta räjähtävästi esiin! Sidechainauksessa olisi ehkä voinut käyttää vähän suurempaa treshhold arvoa? Jotenkin se minusta on liian kova hupussaan ja liian hiljainen peakkien väleissä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Malfunction 11.03.2011

Axolus - Malfunction
Siisti eheä biisi, osat sopivat yhteen tosi hyvin. Bassoon ehkä pientä lisä potkua olisin kaivannut jottka pää alkaisi nykimään kuin itsestään ;) Muut soundit ihan hyvin kohillaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cylenth Vision - Far Beyond / Celestial Universe (being released) -Preview 08.03.2011

Cylenth Vision - Far Beyond / Celestial Universe (being released) -Preview
Todella hienon kuuloista... Ja ei ole sitä perusperusperus settiä, mitä kuulee liikaa näillä sivuilla yleensä. Tässä on yhdistynyt luovuus ja taito. Vois sanoa, että semi-idoli ainesta meille kaikille :) Laita jotain updateja tänne jos pääset eteenpäin näillä, kiinnostaisi seurata suomalaisten menestystä maailmalla!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Korkealla 06.03.2011

Soittolista - Korkealla
Alku on melko perus, joten sitä olisi ehkä voinut lyhentää vähän, TAI tuoda siihen jotain omaperäistä settiä lisukkeeksi. Laulut ihan jees, vähän epävireessä joissain kohdissa? :) Kokonaisuudessa musiikillisesti mielestäni liian massaan uppoavaa, tarvitaan enemmän koukkuja/epätavallisia sointuja/melodioita!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop). 06.03.2011

MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop).
Hyvä skittasoolo, koneella tehty tosin? :) Perusbiitti ok, MUTTA olisin ehkä pidentänyt basson iskuja hieman, jotta biisi "rullaisi" paremmin. Tällä hetkellä se kuulostaa vähän "töks, töks, töks", voisi olla "tööökstöökstööks", niin korva tykkäisi enemmän! LAulut selvästi kehittyneet viime biiseistäsi, parempaan suuntaan mennään selvästi. Kokonaisuutena biisi myös hyvä, hyvät soitinvalinnat! ajassa 2:36 basso soittaa pidempää nuottia, tätä voisi olla mielestäni koko biisin läpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Baby Blue 06.03.2011

The Palm - Baby Blue
Iskevä alku biisillä! Tosi hyvät skitat, riffi puree! Laulaja ehkä hiiiiieman epävireessä? :) Ei pahasti tosin. Hyvä asenne laulussa tosin, uskallusta löytyy. Tosi hyvä setii kokonaisuutena, tätä jaksaisi kuunnella enemmänkin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic) 04.03.2011

Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic)
Skittasoundi hyvvä! Laulajan tyyli sopii hyvin, ja ääni myös hyvä! Tausta uuu hyvä myös, sopivan utuinen, koska volume ei liian kovalla. Hyvin ja tarkasti soitetut kitarat tuovat ammattimaisemman tunteen. Vaikka akustinen versio onkin tämä, olisin ehkä lisännyt vielä lisää build-uppia biisin loppua kohden, jotta alun rauhallinen tunnelma vielä "räjähtäisi" paikoitellen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Hungry Hearts 04.03.2011

Sunset Boulevard - Hungry Hearts
Sointukierto aika perus, melodia myös :/ Soundi tosin on hyvä, laulut hyvät. Biisin meno myös mukaan vetävä. Lisää omaperäisyyttä olisin kaivannut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 04.03.2011

The Name Day - Twilight
Alun skitan keskitajuus ehkä hitusin liian kovalla, olisin halunnut kuulla tarkemmin metalliset korkeat äänet. Siististi pannattu skitat, oikea puoli kuitenkin jotenkin selvästi kirkkaampi kuin vasen, mikä vähän syö niiden "yhteistyötä". Mitenköhän se pitäisi selittää? :) Laulut tosi cooool, taustalaulu oli hyvä, niitä vielä lisää! Mahkut olisi laittaa eeppiset stringssit taustalle, mikä tekisi biisistä kivasti MAHTIpontisemman! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Bad Habit 04.03.2011

Sad Section - Bad Habit
Todella hyvä kokonaisuus, soundi + riffit on sitä mitä pitääkin olla. Transitiot luontevia, mukava kuunnella. Lauluun lisää uskallusta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 04.03.2011

electrichaos - Alalalaa
Ihan jees idea biisille. Soundit tosin tosi vintage mielestäni, tarkoitus? Jotenkin "karun" kuuloisia, yksinkertaisia nuo sahat tms. Lisää vaihtelua biisin osien välillä olin kaivannut

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan 04.03.2011

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan
Hyvä setti. Basso ehkä hieman enemmän esiin vielä, lisää korkeata (säröä) siihen? Toistuva naisvokaalisample toimii hyvin. Ehkä kaipaisin hieman enemmän toisistaan eroavia verseä + kertsiä, musiikillisesti. Sanoituksesta ei uskalla sanoa mitää kun ei aiheesta tiedäkään mitään

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 04.03.2011

Death Generation - Hole in my soul
Jykevä aloituspotku. Verse katkaisee jykevän menon. Versen toinen osio selvästi parempi. Lauluista tulee mielee O ozzborne, plussaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 04.03.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
Hyvä kokonaissoundi. ihan kuin havaitsisin pieniä virheitä tilun soitossa alussa? Biisi kokonaisuutena eheä setti, cleanit laulut mielestäni katoavat vähän muun biisin sekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Mike - clippi 04.03.2011

Mike (Vanhat) - Mike - clippi
Hyvä idea, beatti kohtuu "perus" kuitenkin. Sounditkin aika "perus", snare aika köykänen. Sanoitusta ei viiti kommentoida koska siitä en tajua mitään :) Taustoihin siis jotain lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out (remix) 04.03.2011

AlfaKalle - I wanna take you out (remix)
Miksaus kuulostaa vähän oudolta, koska basso jyllää tosi alhaalla, melodia ja hatit korkeella -> välissä tyhjä aukko ( laulut eivät täytä sitä). Hyvä idea biisissä, mutta toteutus vähän jännä.... Laulun volume vaihtelee -> kompressointi? Skitat lyö yli, kuuluu jokaisen rimpautuksen alussa, kun volume on kovin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 04.03.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Kick drum häiritsi versessä, liian paljon iskuja. Hyvä kokonaissoundi koko biisin läpi. Mukavasti "trickejä" jotka erottavat biisin muista perussointukierto -biiseistä. Synasoundi hyvä! Kikkailuista pitävänä olisin kuitenkin kaivannut vielä niitä lisää, sillä tilaisuuksia niille olisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 04.03.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Lauluun olisin kaivannut enemmän voimaa. Särmää. Laulun monistus oli hyvän kuuloinen lisä. Soundia voisi ehkä "tiukentaa" enemmän, voimistaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 04.03.2011

Freshco - Turmoil
Alku lähtee ehkä hieman hitaasti liikkeelle. Tarkoituskin? Laulu ei nouse esille tarpeeksi, volume liian pienellä + laulumelodia hieman outo (versessä). Osien linkitykset ehkä vähän epäselviä; biisin jatkuvuus katkeaa. Lisää monimutkaisuutta + omaperäisyyttä kaipaisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 04.03.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Kitaraintro on hieno. Hiljaisilla lautasilla tms olisi mielestäni saanut siirtymän introsta verseen ehkä hieman "smooth"immaksi. Lauluun ehkä hieman enemmän "presenceä" reverbeillä/hienoisella delaylla. Kitarasoolo myös hyvä. Jotenkin ei ehkä lähde "käyntiin" niinkuin olisin toivonut, mutta varmasti hieno biisi live-esityksenä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 04.03.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Mukavaa mökkeilymusaa. Laulut hieman katoaa muuhun soundiin. Korkeita ääniä olisi voinut olla enemmän, keskialueella aika tiivistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sademetsä - Puskutraktori 27.02.2011

Sademetsä - Puskutraktori
Tää vois olla jotain isoa... Tarvitset nyt vaan hyvän sanottajan + moottoriturvan. Sensuellin versio ei välttis ole "the one". n1 mejt
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Doc - Can't Reach You 22.02.2011

The Doc - Can't Reach You
Hieno soundi koko biisin läpi, mukava rauhallinen svengaava(kin) rytmi, hyvät intrumenttivalinnat ja last but not least kaikki kuorrutettu loistava laulusuorituksella. tsemppiä jatkoon
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Avalon 08.02.2011

Axoldies - Avalon
Oi oi, jos tykkäisit tähän laittaa lyriikoita versen kohdalle..... sopisi aivan mahtavasti naisvoksut! Loistava progressivinen draivi tossa (skitta?)melodiassa. Mukavan omaperäinen
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Dance Dance Feat. Neotrone 06.02.2011

NoJustSe - Dance Dance Feat. Neotrone
Todella hienon kuuloinen tuo 3:50 alkava osuus :) Näitä lisää! Muuten biisi jotenkin vähän liian hitaasti rakentuva mielestäni. Soundit tasolla, jolle en itse yllä (kaikissa biiseissä), joten jätetään ne rauhaan :) 4:15 kohdan melodiakohdan breakbeat komppi olisi voinut olla muhevampi + basson poisjättäminen vähän häiritsee...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project North - Art Of Core 03.02.2011

Project North - Art Of Core
Soundi mennyt selkeesti eteenpäin kehityksessä! Ei mitää ihan poppia tää biisi ;) Trancen kuuntelijana jäin odottamaan jotain pientä sointukiertoa biisin puolen välin jälkeen, mutta mitäpä tästä genrestä tiedän... Breakdown + kirkumiskohta paukkuivat hyvin, näitä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cylenth Vision - Far Beyond (Underwork sample) 24.01.2011

Cylenth Vision - Far Beyond (Underwork sample)
Loistavat soundimaailmat olet tähänkin saanut loihdittua ja siisti progressiivinen meno... Jos jaksat, voisitko kertoa millä plugareilla nämä on tuotettu (padit especially), Nexuksella? Presettejä vai omia soundeja?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cylenth Vision - Celestial Universe (Underwork sample) 24.01.2011

Cylenth Vision - Celestial Universe (Underwork sample)
Ok, joo tiedän nyt mitä tarkoitat paremmilla soundeilla :) Pitääpä koittaa omista softasynista saada jotain vastaavaa ulos, jos onnistuu... Loistopätkä, kohta varmaan ASOT:issa. Subbari tosin huusi aika kovaa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Exalt (Original Mix) 20.01.2011

Cordis - Exalt (Original Mix)
Hyvää settiä, taaskin yksi mikserin parhaista (montakohan kertaa olen sanonut tämän..)! Kokonaisuutena 10, mutta melodia makuuni ehkä hieman yksikertainen (josta 9). Offbeat basso tosiaan paistaa melko selvästi läpi, olisin tehnyt siitä ehkä vähän pehmeämmän/korkeita ääniä pois, jolloin se "soljuisi" muun biisin sekaan hieman enemmän
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Absent Soul 03.12.2010

Distrance - Absent Soul
Varmaankin paras biisi, mitä Mikserissä olen kuullut, tätä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Oxygen 27.10.2010

D-Vision Oldies - Oxygen
Loistava soundi ja meno biisissä. Tällaiseen balanssiin itsekin pyrin (joku päivä)! Ainut miinus haitsusoundeista: ihan kuin olisi käytetty fruityn perus-perus hatteja... Ehkä hieman pehmeämmät saisi olla. Mutta siis todellakin yksi parhaista biiseistä mitä mikserissä olen kuullut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Whore 03.10.2010

Judas Kiss My Ass - Whore
Ihan cool idea biisissä mutta soundit jotenkin "kusahtaa"... Livenä ois ehkä parempi. Versen skitan vois korvata lyriikoilla niin johna lähtee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 03.10.2010

Lokosa - Satansgod
Hyvä rumpukomppi + skitta alussa. Laulu tasokasta kamaa! Jos kuuntelisin genreä niin kyllä tätä kuuntelisin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Teenage Horizon 03.10.2010

The Bleachers - Teenage Horizon
Mukava soundi alusta lähtien, heti tuli the Sounds mieleen. Taustalaulut hyvin sovitettu. Lisää näitä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 03.10.2010

Dreamcase - Hurry to die
Hyvä (mahtipontinen) alku, tulee vähän joku keskiaikainen tyyli mieleen. Basarin soundi kuulostaa jotenkin ontolta. Siisti idea kuitenkin biisissä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 03.10.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Hyvä räjähtävä alku. Hyvät selkeät ja laadukkaat soundit mukava korvalle, kuitenkin jotkut basso taajuudet kitarasta/bassosta hieman häiristsivät korvaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 09.09.2010

electrichaos - Sound
Hyvä mielenkiintoinen alku. Basariin tarvitsisi vähän potkua lisää. Alun intro kestää ehkä hieman liian kauan, vaikka se kuulostaakin ihan hyvältä. Vähän tasapaksu biisi kokonaisuutena melodioiden kannalta, niitä pitäisi vähän kehittää, koska mielestäni indussa pitää kuitenkin olla joku pää melodia joko laululla tai jollain lead-intrumentilla
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - DEEP 09.09.2010

SILVERINE - DEEP
Skitan riffi alussa aika perus, vaikka soundit ovatkin aika jees. Toka skitta antaa hyvää potkua, rummut kanssa hyvät. Laittaisin tän ehkä prog/alt rock genreen. Hyvät laulut, hyvä asenne! Siisti kertsi, skitan vingutus hyvän kuulonen! Yks parhaimmista tän genren biiseista mitä mikserissä olen kuullut jatkakaa samaan malliin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 09.09.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Kai se laulaja ainakin yrittää melodiaa laulaa mutta ei ihan mee putkeen :) mutta tällasessa biisissä se varmaankin käy (jos se on ihan tietoinen valinta). Jotenkin lyyriikat eivät iskeneet ihan niin paljon kuin odotin huumori biisiltä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 09.09.2010

Dismay - Trust in Vain
Rummut ehkä ei iiiiihan rytmissä alussa (?). Verse osio ihan jees kuulonen, pitkät korkeat sävelet hyvät. Laulusta propsit kanssa: asennetta on. 1:50 alkava breikki hyvin toteutettu, hyvä äänimaailma. Hyvä setti kokonaisuutena
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.S. - Under The Wheels 09.09.2010

F.A.S. - Under The Wheels
Hyvän kuulonen basso + skitat alussa. Laulu ihan jees kans, olisi ehkä vähän voinut listätä "tunnetta" verseen. Kertsi ihan hyvän kuulonen. Kappale ehkä vähän liian tasapaksu vaikka ajassa 3:30 alkaakin ihan hieno hitaampi vaihe. Verseä ja kertsiä voisi ehkä vähän erottaa eri instrumenteillä/soundeilla jotta tulee vaihtelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Homovittu 09.09.2010

Judas Kiss My Ass - Homovittu
Joopa joo, eipä olisikaan pitänyt kuunnella oikeassa olit :D Varmaan ihan hauska läppä tehdä tätä mutta ei tätä kukaan tosissaan tuu kuuntelee
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - God Hates Fags 09.09.2010

Devolution D - God Hates Fags
Mielenkiintoinen nimi ainakin tällä :D Mielestäni alkuriffissä voisi huiluääniä käyttää ehkä vähän hillitymmin, esim joka neljännen tahdin lopussa tms, koska ne vievät pahasti huomion ja pistävät korvaan erityisesti. Muuten ihan kunnossa olevaa settiä
8

Sivu: 1 2